FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én erre reagáltam, nem hiszem, hogy fogalomzavarban lennék. A többi nem érdekel.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Meg elég nagy a fogalom zavar:
Csalás: elõre lefektetett szabályok megsértése
Kiskapu: ezek megkerülése (nincs rá pontos szabály) amire hoznak egy döntést betiltják és onnantól nem szabályos onnatól minõsül csalásnak, ilyen dolog az a lengéscsillapító szóval csak óvatosan a vádakkal!
De ahogy látom itt elég nagy az elfogultság nálad.
És ehhez még jön pár egyedül kivitelezett este, vagy megkérdõjelezhetõ hozzáállás.
Ezeket hiába akarod elbagatelizálni, vagy általam kitaláltnak mondani, ezeket mind eltudod olvasni feketén fehéren mind magyarul mind angolul.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A döntés az FIA-ra vonatkozik nem rád!!! ha õk igy látták helyesnek akkor sajnálom de az van hogy Alonso és a Renault 2005-2006 jogos!!!!!!!világbajnoka SRY --- FIA-nál reklamálj ha nem tetszik valami. Nem kötelezõ nézni a versenyt ha nem tetszik bameg...
Ne pirulazzal, nem emberezzel, mert meg a vegen kicsit flamelek..
alfonzorol beszelunk nem masrol nem vagy te juhasz
Itt mirol nincs infod? 1? 2? 3? szelesedo gumik? ezekert mind buntetes volt a FIA reszerol. szoval varom a szakertoi velemenyedet hogy is voltak ezek a dolgok:)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Merõ túlzás, amúgy pár tizedet kb. A Vb címet Alonso nyerte, mert gyors volt egy jó autóval, nem pedig az autó magától.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
1: ellensulyos lengescsillapito!!!! 2 VB cim.. 1 masopercet lassultak mikor ki kelett venni:D
2: McLaren kembotrany:D:D:D
3: Singapur:) mond ez valamit!!
Ha bementek bankor rabolni es a tarsad lelo valakit te is bunreszes vagy!! mindegyikrol tudott!
Nem tudom, mi a tökömért kell egymást leugatni, az egyik Alonsot szapulja, a másik Kimit, a harmadik a szapuló feleket. Szánalom. Remélem Webber lesz a világbajnok, és akkor majd mehet a flametime itt, eme csodálatos fórumon.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Most ne menjünk bele a 2007-es McLaraen zsarolásába, egyszerûen nem ok nélkül kezdtek rá köveket dobálni és olyan minõsítéseket, hogy csaló, neme egy tiszta versenyzõ, lehetne sorolni a különbözõ balhéit az elmúlt 10 évében amióta F1-ben versenyez.
Firerocky: kezdjük ott, hogy aki konyít kicsit az F1-hez, nem fikkantja le Montoyát és Kimit, hogy mekkora nulla versenyzõk. Ez így már mindent elárul, nem kell tovább bizonygatnod.
semmivel nem tudsz töbebt mint én
gondolom a szobádon kívül máshol nem is jársz,csak a gép elõtt vagy nagy menõ
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Olvasd el!
Most hirtelen ezt a cikket találtam csak. Így versenyezték végig 2005-öt és 2006-ot, amíg ki nem derült.
õ ért a legjobban a formula1-hez a világon,legalábbis õ ezt hiszi,had higgye:)
nevetséges vagy amint megpróbálsz hülyeségeket bemagyarázni
#101572 Egy hülyegyerek miatt ne a pilótát szapuld <#kocsog>#kocsog>
nem is tudtam hogy Schumi (is) nekiment a Bajnokok falának:)
illetve jó volt látni a jó öreg Imolai pályát,kár hogy kivették:(
Szép az a Minardi :)
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun