182153
  • PacsutaTibi
    Hát az a box kijáratnál volt :D Ami itt lentebb a videóban is van.

Mondjuk a rendező jól elintézte, hogy ne lássuk :D
  • mcmoha
    Vettel-Gasly

• mcmoha
  • PacsutaTibi
    Vannak azért hagyományok is a világon... A 23 versenyből egyet ki lehet talán bírni, hogy ilyen a pálya. (Jó pályán is volt már unalmas futam...)

Az nem a pálya baja, hogy ilyen batár nagyok a kocsik és hogy taktikáznak állandóan. Jelenkori forma1 inkább egy endurance futamhoz hasonlít. Akinek ez nem tetszik, nézze az F2, F3 vagy a FormulaRegional sprintfutamokat (ahogy én is teszem), ott van izgalom, és előzés is (nem csak DRS-sel!!)

Amúgy jól emlékszem, hogy csak két előzés volt az F1-es futamon, ami nem a boxban történt?
    (Schumi-Mazepin meg Perez-egyikAlpine az első körben.)
  • repvez
  • Szabi #175763
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

És persze hogy Hamilton 7. lett
  • lac coo
  • lac coo
    Ezt én már nem voltam hajlandó végignézni se, ilyen ócska unalmas szart ... komolyan nem értem hogy van ebben ennyi pénz ?! :D Ezt a pályát ki kéne vágni a p.csába ...
  • sure
    Bizony, lehetne több versenyen is hasonló befutó.
    Az "öregek" közül Vettel ötödik helye szép teljesítmény az Astonban, ráadásul Stroll is pontot szerzett.
  • pr3cious
    jó ez a dobogó: new generation :D
  • Stockbauer33 #175758
    Úgynézki bejön :D A Veréb Gabiék meg a 18 futambalévők kőzül is csak Ham-ont ekézik ma.Ez valami betegség?
  • pr3cious
  • SzocsA
    Hamilton folyamatosan sír, lalalala ha mér nem vagyok elöl, hát én vagyok a 7 szeres kamubajnok, hát ami jár az jár, szóljatok az FIA-nak, intsetek ki előlem már mindenkit lalalala. Wolf
  • FrezeR
    Nem jött le a jobb első kerék, nem tudták kicserélni neki.
  • simonl #175754
    Nem tudnak levenni egy kereket.....aham persze. Hihető, ja nem.
  • simonl #175753
    Kivették a képletből.....
  • pr3cious
    Bottas-al mi lett? :O
  • PLaci #175751
    Mi a faxt csinál ez a hülye rendező?? Végre akció van, erre bedob egy visszajátszást... Remélem kirúgják...
  • pr3cious
    Mikor kezdődik az F1? amit most látok nem tudom mi
  • simonl #175749
    Nincs egy demo tartalékautó ilyen esetekre? Vagy már nem is lehet a költségpalfon szabály miatt?
    Most ezzel megmentettük a jegesmedvéket és a bébifókákat??
    (kérdezem naívan)
  • sure
    Leclerc nem tud rajthoz állni, valami mégis elromlott a váltójában. Máris nem 7., hanem 6. helyről indul HAM. A mázlifaktora kezd bejátszani.
  • SzocsA
    Hamilton nem tudja levágni a kanyarokat már nem is első helyen van.
  • b-type
    Szándékosan esetleg megtöri az elejét, de egész biztos hogy nem veri oda a hátulját. :)
    Ez szerintem az volt aminek látszott, Leclerc nagyon játszott a határokkal aztán túllépett rajta és nem adta ki.
  • lac coo
    Amúgy ilyen tényleg van, hogy egy ívbelsőt így elnéz egy f1 pilóta, vagy 15-20 centivel ,vagy szándékos volt ... ? :)
  • sure
    Sajnos a hetedik helye még csak rajthely, én örülnék, ha itt vagy még rosszabb helyen végezne, de amilyen mákja van, illetve nem arról híres, hogy egykönnyen feladná, plusz - ahogy néhányan ebben a topikban is gondolják, hogy a FIA/F1 management az ő és a Merci szekerét tolja -, van rá egy adag esély, hogy legalább dobogós lesz.

Ennek ellenére van egy olyan érzésem, hogy káosz futam lesz SC-vel, piros zászlóval tarkítva, és meglepi végeredmény lesz, tippem a befutóra Sainz - Vettel - Perez.
  • Stockbauer33 #175743
    Ham 7-ik helye a téma?Erre elég a kamillás tea vagy kell gyógyszereskezelés?
  • sure
    Ha Verstappen nullázik, akkor egy ötödik hely annyira nem rossz neki.
  • maffioso
    Úgy érted, hogy a hetedik rajthelyről az ötödik pozíció már elég lesz neki a boldogsághoz? Vagy a többiek félreállnak és előreengedik?
  • sure
    Mindenkinek lehet rossz napja, vagy hétvégéje - Hamiltonnak eddig az van, de az nevet, aki vasárnap a kockás zászló lengetésekor nevet.

Ha Leclerc nem kap büntit, én tartok tőle, hogy a két kiskakas (LEC, VER) kiüti egymást mindjárt az elején, onnantól Hamilton már csak egy csésze teát kér...
    Utoljára szerkesztette: sure, 2021.05.22. 21:05:47
  • lac coo
    Nincs magyarázat, elfejtett vezetni ! :DDDD
  • mcmoha
  • oneal1
    kíváncsian várom a magyarázkodást, hogy Hamilton autóján el volt repedve a padlólemez vagy valami :D

• mcmoha
  • Stockbauer33 #175735
    joabanner
  • sure
    Schumi megint odaverte a gépet az utolsó pár percben, elég csúnyán összetört, nem valószínű, hogy a kvalira össze tudják kalapálni :(
  • mcmoha
  • pr3cious
  • AnuluWork #175731
  • mcmoha
  • RatBaG #175729