FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
600 euro :ASD
Biztos nem telik rá neki😄
desigo
Három évvel a kémbotrány után: Stepney-t börtönbüntetésre ítélték

"2010 szeptemberében az olasz bíróság 20 hónapos börtönbüntetésre ítélte a brit mérnököt, 600 eurós óvadék ellenében azonban felfüggesztették a büntetését."
én elütöttem volna 😄

passatgt
ez már lényegébe kész van, csak a lelátók nincsenek a helyén, meg a pálya mellett nincs fû😊

Dietrich
dél-koreaiak bevállaltak anno champ car versenyt is 2 év alatt az aszfaltcsík egy része épült meg a fõ épitõ lelépett a pénzzel a pálya nem épült meg..most szinte ugyanezt játszák el a F1-el 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
6,5 óra volt többnyire az utóbbi években...
amirõl híres európában a verseny az a

amirõl hirhedt a sajnálatos halálos balesetek miatt..

idén õk lesznek a vendég mûvészek bathuston és Surfersben

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

allock
talán mert tényleg sz@r volt a bmw tavaly, mezõny végében jártak majdnem mindíg

én így emlékszem
mellesleg ha kubica sír ott már baj van.

#hhwnd

Peppus
Akkor nézd meg mit mûvelt tavaly a BMW-nél. Folyamatosan a csapatot szidta, és mindig sírt valamiért.

ScarY MAN
miért lenne hisztis? nem nagyon szokta a seggét a földhöz verni hogy jujj neki most fagyi kell ....

...

Peppus
Kubica pont olyan hisztis mint Alonso. Jó ott neki a Rönóban.

jaja Rosberggel együtt mindketten többet érdemelnének...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ScarY MAN
kubica a favorit ^^

én örülnék ha valamelyik "nagy" csapat egy jó talicskát vágna alá 😊

...

desigo
mielõbb új csapattárs kellene neki mert a mostani elég gyenge
Kubicát a Ferrariba !
szabii98
Jóhelyen van ^^

I met God. She's black

ScarY MAN
és mi van a hisztis csalonzóval?<#idiota><#taps>

flémon!

...

mcmoha
Meg meg se epitettek mar bontjak? <#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

szabii98
Hamilton +1, Am nincs igazad

I met God. She's black

Firerock
ennek a Homi Raikonnen hisztériában egy jó dolog lenne
ha pl csalóSchumi,nemtudokveszíteniVettel,Hamilton helyére jönne

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

desigo
jómunkásemberek összetákolják

passatgt
hát ha odeteszik magukat a kis koreaiak, 10-15 nap alatt össze lehet rakni ezt a pályát

desigo
"a dél-koreai pálya célegyenesében egy daru dõlt a lelátókra, mellyel feltehetõleg túl nagy súlyt próbáltak megemelni."

képek
Az a helyzet, hogy ugytunik mas-mas elgondolas szerint vannak megepitve a motorok.. Kis kulonbsegek vannak most mar csak, de azert vannak.. A Merci motor a loerore van kihegyezve, ezert valoszinuleg kicsit tobbet fogyaszt, es nem annyira rugalmas alsobb fordulatszam tartomamanyokban.. A Renault motor ugyan loeroben hatranyban van, de ha megnezzuk azt, hogy a Monaco tipusu palyakon, ahol alacsonyabb fordulatszamon sokszor kell kigyorsitani, es elonyosebb, ha a motor rugalmasabban allithato, kezelheto, es nyomatekosabb, ott meg a Renault motoros kocsik mennek mindig jol.. Azaz valoszinuleg nekik a kisebb fogyasztas mellett, ez az elonyuk van meg.. A Ferrari meg ugytunik a ketto kozott van valahol, azaz sehol se kiemelkedo, de mindenhol hasznalhato.. Ha ebbol most pusztan kivesszuk a loerot, akkor elegge nagy bakot lonenk..

Ulvar
Régen is a motorok közti erõ/súly/fogyasztás különbségek döntõek voltak. Nagyszerû példa 1990. Ferrari V12es gyönyörû hangú bitang erõs marha gyors csak épp megbízhatatlan sokkal nehezebb vele bánni és ami a legrosszabb úgy fogyaszt mint egy tank. Szemben a V10es Hondával.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

akkor meg visszatérnénk a 90-es évek elejére ami nem is gáz...de én már az 1998-as állapotokkal is elégedett lennék azok voltak ínséges idõk...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Mclaren szokott mindenért sírni, bírom h a legjobbra mindig irigyek jelen esetben idén a Red Bull a legjobb a Mclaren pedig egy örökvesztes csapat marad...10 évente ha nyernek 1 vb-t haha

Nightt
A dupladifuzor megtiltasa magaban nem lenne eleg. A sima difuzort is sokkal kissebbre kellene meretezni vagy teljesen betiltani + a hatso szarnyat valahogy ugy korlatozni, h kevesebb legorvenyt kavarjon + az elso kerek mehanikai tapadasat novelni es az aero tapadast csokkenteni kene... tehat eleg bonyolult az ugy, de meg lehetne oldani.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Totti5
V 10es idõkben nagyobbak voltak a különbségek... egyenlõ sosem lesz. Ha nem tetszik a Red Bullnak akkor csináljon magának, mert senki más nem sír csak õk, akkor amikor ott van a seggük alatt egy világverõ autó egy rohadt megbízható és jó motorral.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ulvar
Igaz hogy több elõzés és talán jobb futamok is de ez durva volt a hétvégén hogy így beragadtak mögötte és 3mpvel lassabbak voltak, attól hogy utcai pálya még simán volt lehetõség elõzni. Amúgy már év elején meg volt beszélve Todt bácsi betiltja a dupla difit marad a sima és annak mérete is csökken 135 mm -re ha jól emlékszem.

**jobb futamok😛 javítva

nehéz a pályán eleve elõzni, (tudom nem indok voltak bõven elõzések most) Kubica-Webber pl., dupla diffúzort kéne leszedniük vagyis betiltani, és akkor megvan oldva a probléma nincs légáramlat, lesz szélárnyék nemde? sztem, ha ezt orvosolnák akkor még jobb lenne amúgy az 100 hogy idén több elõzés és futamok voltak, mint tavaly. Nekem nagyon bejön a szezon.

Ulvar
Csak még mindig az elõzés a baj. Glock miért is tudta körökön keresztül feltartani a mezõnyt? Nem azért mert kurva jó a kocsi amivel megy. ÉS nem is nagyon védekezett... Erre miért nem ad valaki magyarázatot?

cserébe nagyon kicsik a különbségek régen baromira szét volt szakadva a mezõny, most meg jó látni azt legalább is idén, hogy 3 csapat pilótái közül 5-en vannak harcban a vb címért...ilyen talán az 1982-es szezonban volt utoljára ennyire kiélezett...na jó talán még egy kis ideig 2003-ban és 2007, de ott max Schumi-Montoya-Raikkonen volt nagy esélyes, 2007-ben pedig végül 3 pilóta közt dõlt el a vb sorsa az utsó futamon...korábban és tavaly is szinte az volt a jellemzõ, hogy 2 csapat van harcban és maximum 3 pilóta, most meg max 5 pilóta szval nem rossz😄

Ulvar
Cosworth-el lassabb a Williams, még elõrébb lenne ha mondjuk Renault vagy Merci motor lenne bennük, ha a Force Indiában Cosworth lenne hátrébb lenne.

Nightt
Kis kulonbseg van, de az jelent 1-2 tizedet, ami sokszor tobb helyet jelenthet az idomeron, tehat az a kicsi is sokat szamit. Szamomra idegesito, h nem lehet fejleszteni, ezaltal konzervalva vannak az eroviszonyok.... tehat a gyengebbnek eselye sincs elore kerulni es ez sztem nem fair.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Totti5
Ha olyan gyenge lenne a cosworth akkor a Williams nem lenne ott, mert ok hogy az az autó egész jó a középmezõnybe, de nincsenek eleresztve pénzel.

Rönó motor jó, nincs vele gond, de a merci a legjobb az tény, a ferrari meg ugyan az mint évek óta, konstans jó😊 egészen kis különbségek vannak e téren, az RB meg "piárból" sír miatta.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lol<#buck>

Nightt
Ez nekem nem tunik megalapozottnak... Az, h a pole-t emg tudtak szerezni sokszor, az nem a motornak, hanem a kaszninak koszonheto! Meg kell nezni a vegsebessegeket es maris latni akulonbseget. Nameg az a teny, h kevesebbet fogyaszt az is azt sugalja (bar nem szugsegszeruen), h gyengebb a motor...

Kit--Kat
Jó de itt a lényeg, hogy Bourdaist kiszedték elõle és ezekkel is pontokat szerzett.

Egyetértek, zárjuk le.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

nem akartam ennyire belemenni futamonként mer tudtam h ez lesz...lényege a dolognak amit HSZ-ekkel ezelõtt is mondtam hangyányival lehetne szerencsésebb Massa is és mégegy dolog gondolj a balesetére h pont õt találta el...mondjuk annyiból mázli h volt egy jó Magyar orvosunk aki megmentette õt...

Schumacheresként nem is vártam mást, már ne haragudj de ez nagyon csúnyán vicces, hogy szerinted semmi nem volt levágni egy kanyart és kipörgetni az ellenfelet.

jaj Kit Kat én a Bourdais esetre gondoltam h felfújták éppen rosszkor jött ki Massa van ilyen...amúgy ott azt elismerem valóban kilökte Hamit, aki pedig a rajtnál leszorította a fél mezõny és még Glockot is majdnem kitette a pályáról a falnak, ennyi erõvel az se szép, ha Massáé se...

Kit--Kat
Igaz, Bourdaisre gondoltam. Schumacheresként nem is vártam mást, már ne haragudj de ez nagyon csúnyán vicces, hogy szerinted semmi nem volt levágni egy kanyart és kipörgetni az ellenfelet.

Lehet, de mondok valamit, emellett sokat is hibázott, és más pilótáknál általában amit elvett a sors nem adta vissza, Massa kapott is bõségesen, így igazán nem panaszkodhat.

Nem taktikai hiba volt, a benzinadagolójával volt valami, 2x kellett boxolnia. De ha nincs a hamis baleset, akkor vastagon minuszolt volna ugyanis csúnyán lemaradva érkezett meg a boxba az éllovasoktól.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Bourdais nem Buemi😄 és azt mai napig egyesek annyira felfújják...semmi nem volt ott...ott azért volt peche, mert ha elõbb közlik, hogy Hami büntetést kap tutira nem löki ki õt😄 jól van ha Fujit is levesszük el kell ismerned Massának több balszerencsés futama volt, mint szerencsés...

miért? rossz taktika miatt, amit nem õ választott onnantól az volt a szép hogy egyáltalán feljött a 6. helyre...

Kit--Kat
Montrealban miért lett volna peche? Összességében hozott a többieken, Lewisnak köszönhetõen kiestek akik elõtte álltak.

És Fuji? Na ott mi a pech? Az, hogy kilökte Hamiltont a kanyart levágva, majd és büntették érte, kiegészítve azzal, hogy amikor Bueminek ment neki, kizárták elõle Sebastiant?

Nézz már utána annak a futamnak!