FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. ez jó
3. ez is ok
4. utolsó kérdésre a válasz 2007 Nürburgring
4/2 ezt nem mondanám kimagaslónak, mivel azt a kijelentést tetted, hogy mindenre emlékszel ráadásul a válasz így is 9 perccel késõbb jött...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
emlékeztél volna arra fejbõl, hogy Vettel elsõ Toro Rossos pontjait Kínában szerezte? tudnád hanyadik lett? vagy arra esetleg Rosberg hány futamon verte meg Webbert? na hol van a zseniális memóriád?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
"akkor forma 1 neztem amikor apukad a homokozo korul tologatta a csattogos szarnyu falepket..."
Leirnad mi ebben a serto? Vagy apukad nem volt kisgyerek es nem jatszott a jatszoteren?
mondom hol és mikor cikket videot képet vagy megsem történt, szerintem ezt saját depresszió miatt belebeszélitek 😄DD satoval jössz? igen amikor elkoptak a gumijai? 😄DD nem emlékszem mutogatásra és hogy hisztizet volna sato miatt. megy a melléduma rendesen
Kb kimegyek ide az ut szelere es beszelgetek egy kovel, annyi ertelme van, nem is teszem😊 boldogok a lelki szegenyek😊
de hol és mikor??milyen cikkben???? hol láttad???? mert ezt még nem támasztotta alá senki, itt sem ugy tünik hogy õ az aki hisztizik, ellentétben massával aki sír mert megelõzték<#hamm>#hamm>
És tökmindegy hányszor mondják el ezt ebben a topikban, 1 részt mindenki tudja hogy szeret panaszkodni, másrészt még jópár évig ittlesz az f1-ben és nemhiszem hogy meg fog változni. És ezt a legtöbben tudják ig gondolom, így valószínûsíthetõleg flamekeltés miatt emlegetik, vagy mert épp a kedvenckéjük nem szerepelt jól...
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
A problemam a szemellenzos velemenyekkel van, amikor valaki agyhalott kantalva ved valakit, nekem 8 hogy Csumakker vagy Kimi vagy alfonzo, emberek, csak valaki szimpatikusabb valaki nem😊
De konyorgom senki nem a versenyzoi tudasat becsmerli egyiknek sem , mert az ostoba! De az teny hogy alfonzo egy hisztipicsa!! allandoan vernyakol....
ugyanarra emlékszem, a kis kormánykereket rá kellett vinni a tankoló emberkére, és amíg tankolt addig ugyanígy kellett lecserélni a kerekeket? Meg kis vonal jelezte a kerék tetején h mennyire van elhasználva? de rég volt te jó ég...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A 80 as években dobtam volna egy hátast de így az internet korában..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ha a videojatekos mult is szamit akkor en baromira ertek az F1-hez mert mar a PC-s idok elott toltam a Vidam Parkban F1 jatekot.😄
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
miért mit tett Schumi?😄 az a gondod, hogy egy isteni versenyzõ agyon nyerte magát csalás nélkül? fényévekre voltak a többiektõl...2002-es A1 ringgel ne gyere az Jean Todt sara volt felesleges aggodalommal...
ja én az 1997-es szezontól nézem akkor régimódinak számítok?😄
Te " Különben kiba nagy barom vagy "
Ertelmezd kerlek!! kb ennyire vagy reszre hajlo az osszes eddigi mondandodban😄
Ami abból jött, hogy szerinted csalásban egy kaliber Hamilton, Alonsoval.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Na és pont ezek a dolgok amibe te nem látsz bele. Mi bajod van azzal hogy F1c ligában toltam, számodra ez azt jelenti hogy esetleges kevésbé érdekel az F1?
Az is tény, hogy nem Alonso, hanem Dennis jelentette ezt be az FIA-nak, szintén olvass utána.
Innentõl kezdve nincs mirõl beszélni.
Alonsoval magával tolt ki, és pedig azzal, hogy nem képes elfogadni azt, hogy nem szólhat mindig róla egy csapat.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Végül Dennis jelentette be.
Ezt nem lehet kimagyarázni semmivel.
#101739 tehetek én róla hogy téged hamarabb érdekelt? nem menõzésbõl mondtam csupán csak azért írtam mert nem ma kezdtem nézni versenyeket
#101740 hát ha te így látod elfogadom de a valóságban nem ez történt, csak gondolj bele milyen szar már egy megszokott autóból beleülni egy újba ritka rossz megkockáztatom azt is hogy sokéves rutin ellenére lefulladsz elsõre...(feltéve ha már vezettél életben)
2007-ben Räikkönen végig szívott a Ferrarival, nagyon nem passzolt alá, csak egy más vezetési stílussal tudta rendesen vezetni az autót (amivel nem tudott olyan gyors lenni) + az évközi fejlesztésekkel amik valamelyest javítottak a körülményeken számára.
Ehhez jött még a Bridgestone 6 Micheline után, amivel szintén sokat szívott.
Alonsorol azt tudom, hogy a szintén Michelines évek miatt neki is gondjai voltak az elején a gumikkal.