182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #117867 köcsög digó:D
miért most egy tapasztalatlan Di Resta mennyivel tudná jobban felvenni Rosberggel a versenyt, mint a mester? -
Damon Hill, Arrows :) -
IXEMGabeo #117865 linkeld máá be nekik a 95-ös Belga nagydíjat azon is mindenki nagyot pislogna ott mit művelt:D:D -
10 évente egyszer talán úgy jönnek össze a dolgok 1 versenyen... majd 10 év múlva visszatérünk rá hogy a mostani kis csapatoknak mit sikerült villanatani, az eltelt kb 200 futamon! Még akár a HRT nyerhet is sosem lehet tudni, mit hoz a jövő... -
off!
Egyébként meg,(most egy kicsit nagyképűen is,de tény)1985 óta minden futamom megvan,vagy videókazin,vagy avi-ban,de még az időmérők is,a korábbiakról meg összefoglalók..
Tehát nincs szükségem a youtube-ra ezen a téren..
on! -
Különben csak nosztalgiáztam tegnap és megnéztem egy néhány versenyt a 90's évekből és ez is köztük volt..
Nem emlékeztem már ekkora fölényre esőben.. -
Egy kaotikus futamon igen. Ahogy Fisichella nyert is Brazíliában 2003-ban is. Na de ahhoz tényleg olyan körülmény kellett.
De Én meg erre reagáltam amit szintén írtál. Ha nem is ez volt a lényege annak amit mondani akartál. -
Csak hogy nem ez volt a lényeg!
Ráadásul akkoriban,egy Jordan vagy Minardi-val is lehetett előkelő helyen végezni,sőt! nyerni is..
A kép mondandója (a gyengébbek kedvéért),Sumi első győzelme a Ferrarival és,hogy szinte az egész mezőnynek kört adott,vagy kettőt,vagy hármat.
Na meg,hogy a Williams-ek kaptak 4-6 mp-t körönként,pedig magasan a legjobb autók voltak akkoriban -
"Még jó,hogy akkoriban,nem voltak HRT szintű autók". Erre válaszoltam. -
Mennyi?
30
mi 30?
mi mennyi?
ez kb ilyen! -
Mi van?
Agyadra ment a pubertás kór??
mi köze minek mihez? -
massa hibája! annyira nem érdekel már a feje, hogy a következő kommentet is leárnyékolja... -
Még egy videó :)). Totál retro...nagyon jó nézni ezeket! -
Te mit mondtál múltkor hogy mióta nézel F1et??? Én valami 198X re emlékszem.
Ha valóban nézted volna tudhatnád miért volt anno 107%os szabály amit idénre tök feleslegesen vezettek be mint én azt mondtam is rögtön amint bevezették.
Anno nem volt felesleges. És nem hiába volt előkvalifikáció...
Videóban ha érted az angolt elmondja Bertrand Gachot hogy F3000el pole pozíciós ideje = a Coloni Subaruval ami F1ben volt :).
formula1.com-on megtudod nézni mekkora idő különbségek voltak 80-as 90-es de még korábbi években is autó és autó között.
A Life csapat, Lambo csapat sorolhatnám. Nagyon viccesek hogyan próbáltak F1be betörni :))). -
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=962870403&no=117846]#117846[/URL]
...csak 6 hsz volt azóta. igaz az egyik egy kép. :DDD -
http://f1.blog.hu/2011/11/23/kubica_bedobta_a_torulkozot -
De ez itt azért érdekes,mert a mezőny legjobb autói kaptak körönként,4-5mp-et,akkoriban,egy igen gyenge kasznitól.. -
A Minardi és a Jordan is nagyon le voltak maradva anno. 5-6-7 másodpercet meg a 3 kört a versenyen megkapták álltalában... sőt így belegondolva még több kört is kaptak mint most a kiscsapatok. -
Nem szeretném mondani hogy én megmondtam fél éve is hogy ez esélytelen... most még egy gokart vezetése is fájdalmas és nehézkés lehet neki nem hogy egy versenyautóé.
Talán majd 1 év múlva, talán, addigra valamennyire felépül... ha 60-70%os lesz a keze az már siker. -
Akkor így
-
Emlék-kúra!
Hol és mikor volt?Még jó,hogy akkoriban,nem voltak HRT szintű autók
-
madmanic #117846 Eldőlt! - Kubica nem áll rajthoz 2012 ben
-
2:33 "köcsög Hamilton! ja bocs, te nem is hamilton vagy..." 
-
Ez csak egy grafika, ami sem aerodinamikailag nem pontos, sem máshogyan. Nyilván lehet majd hasonló, és létezk is hasonló.
LMP1 Audi
Caparo T1
-
az egész ott bukott meg nálam hogy ott van benne az A oszlop merevitésnek, ami nemcsak hogy kitakar egy jokora részt a látomezőböl, de éppen ez gátolja abban hogy a kabintető deformálodjon ahogy a pár napja linkelt tesztnél és igy törni fog az üveg.
-
ManoNegra #117842 Így nézne ki egy F1-es autó zárt pilótafülkével
Jól néz ki. -
Kifelejtettem a teóriából hogy ráadásul Pedro Spanyol :D, akárcsak a HRT... :D. -
IXEMGabeo #117840 ehhez jobban illett a within templation szám -
Az F1 Halálos balesetei PART I.
Szegények :S -
Kicsit koppintás :D ...Kovalainen is a McLaren-től szerződött el :)
Egy baj van Pedro-val, nem igazán gyors sztem (cáfoljon meg, legyen úgy), Trulli-nál ugye időmérős pali volt, azaz tud gyors lenni, Kovalainen meg jó is gyors is, csak a McLaren-nél szvsz nem igazán rúgott labdába, mert kicsit olyan nyuszinak tűnik nekem.
De itt a Lotus-nál elég meggyőző.
Pedro eddig nem igazán ütött nagyokat. -
IXEMGabeo #117837 igen így végülis ez jó felállás, mert tavaly a Chandhok-Senna párossal semmire se mentek, összevissza cserélgette a pilótákat a HRT...
Trulli és Kova alatt pedig évről évre halad előre a Lotus -
Autó fejlesztése az elsődleges szempont, vagyis a visszajelzések, ötletek amiket szerzett a Mekinél... mindenki tisztában van a képességeivel, de Liuzzi szintjét tudja hozni szvsz. -
IXEMGabeo #117835 ebben valószínűleg igazad van, Rubensre is év elejétől kb Silverstonig kísérleti nyúl volt és minden elemet, ami nem volt tesztelve rajta próbáltak ki pl az időmérőkön, amik lassították... -
HRTnek tapasztalat versenyző kell, és egy Meki tesztpilóta aranyat ér nekik most, mert nem igazén jutnak előre. Szertined a Lotus véletlen fejlődik ennyire? Trulli tapasztalata nagyon sokat számított. Anno az RB sem véletlen szerződtette Coulthardot... -
IXEMGabeo #117833 Ricciardo mondhatni odaverte idén Liuzzit is szóval miről beszélünk??? egyébként nem gáz, ha neki lesz helye a Toronál akkor végülis a kutyát nem érdekli, hogy Pedro ott van csak mondom, hogy nem biztos, hogy sokat ér a tapasztalat a pályán is... -
ŐŐŐ, ne haragudj, de egy kezdő csapatnak nem egy fejlesztő versenyző kéne mint egy fiatal újonc akinek fingja nincs arról hogyan is kell terelgetni egy ilyen autót? Azért De la Rosa vezetett nem egyszer nem kétszer az elmúlt években és a McLarennél is rátapadt valami... mellé meg beültetnek egy fiatal gyereket és kész. (mondjuk Ricciardot, bár kétlem hogy ő lenne, sőt jobban örülnék ha ő jobb verdát kapna).
Elnézve a Lotus csapat fejlődését (ahol szintén lehet mondani hogy egy öreg és egy fiatal kombóval álltak fel) nem biztos hogy egy hülye teória amit mondok. -
Wlanseraf #117831 Ettől hányok.... lassú mint a dög.. öreg... de nehogy fiatal kerüljön be.. nem... -
"A Hispania bejelentette, hogy jövőre Pedro de la Rosa lesz az egyik versenyzőjük. A 40 éves spanyol elsősorban tesztpilótaként dolgozott az utóbbi években a McLarennél, de korábban 85 futamon már rajthoz állt, legutóbb a Kanadai GP-n a Sauberhez beugorva." -
-
Az egyik csávó meg ugrálva indult XD