FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
közvetíti majd v8-at

Minstrel
még a végén õ lesz a kommentátor Ausztráliában <#nevetes1>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Ulvar
Na ezt nem kellett volna 😞. Én is oda akarook menniii 😞(( brüühühühühühüüüü...nem fair ... 😞((.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Magic Boy
A menyasszonyom mondta, hogy a minap a Kiskegyed honlapján volt egy cikk, azt - állítólag - egy külföldön élõ magyar írta és a lap lehozta. Aszerint az illetõ látni véli napi rendszerességgel Marsit és Palikot Ausztráliában, pontosabban Queensland-en.

Rákerestem.
Ime a cikk:
Marsi Anikóék Ausztráliában telepednének le?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Ulvar
ez így vicc akkor. Azért nincs verseny mert konkrétan szar az autónak a kerék része? Mert a gumi ahhoz igazodik amilyen a szabály... áhhh...nem jó ez így nem gondolják végig sokszor ezeket a változásokat és jó futamok úsznak el sokszor. De ez is csak panaszkodás mind1. Remélem jövõre jó lesz a pirelli gumi meg az autóknak nem lesz még inkább leszorító ereje.

passatgt
sztem több vizet vezetett el a régebbi gumi

biztos számít az is .. meg arra tippelek hogy a diffuzor is ludas ebben 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Ulvar
nem tudom, kérdezem :S.

bakkerman
már volt,amúgy ez csak ilyen prototype

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Palinko
nem lehet hogy a gumi minta változott?
kabel15
Azért azt a 2 gyerkõcöt irigylem <#rinya>

BattleTag: kabel15#2672

Ulvar
Nem értem miért foglalkozik velük a bulvár...elég neki kikecmeregnie a szarból. Konkrétan a kormányváltás után elvesztette az összes ismert meló helyét. De tényleg nem kéne állandóan utánuk koslatni jajj holvannak jajj micsinálnak....undorító....

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

<#worship>

Ulvar
Hát a Tesco bevásárló kocsik után....már jöhet bármi...

kabel15
Vicces lenne ha így néznének ki a kocsik.

BattleTag: kabel15#2672

Ulvar
Tudjátok mi a furcsa? Nagyobb a sebesség ezeknél az autóknál (nem mindegyik de azért a többség V10est használ). Látszik a kamerán hogy esik nem kicsi, hót víz a pálya, megy a verseny nyugodtan, és cseszettül nem vernek fel akkora vizet mint amit az elmúlt esõs versenyeken láttam.

Lehet az én szemem fáradt, de komolyan....szerintem marhára nem verik fel annyira, pedig meg merem kockáztatni ugyan akkora vagy nagyobb a tempó (1-2 részen). De lehet hogy én vagyok hülye de komolyan így látom. Lehet hogy errõl is a diffúzor tehet?

lolSL

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ekkor még volt igazi F1...hiányzik a 2003-ashoz hasonló szezon...amúgy ezen a futamon rohant be a skót szoknyás és ezt a futamot Barrichello nyerte, aki szintén elõzéseket bemutatva nyerte meg a futamot...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

passatgt
nearo
Még csak utalást sem találok rá. Itt fórumon azt írtátok rá akkor, hogy dögunalom volt az egész.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Totti5
Én sem...... pedig tuti az volt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

nearo
Videot tudnál dobni? Hihetetlen, de így sem találom.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Totti5
Silverstone 2006. Ott legyorsult mindenkit aki elõtte volt, de nem biztos hogy az elsõ helyig ment, csak a közelébe,

Esos futam volt, nem? Amikor mindenkit siman leelozott kulso iven is a McLaren-nel...
Szerintem 2005...

http://gaborszantai.co.uk/

nearo
Neem, nem ez, még McLarenes volt... nekem valamiért Silverstone ugrik be, meg hogy Toyotákat elõzött, de lehet, hogy hülyeséget mondok most...

Egyszer csak összejön

Na bazz ez mi és hogy kerül ide??

itt az amit linkelni akartam

http://www.youtube.com/watch?v=a7AMTI-6u88&feature=related

Meg egy összefoglalót is arról a versenyrõl

2009 Spa ugrik be nekem erre a kérdésre

nearo
Sziasztok!

Valaki meg tudná nekem mondani, hogy melyik volt az a futam, ahol Raikkonen pár kör alatt három vagy négy helyet jött fel és ezzel megszerezte a vezetést? Kerestem már mindenhogy youtube-on, de egyszerûen nem találom.

Ulvar
Hát ott ahol hagyták...papíron 😊.

LOOL Hamiltoné volt nagy xD

ez nagyon ott van😄😄😄

bakkerman mirõl beszélsz? <#merges2>

Totti5
Sutil😄😄😄:😄😄😄😄

bakkerman
a múltkor történtek miatt nekem ne állítsa be senki "gerincesnek" webbört! legyen szépen VB Vettel,vagy Hamilton

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

desigo
Furcsa, de en ezzel a Farkas Peterrel meg soha nem tudtam egyet nem erteni...

http://gaborszantai.co.uk/

Palinko
de mi van azzal az aszfaltfajtával ami "elnyeli" a vizet, mintha valahol olvastam volna ilyenrõl, kár hogy nem alkalmazzák távolkeleti új építésû pályákon.
Ulvar
Túl optimista volt, Jenson meg realista 😊. Jenson jól mondta, ugyanezt mondta Heidfeld is...nem tudott lefolyni a víz amúgy nem lett volna itt gond 5-6 körrel korábban se...

ja, legalább õ nem nyafogott, de a többiek...én nem is adnék 1 évig nekik fizetést, ha ennyire nem akarnak esõbe versenyezni...

Totti5
Ezt hívják úgy hogy ótóversenyzõ. Azt õ nem tudhatta elõre hogy a versenyen milyen sebessége lesz... nem volt elég a gyõzelemre, sem a dobogóra erõbõl.

passatgt
<#taps>

viccelõdni akart a hülyegyerek...feltûnési viszketegsége volt evvel...

viszont becsülendõ, hogy legalább versenyezni akart...de azért Rosberg szépen lenyomta õt, sõt Alonso is...

Totti5
...
0805:The race restarts behind the safetycar.
HAM:"Much better than it was before."
Pit:"OK,thanks Lewis."
BUT:"It is a little bit better but still very wet."
Pit:"Understand Jenson,please keep the information coming."
0808😄rivers being reminded to keep the heat in their brakes to stop them from glazing.
0813:Lap seven has begun behind the safetycar.
Pit:"How are conditions Lewis?"
HAM:"Conditions are good,it’s getting drier all the time."
0816:Cars now on lap 8 of 55,all behind the safetycar so far.
HAM:"It’s no wetter than any other race I’ve ever had."
HAM:"There’s no aquaplaning at all."
BUT:"Any idea what’s happening?"
Pit:"We’re expecting the safetycar to stay out a little bit longer. Rain should be stopping soon."
Pit:"How are the conditions?"
BUT:"It’s better than before but because of the way the track is with the walls and the stands the water isn’t going anywhere."
HAM:"The track is fine,the visibility is good.I have three cars in front of me and I can see."
HAM:"Start the race"
Pit:"Lewis keen for the race to begin."
0830:Lewis keen for the race to begin.
0830:Lap 14 has just begun behind the safetycar.
HAM:"Are other people complaining? What’s the reason why we’re not starting?"
Pit:"Lewis we think other drivers don’t have the same enthusiasm for starting the race at the moment."
HAM:"Well it’s a wet race? What do they expect?" 😄DDDD
HAM:"I’m on the main straight and I can see good enough.I’m sure for guys at the back it’s a bit more difficult but that’s how wet races are." 😄😄😄
Pit:"Shouldn’t be too long now Lewis,you’re doing a great job."
HAM:"Andy,don’t speak to me between turns three and six,you’re breaking up and I can’t hear you."
Pit:"OK Lewis understood."
HAM:"It’s almost dry enough for intermediates."
Pit:"Car conditionis good."
Pit:"Safetycar in this lap."
0841:Race will begin on the 17th lap.Lewis fourth,Jenson seventh.
Pit:"Safetycar lights are out."
...

M@TriX
azért az erõs, hogy amíg Vettel vezetett õ volt az elsõszámú, merthogy az elõrébb lévõt támogatni kell, aztán Webber lett elöl és akkor már nincs megkülönböztetés, én ettõl hányni tudnék.

Webber meg szerintem van annyira gerinces, hogy ezt nem fogja tétlenül nézni, remélem ha nem is nyeri a VB-t, de Vettelt lenyomja.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

99% meg kirohogi oket, ha ezen mulik a VB cimuk...

olymind1... végül is arról megfekedkeztem nem figyeltem az éghajlatra <#bohoc>

akkor ennyire szûkített a menetrend...