FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem rég még tagadta, hogy õ tervezte volna Koreát...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Falcon83
pff ez mekkora szánalom. Felhúznak egy pár házat a pálya köré hogy városit csináljanak belõle mekkora lol.

Itt van tilke legújabb alkotása:

king82
http://f1.blog.hu/2010/10/15/korea_majd_pofas_felvarosi_palya_lesz

Ez nagyon jól fog kinézni. Bár látszik, hogy van benne bõven lopott ötlet.

www.bundesliga.de www.kicker.de

Pssszt... A Red Bull valoszinuleg teljesen kiszall a Citroen Junior csapat szponzoralasabol, nem csak Kimi sziv, hanem az egesz csapat, es mindket versenyzo... Kell nekik a penz az F1-re a hirek szerint... Ugytunik alulkalkulaltak, hogy mennyibe kerul egy elcsapatot vinni az F1-ben, mert a kis bikaktol is szabadulnanak...

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

rájkõnen a kutyának se kell, a koscmáros megél majd belõle.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bardocz
Ezek a hangok benne szerintem kurva idegesítõek. Nekem ezek nem jönnek be. Inkább a pogácsák, meg higany és egylövés :c
nearo
Kiragadtad a lényeget...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Ulvar
ÉÉÉS IIIGEEEN TAKUMA SPIRIIIT VISSZATÉRT xDDDD

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Fernando is sailing faster than you!

Jenson save paper! xDDDDDD paper is critical!xD

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Christian88
a Massás eset nem jobbos kanyar elõtt történt? :S

http://www.twitch.tv/hegii

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Dietrich
Mai nap résztvevõi:

Full driver list for Day 2 at Circuit Estoril:

http://www.gp3series.com/news/Estoril/Estoril-driver-list---Day-2/

Délutáni idõk:

http://www.gp3series.com/news/Estoril/Rookie-Lewis-Williamson-tops-Day-2-in-Estoril/

Williamson rendesen bekezdett 1. helyével...KPT csak 24.

"There were a splattering of red flags throughout the day, but the only incident of note came when Tamas P’al Kiss went off and damaged the front end of his Status GP car. The top 18 cars in both sessions were separated by just one second showing how competitive the Series continues to be."

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ScarY MAN
kegyetlen 😄 csak így tovább^^

...

kifli
biztató, jó lenne, ha a hell be tudná nyomni f1-be, szurkolok neki!
passatgt
2 század hátránnyal lett 3.😄

én meg pont a tizedik vagyok aki hozzászól.. <#puszis>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ja igen az A5 féle oldal nekem is tetszik és színvonalas cikkek vannak, csak lusta vagyok elolvasni néha, mert hosszú <#idiota> ezért nézegetem olykor az F1-liveot mer az rövidke viszont szar, de alapinfókra tökéletes az is

hehehehe te ezt így honnan tudod? hol olvastad?

passatgt
19-én született, 1+9 az 10:d

nearo
sõt, a nico hülkenberg is, csak 14-es számrendszerben számolva 😮

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

passatgt
Hülkenberg 10 karakter😊

kifli
Kár hogy nem a 10. volt, mert így ez nem érdekes... 😄
nonicks
és még ha tovább gondolkodunk akkor a Nico Hülkenber betûket átírjuk számokká akkor is 10-t kapunk<#banplz><#banplz>

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Az idõmérõre 2010. 10. hó 10-én került sor, és 10 óra 10 perc 10 másodperckor a 10-es rajtszámú Nico Hülkenberg állt a lista élén. A számmisztikusok nagy örömére...<#guluszem1><#nevetes2>

Falcon83
Ja ez Dietrichnek akart menni 😊.

Falcon83
Még nincs is egy hónapos ez a cikk szal akkor már tudhatták, hogy mi a helyzet. Amúgy a világmotor az nem csak annyi, hogy sornégy turbó. A többi paraméterben is van még egy csomó megkötés, valószínûleg ebben akarnak eltérni. Az IndyCar miatt meg nem hinném, hogy izgatják magukat. Ott általában erõsebb motorok voltak. Amúgy ha jól olvastam 550-700 Le-s motor lesz pályától függõen és 100 Le p2p szóval kb ugyanaz mint az f1-ben a Kerssel együtt. Haug szerintem az elites dologgal arra gondolt, hogy egy az egyben nem használnak világmotort mert nem elég elit, hanem használnak egy olyan motort, ami nagyon közel van hozzá így gyankorlatilag olyan mintha az lenne, de mégsem az.

Firerock
szurkolunk neki😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Dietrich
indycarba is van/lesz P2P..kérdés csak az mennyi pluszt engednek majd.

Jacek
+ 150 loero 30 secre😊 igy 800 lovas😊

nonicks
ez a tény csak akkor lesz érdekes, ha például egy újonc(aki még sose járt elõtte a pályán)is végig tud menni a legrosszabb körülmények közt is hibátlanul(esõben), akkor aki már ismeri a pályát az valójában mire lenne képes?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Dietrich
1,6 literes, négyhengeres soros turbómotorok, amelyek 3 bar töltõnyomással és 650 lóerõ teljesítmény

akkor még nem tudták 1,6 v agy 2 literes legyen..
világmotor az csak teljesítményben eltérõek lesznek..

Indycarnak is új turbó motorokat fog szállítani a Honda 2012 vagy 2013-tól ami erõsebb lesz mint 650 ló..na akkor mi is van Haug dumájával? 😉

viszont Kobayashi élõben is bebizonyította, hogy a Suzukai aszfaltcsíkon ott elõzõtt ahol a játékban marha jól lehet és ahol még élõben senkit nem láttunk így végigmenni sehol se <#eljen>

viszont a kormányon lévõ térképes beszólásokon csak nevettem, hogy is hiszitek azt el, hogy a pilóták nem ismerik a pályákat <#idiota> viccen kívûl csukott szemmel végigtudnának menni rajta gondoljatok bele amikor esõ van mennyit láthatnak

bardocz
Még akkor is könnyebb elõzni, mint valóságban. Azért a szélárnyékot rendesen nem hiszem, hogy van szimulátor, ami rendesen lekezeli, úgy, ahogy azt kell...
Falcon83
Elvileg ami az F1-ben lesz az nem világmotor. Ugyan a paraméterek nagyon hasonlítanak, de nem világmotor lesz, mert az nem elég elit nekik.

Ebben a cikkben pont errõl beszél Haug:
Haug a motorszabályról: A technológiának tükröznie kell az elitséget

Dietrich
már vagy 1 éve jeleztem az új motorformulát amit egységesen világmotornak kereszteltek el már a gyártók határozzák meg milyen legyen és nem az FIA..
vagy az van amit õk akarnak vagy nem jönnek a F1-be..

Ez alapvetoen az AI iranyitotta ellenfelekre igaz.. Online, valos jatekosokkal szemben, ha jok, mar fogasabb dolog...<#nyes>

Dietrich
játékban a Hungaroringen is lehet elõzni ott ahol a valóságban nem 😉

bardocz
Kb minden játékban egyszerûbb elõzni, mint a valóságban.
Totti5
1, CAD rajzokból dolgoztak, vagyis a pályák elég pontosak.
2, 300al nem lehet hajtû kanyart bevenni...., de mást sem, de hanak sikerült akkor más játékkal játszottál.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Falcon83
Az ne zavarjon, hogy még aszfalt sem volt a pályán amikor az F12010 kijött, szal biztos valósághûre sikeredett. Meg ne egy ilyen játékból indulj ki, me itt a hajtûkanyart is be lehet venni 300-al.

egy másik hírportálon ezt a hozzászólást olvastam:
"Van pálya egykori repülõtéren, van városban, van sivatagban, most már van építési területen is. Szenzációs!" 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Totti5
Jó kis pálya lett. Vannak rajta elõzési pontok, legalábbis a játék alapján😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Falcon83
A Honda 2013-ban visszatérhet a Formula-1-be
Na ez így zsír lesz. Az új motor szabályok miatt megint belép egy csomó gyár aztán felverik a költségeket, ezzel tönkre teszik a kis csapatokat aztán megint lelépnek.

a.carkey
Ennek ellenére lelkiismereti okokból maradt, míg egy másik meg ment ...

A medve nem játék.

LeventeV
ezaz... akkor csajcsere a bannerban <#idiota>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0