FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az egyetlen, mintha a többiek semmit se tennének a sikerért...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

b-type
Pedig de.
...és ez a helyzet, szerinted nem csúszott volna le, szerintem meg de...ez viszont már nem fog egyértelmûen kiderülni.
..ezért nem kell 'baromságolni' meg tényekrõl beszélni..

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

hamilton baszta el. de webber is kieshetett volna mert utalom

Nightt
Sztem (kb 10x megnezve az esetet) siman elfordult volna Webber... az utkozes pillanataban az autoja iven pont a megfelelo szogben volt a kanyarodashoz... ha tul gyors lett volna, akkor uszott volna az eleje, de errol szo se volt...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

b-type
Látod most én is mondhatnám hogy baromság.
számomra pl. az tény hogy Webber lecsúszott...én látom is benne hgoy nem fordult volna el...ezért bármilyen szélesen fordul Hamilton beletorpedózik.

- videó

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nightt
Nem ez volt az egyetlen eselye, mert ha egyszerre fordul el Webberrel, akkor a kovetkezo kanyarnal sokkal simabban megelozhette volna, mert akkor o lett volna belul, raadasul elorebb!

A masik, h a mezony nagyon nagy resze ugyanezt csinalta volna (lehet, h kevesebb utkozessel 😄), mert ezt a szitut a helyzet szulte.

En egyiket se szeretem, ne az utan iteljetek mar meg egy helyzetet, h kinek melyik pilota szimpatikusabb...

Uraim, a tenyek makacs dolgok...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

b-type
?
nekem mindegy.

Peppus
Picit vegyél lassan vissza, mert idegesítõ a Hamilton utálatod. Õ az egyetlen a mezõnyben aki mindent megtesz a sikerért. Webber ismét agyatlan volt, és túl agresszív. Idén egyszer már kiütötte Hamiltont, Vettelt is elintézte és még jópár balfasz húzása volt. Továbbra is csak egy átlagos pilóta, a mezõny legjobb autójával. Hamiltonnak ez volt az egyetlen esélye a jóval gyengébb Mekivel, és rajta kívül kevesen vállalták volna be ezt a szitut.

Nightt
Ez baromsag! ha 50 centivel szelesebben fordul, elfernek.

b-type
lecsúszott volna Webber ha nincs Hamilton, fél autó hátrányból megpróbálta kifékezni, rosszabb tapadású íven és szûkebben elfordulni...sztem látszik is hogy lecsúszott volna, de már tök mindegy.
Hamilton csak akkor kerülhette volna el hogy belecsússzon ha olyan szélesen fordul hogy a túlsó rázókõn fordul, de még akkor is sanszos.

marhára sok...Hungaroring, Szingapúr, Montreal, Fuji😄 lehetne még sorolni a balszerencsés futamait

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nightt
Ez igaz!

bardocz
Ez az azt a kanyart nem onnan kell venni olyan, mintha azt mondanád, hogy belsõ íven ne elõzzenek...
Kit--Kat
Nyilván ha valaki Hamcsókkal a nyakában érkezik a kanyarhoz, nem úgy fogja venni, ahogy a gondtalan köreiben szokta. Védekezõ pozícióba húzódott, de azt innem TV elõl megmondani, hogy betudta volna-e venni kicsit bátor.

Nyugodjunk bele, versenybaleset volt, Hamcsókot sem kell félteni, tud õ hibázgatni rendesen.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
2008 Magny Cours, Spa.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Norbi1990
Webbernek és Hamiltonnak is megkéne tanulnia tisztelni a másikat, és hagyni helyet a másiknak!
Webber ezt már többször csinálta, járna neki már valami figyelmeztetés.
Hamilton hozzáállásával nem is volt gond azt elismerem és nagy buzgalommal ujjongva, mint a hiéna úgy tapadt rá Webberre, de azért érzõdik hogy minden neki se jöhet be, túlbuzgó és ezt rohadtul nem bírom benne😄😄 buta feka azért néha látszik...

és ezt honnan tudod, hogy átesik? simán betudja venni bármikor csak lassabban max...megpróbálta bent tartani nem érzem én akkora hibásnak, és Hamiltont sem érzem abból a szempontból hibásnak, hogy próbálkozott, viszont én sztem marha rosszul mérte fel a szitut, nem számolt avval sztem, hogy Webber is harcolna a poziciójáért így tulajdonképpen ez egy versenybaleset volt nem véletlen h Webber nem kapott büntetést, mivel nehogy azt mond már, hogy ABSZOLút mértékben õ volt a hibás, mert ez megint olyan szitu, mint a fától az erdõt...

Nightt
"nincs" nelkul....

Nightt
Ha nincs Hamilton kicsit nagyobb iven fordul szepen elfordulnak egymas mellett gond nelkul. Webber hamarabb fekezett ezert siman elfordult volna.

Mondom en utalom Webbert de a tenyek makacs dolgok.

Nightt
Abszolut neked van igazad!

Hemi elonye kb fel auto volt. Ilyen helyzetben a kulso iven fordulonak helyet kell hagynia. Webber annyira a belso iven fordult, amennyire lehetett, o ennel tobbet nem tehetett, oda kellett volna adnia a poziciot?
Hami hagyott is helyet a belso iven, csak keveset, meg kellett volna kb 20 cm... Jobban jart volna, ha hagy helyet, mert a kovetkezo kanyart ugyis belso iven jobb poziciobol kezdhette volna es siman elmegy... tul gyorsan akart elozni.

Egyebkent tenyleg az a legnagyobb erv, h o a hibas, h o maga is ezt mondta 😄

Totti5
Webber nem volt semmilyen íven. Azt a kanyart nem onnan kell venni és nem is lehet, fõleg nem olyan sebességgel ahogy Webber tette, mert ha nincs ott Hamilton akkor szépen átesik a tulsó oldalra, nem pedig szüken elfordul...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

én sem hagytam volna a belsõ ívet...erõszakosnak kell lenni nem puhánynak, ha összeütköznek úgy jártak...amúgy se lett volna igazságos, Di Grassi miatt se, ha Hami elmegy én mindkettejüket túl erõszakosnak éreztem, de Webber volt belsõ íven Hami tudhatta volna h ez Szingapúrban külsõ ívrõl gázos, azt hitte, hogy már megvan a naív és persze h utána magára volt ideges, mivel egyáltalán nem hibáztatta Webbert erre gondoltál? különben se volt akkora nagy sebességkülönbsége mint a Kubica esetében aki szintén külsõ ívrõl ment el asszem Hülkenberg vagy ki mellett...

Totti5
Hamilton nem hibázott, csak annyiban hogy kihasználta az egyetlen lehetõségét az elõzésre, amit ha Webber nem akadályoz meg úgy hogy kilöki alapon akkor simán véghez is vitte volna.

jó ez az onboard, ha ekkora sebesség különbség és jó helyezkedés a kanyar elõtt nem elég egy sikeres elõzéshez akkor semmi, persze ha valaki nem enged és úgy megy be a kanyarba mint Webber, mint ha senki sem lenne mellette akkor ez lesz a vége

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

azt ne felejtsd el a szerencse mindig forgandó😊 mondjuk Massa esetében még nem láttam olyat sajnos h szerencse, nála elég ritka:S Vettelnél se véltem ilyet felfedezni, de a sors úgyis hozza magát...

Nightt
Mazlija volt Webbernek, barmennyire is nem szeretem ot, de el kell ismerni, h ez egy megerdemelt mazli volt, mert Hamilton hibazott, igy nem lett volna fair, ha Webber szivja meg.

ezt aláírom óriási mázli...én azt hittem az ütközés után szépen õ is kiesik, akkor legalább nem mondták volna az emberek, hogy szerencsés és nem érdemli meg😄 de így meg tényleg nagy mázlista ebben a szezonban, de az is kell a sikerhez...kb 7 éven át csak balszerencséje volt pl 2005 Malaysia, 2006 Monaco...kijutott neki is a jóból úgyhogy én remélem Buttonhoz hasonlóan õ is vb lesz megérdemli, mert jó pilóta, aki bebizonyíthatja h nem egy alul értékelt ígéret marad

MR ME
mákos kecy

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Palinko
az engem is érdekelne mert én sem látok azon semmit
bardocz
Rendes kép nincsen róla?
Palinko
ha már linkelsz, jót linkelj 😄

amúgy október 16.án a hrc rfactorban itt megy, a v8asokkal, ha valaki kedvet kapna hozzá, lehe tesztelni addig, és ha jön majd a verseny elõtti szerdán tesztre, és jól produkál indulhat a versenyen 😊

jóféle pálya F1-ben vajon milyen lenne😄

Ulvar
Ne mutasd nekem Bathurst könyörgöm. Egyszer úgyis kimegyek erre a pályára!! LEGENDÁS PÁLYA. Kurva jó isten császár ûber király! Miért nem élek én Ausztráliában az istenit 😞(((.

Isteni!!! Mennyei áldás...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

passatgt
ezen a pályán midurva lenne f1😄

http://www.youtube.com/watch?v=QcqRtPsenUw

mcmoha
Heikki nagyon kemeny gyerek.<#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

nyílván a videokészítõ úgy könyvelte el, hogy Kovalainen a Szuper Marió szinten játszadozik a tûzzel😄 vagyis õ szerinte ez egy hõstett...nos tudjuk h Szuper Márió egy hõs vízvezetékszerelõ xD

bardocz
És miért nem kap pontokat?
hogy jött ehhez a mario hangja? 😄

xD

lál xD

Nagyon komoly kis jelenet volt. Azért látszik, hogy benne is finn vér folyik 😄
Minstrel
én csak az új játékban mentem rajta, de így is halálfélelmem volt <#vigyor>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Falcon83
Hála az istennek. Egy hulladék pályával kevesebb.

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Miert nem azt irtad, hogy hoszigetelo vakolatrendszer?
Kb. ugyannyi ertelme lett volna...<#fejvakaras>

http://gaborszantai.co.uk/

rucinho
1-es leülhetsz!

zene egyenlő élet

Mert minden futam utan volt egy 'Webber idiotan a levegobe ugrik' kep...
Bar emlekeim szerint ennek MS volt az igazi mestere...

http://gaborszantai.co.uk/

rucinho
Miért kéne!? Ha fordítva lenne még megérteném!

zene egyenlő élet