FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

#102752 😊)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Talán pont ezért van még esélye Vettelnek és Haminak,mert mind1mind1 alapon mehetnek..
Én azt mondom 4-k közül Webbernek van a legkisebb sansza

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Totti5
"lehet jobb lett volna ha a fékre lép"

Olvasni tudsz? te még amatõr úr vezetõ sem lehetsz a billentyûddel... ott max nyomkodod a dolgokat fejveszettül, már ha ép nem a gép végzi el helyetted a melót😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kibeszél itt fékezésrõl??
Csak az olyan amatõr úr vezetõk mint te,használnak féket ilyen helyzetben,csúszós pályán...
Simán ki kellet volna engedni és poziciót veszteni,mint ahogy pl,Hami tette az elsõ kanyarban

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Totti5
Az mind1, ezek az emberek a testi épségüket és a csapattársaik munkáját sem kímélve képesek feltenni egy lapra a dolgokat... basszus azért ne feltételezzünk már ilyeneket róluk.

Ha ezt Sumi csinálja,tuti eltiltják az utcsó 2 futamról..
Az én véleményem is az,hogy ez simán menthetõ lett volna,még a falhoz csapódás is,nem hogy a pályára való visszajövetel..
Sztem is volt benne némi rosszindulat<#levele>

nonicks
Vettel nem elõtte volt jóval?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Totti5
Mármint mikor lépett volna a fékre? amikor telibekapta a falat, vagy azalatt a 1 sec alatt amikor lepattant onnan? mivel vizes volt a pálya és az gép is tehetetlenül "sodródott" nem sokat ért volna.

bardocz
Pont ez jutott eszembe a pontállást nézve😄
Palinko
lehet jobb lett volna ha a fékre lép ami kicsit ösztönös is ilyenkor, vagy akkor pont az ideális íven marad a roncs? vagy alonso kapja telibe? ezt nem fogjuk már megtudni.
TomSolberg
Vettelbe akart belemenni.

Norbi1990
Attól még a fék szerintem mûködött.
M@TriX
ha figyelted eltört a bal felfüggesztése ami befordította a kereket, azért tért a pályára vissza olyan meredeken, ami Rosberget is meglepte, ennyi. Viszont hogy Hami mázlista azt én is mondtam, mert eszembe jutott, hogy éppen nemrég elõzték le 😉

szerintem jó futam volt, nekem tetszett...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ulvar
beképzeled vagy rosszul látsz ott ilyen nincs a törmeléket szedte fel az egyik 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Nohab
4:31-kor mit csinál a két pályamunkás a háttérben? Olyan mintha be akarna mosni az egyik a másiknak.
<#hehe><#hehe><#vigyor1><#mf2>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mcmoha
Webbernek nem Briatore a managere.? <#zavart1>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

nehogy kitaláljátok, hogy direkt hagyta magát megelõzetni Rosberggel, ha úgy van akkor õ az új Uri Geller xD<#banplz>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kabel15
Hamilton nak pont jól jött <#taps>
-2 elõle <#eljen>

BattleTag: kabel15#2672

Norbi1990
Jól mondja Rosberg.<#eljen>
Webber lehet azt hitte hogy még Hamilton van mögötte és õt akarta így kiütni 😄
hopácska...Rosberg érdekes nyilatkozata

tehát elkerülhetõ lett volna...nem tudom, sztem csak baleset, baleset, Alonso is telibe trafálhatta volna szóval olymind1

hááát 😄 én idén Webbernek drukkolok hogy vb legyen de amikor élõben néztem azt ahogy gurul vissza a pályára nekem elsõre az ugrott be hogy direkt csinálta

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

rosszindulatú vagy...

PrisonMan
Jójó így mindjárt más <#kacsint> Baleset volt, nem tehettek róla.

b-type
Na mindegy...nem akarok ezen lovagolni mert sok minden más is történt, de nekem ez nagyon bökte a szemem, hiába a törött kerék...rengetegszer látni hogy ütközés után a versenyzõ ösztönösen jól csinál mindent, jó irnyba áll a kerék, fékez még mindig hiába röpül...meg ilyenek, itt meg teljesen hülyén nézett ki hogy rákormányozta az autót a pályára, ahelyett hogy az ütközéstõl (is) rátartotta volna az autót a falra...elvileg semmi nem szól az mellett hogy a kerék így álljon, ha ugyan abban az irányban tartja ahol még ellenkormányzott akkor is a falnak állna a kerék, és ha az ütközés irányát nézem akkor is a fal felé kellett volna álljon a kerék...szinte semmi logikus nem szól az mellett hogy áttekerje az ellenkezõ irányba mikor hátrafelé kezd el csúszni az autó....ez csak akkor életszerû ha még megmenthetõ a szitu..és fõleg az autó, akkor kivezetik a lendülettel az autót a sóderbõl megmittomén, vissza a pályára...ha éppen nem jön senki, mert fejben azért képben van ki hol van hozzá képest.

Itt viszont nekem ez nagyon meglepõ volt...mindennel ellentétes.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Totti5
Talán! lehet hogy akkor Webber az orra elõtt suhan el, talán. Rosszul írtam. Nem lefékezni, hanem megfékezni...

egyébként az egész versenybõl az tetszett a legjobban hogy Lajos mondogatja hogy 'menjünk már' azt amikor lehet menni szépen kifékezi õt Rosberg 😄

"ötlet"? 😮 nekem úgy tûnik hogy az ütés kiforgatja a kezébõl a kormányt mire megint megfogja már nincs mit kormányozni mert a bal törött a jobb meg lóg a levegõben 😞( sajna ez van Webber elb*ta de arról hogy Rosberget is elkaszálta már nem tehetett õ ott már csak utas volt

PrisonMan
"Talán ha Rosberg nem próbál elmenni hanem lefékez akkor elkerülhetõ lett volna, talán."

Mert TALÁN az valós, hogy 200 km/h körüli sebességrõl hirtelen le tud fékezni akárki is... Egyetlen mód az volt, hogy megpróbálja kikerülni. Nem sikerült, ez benne van. Webber le is nyilatkozta, hogy sajnálja hogy tönkrevágta Rosberg versenyét.

b-type
pedig rosz ötlet...és nem megszokott a szemnek egy profi versenyzõtõl.
Ilyen akkor szokott elõfordulni ha nem tudja hogy merre nem szabad sodródni.
A legalapabb probléma és veszélyforrás ha egy versenyzõ visszasodródik a versenypályára...hisz onnan õ és mindenki más újra veszélybe kerül.
Ez nekem annyira szokatlan volt hogy rém meglepõdtem...egyáltalán nem tipikus.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Totti5
Esélye nem volt leragálni. Ellenkormányzott és úgy csapódott bele a falba, majd onnan azonnal vissza lendületbõl. Ideje nem volt kormányozni és lereagálni a helyzetet szvsz, hisz elvette a kezét amikor már mind1 volt, utána visszatette rá de már a kormány abban a szögbe volt és csatt azonnal. Talán ha Rosberg nem próbál elmenni hanem lefékez akkor elkerülhetõ lett volna, talán.

Palinko
hát ha Alonso, Massa, Hamilton vagy bárki csak ne webber befutó lesz, akkor összejöhet, de ha webber bejön 3. nak aminek lássuk be elég nagy a valószínûsége, akkor minden az utolsó futamra hárul.
Dietrich
az interjúért fizet a retek klub a jósdáért meg kap..ilyen egyszerû..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Botond
Szerintem meg két hét múlva Interlagosban világbajnokot ünnepelünk!
b-type
Webber-nél nem igazán vágtam le hogy miért állt a kereke úgy ahogy....értem hogy kitört a hátsó, és nem sok vizet zavart hogy ellentétesen forgatta a kereket mint logikus lett volna....de azért a szemem megbökte kicsit.
Elvileg ha így valaki falnak csapódik akkor olyan irányba fordítja a kereket, hogy a fel mellett álljon meg....még véletlenül se essen vissza a pályára.
Webber-nél meg ez mintha ....nem mûködött volna, úgy fordította a kormányt hogy visszakanyarodott a pályára...engem megzavart mert nem értem benne a logikát, talán, de csak talán ha a falra kormányozza a kereket akkor minden másként történik...fõleg Rosberg szempontjából.

Ma pont az dolt el, hogy iden a hatralevo 2 futamon vagy Webbert nyomja a RB, vagy aligha lesz VB cim.. Vettel a kiesessel olyan hatranyt szedett ossze, hogy ahhoz mar galaktikus mak kene, hogy ezt behozza....

Jacek
Jol bejaratott? 2 versenyt futott😄 remelem lofejunek jon meg legalabb 1 omega koncert😊

b-type
jössz egy sörrel 😄D <#integet2>
De La Rosa: 6 pont
Heidfeld: 6 pont
..
és még nincs vége az évnek 😊

TomSolberg
Ígyvan, most már Hamiltonnal is számolni kell, mert okult az elõzõ meggondolatlan cselekvéseibõl, és taktikát váltott, nagyon higgadtan várta, míg kiesnek elõle, és szépen behozta, ha így folytassa és nem borul el az agya, akkor 2. helyre esélyes lehet. Sajnos az ilyen hiba mindig benne van a technikai sportokban, ezzel számolni kell, de én azért emeltem ki ennyire Vettelt a többiek közül, mert õ is nagyon higgadtan, és egyben nagyon gyorsan is tudott autózni, így ha idén nem is a továbbiakban õ lehet az egyik legnagyobb esélyes! Látszik rajta, hogy mennyit fejlõdött év eleje óta, igaz voltak hibái, de még a karrierje elején van, ez megbocsájtható neki.
HAJRÁ VETTEL!

Webber közelebb van pontokban, Vettel csak akkor lehet vb sztem, ha Alonso mondjuk nem 3. lesz, hanem vagy kiesik vagy pedig marha kevés pontot szerez...nehezen tudom elképzelni h a hátralévõ két futamon RB 1-2 legyen...Webber vb címe kivitelezhetõ, ha gyors lesz, Vettel pedig, ha belenyugszik h nem sok esélye van, amit kétlek akkor simán tudná Webbert segíteni mivel a RB tempója megvan hozzá...kiszámoltuk Webbernek kell egy gyõzelem, de ha Alonso elõtt végez 2x 1. helyen akkor is vb, mert 14 pontot hozna rajta...Vettel elvileg akkor se lenne vb, ha folyamatosan mondjuk nyerne és Alonso 3. lenne, akkor maximum 20 pontot hozna Alonson, így viszont Alonso lenne a világbajnok, hiába csinál Vettel akármit, de elveszi Webber elõtt a lehetõséget sõt még Hamilton is ott van nagyon közel, tehát mérlegelni kell mindenképp

kabel15
Én megnézném egy futamot mikor a top3 10 helyes büntetést kapna és a közép mezõnybõl kéne versenyezniük <#idiota>

BattleTag: kabel15#2672

TomSolberg
Massa meg még a lépcsõn is elesik...

TomSolberg
attól, hogy még 1 motorja van nem sok mindent jelent, szerintem egy jól bejáratott használttal vettel ugyanolyan gyors lehet, talán még gyorsabb. Alonsoéknak meg már nincs is motorjuk, nekik is simán elfüstölhet.

Totti5
Webber is tud nagyon gyors lenni ám és mindent meg fog tenni. Vettel is hibázott már, Alonso is és Hamilton is esõben... ez benne van. Legkisebb figyelmetlenség és a játéknak vége.

matthias92
biztos? szerintem lehetetlen. Webbernek van még egy motorja, és CSAK 11 pont hátránya van. Vettelkének már csak matematikai esélye van... legalábbis remélem 😄

TomSolberg
Na ezekután már biztos, hogy Vettel az elsõ számú pilóta a Redbullnál, neki még sok esélye van, megmutatta, hogy milyen megbízhatóan tud vezetni, 98%, hogy õ nyeri a vb-t idén. Ezelõtt nem bíztam benne de amit ezen a futamon csinált az gyönyörû volt, Horner nemhiába építi köré a csapatot, webber meg elbújhat mellette a nagy "tapasztalatával".

LeventeV
3 heten belul minden kiderul.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Ulvar
Ma is láthattuk mi történt, benne van, persze fordítva is.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

ha nem nullázik a RB tuti, mert kér marha erõs pilótájuk van, marha gyors autóval, ha nem hibáznak, nem lesz technikai gond akkor a RB megnyeri a konstruktöri címet...lássuk be edzésen száraz körülmények között a RB verhetetlen...