FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
"á a többi 19 persze ártatlan csapat egyedül azok a csapatak szoktak cslani ahol Alonso éppen van..."

Én erre reagáltam, nem hiszem, hogy fogalomzavarban lennék. A többi nem érdekel.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

V43 1105
-.- hogy hogy hogyne ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

szvsz Hamilton röpke pálya futása alatt szerintem több csalást követett el mint Alonso de Schumi lelke se teljesen patyolat-tiszta(lásd 2002 A1 Ring) ettõl én még mind 2 vb címét el tudom fogadni...

Most perpill Alonso 2005-2006 vb címérõl vitázunk barétom, ami azt illeti aligha hiszem hogy Alonso tehetõ felelõsé a lengéscsillapitok bevezetésért.
Meg elég nagy a fogalom zavar:

Csalás: elõre lefektetett szabályok megsértése
Kiskapu: ezek megkerülése (nincs rá pontos szabály) amire hoznak egy döntést betiltják és onnantól nem szabályos onnatól minõsül csalásnak, ilyen dolog az a lengéscsillapító szóval csak óvatosan a vádakkal!
De ahogy látom itt elég nagy az elfogultság nálad.

ScarY MAN

...

Kit--Kat
Hát történetesen azok a csapatok ált. valami mocskos dologban benne vannak ahol Alo beteszi a lábát. Renault 2005-2006 ellensúlyos lengéscsillapítók. 2007 McLaren: Alonso, De La Rosa és Coughan lopott adatokkal élt vissza, majd Ferni megzsarolta Dennist, hogy rakja vissza Hamiltont kettesnek különben bepanaszolja a csapatot FIA-nal, hogy azok a lopott adatok amikbõl többek között õ is csemegézett, azokkal a McLaren tulajdonában vannak. Végül vádalkut kötött a FIA-val, tanúskodásért cserébe nem kapott semmit. 2008 Renault, Szingapúrban palánkoltatták Nelsinhot Alonso gyõzelméért. 2010 Massa - Alonso elengedés botrányos kivitelezése majd a dobogón serleg csókolgatás.

És ehhez még jön pár egyedül kivitelezett este, vagy megkérdõjelezhetõ hozzáállás.

Ezeket hiába akarod elbagatelizálni, vagy általam kitaláltnak mondani, ezeket mind eltudod olvasni feketén fehéren mind magyarul mind angolul.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ja de bajnokok lettek a büntetés ellenére nem? szóval kusse...

Nem, én a realitás világába élek te teszel ugy mintha egyedül Alonso+Renault kombó csalt volna abban az évben amikor bajnokok lettek, (honda dupla tank mond valamit?-2005) ráadásul ezek nem is csalások hanem olyan kiskapuk amit a brawn is kihasznált nagyon ügyesen a tavalyi évben.

A döntés az FIA-ra vonatkozik nem rád!!! ha õk igy látták helyesnek akkor sajnálom de az van hogy Alonso és a Renault 2005-2006 jogos!!!!!!!világbajnoka SRY --- FIA-nál reklamálj ha nem tetszik valami. Nem kötelezõ nézni a versenyt ha nem tetszik bameg...

Jacek
Az hogy mas is csal(mert csal) most hogy is jon ide????????????????
Ne pirulazzal, nem emberezzel, mert meg a vegen kicsit flamelek..

alfonzorol beszelunk nem masrol nem vagy te juhasz

Jacek
meg nem nagyon ertem? ossze eskuves elmelet szerintem az amit info nelkul kitalalnak hogy tuti igy volt:D

Itt mirol nincs infod? 1? 2? 3? szelesedo gumik? ezekert mind buntetes volt a FIA reszerol. szoval varom a szakertoi velemenyedet hogy is voltak ezek a dolgok:)

á a többi 19 persze ártatlan csapat egyedül azok a csapatak szoktak cslani ahol Alonso éppen van... szedd már be a pirulákat, ilyen ember minek néz F1-et? az nem zavar hogy az egyensúlyos lengéscsillapitó kivétele után is nyertek? az sem zavar hogy singapur után is nyerni tudtak? (bár tény hogy ott kiestek elõle)

Jacek
hihi , te meg alomvilagban elsz? Briatore mond ez valamit? tehat kitalaltak ezeket a dolgokat?:D

összeesküvés elmélet?<#fejvakaras> és ezt te el is hiszed?

Jacek
Adjuk ossze a kiszelesedo michelin gumival??? hiaba probalod bagatelizalni, eletuket oda adnak par tizedert, ne rohogtess meghogy nem szamit:D:D:D ja VB cimet szamit semmi mast...

Totti5
A találmány szabályos volt, "éveken át" aztán gondoltak egyet és nem lett az. Pár tized még sem 1 mp:)

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bosco05
pár tized mint tudjuk a forma 1 világában smafu :)
Totti5
"1 masopercet lassultak mikor ki kelett venni:D"

Merõ túlzás, amúgy pár tizedet kb. A Vb címet Alonso nyerte, mert gyors volt egy jó autóval, nem pedig az autó magától.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bardocz
Hiába írod le, nem fogják fel, hogy ezt senki sem vitatja.
Jacek
Azzal hogy milyen pilota semmi baj nincs, gyors meg minden...

Jacek
Nem?:)))))))))) vegul is alig keveredett botranyba parszor:))
1: ellensulyos lengescsillapito!!!! 2 VB cim.. 1 masopercet lassultak mikor ki kelett venni:D
2: McLaren kembotrany:D:D:D
3: Singapur:) mond ez valamit!!

Ha bementek bankor rabolni es a tarsad lelo valakit te is bunreszes vagy!! mindegyikrol tudott!

Hát jah, de most ha nem Alonso nyer elintézik hogy béna ha meg õ akkor jön az hogy tolja az FIA. Egy olyan helyzetbe már bele se merek gondolni hogy Webber kicsúszik és így Alonso nyeri a vb-t mert ugye más pilóta pechje egy másik szerencséje...

csabush
F1 sem volt neki való, igazad van, pontot se szerzett sose. Amúgy nem tudom mi a retkes faszt várt tõle mindenki elsõ évében. Ahhoz képest szerintem tök korrekt eredményeket tud felmutatni.
Nem tudom, mi a tökömért kell egymást leugatni, az egyik Alonsot szapulja, a másik Kimit, a harmadik a szapuló feleket. Szánalom. Remélem Webber lesz a világbajnok, és akkor majd mehet a flametime itt, eme csodálatos fórumon.

<#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kit--Kat
Én arról nem mondtam semmit, azt sem, hogy nem lenne jó versenyzõ, az egyik legjobb a mezõnyben. A többi ettõl függetlenül még állhat. Egyébként a McLarenes botrány után ebben nagy szerepe van a Santandernek és Domenicalinak aki bele van szerelmesedve. De mint mondtam versenyzõként jó, kár, hogy nem csak azzal foglalkozik :(

köszi hogy kisegítettél spiczi a Minardi és 2003 fix volt:)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Minardi, elvileg Justin Wilson, vagy Alex Yoong nem emlékszem pontosan:D 2003-as Minardi elvileg

De látod te nagyon nem akarod látni a fától az erdõt mert most meg a zsarolással jössz amibe tényleg nem mennék bele de ha Alo ilyen büdös nagy csaló akkor hogy a jó fenébe tud most a Ferrarival az élen autózni? Hirtelen õk is csalók lettek? Alonso 2005-2006-os címét nem efogadni nagy hozzáértésre vall.

szerintem aki ért F1-hez Alonsot sem fikantja le azzal hogy csaló.

Kit--Kat
Én csak mondtam, hogy van alapja, Alonso nem igazán izgat, egy gátlástalan ember, és a legkevésbé sem sportemberhez méltó amit néha mûvel.

Most ne menjünk bele a 2007-es McLaraen zsarolásába, egyszerûen nem ok nélkül kezdtek rá köveket dobálni és olyan minõsítéseket, hogy csaló, neme egy tiszta versenyzõ, lehetne sorolni a különbözõ balhéit az elmúlt 10 évében amióta F1-ben versenyez.

Firerocky: kezdjük ott, hogy aki konyít kicsit az F1-hez, nem fikkantja le Montoyát és Kimit, hogy mekkora nulla versenyzõk. Ez így már mindent elárul, nem kell tovább bizonygatnod.

bardocz
Szerintem befejezhetitek, mert ennél fényesebbre már nem tudjátok Alonso seggét nyalni. Ha tovább folytatjátok, elkopik.
ja és még ki tudja milyen ketyerét tartalmazott a ferrari,mclaren,redbull stb ami nem derült ki, kiskapuk ezért F1-az F1 ami nem szabályos és kiderül azt betiltják. nem úgy kéne felfogni hogy alonsó rakétával közlekedett a többi csiga ártatlan csapathoz képest...És azt mivel magyarázod hogy alonso ezek ellenére egy Ferrariban és egy Mclarenben is versenyképes tudott maradni? csak erre válaszolj , kössz

bardocz
Nálad sajnos még a hugom is többet tud.
Firerock
mégis mivel barátom?
semmivel nem tudsz töbebt mint én
gondolom a szobádon kívül máshol nem is jársz,csak a gép elõtt vagy nagy menõ

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Ráadásul ha jól tudom kaptak büntetést meg kiszereltették a kocsiból az egyensúlyos lengéscsillapitót szóval egy olyan kiskaput használtak ki mint pl tavaly a Brawn ezért nem lehet õket szapulni, szapuld a FIA-t amiért nem kaptak nagyobb büntetést. Ez von le Alonso érdemeibõl ? ugyanmár...

Firerock
akkor miért nem büntették meg õket?

Kit--Kat
Én ilyet nem mondtam, csak azt, hogy nálad, ami mondjuk nem nagy elismerés számomra, azt elhiheted, szóval nem is verem nagy dobra:)

Kit--Kat
Nem én, hanem az FIA aki miután észrevette a szabálytalanságot át is kellett építenie a felfüggesztését a Renaultnak.

Olvasd el!

Most hirtelen ezt a cikket találtam csak. Így versenyezték végig 2005-öt és 2006-ot, amíg ki nem derült.

bardocz
Betiltották a felfüggesztésüket -> szabálytalannak minõsítették.
Firerock
vele ne veszekedj
õ ért a legjobban a formula1-hez a világon,legalábbis õ ezt hiszi,had higgye:)

Firerock
szabálytalan autóval!?
nevetséges vagy amint megpróbálsz hülyeségeket bemagyarázni

Ezt te állapítottad meg? Mert ha nem te hozod a szabályokat és a büntetéseket akkor ne szólj bele. <#conf> Különben ilyen alapon akkor most a RedBull vb címét se lehetne elfogadni mert valamitõl veszettül gyorsak. Vagy schumi vb címe 1994ben? alaptalan.

Firerock
na...

Kit--Kat
Hát pl. 2006-ot egy szabálytalan autóval csinálta például végig, szóval van alapja.

#101575 Azzal hogy csalozól megint magad nyugtatgatod amiért a kedvencednél többet ért el ALONSO? Miután ebbe a sportba nincs olyan hogy szerencsével nyerni (a csapat és a pilóta is számít, elõbbibe nagyon gyenge volt a mclaren lásd:füstölõ motorok) felejtsd el egy életre hogy Alonso nem érdemelte meg a teljesen jogosan megszerzett 2VB címét<#felkialtas>

#101572 Egy hülyegyerek miatt ne a pilótát szapuld <#kocsog>

Firerock
jó videó
nem is tudtam hogy Schumi (is) nekiment a Bajnokok falának:)
illetve jó volt látni a jó öreg Imolai pályát,kár hogy kivették:(

passatgt
nem, így legalább tudják hol a közepe a kocsinak

nearo
Kösz!
Szép az a Minardi :)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nonicks
amúgy a pilótákat nem zavarja az az antenna ( vagy mi?) a vezetésben az orruk elõtt????<#fejvakaras><#fejvakaras>

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Jos Verstappen - Minardi - 2003

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Jacek
Minardi?