FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Itt van tilke legújabb alkotása:

Ez nagyon jól fog kinézni. Bár látszik, hogy van benne bõven lopott ötlet.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Fernando is sailing faster than you!
Jenson save paper! xDDDDDD paper is critical!xD
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Full driver list for Day 2 at Circuit Estoril:
http://www.gp3series.com/news/Estoril/Estoril-driver-list---Day-2/
Délutáni idõk:
http://www.gp3series.com/news/Estoril/Rookie-Lewis-Williamson-tops-Day-2-in-Estoril/
Williamson rendesen bekezdett 1. helyével...KPT csak 24.
"There were a splattering of red flags throughout the day, but the only incident of note came when Tamas P’al Kiss went off and damaged the front end of his Status GP car. The top 18 cars in both sessions were separated by just one second showing how competitive the Series continues to be."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
akkor még nem tudták 1,6 v agy 2 literes legyen..
világmotor az csak teljesítményben eltérõek lesznek..
Indycarnak is új turbó motorokat fog szállítani a Honda 2012 vagy 2013-tól ami erõsebb lesz mint 650 ló..na akkor mi is van Haug dumájával? 😉
viszont a kormányon lévõ térképes beszólásokon csak nevettem, hogy is hiszitek azt el, hogy a pilóták nem ismerik a pályákat <#idiota>#idiota> viccen kívûl csukott szemmel végigtudnának menni rajta gondoljatok bele amikor esõ van mennyit láthatnak
Ebben a cikkben pont errõl beszél Haug:
Haug a motorszabályról: A technológiának tükröznie kell az elitséget
vagy az van amit õk akarnak vagy nem jönnek a F1-be..
2, 300al nem lehet hajtû kanyart bevenni...., de mást sem, de hanak sikerült akkor más játékkal játszottál.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Van pálya egykori repülõtéren, van városban, van sivatagban, most már van építési területen is. Szenzációs!" 😄D
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Na ez így zsír lesz. Az új motor szabályok miatt megint belép egy csomó gyár aztán felverik a költségeket, ezzel tönkre teszik a kis csapatokat aztán megint lelépnek.