FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
pedig azért õ is tett le valamit az asztalra, tökmindegy, hogy valaki szereti-e vagy nem, ezt azért el kell ismerni.
kifli
Légyszives fejezd be a fröcsögést...

Majd mutasd meg hogy hol írtam hogy Di Grass hibája?
A kiscsapatok hibája, mint írtam (lotus, hrt, virgin), tökmindegy ki a sofõr, mert egyszerûen nem ebbe a kategóriába illõ autókal állnak rajthoz.
Most a többi csapatnak örülnie kellene, hogy egy sc rajt után a lekörözötekkel kell küzdeniük, és esetleg miattuk vesztenek pozíciót? Ne várd, hogy bárki is (a nagy csapatok részérõl) azt nyilatkozza ezekkel a csapatokkal kapcsolotban, hogy de jó hogy itt vannak. Ha mégis ezt várod, akkor álomvilágban élsz.
olvasgass😊😊

egyet viszont elismerek baromira túl volt sztárolva mindig is, merthogy egyéniség így meg úgy én személyszerint sosem bírtam a finneket az F1-ben...ettõl függetlenül kétség sem fér hozzá h az F1-ben a helye

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Firerock
ez viszont igaz!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

desigo
Legalább azt csinálja ami érdekli.
F1-ben már elérte maximálisan azt amit lehet.
18 elsõ hely,VB elsõ hely
Firerock
idõ elõtti szerzõdésbontás miatt...
a Ferrari részérõl,ha õ akart volna menni akkor nem kapna ennyi pénzt
ebbõl is látszik hogy kirúgták

desigo
Ahhoz képest,hogy szerinted "kirúgták" a harmadik legjobban fizetett F1-es az idén is még!
17 millió eurót kap <#idiota>
Firerock
nem hogy nem csípem,nem ismerem el.

én se csípem Raikkonent de ilyet írni hogy nem fér be az F1-be hallatlan nagy baromságra utal😄😄 totál elfogult vagy bocsi

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

jah és az a marhaság hogy egy szezon után-alapján ítélnek meg valakit hogy tehetséges e vagy sem

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

"senki nem akar elmenni egy gyengébb szériába" ????! 😮
a wrc a rallye-zás forma1-e .. nem tudom mirõl beszélsz? (de lehet te sem)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Firerock
lehet szépíteni a dolgokat hogy õ Rallyzni akart
de ez egy marhaság
senki nem akar elmenni egy gyengébb szériába
mondjuk ki:Nem kellett senkinek,csak a rajongóknak próbálják szépíteni a dolgokat
majd Rallyból is kirúgják,akkor megy gokartozni,majd kíváncsi leszek akkor mit találnak ki

Totti5
Fisco vizhordónak sem volt jó a legtöbb esetben, akár csak Kova Hami mellett. Ezt a szerepet Barichello tudta hibátlanul csinálni Sumi mellett a közelmúltból.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ulvar
<#falbav><#gonosz3><#kocsog><#boxer>

Ez elég erõs degeneratívságra utal. Semmi gond, próbáld utolérni 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Firerock
nem mert õ még belefér a Formula1-be is,neki még kínálnak szerzõdést nem úgy mint ennek a hominak😊
õ sajnos csak a Citroen JUNIORBa fér be

Firerock
ezt tudnád részletezni okoska?
nem tudsz te semmit...

2006-os vb címe kis szerencsével is, de totál önerõbõl történt...bár nekem mai napig gyanúsak azok az esetek Fisichellával...

Csalonzónak minden sport megy, ha a körülményeket megrendezik, mert önerõbõl még semmit nem ért el az a spanyol kislány😊))

http://gaborszantai.co.uk/

evvel egyetértek a SC szabályt kellett volna megfelelõen értelmezni...

Montrealban Alonso 2 pozíciót vesztett a lekörözöttek miatt...emiatt lett 3. egyértelmûen nem az õ hibája volt az ott

allock
meglátnám a fernandócskád mennyire szerepelne jól

#hhwnd

Ulvar
Gratulálok...nagyon gratulálok! Azért volt a Webber Hamilton baleset mert nem rántotta azonnal félre Di Grassi a kormányt. Nem .. nem az FIA tehet róla hogy ilyen hülyén hozták meg az SC szabályt, és nem Webber meg Hamilton tehet a balesetrõl hanem Di Grassi így van íígy van....tökéletesen igazad van.

kifli
én megértem mikor szidja a kis csapatokat, most futamon is miattuk volt a webber-hamilton baleset...
desigo
kicsúszott és visszatolták,ment tovább
technikai hibáról meg nem tehet...
ha szereti csinálja...Schumi is elkezdett motorozni szíve joga azt csinál, amit akar...

Firerock
ismét...
lassan el kéne gondolkodni hogy ez (sem) nem neki való sport

Kit--Kat
Amerika autóipara megszûnt tényezõ lenni a 71-es olajválság után. Azóta csak vegetál.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

b-type
ááá amcsik külön mûfaj 😄
elqurvult HD, 4 hengeres Mustang, Hummer limo', megszünt Olds', Plymouth..stb.

Jelenleg meg nincs is csapásirány, egy fix dolog van...lehetõleg egy raklap szabványmérete beférjen. 😊)

Hol vannak már a knucklehead-k, a repcsiorros krómdíszek, a gyönyörû (és néha meghökkentõ kasztniívek).
..tévé a csomagtartóba és húszas peres kerék...szégyen.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

a.carkey
Falcon83
Ezt a nascaros témát is a porsche fõnöke súgta meg, amikor az f1-es tervekrõl beszélt. Az IndyCar-os projektrõl semmit nem hallani mostanság, szal szerintem nem lesz belõle semmi.

Norbi1990
Amúgy én Indycarról tudtam, nem NASCAR.
LaszloLedzenyi
ja ot 2000ccm es motorral fûnyírót szerelnek meg kenyérpirítót. ezek meg már lassan 1.2es 3 hengeres dízelt raknak egy a8 as audiba is.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Jacek
igen tudjak.. mi is tudjuk.... csinaltak a multban gyonyoru autokat de csak gyonyoruek!! azon kivul egy raklap szar😊 most is...

Falcon83
Tudják õk, csak nagy különbség van aközött amit ott autónak neveznek, meg aközött amit a világ többi részén.

Lathatoan nagyon tajekozottak arrol, hogy mit is takar az a VW... Juj....<#wow3>

nõi autó.. hö hö ez jó.. a sok európai ratyi meg feszít a vr6 osban..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Falcon83
Mondjuk nem hinném, hogy ebbõl a vw-s nascaros dologból valami is lesz, me a fanok már telesírták a fórumokat, hogy ha egy ilyen nõi autókat gyártó cég belép a nascarba akkor soha többet nem nézik.

Norbi1990
LOL lenne Jetta vagy Passat festéssel egy NASCAR autó 😄
Falcon83
De úgy tûnik, hogy az F1-et õk inkább a Porscheval képzelik.

bardocz
Nascar nem hiszem, hogy olyan vészesen drága lenne, ugyan olyan motorral megy mindenki, kaszni is tök ugyan az, csak más a festése.
Nightt
Sztem meg megerne... az Nascarral amerikaban reklamozna, az F1-gyel europaban...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Falcon83
Nem zárja ki egymást, de a VW tulajdonába annyi nagy gyár van, hogy értelmetlen lenne az egyik erõforrásait felaprózni azért, hogy egyszerre több szériában is jelen lehessenek.

Nightt
A ketto nem zarja ki egymast, mivel a ket sport ket teljesen mas kozonseget celoz.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Falcon83
Meg ha igazak a pletykák, akkor VW a NASCAR-ba fog beszállni.

Palinko
szerintem azt azért sejteni lehet hogy a fiat csoportból egyszerre csak egy lesz jelen, és minden bizonnyal ez a ferrari marad.

szerintem jöhetnének a nagy autógyárak érdekes lenne megnézni a mérnökök hogy teljesítenek. de nem igazán látom ki jöhetne talán a volkswagen csoportból valaki és ott tényleg csak a porshe meg az audinak lenne értelme, max bugatti 😄D mert attól nem fognak több polot venni ha a vw világbajnok 😄
Falcon83
Azért azt tudni lehetett, hogy nem komoly, mert nem megy olyan jól a Fiatnak, hogy 2 márkával is képviseltesse magát az F1-ben. Viszont a VW már évekkel ezelõtt megmondta, hogy ha normális motor szabályok lesznek, akkor elgondolkoznak azon, hogy belszállnak valamelyik márkájukkal.

bakkerman
1 éve a Maserati is megszellõztette a dolgot,aztán látjuk mennyi lett belõle! Szerintem az F1 maradjon csak a "privát" csapatok sportja,ne szóljanak bele világgyárak a milliárdjaikkal

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ulvar
Rohadjon meg az összes gyár ott ahol van õk cseszték el az egész F1et a térszerzésük miatt...szétkúrták a sportot, Majdnem 1000 milliárdot költöttek a Toyotánál minek? A semmire! Csak a tér hódítás a sport politika stb...Ferrarira lehet mondani hogy kivétel, kezdetek óta itt vannak de még nekik se lenne szabad beleszólni a felsõbb vezetés dolgába...de a pénz nagy úr...sajna, de gyûlölöm Montezemolo beszólásait a kis csapatok felé, akkor bizony anyázok rendesen. Szóval nincs elvakult nézetem a Ferrari felé, de akkor is a kedvencem marad.

Totti5
Minden évben mondja valaki, de semmi sem történik... a gyárak meg mennek el Toyota, BMW...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

passatgt
<#eljen>