FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
alapból nem lehetett esélyes Hamilton mellett...ha õ vezetné a tabellát nagyobb elõnnyel,akkor TALÁN odaadnák neki az 1. autót,de még akkor sem biztos...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Palinko
csak nekem tûnik erõltetettnek button esélyesnek mondása így korea után?
Firerock

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Minstrel
Domenicalli: Fernando, Felipe faster than you!
Alonso: ok, I don't want to know!

http://topgearhungary.blogspot.com/

bakkerman
azt mondta Domenicali,hogy jövõre tiszta lappal indul Massa,nem lesz 2.-ok számú 😄DD jah,egészen az elsõ futam rajtjáig,utána mehet vissza a helyére,Alonso mögé 😊

bakkerman
szvsz az egészet,ecclestonnak pénzügyileg megérik a kis csapatok

bardocz
Kiváncsi vagyok menyit ferdítettek ezen a fordítók.
Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bakkerman
nice job!

mcmoha
Igaz, hogy Dagobert bacsit csak a penz erdekli, de a Hungaroring vonalvezeteset a legenda szerint o rajzolta le eloszor egy szalvetara, szoval valoszinuleg meg jo sokaig lesz nagydijjunk. <#vigyor2> Persze a lovet azt utalni kell az oregnek kemenyen. <#vigyor>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Minstrel
lehetne benne mindjárt futószalag és akkor még a gázt se kéne nyomni

http://topgearhungary.blogspot.com/

SL

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

SL

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

egy kis Talma😊

bocsi, de jó újra az élen látni, ehhez kell ám mázli😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

jaja ez a verseny volt amit Schumi úgy nyert meg, hogy a boxutcán áthaladva😄 még emlékszem apámmal néztük és nem éertettük mi van😄 azóta kiderült h Palik és a Dávid Sanyinak se volt gõze semmirõl😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

David Sanyi mar akkor is tudott olyanokat mondani, hogy a hideg kiraz😄
Az kéne, hogy õ meg az a nagyeszû gyulai balázs közvetitsen😄 letudnának szoktatni az f1 rol😄 Volt/van? is vami grand prix nevu musor a sportklubbon ahol osszerersztettek oket. Hat inkabb egy gyozike show mint az😄

idõmérõn szinte mindig verte Chandhokot...versenyen meg rengeteg mûszaki gondja volt...

Falcon83
Érthetõ, hogy egy senna fanban az marad, meg hogy Senna kétszer Chandhok elõtt volt amikor kiesett, csak másik négy alkalommal meg mögötte volt. Persze ez már nem marad meg annyira bennük😊

Jacek
lehet

Jacek
leet masik adot neztem😊

Falcon83
Hát Senna csak 3 versenyt fejezett be amikor Chandhok votl a csapattársa, abból kettõn mögötte végzett. De versenyen is általában mögüle esett ki 😉

Jacek
Lehet, en ugy emlekszem hogy elotte volt aztan kiesett az auto hibajabol😊

Mintha lett volna hir hogy Klien megy a 2 utolson, jo lenne megnezni szarazon, igy sokminden kiderulne.. szerintem is csak kozepes a mokus...

Falcon83
Versenyen verte, nem is kicsit.

Jacek
Chandok rendszeresen verte? en erre nem emlekszem😊

Falcon83
Mert eddig nem hagyták? Chandhok rendszeresen verte, kirakták, jött Yamamoto. Yamamoto is kezdett egyre közelebb lenni hozzá. Õt is kirakták. Jött Klien, õ 2 mp-t vert rá, akkor visszahozták Yamamotot. A hrt meg már bajban van mert nem tudnak olyan csapattársat hozni neki akit el tudna verni.

1-2. futamon még verte Sutilt...onnantól nem volt túl acélos, idõmérõn többször Q2-be se jutott be. Egyértelmûen középpilóta...nem is tagadtam, és én Sennát ennél jobbnak tartom...

Jacek
oke de ez a 17 futam volt a tobbin egy raklap szar volt, foleg hogy ott ugye van kihez merni😊

Luuzzi most szépet autózott Koreában...az Olaszban max 1 futam van minden évben ami jó, Sennában sztem még több van

mert Klien szintén alul értékelt pilóta volt...õt ismegnézném újra az F1-ben

Jacek
ahamm, bele fasulas a lehetetlen kuzdelembe az nincs mi? klienen kivul aki melle ult verte, egyebkent nem szivugyem a srac, de amit Liuzzi ebben az evben muvelt azt siman hozta volna az indiaban!!!! ja es o fizet mig Tonyo fizetest kap lol😄

bardocz
Akkor hozzászokott volna a kocsihoz teljesen, és nem 1sec-et, hanem másfelet verne rá. Ugye ne gondolod, hogy azért lassul a pilóta, mert szenved a kocsiban? Azért max lassú lesz, de nem fog romlani a teljesítménye.
Jacek
kicsit eros, hogy menne klien ha vegig kelett volna szenvednie az evet nulla fejlesztessel?😊

bardocz
FI-ben, persze, még mit nem...
Nagyon nagy tehetség ám, Klien beült a kocsiba, és rögtön rávert 1sec-et.
Jacek
egy tragyadomb autoban vegig szenvedett evbol?

Jacek
ezt mibol szurod le? ugy megis?😄

sõt fájó odaírni, de Baumgartner mesternél is tehetségesebb akkor már, miért ne lehetne az F1-ben?

F. Indiában vagy a Lotusban el tudnám Sennát képzelni, adnék neki egy esélyt...

Petrov is elméletben ugyanilyen, sõt még többet hibázik...akik oda bekerülnek elvileg mind mind tehetség...akkor lenne tehetségtelen, ha Chandhok és Yamamoto is agyonverte volna örökké...egy maximum középpilótának nem lenne rossz a Senna gyerek, de az tény, hogy élpilóta nem lenne belõle

emlékeztek még Tuerora, Nakanora, Rosset, Albers, Karthikeyan, Doornbos, Speed vagy akár Takagira? na õ náluk 100x jobb a Senna, mint anno õk...

bakkerman
toljanak alá egy 100 lóerõvel erõsebb autót,és akkor talán beéri Vetteléket...semmi tálentuma nincs a srácnak,csak pénze

elég magas a mérce vele szembe...egyértelmûen késõn érõ pilóta és nem egy Ayrton, de hogy is képzelhették egyesek, hogy az😄

tavaly kíváncsi lettem volna mit tud, ha a Brawnba debütál kapásból...

bardocz
Nem lenne rossz, ha jó lenne.
Senna gyerek nem lenne rossz, ha hagynék kibontakozni...

Jacek
Kova nem ujjonc😊 de nekik egy Rubens kene😊

bakkerman
nem elképzeltetetlen...

bardocz
És emiatt nem lesz semmi abból a csapatból. Újoncokkal cseszhetik az egészet.
Jacek
ertheto sajna(marha nem ordas nagy kamu) ha hosszabb tavon gondolkodnak, melyik jobb fizetni Trullinak, vagy Senna kifizeti az uj szelcsatornat?😄

Falcon83
Ismét Senna - Lotus-Renault párosítás?
lol A kamu lotus összeáll a kamu sennával. Trulli meg megy NASCARozni. Nem is gondoltam hogy Fernandesék ennyire rá vannak szorulva a pénzre, hogy egy ilyen fizetõs senkire lecserélik Trullit 😄

nem véletlenül tettem be a videot..szembetûnt, hogy mindenki kicsúszik

nem is baj, itthon csak bántják szegény Palikot holott nem rossz ember õ