FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Én azt mondom 4-k közül Webbernek van a legkisebb sansza
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Olvasni tudsz? te még amatõr úr vezetõ sem lehetsz a billentyûddel... ott max nyomkodod a dolgokat fejveszettül, már ha ép nem a gép végzi el helyetted a melót😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Csak az olyan amatõr úr vezetõk mint te,használnak féket ilyen helyzetben,csúszós pályán...
Simán ki kellet volna engedni és poziciót veszteni,mint ahogy pl,Hami tette az elsõ kanyarban
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Az én véleményem is az,hogy ez simán menthetõ lett volna,még a falhoz csapódás is,nem hogy a pályára való visszajövetel..
Sztem is volt benne némi rosszindulat<#levele>#levele>
szerintem jó futam volt, nekem tetszett...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Webber lehet azt hitte hogy még Hamilton van mögötte és õt akarta így kiütni 😄
tehát elkerülhetõ lett volna...nem tudom, sztem csak baleset, baleset, Alonso is telibe trafálhatta volna szóval olymind1
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Itt viszont nekem ez nagyon meglepõ volt...mindennel ellentétes.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mert TALÁN az valós, hogy 200 km/h körüli sebességrõl hirtelen le tud fékezni akárki is... Egyetlen mód az volt, hogy megpróbálja kikerülni. Nem sikerült, ez benne van. Webber le is nyilatkozta, hogy sajnálja hogy tönkrevágta Rosberg versenyét.
Ilyen akkor szokott elõfordulni ha nem tudja hogy merre nem szabad sodródni.
A legalapabb probléma és veszélyforrás ha egy versenyzõ visszasodródik a versenypályára...hisz onnan õ és mindenki más újra veszélybe kerül.
Ez nekem annyira szokatlan volt hogy rém meglepõdtem...egyáltalán nem tipikus.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Elvileg ha így valaki falnak csapódik akkor olyan irányba fordítja a kereket, hogy a fel mellett álljon meg....még véletlenül se essen vissza a pályára.
Webber-nél meg ez mintha ....nem mûködött volna, úgy fordította a kormányt hogy visszakanyarodott a pályára...engem megzavart mert nem értem benne a logikát, talán, de csak talán ha a falra kormányozza a kereket akkor minden másként történik...fõleg Rosberg szempontjából.
De La Rosa: 6 pont
Heidfeld: 6 pont
..
és még nincs vége az évnek 😊
HAJRÁ VETTEL!
BattleTag: kabel15#2672
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC