FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meghogy nyílván Spa-ban nem lenne probléma az esõ, de itt baromira lejt a pálya az egyik részen, ráadásul kicsik a bukóterek logikusan ezért is halasztották el...és még sötétedett is, de azért én megnéztem volna mit tudnak:D értem én, hogy biztonság kell, aquapléééning van, meg a gumik már nem tudják kiszorítani a vizet, de ettõl függetlenül aki ügyes az akár 5-el haladva is lehetne menni egy kört...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Japóknál annyi esõ esik, hogy unják magukat a csapatok?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
<#ravasz1>#ravasz1>
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
itt meg nem akartam visszaolvasni, nehogy megtudjam az eredményt:)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nem úgy van hogy 14:00-kor ismétlés? wtf apjuk faszát
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
9 óra az eltérés és 10:30 kezdõdik náluk a futam.