FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

túlzás...a Mclaren két pilótájának még nyitott a vb tehát nem érzem azt ezúttal, hogy Hamiltont futtatják, fõleg azok után, hogy tudják a Mclarennél 2x önhibából nullázott Button pedig hozza a pontokat...a 2 Mclarenes maximum a 4. és 5. helyre volt elég, ráadásul Button választotta ezt a taktikát mivel tudja, hogy 5. a vb ben kockáztatnia kellett és még így is megúszta evvel a taktikával

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

szeretem Schumit, de ez a cikk baromság...nem hiszem, hogy Rosberg kezdeményezett lett volna valamivel is, egyedül azt hiszem el hogy a gumikkal szenved éshogy Buttonra tervezték az autót mert ezek logikusak, de ez..nehogy már megint kitaláljanak valamit az újságírók hirtelen mert Schuminak volt egy jó futama...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
"gyakran a McLarenekével megegyezõ tempót diktált"

Buttonnak a taktika nem jött be + lassú is volt, Hamilton pedig mûszaki hibás, mégis elõtte végzetek jócskán.

"gyorsabb volt Nico Rosbergnél is"

Mégis mögötte végzett ( volna ).

"Pedig a két autó nem volt mindig egyforma"

lol

amúgy jó cikk, szanaszét van ferdítve hogy legyen valami kirobbanó hülyeség, pl "érdekes módon a vállalat sportprogramját irányító Norbert Haug sem tagadta" vagyis le sem szarta, mert baromásg az egész.

sumi
Schumacher nem kapott Rosberggel azonos autót?

Michael Schumacher Suzukában idei egyik legjobb teljesítményét nyújtotta: a versenyen végig lendületes, gyakran a McLarenekével megegyezõ tempót diktált, gyorsabb volt Nico Rosbergnél is, és nem koptatta el a gumikat sem. A német RTL-nek nyilatkozva azonban elejtett egy olyan célzást, hogy a szezon során nem mindig kapott csapattársával azonos technikai támogatást a Mercedestõl. "Az autó ezúttal nagyszerûen ment" - ismerte el Schumacher. - "Sajnos nem mondhatom el, hogy az összes versenyen így volt. Gyakran akadtak gondjaink az egyenletes színvonallal, különösen az én autómon, ami kívülrõl nézve nem volt mindig nyilvánvaló. Csak annyit lehetett látni, hogy lassabb vagyok. Pedig a két autó nem volt mindig egyforma." Bár a felvetés, miszerint a Mercedes épp a hosszú szünet után visszatérõ, de mégiscsak hétszeres világbajnok Schumachert szorította volna a háttérbe Rosberg kedvéért, furcsán hangzik, érdekes módon a vállalat sportprogramját irányító Norbert Haug sem tagadta. "Nem tudom cáfolni Michael állítását. Ami az autót illeti, abban igaza van" - mondta a Bildnek.

szarháziak... azt hagyták h szidják az Öreget h lassú,meg ilyenek....

kifli
Ez akkor lenne logikus, ha saját hibájából történt volna a baleset, az a rugó akkor is eltalálhatta volna ha pl éppen a boxban áll.
Abból kifolyólag meg nemnagyon volt senkinek nagyobb balesete mostanában, hogy túlságosan a határon autózott...
desigo
Tavaly év végén született meg Massa elsõ kisfia.
Lehet,hogy a balesete után átértékelõdött benne,hogy nem fog annyit kockáztatni hiszen a pénz akkor is olyan szinten dõl,hogy sose fogja tudni elkölteni.
Ha nem javul fel a hátralévõ futamokon nem csodálkoznék ha elküldenék a Ferraritól.
Totti5
Ha az RB elküldi év végén akkor max privát csapathoz fog menni, sokkal kevesebb pénzért, ahol még nehezebb lesz neki érvényesülni egy gyengébben felkészített autóval és csapattal.

LeventeV
nagy nevek vannak az idei szezonba az nem kerdes. de en azert raikonnent meg nem irnam le. most meg csak rajta all, hogy visszajon vagy sem. ha lat fantaziat a ralliban akkor ott marad, de jovore tobbet kell majd nyujtson. az oregebb pilotak kilepesevel veszitene az f1, de viszont tobbet nyerne az ujoncokkal. pl barichellonak tavaly volt a legnagyobb eselye a vb cimre. nem jott ossze neki, valoszinu mar nem is fog. webberrol is ez a velemenyem.

massaval kapcsolatban pedig egyetertek veled. latszik, hogy a baleset ota nem onmaga.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Ez nem azon mulik. Massaval valami nincs rendben, vagy a hatterben tortent valami vagy tenyleg a balesete kovetkezmenye. Az a pilota, aki csataban allt azzal a Hamiltonnal, aki zoldfulukent jobb volt elso eveben, mint Alonso, majd VB lett nem mutatna fel ilyen szanalmas teljesitmenyt, ha minden rendben lenne korulotte,

http://gaborszantai.co.uk/

Oszinten, minek jonne vissza Kimi? Egyreszt 30 feletti pilotat hulyeseg igazolni a mai fiatalok teljesitmenyet nezve. Oke Rubens most jo, de max 2 eve, ha lehet. Webbernek is szerintem ez az utolso eselye, Buttonon sem latszik, hogy meg akar halni az eredmenyert. Trulli meg csoda, hogy itt van meg.
Ott egy halom tehetseges fiatal, nem sok ertelmet latom olyan pilotat visszahozni, aki talan mar kiesett az F1 rutinjabol, lasd. Schumacher.

http://gaborszantai.co.uk/

Norbi1990
Szerintem akkor Alonso nagyot koppanna ha Kobayashi odakerülne :D
LeventeV
en sajnalom Massat, de nem lepodnek meg a ferrari dontesen. en Kobayashinak drukkolok... Raikonnen ha visszajon az F1be akkor szerintem Webber helyere jon majd 2012-tol, Kubica szerintem marad a renaultnal, a tobbi szabad versenyzo kozul en Kobayashiban latom a legtobb fantaziat. szerintem ot erdemes lenne szerzodtetni.

Firerock

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

LeventeV
bizz Kobayashiban :P

Norbi1990
Ahogy nézem ezen a pályán csak 1db elõzési pont van.
A többi kanyar mind nagy sebességgel vehetõ be és így a elõzni akaró autó lefog szakadni a szélárnyék miatt.
Minstrel
azt hittem a végére kilökik egymást és csak egy kerék gurul be a célegyenesbe <#eplus2>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Dietrich
hülyeség..minek temeted már?
majd akkor ha a Hell nem áll mögötte...õ nem baumgartner van tehetsége de ez ma már nem elég pénz is kell a technikai sportban..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
miért lõttek?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
nem véletlenül mondtam majd jön Petrov helyére Aleshin..a jelenlegi fél F1 mezõny a WSR 3.5-bõl jött..

F1 is politika és a pénz az elsõdleges ott is, na meg persze fújják, mint mindig a pilóták biztonsága blah blah blah, nem hinném, hogy az az elsõdleges szempont csak a pénz a lényeg nekik, a haszon...

na igen vannak olyanok, akik baromira elvakulttá válnak egy adott sportoló iránt, amit nem is csodálok, mert mindegyikükben van egy ösztönzés magad felé, hogy te is lehetnél olyan sikeres akár, mint õ és hiszel benne, hogy egyszer eljuss arra a szintre. Vannak akik nem akarnak elérni semmit csak szurkolnak vakon egy sportolónak és már szinte szobrot állítanak neki akkor is megvédik...én kb Schumival vagyok így, dehát ez van.

b-type
de most jó éjt <#integet2>...igazából kikapcsolni jöttem :)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
'lye :DD
Mit tudom én...csak löktem dolgokat, és még tudnék...mert sztem ez nem túl jó dolog....inkább ezek szülik a pocsék dolgokat, és most nem Kit-Kat-ra gondolok....gondolok inkább sok Rossi drukkerre akik beszólnak ha másban vagy mint Vale' polóban mert az hogy lehet..
Akik hitvallásukká tesznek egy zöld fehéret és ezért túlmennek a normákon.
...érteni hinni jó egy sportot,...pláne ezt a technikai sportágat, de ez az összes sportok közül is az egyik legveszélyeztetettebb a benne versenyzõk morális tisztaságát tekintve szvsz.
Biztos van olyan sport ahol a versengés még tiszta...most nem kutakszom, de tuti van...de az F1 az necces.
...és most már jobban értem azt is miért nehéz Kit-Kat-tal Kimi-rõl vitázni :)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

" Rosberg megdugta és azóta is dugja Button nõjét," komoly?:D

miket tudsz te, remélem nem perverzzel van dolgunk;)

b-type
:)) te jó ég..ezt te is tudod milyen, a virtuális levegõbe szusszantott romantikus sóhaj volt..
Mit tudod-e hogy Fisichella nem direkt ment neki Schumacher kerekének Braziliában...hogy Hamilton elnyomta-e Kovalainen-t, hogy Rosberg megdugta és azóta is dugja Button nõjét,..hogy a tavalyi Brawn autó le volt zsírozva az FIA-val..és Button tudott róla, hogy Alonso feltételekkel írta alá a szerzõdését, hogy az a bringás versenyzõ akinek a teljesítménye fõhajtásra késztet egy hegyi szakaszon milyen döntéseket sugallt a csapatának önös érdekbõl, hogy milyen tiltott, de nem szûrt szereket használt mikor imponálóan nagy erõt mutatva megnyert egy nagy körversenyt...
Mit lehet tudni?...és ez évtizedekre visszanézhetõ, visszavetíthetõ....ezek pusztán versenyzõk, õk versenyeznek mi nézzük....a szobák falát az autókkal kell kiragasztani nem az õ képükkel :)
A hõstipusokat valószínûleg alsóbb kategóriában kell keresni, mert õket talán nem támasztják olyan jellemüket érintõ kihívások elé ahol elbukhatnak..
...ki tudja hogy egy dollár 20milliós szponzori szerzõdésért milyen harcra lennél képes..vagy egy éves remek szerzõdésért, amiért csak egy kis piszkosságot kell megtenned, de után már tisztán versenyezhetsz (hiszed).

Ezek csak versenyzõk, helyükön kell kezelni õket....és akkor lehet voksot tenni valakinek a pályán mutatott teljesítménye mellett...de sztem nagy felelõtlenség minden több..

Kit--Kat
Nem keresek hõsöket, csak sportolókat akik betartják a szabályokat.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

értelek ezt megértem...Kubica alatt kevésszer volt jó verda...de azért a BMW 2008-ban csak a 3. legjobb verda volt mégis nyert futamot és még vezette a vb-t is...tavaly használhatatlan eszköz volt a segge alatt idén pedig a Renaultból a maxot kihozza...és azt se felejtsd el még mindig fiatalabb kevesebb szezon van benne, mint Alonso mégis azt mondom simán tudja azt a szintet képviselni mint Alonso. Ha odamenne a Ferrarihoz az igencsak pikáns lenne akkor tutira szurkolnék Kubinak h verje el a hisztis spanyolt, bár közömbös volt nekem is mindig a lengyel...:D

kifli
Egy rész ügyes volt, másrészt, meg kár hogy nem jött neki össze :/
Nem szorosan F1, de szerintem mindenkit érdekel. Kiss Pál Tamás végül 3. lett a Formula Renault Brit bajnokságban, sajnos nem jött össze a VB :(

nonicks
amúgy végül meglett Kubica kereke?
vagy nincs róla videó ahogy eltûnik?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

b-type
argh...elkapott a címekór <#idiota><#zavart1>
sry..gyorsan gépeltem mert jó dolgom van közben.. :)

nearo
Szerintem Heidfeld elengedte... vagy nagyon elrontotta azt a kanyart.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

b-type
Ez az élet...az élet nem csak hárfázás valami felhõbodron. :)
...és a változás lehetõsége ott van mindenkiben...Loris Capirossi piszkos szemét módon kilökte a csapattársát, mert másként nem tudta volna megnyerni a VB-t, ketten voltak és kilökte...kirúgták a csapatától (késõbb jól beperelte õket és nyert...ilyen az élet mondja a francia)
Harada egy végtelenül sok jó tulajdonsággal bíró, és remek versenyzõ volt..nagyon nem érdemelte meg hogy kivágják a pályáról.
...
Aztán teltek az évek és Loris mindig nyomta, az élete a versenyzés, és minden más a háttérben...egyszerûen annyira elhivatott hogy ezt már tisztelni és szeretni kell, és nem is megy ez nehezen, jó arc Loris.
De nem volt mindig az...Biaggi elsõ gyõzelmét leidiótázta, nem lett volna szerinte pályára engedni, Max elsõ VB címekór viszont a nyakába ugrott.
Összetett emberek, sztem felelõtlen dolog hõsökre vadászni köztük, mert ez egyfelõl kemény világ, másfelõl nagy része ámítás.

Talma a Moto2 Massaja, meg az ag is huzza (idomero)...: "Késõbb kiderült, hogy a Speed Up magyarja gyárilag hibás abroncsokkal vette fel a versenyt legnagyobb ellenfeleivel." <#wilting>

Kit--Kat
Ennek nem sok köze van ahhoz, hogy tisztán is lehet versenyezni a csapattárs és az ellenfelek ellen. Aki próbál sunyiskodni, külsõ dolgokhoz nyúlni, az magában nem bízik általában.

Egy Jim Clarknak kéne lennie a példaképnek, nem mondjuk Sennanak.

És mielõtt nekem támad egy Senna fan, nálam az már sokat számít, ha pilóta beleszól ki jöjjön scapattársnak. Õ Warwickot nem engedte a Lotusba leszerzõdtetni maga mellé, mert tartott tõle. És itt még csupán egy nyeretlen jövõbeni ígéretrõl volt csak.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

b-type
azt kell csinálnia amit akar...a siker nem lehet mérce, a siker hiánya pedig nem lehet figyelmeztetõ tábla..szerintem.
..vagy elhivatott vagy nem, ha megfordul a fejében hogy nem elég jó akkor már nem elég jó....persze mindenkinek vannak sz@r napjai, de ez a gondolat nem fészkelheti be magát a fejébe.
Erre kell mennem hát erre megyek..és megy.
Nehéz ezt írni, sztem nagyon szerencsés ember az aki csak a nehézségekkel kûzd nem önmagával...mert az fekete-fehér, viszont a belsõ vívódás az megesz.

Falcon83
Jó nem is azért mondta a Norbis dolgot, mert õt tartanám a legjobbnak, csak azt mondta, hogy volt egy célja amit el is ért, mert mindenhol ahol indult el tudott érni kiemelkedõ eredményeket, és azt hogy róla beszéljenek. KPT hiába vezette a bajnokságot, nem igazán tartották õt nagy tehetségnek. Így nehéz lesz tovább lépnie, mert mint mondtam már párszor ez csak az elsõ lépcsõ lett volna egy hosszú úton. Lehet hogy lesz még lehetõsége, de egyet már biztosan elbaltázott. Nem azt mondom, hogy most adja fel az álmait, csak most elkéne azon gondolkozni, hogy megéri-e azt a sok energiát és pénzt beleölnie abban hogy egy olyan álmot kergessen aminek elésére jelentõsen csökkent az esélye. Lehet hogy most szét kéne nézni hogy milyen lehetõségek kínálkoznak és kihasználni õket. És akkor lehet hogy nem az F1-ben de talál egy olyan helyet ahol jól érzi magát és még sikeres is lehet.

b-type
Mert nem választod szét,...van akinek ideák kellenek, vagy olyanok akikre felnéznek..ezt tudják az F1-ben is ezért aztán jófejnek kell(ene) lenniük,...és egyébként nem is annyira rosszak, mert azt csinálják amit szeretnek, és az valami különleges és egyedi érzés...a világ elitjéhez tartoznak, mert nagyon kevesek jutnak oda ahova õk, és ez a sport sokszázmilliókat érdekel.
Jó életük van, jó csajuk...szal nagyon nincs miért rossz embernek lenniük, de amíg ide el jutnak, és a helyüket be nem biztosítják addig ezek nem léteznek csak a meló és a kûzdés.
Az igazán fanatikusokat meg a jó élet sem érdekli, csak a meló...de ez régebben nagyobb varázslat volt, a mostani autók már érzelmileg nem annyira megfoghatóak szvsz.

Totti5
Aki feljut a MotoGpbe az már majdnem biztos hogy elõtte szerzett VB címet 125 vagy 250ben, aztán onnan meg csak visszafele vezet az út mert túl nagy falat és nincs benne annyi fantázia.

b-type
hááát ez van..:)
Sztem nem, Alonso fura alak, de ott van benne a lényeg.
Kubica meg gyors...és talán nehéz megelõzni, de nálam kb. ennyi sok helyzetet ég nem élt meg, amit már Alonso igen.
Kubica az én fejemben egy gyors versenyzõ, egy kis sötétséggel..vagy sötét lóval kinek hogy tetszik :) ...de ott van benne a -Motel- sötétsége az ziher.
Alonso-t én egy szélesebb spektrummal bíró versenyzõnek tartom.

Lehet, hogy aki itt nyert, kategoriat ugorva nem megy semmire.. Van aki vegigver minden kategoriat, aztan az F1-ben meg orrabukik, van aki egyikben csak az elmezonyben van, egy erosebben meg arat, vagy epp hogy csak felvergodik az F1-ig, ott meg jol szerepel... Ez nagyon sok mindenen mulik... Ebbol meg minden lehet meg.. De sok munka, hatter, es szerencse... A tobbi meg kiderul..

Kit--Kat
Ugyan már El Banco mellett legyen akárki, csak kettes lehet. Ezért nem fog odamenni egy toppilóta sem, mert ez tudja.
Alo nem azért ment a Ferrarihoz, hogy megint házon belül pofozzák le, ezt a hibát nem követi el újból és errõl gondoskodik a Santander és Domenicali is.

Egyébként mindenkinek mások a pilóta ideálja. Én azokat favorizálom akik nem sunyiskodással, meg "dörzsöltséggel" kerülnek a másik elé, hanem a pályán a teljesítményükkel.

Jacek
b-type
Ezzel azért nem állok le vitázni, mert bármennyire is elhiszem hogy Michelisz Norbi nagyon jó versenyzõ, és szeretem is nézni, számomra mindkét másik, Kiss Norbi és Wéber Gabi is jobb.
Ez a helyzet, nem kell vele egyetérteni, ennek a véleményemnek sok összetevõje van.
De nem minden a siker, ahogy mondják a hozzá vezetõ út a legfontosabb, lehet valaki egynyári világbajnok mert kijött a lépés, de el fog veszni.
A motorozás világából sok nevet tudnék mondani akik 'meg lettek csinálva', vagy csak simán piszok jól kijött a lépés...aztán elmaradtak mint szürke a ködben.

az én véleményem pedig az, hogy Alonso lazán kikapna Kubicától, és bizony õ nem menne oda kettesszámúnak, ráadásul nagy haverok is...

Hat jedinek nem neveznem.. Inkabb Dolt Vodor reinkarnacioja, Briatore nagyur hu tanitvanya....<#nyes><#nevetes2>

Falcon83
Azért Norbit ne keverjük ide. Az teljesen más világ, hozzáteszem azért Norbi az alsóbb kategóriákban elég meggyõzõ volt, és sorra jöttek neki a jóeredmények. Most a WTCC-ben van ami valamilyen szinten az európai túraautózás csúcsa, márha lehet ilynerõl beszélni Európában, szóval õ már feljutott oda ahová szeretett volna. És ha megnézed hogy sikerült neki? Szinte mindenhol nyert ahol indult. KPT-nek is vernie kellett volna a szupertehetségnek tartott versenyzõket, hogy felhívja magára a figyelmet. Ez most nem sikerült neki. És ennél csak nehezebb lesz mert a GP3 mezõnyének fele kb ilyen képességû versenyzõ mint Blomqvisték. Szóval sokat kell még fejlõdnie ha valamit el akar érni, de sztem az F1 már most elúszott.

b-type
Nem kell 'kettes'-nek odavinni,...ez az egész nem ilyen egyszerû, a 'kettes' az több idõ....egy ideig a versenyzõ meg tudja magyarázni miért gyorsabb a másik, jobban ismeri az autót, esetleg rá fejlesztették...három lába van..mittomén.
De eljön az idõ amikor tudja..még senki más sem, de õ már igen hogy a másik jobb, és akkor elverõdik fejben.
Ezért jó ha egy versenyzõ nem jó ember :)) ...önzõ, akarnok, kutya magabiztos, domináns, és akár piszkos is lehet kicsit...annál könnyebb dolga van.
Egy versenyzõ ha fejben meg van verve akkor már csak a technikában bízhat, azaz más autót kell keresnie.

Kubica meg akarja verni Alonso-t, Alonso meg akarja verni Kubica-t....nagyon helyes, senki nem lesz 'kettes'....majd meglátjuk ki lesz azzá.
Sztem Alonso elbír Kubica-val...de ez az én személyes véleményem. Kubica-ban is van erõ, de Alonso kifinomultabb jedi.

grat neki, szerintem szép eredmény...:)