FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd mutasd meg hogy hol írtam hogy Di Grass hibája?
A kiscsapatok hibája, mint írtam (lotus, hrt, virgin), tökmindegy ki a sofõr, mert egyszerûen nem ebbe a kategóriába illõ autókal állnak rajthoz.
Most a többi csapatnak örülnie kellene, hogy egy sc rajt után a lekörözötekkel kell küzdeniük, és esetleg miattuk vesztenek pozíciót? Ne várd, hogy bárki is (a nagy csapatok részérõl) azt nyilatkozza ezekkel a csapatokkal kapcsolotban, hogy de jó hogy itt vannak. Ha mégis ezt várod, akkor álomvilágban élsz.
egyet viszont elismerek baromira túl volt sztárolva mindig is, merthogy egyéniség így meg úgy én személyszerint sosem bírtam a finneket az F1-ben...ettõl függetlenül kétség sem fér hozzá h az F1-ben a helye
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
F1-ben már elérte maximálisan azt amit lehet.
18 elsõ hely,VB elsõ hely
a Ferrari részérõl,ha õ akart volna menni akkor nem kapna ennyi pénzt
ebbõl is látszik hogy kirúgták
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
17 millió eurót kap <#idiota>#idiota>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
a wrc a rallye-zás forma1-e .. nem tudom mirõl beszélsz? (de lehet te sem)
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
de ez egy marhaság
senki nem akar elmenni egy gyengébb szériába
mondjuk ki:Nem kellett senkinek,csak a rajongóknak próbálják szépíteni a dolgokat
majd Rallyból is kirúgják,akkor megy gokartozni,majd kíváncsi leszek akkor mit találnak ki
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ez elég erõs degeneratívságra utal. Semmi gond, próbáld utolérni 😊.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
õ sajnos csak a Citroen JUNIORBa fér be
nem tudsz te semmit...
http://gaborszantai.co.uk/
lassan el kéne gondolkodni hogy ez (sem) nem neki való sport
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
elqurvult HD, 4 hengeres Mustang, Hummer limo', megszünt Olds', Plymouth..stb.
Jelenleg meg nincs is csapásirány, egy fix dolog van...lehetõleg egy raklap szabványmérete beférjen. 😊)
Hol vannak már a knucklehead-k, a repcsiorros krómdíszek, a gyönyörû (és néha meghökkentõ kasztniívek).
..tévé a csomagtartóba és húszas peres kerék...szégyen.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A medve nem játék.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
szerintem jöhetnének a nagy autógyárak érdekes lenne megnézni a mérnökök hogy teljesítenek. de nem igazán látom ki jöhetne talán a volkswagen csoportból valaki és ott tényleg csak a porshe meg az audinak lenne értelme, max bugatti 😄D mert attól nem fognak több polot venni ha a vw világbajnok 😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10