FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
"Valóban több megkeresés történt, hogy Forma 3-as, illetve GP3-as csapatokkal teszteljek. Mostani istállóm, az ATECH is elvinne GP3-as csapatának estorili gyakorlására. Ha sikerülne szerzõdést kapnom valamelyik kategóriában, az nagy elõre lépés lenne a számomra, a fejlõdésem garantált lenne. Ezek a meghívások egyelõre egyfajta ismerkedést jelentenek köztem és a csapat, illetve az autó között, és bízom abban, hogy helyt tudok állni a teszteken. Novemberre eldõl, hol folytatom, mert jelen pillanatban csak annyit tudok, hogy nem maradok a Brit Forma Renault kategóriában."

Kiss Pál Tamás harmadik helyezett lett a Brit Forma Renault sorozatban

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

sumi
lehet h igazad van..<#papakacsint>

b-type
Sztem más olvasatban igaz a cikk...mert mi egybõl az irányba mozdulunk hogy hátrány vagy elõny.
Pedig lehet hogy MS vezetési stílusából adódóan nem vezethettek egyforma autót...Rosberg elevez a Button fémjelezte Brawn fejlesztéssel, Schumacher meg nem...és szerintem nem is akar, amilyen maximalista és így idõsen már realista is, egyszerûen ezt az évet levezeti és beáldozza magát a kritikusoknak, és egy új, jobb autót akar.
Valszeg a Brawn ütemezett fejlesztései az alap autóhoz mind szrok voltak...Rosberg használhatott párat, MS meg inkább más irányban mozog.
Ezt a HRT-nél is ...meg még hol máshol lenyilatkozták...ha az alap konstrukció sz@r akkor a vár is [email protected]énzben és energiában nagyobb beáldozás mintha átállnak a jövõ évi autóra....ami a HRT esetében nehéz a pénz miatt, de a Mercedes-nél ez nem lehet probléma.
Haug meg azt hiszem úgy van vele hogy MS azt nyilatkozik amit akar, mert egyfelõl nem nyeretlen kétéves, másfelõl tényleg így van....és hogy az olvasók mit mazsoláznak ki az most nem annyira számít.
😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Nyilvan nem.. Alapvetoen 3 tipusu versenyzo van szelsoerteken.. Aki hulye a kocsihoz, de gyors.. Alarakjak, es nyomja.. Aki erzi a kocsit, erti is mi miert van, de nem olyan gyors ezert, vagy azert.. Aztan az, aki erti is, es gyors is... Ezek kulonbozo skalakon keverednek egymassal.. Rosberg egyelore meg tanulofazisban van az ertsuk a kocsit, es vissza is tudjuk adni ezt a mernokoknek temaban.. Brawn multkor dicserte meg, hogy egyre jobban dolgozik ez iranyban.. Azaz voltak lemaradasai...

kifli
Miért csak ms? A legújabb fejlesztést gondolom odadobják neki, mert már tapasztalt és nem 1 jó kocsi építésében segített, roseberg pedig mindig megkapja azokat az alkatrészeket, amik már beváltak.

Amúgy meg hajtanak a pontokért, szponzori pénzek attól is függnek, hogy hanyadik helyen végeznek, és a pénz kérdés most elég fontos f1-ben.

Amúgy ha figyeltél, akkor ms meg roseberg nem ugyanazzal az autóval ment. Úgyhogy lehet jobb adatok jöttek rosebergtõl ,de nem is ugyanazokkal az alkatrészekkel ment.

Kifogásokat nem keresek, nem védtem ms-t idén szerintem 1x sem...
Csupán a logikus magyarázatra próbálok rájönni, hogy miért ment más autóval, és nemhiszem, hogy ms pont nem tesztelhetné a legfrisebb fejlesztéseket, mikor õ az egyik legtapasztaltabb pilóta, és korábban is áradoztak róla, hogy milyen hasznos adatokat szolgáltat. Ráadásul olyan ember a csapatfõnöke, aki ismeri mit tud.
Totti5
Ráadásul azok az adatok amik MStõl jöhettek, azok nyilvánvalóan rosszabbak mint amik Rosbergtõl, aki jobban megy ezzel az autóval.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
ÕÕõõõ...... Miért csak MS? ha ez így lenne akkor Rosberg is, mert közük nincs a gyõzelemhez és az elõttük álló 6 pilóta csatájához. Kár kifogásokat keresni és elméleteket gyártani.

kifli
Amúgymeg gondolom ms ebben az évben az új alkatrészeket tesztelte, ami vagy bejött vagy nem (úgy néz ki többsége nem), mert a tapasztalatával, és tanácsaival jövõre lehet sikerül összehozni egy ütõképes autót.
coverup

Dietrich
Ferrarinál meddig is 1,5 évig nem volt mûszaki gondja míg a csapattársáról ez nem mondható el..vagy ne is beszéljünk arról, hogy eleve secondary volt mellette birkacsello meg az ovis..

mcmoha
Jobban jarna ha a versenyeken is ezzel a geppel indulna. <#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Punker
én ezt a baleset napján megmondtam...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kifli
haminek nem volt végig váltó gondja, buttonak meg csak felkerült a végére a lágy gumi, rosebergnél pedig tényleg gyorsabb volt, csak rosebergnek bejött a taktika, és tudott védekezni is.
túlzás...a Mclaren két pilótájának még nyitott a vb tehát nem érzem azt ezúttal, hogy Hamiltont futtatják, fõleg azok után, hogy tudják a Mclarennél 2x önhibából nullázott Button pedig hozza a pontokat...a 2 Mclarenes maximum a 4. és 5. helyre volt elég, ráadásul Button választotta ezt a taktikát mivel tudja, hogy 5. a vb ben kockáztatnia kellett és még így is megúszta evvel a taktikával

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5

szeretem Schumit, de ez a cikk baromság...nem hiszem, hogy Rosberg kezdeményezett lett volna valamivel is, egyedül azt hiszem el hogy a gumikkal szenved éshogy Buttonra tervezték az autót mert ezek logikusak, de ez..nehogy már megint kitaláljanak valamit az újságírók hirtelen mert Schuminak volt egy jó futama...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
"gyakran a McLarenekével megegyezõ tempót diktált"

Buttonnak a taktika nem jött be + lassú is volt, Hamilton pedig mûszaki hibás, mégis elõtte végzetek jócskán.

"gyorsabb volt Nico Rosbergnél is"

Mégis mögötte végzett ( volna ).

"Pedig a két autó nem volt mindig egyforma"

lol

amúgy jó cikk, szanaszét van ferdítve hogy legyen valami kirobbanó hülyeség, pl "érdekes módon a vállalat sportprogramját irányító Norbert Haug sem tagadta" vagyis le sem szarta, mert baromásg az egész.

sumi
Schumacher nem kapott Rosberggel azonos autót?

Michael Schumacher Suzukában idei egyik legjobb teljesítményét nyújtotta: a versenyen végig lendületes, gyakran a McLarenekével megegyezõ tempót diktált, gyorsabb volt Nico Rosbergnél is, és nem koptatta el a gumikat sem. A német RTL-nek nyilatkozva azonban elejtett egy olyan célzást, hogy a szezon során nem mindig kapott csapattársával azonos technikai támogatást a Mercedestõl. "Az autó ezúttal nagyszerûen ment" - ismerte el Schumacher. - "Sajnos nem mondhatom el, hogy az összes versenyen így volt. Gyakran akadtak gondjaink az egyenletes színvonallal, különösen az én autómon, ami kívülrõl nézve nem volt mindig nyilvánvaló. Csak annyit lehetett látni, hogy lassabb vagyok. Pedig a két autó nem volt mindig egyforma." Bár a felvetés, miszerint a Mercedes épp a hosszú szünet után visszatérõ, de mégiscsak hétszeres világbajnok Schumachert szorította volna a háttérbe Rosberg kedvéért, furcsán hangzik, érdekes módon a vállalat sportprogramját irányító Norbert Haug sem tagadta. "Nem tudom cáfolni Michael állítását. Ami az autót illeti, abban igaza van" - mondta a Bildnek.

szarháziak... azt hagyták h szidják az Öreget h lassú,meg ilyenek....

kifli
Ez akkor lenne logikus, ha saját hibájából történt volna a baleset, az a rugó akkor is eltalálhatta volna ha pl éppen a boxban áll.
Abból kifolyólag meg nemnagyon volt senkinek nagyobb balesete mostanában, hogy túlságosan a határon autózott...
desigo
Tavaly év végén született meg Massa elsõ kisfia.
Lehet,hogy a balesete után átértékelõdött benne,hogy nem fog annyit kockáztatni hiszen a pénz akkor is olyan szinten dõl,hogy sose fogja tudni elkölteni.
Ha nem javul fel a hátralévõ futamokon nem csodálkoznék ha elküldenék a Ferraritól.
Totti5
Ha az RB elküldi év végén akkor max privát csapathoz fog menni, sokkal kevesebb pénzért, ahol még nehezebb lesz neki érvényesülni egy gyengébben felkészített autóval és csapattal.

LeventeV
nagy nevek vannak az idei szezonba az nem kerdes. de en azert raikonnent meg nem irnam le. most meg csak rajta all, hogy visszajon vagy sem. ha lat fantaziat a ralliban akkor ott marad, de jovore tobbet kell majd nyujtson. az oregebb pilotak kilepesevel veszitene az f1, de viszont tobbet nyerne az ujoncokkal. pl barichellonak tavaly volt a legnagyobb eselye a vb cimre. nem jott ossze neki, valoszinu mar nem is fog. webberrol is ez a velemenyem.

massaval kapcsolatban pedig egyetertek veled. latszik, hogy a baleset ota nem onmaga.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Ez nem azon mulik. Massaval valami nincs rendben, vagy a hatterben tortent valami vagy tenyleg a balesete kovetkezmenye. Az a pilota, aki csataban allt azzal a Hamiltonnal, aki zoldfulukent jobb volt elso eveben, mint Alonso, majd VB lett nem mutatna fel ilyen szanalmas teljesitmenyt, ha minden rendben lenne korulotte,

http://gaborszantai.co.uk/

Oszinten, minek jonne vissza Kimi? Egyreszt 30 feletti pilotat hulyeseg igazolni a mai fiatalok teljesitmenyet nezve. Oke Rubens most jo, de max 2 eve, ha lehet. Webbernek is szerintem ez az utolso eselye, Buttonon sem latszik, hogy meg akar halni az eredmenyert. Trulli meg csoda, hogy itt van meg.
Ott egy halom tehetseges fiatal, nem sok ertelmet latom olyan pilotat visszahozni, aki talan mar kiesett az F1 rutinjabol, lasd. Schumacher.

http://gaborszantai.co.uk/

Norbi1990
Szerintem akkor Alonso nagyot koppanna ha Kobayashi odakerülne 😄
LeventeV
en sajnalom Massat, de nem lepodnek meg a ferrari dontesen. en Kobayashinak drukkolok... Raikonnen ha visszajon az F1be akkor szerintem Webber helyere jon majd 2012-tol, Kubica szerintem marad a renaultnal, a tobbi szabad versenyzo kozul en Kobayashiban latom a legtobb fantaziat. szerintem ot erdemes lenne szerzodtetni.

Firerock

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

LeventeV
bizz Kobayashiban 😛

Norbi1990
Ahogy nézem ezen a pályán csak 1db elõzési pont van.
A többi kanyar mind nagy sebességgel vehetõ be és így a elõzni akaró autó lefog szakadni a szélárnyék miatt.
Minstrel
azt hittem a végére kilökik egymást és csak egy kerék gurul be a célegyenesbe <#eplus2>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Dietrich
hülyeség..minek temeted már?
majd akkor ha a Hell nem áll mögötte...õ nem baumgartner van tehetsége de ez ma már nem elég pénz is kell a technikai sportban..

Dietrich
miért lõttek?

Dietrich
nem véletlenül mondtam majd jön Petrov helyére Aleshin..a jelenlegi fél F1 mezõny a WSR 3.5-bõl jött..

F1 is politika és a pénz az elsõdleges ott is, na meg persze fújják, mint mindig a pilóták biztonsága blah blah blah, nem hinném, hogy az az elsõdleges szempont csak a pénz a lényeg nekik, a haszon...

na igen vannak olyanok, akik baromira elvakulttá válnak egy adott sportoló iránt, amit nem is csodálok, mert mindegyikükben van egy ösztönzés magad felé, hogy te is lehetnél olyan sikeres akár, mint õ és hiszel benne, hogy egyszer eljuss arra a szintre. Vannak akik nem akarnak elérni semmit csak szurkolnak vakon egy sportolónak és már szinte szobrot állítanak neki akkor is megvédik...én kb Schumival vagyok így, dehát ez van.

b-type
de most jó éjt <#integet2>...igazából kikapcsolni jöttem 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
'lye 😄D
Mit tudom én...csak löktem dolgokat, és még tudnék...mert sztem ez nem túl jó dolog....inkább ezek szülik a pocsék dolgokat, és most nem Kit-Kat-ra gondolok....gondolok inkább sok Rossi drukkerre akik beszólnak ha másban vagy mint Vale' polóban mert az hogy lehet..
Akik hitvallásukká tesznek egy zöld fehéret és ezért túlmennek a normákon.
...érteni hinni jó egy sportot,...pláne ezt a technikai sportágat, de ez az összes sportok közül is az egyik legveszélyeztetettebb a benne versenyzõk morális tisztaságát tekintve szvsz.
Biztos van olyan sport ahol a versengés még tiszta...most nem kutakszom, de tuti van...de az F1 az necces.
...és most már jobban értem azt is miért nehéz Kit-Kat-tal Kimi-rõl vitázni 😊

" Rosberg megdugta és azóta is dugja Button nõjét," komoly?😄

miket tudsz te, remélem nem perverzzel van dolgunk😉

b-type
😊) te jó ég..ezt te is tudod milyen, a virtuális levegõbe szusszantott romantikus sóhaj volt..
Mit tudod-e hogy Fisichella nem direkt ment neki Schumacher kerekének Braziliában...hogy Hamilton elnyomta-e Kovalainen-t, hogy Rosberg megdugta és azóta is dugja Button nõjét,..hogy a tavalyi Brawn autó le volt zsírozva az FIA-val..és Button tudott róla, hogy Alonso feltételekkel írta alá a szerzõdését, hogy az a bringás versenyzõ akinek a teljesítménye fõhajtásra késztet egy hegyi szakaszon milyen döntéseket sugallt a csapatának önös érdekbõl, hogy milyen tiltott, de nem szûrt szereket használt mikor imponálóan nagy erõt mutatva megnyert egy nagy körversenyt...
Mit lehet tudni?...és ez évtizedekre visszanézhetõ, visszavetíthetõ....ezek pusztán versenyzõk, õk versenyeznek mi nézzük....a szobák falát az autókkal kell kiragasztani nem az õ képükkel 😊
A hõstipusokat valószínûleg alsóbb kategóriában kell keresni, mert õket talán nem támasztják olyan jellemüket érintõ kihívások elé ahol elbukhatnak..
...ki tudja hogy egy dollár 20milliós szponzori szerzõdésért milyen harcra lennél képes..vagy egy éves remek szerzõdésért, amiért csak egy kis piszkosságot kell megtenned, de után már tisztán versenyezhetsz (hiszed).

Ezek csak versenyzõk, helyükön kell kezelni õket....és akkor lehet voksot tenni valakinek a pályán mutatott teljesítménye mellett...de sztem nagy felelõtlenség minden több..

Kit--Kat
Nem keresek hõsöket, csak sportolókat akik betartják a szabályokat.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

értelek ezt megértem...Kubica alatt kevésszer volt jó verda...de azért a BMW 2008-ban csak a 3. legjobb verda volt mégis nyert futamot és még vezette a vb-t is...tavaly használhatatlan eszköz volt a segge alatt idén pedig a Renaultból a maxot kihozza...és azt se felejtsd el még mindig fiatalabb kevesebb szezon van benne, mint Alonso mégis azt mondom simán tudja azt a szintet képviselni mint Alonso. Ha odamenne a Ferrarihoz az igencsak pikáns lenne akkor tutira szurkolnék Kubinak h verje el a hisztis spanyolt, bár közömbös volt nekem is mindig a lengyel...😄

kifli
Egy rész ügyes volt, másrészt, meg kár hogy nem jött neki össze :/
Nem szorosan F1, de szerintem mindenkit érdekel. Kiss Pál Tamás végül 3. lett a Formula Renault Brit bajnokságban, sajnos nem jött össze a VB 😞

nonicks
amúgy végül meglett Kubica kereke?
vagy nincs róla videó ahogy eltûnik?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

b-type
argh...elkapott a címekór <#idiota><#zavart1>
sry..gyorsan gépeltem mert jó dolgom van közben.. 😊

nearo
Szerintem Heidfeld elengedte... vagy nagyon elrontotta azt a kanyart.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

b-type
Ez az élet...az élet nem csak hárfázás valami felhõbodron. 😊
...és a változás lehetõsége ott van mindenkiben...Loris Capirossi piszkos szemét módon kilökte a csapattársát, mert másként nem tudta volna megnyerni a VB-t, ketten voltak és kilökte...kirúgták a csapatától (késõbb jól beperelte õket és nyert...ilyen az élet mondja a francia)
Harada egy végtelenül sok jó tulajdonsággal bíró, és remek versenyzõ volt..nagyon nem érdemelte meg hogy kivágják a pályáról.
...
Aztán teltek az évek és Loris mindig nyomta, az élete a versenyzés, és minden más a háttérben...egyszerûen annyira elhivatott hogy ezt már tisztelni és szeretni kell, és nem is megy ez nehezen, jó arc Loris.
De nem volt mindig az...Biaggi elsõ gyõzelmét leidiótázta, nem lett volna szerinte pályára engedni, Max elsõ VB címekór viszont a nyakába ugrott.
Összetett emberek, sztem felelõtlen dolog hõsökre vadászni köztük, mert ez egyfelõl kemény világ, másfelõl nagy része ámítás.

Talma a Moto2 Massaja, meg az ag is huzza (idomero)...: "Késõbb kiderült, hogy a Speed Up magyarja gyárilag hibás abroncsokkal vette fel a versenyt legnagyobb ellenfeleivel." <#wilting>

Kit--Kat
Ennek nem sok köze van ahhoz, hogy tisztán is lehet versenyezni a csapattárs és az ellenfelek ellen. Aki próbál sunyiskodni, külsõ dolgokhoz nyúlni, az magában nem bízik általában.

Egy Jim Clarknak kéne lennie a példaképnek, nem mondjuk Sennanak.

És mielõtt nekem támad egy Senna fan, nálam az már sokat számít, ha pilóta beleszól ki jöjjön scapattársnak. Õ Warwickot nem engedte a Lotusba leszerzõdtetni maga mellé, mert tartott tõle. És itt még csupán egy nyeretlen jövõbeni ígéretrõl volt csak.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"