FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olvasd el!
Most hirtelen ezt a cikket találtam csak. Így versenyezték végig 2005-öt és 2006-ot, amíg ki nem derült.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
õ ért a legjobban a formula1-hez a világon,legalábbis õ ezt hiszi,had higgye😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
nevetséges vagy amint megpróbálsz hülyeségeket bemagyarázni
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
#101572 Egy hülyegyerek miatt ne a pilótát szapuld <#kocsog>#kocsog>
nem is tudtam hogy Schumi (is) nekiment a Bajnokok falának😊
illetve jó volt látni a jó öreg Imolai pályát,kár hogy kivették😞
Szép az a Minardi 😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Kb lassan olyan hogy halalosan veszelyes, ezert a himalajara indulo embereket folviszik helikopterrel nehogymar legyen valami!! ki a facom mondta neki hogy menjen F1-be? Ha Rosberg elmegy az Aldiba arufeltoltonek nem fog halalos veszelyben forogni.... (Rosberg Pelda volt) ertitek nem?😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
http://gaborszantai.co.uk/
remélem ezek a videók elegendõk ahhoz h lefoglaljon titeket és abbahagynátok az értelmetlen vitát xD
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
én nem egyet tudok mutatni a sajátjaimból,a tieid pedig 100%-ban ratyihomikimi hátsófelének a fényesre nyalása
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Építõ, hozzáértõ hozzászólást még nem nagyon láttam tõle.
Komolyan nem értem, hogy te miért látogatod ezt a topicot :o
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Egyenautós versenyeket pont azért nem szeretem, mert ott nincs akkora harc a csapatok közt, hogy ki mit tud kitalálni.
Mikor a virgin feltartotta a fél mezõnyt, na az volt a futam legroszabb része, itt jött ki igazán, mennyire nem ebbe a kategóriába való az az autó, vagy nemondmár, hogy a vonatozás annyira izgalmas...
#101600: Nem õ tehet róla, hogy a féltávnál kört kap, ennyit tud a kocsi.
#101599: nehogy azt mond, hogy egy virgin vagy egy hrt és ez a lotus jobban része az f1-nek mint a renault, vagy bármely más nagy csapat, aki már több éve szerepel, és világbajnokságot is nyertek
#101594: Ugyan azt csinálod mint õ...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
tehát sztem nem a meglepetés ereje volt ami összezavarta..
Gáz volt amit csinált.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az azért nem megy, hogy lehordunk versenyzõket mert egy versenyszituban nem jól döntöttek pillanat alatt, de ha uez egy kiscsapat autójában ül akkor meg szegény...
El kellett volna engednie...két lehetõsége volt, vagy vágja a kanyart, és akkor a lehetõ legjobban jön ki az egészbõl, mert nincs ideális íven senkinek sem útban,..vagy meglassul a jobbos elõtt, és Webber bemegy mellé..talán Hamilton is.
Egyértelmûen rossz döntés volt ráfordulni a kanyarra....
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Rossz gondolat volt, mert sem a fékje, sem a kanyarsebessége, sem a kigyorsa nem hasonlítható a Red Bull-hoz.
Webbo is hibás volt, mert nem tudom miért nem vágott ki rögtön Di GRassi mögül...egy leheletnyivel többet várt, és ezzel alkalmat teremtett Hamilton-nak.
A többi egy teljesen más szitu is lehetne, de az elejét Di Grassi hozta össze, akár Glock, de akár MS is megmutatta hogy kell félreállni ha kéket lengetnek.
😞
Akkor hiába jársz ide óvodás korod óta sajnos nem sikerült onnan szintet lépned.
Kérlek szépen TÖBB ÉVTIZEDE ILYEN A FORMA 1 !!!!!!!!!! Nem tom mióta nézheted ezt a sportot de nem lehet több 2-3 évnél...
Még amikor Minardi volt, Arrows akkor is ezt mondtad volna? Hogy azok sem ebbe a kategórákba valók? Vagy 2004 Minardi Zsoltika? Õ se??? Vagy csak azt tudod FRÖCSÖGNI amit kitalált a Czollner meg a Palik duó még év elején? Nem néznél inkább a dolgok háta mögé? nem ???
Másik hogy mondatod értelmezni nem tudsz! Még egyszer mondom a kis csapatok tehetnek róla hogy ilyen buzi a szabály hogy nem engedik el õket a nagyok közül hanem ott hagyják õket? És egy utcai pályán nem fog neked kimenni a bukótérbe és satuzni csak a te kedvedért de még egy sima épített pályán se! Mert ez nem versenyzõi magatartás!!! És nem láttam volna hogy fröcsögött volna a Red Bull... És a balesetet a Virgin okozta???? Õk okozták? Nem bakker hanem 2 aggresszív pilóta hülye hibája.
Ja még valami. Nem tudom emlékszel-e hogy a futam elsõ felében ki volt az aki feltartotta a mezõnyt a Virginnel...És akkor takarítsuk el õket? Ne legyenek kis csapatok? Ha ezt kívánod tényleg nézzél egyen autós formula versenyeket ott nem kell ilyenért károgni.
Hosszu ideje nem szoltam hozza a degeneralt Firerock frocsogeseihez, de most mar harmadszor buzizta le Kimit - erre reagaltam igy.
Az utolso futam utan talan en voltam az elso, aki pozitivan nyilatkozott Alonsorol, de ez a kis butuska nem bir magaval es allandoan be kell ugatnia. Ha nem kezdene allandoan flamelni, akkor viszonylagos nyugalom lenne a topicban, mert erdekes modon csak ennek a csokkentett ertelmu veglenynek jelent kielegulest, hogy azt a pilotat lebuzizza, akinek felesege van, aki tortenetesen meg skandinav szepsegkiralyno is volt (2001-ben talan...).
Feldolgozhato az informacio?
(azon meg gondolkodj el, hogy kit kuldesz el es honnan, mert en mar akkor itt rontottam a levegot, amikor Te meg GameBoy-on ismerkedtel a szamitastechnika lenyugozo vilagaval...)
Ha meg csak flamekeltés miatt csinálod, akkor légyszíves húzz innen a faszba <#levele>#levele>
sry a 3 hszért egymás után...