FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy én Webberre tippelek, aki Brazíliában befutó lesz...Alonso, ha higgadt marad bejön 2.-nak és Vettelen fognak múlni a dolgok fõként milyen lesz idegileg. És persze beüthet még esetleg a 2 Mclarenes is, Hamilton bekavarhat a gyorsaságával, meg a mázlijával, Button pedig a taktikus következetességével is. Ráadásul, ha esõ lesz akkor bárki a Red Bull elé kerülhet ott aztán nem lenne kecmec😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
cikk
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
emígy ha massa kommentjét nézed kiderül hogy jól elferdítették massa azt mondta hogy nem alonso a legjobb, hanem minden csapattársa egyformán jó volt:
„Nem, nem az. Három csapattársam volt eddig a Ferrarinál, és mindhárom ugyanazon a legmagasabb szinten volt.” – mondta Felipe Massa.
szerintem egy diplomatikus felelet hogy ne emeljen ki senkit.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
2005-ben a gumi volt ez igazi ellenfele,de még úgy is helyt állt.
2006-ban pedig a szerencse..
Alonso ugyan le tudta gyõzni,de nem elsõsorban a képessége miatt,pedig hogy mennyire van neki,az idén elég tisztán látható...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ebbõl is látszik,mennyire az érzelmekrõl szól ez is..
Kimi visszavonulásáról,azóta is ódákat zeng ez a fórum,pedig az õ Ferraris szereplése inkább volt csúfos,mint dicsõséges,annak ellenére,hogy vb lett..
Bezzeg amióta Sumi ismét itt van,mindenki csak szidja,hogy Rosberg így,megy úgy,most 1 tized,most 3,milyen láma ez a csákó 42 évesen!
Persze az,hogy a versenyen már szinte nem is volt különbség,az fel se tûnt..
Szidta Hakkinen is,miért tért vissza,persze akkor arról még nem beszélt,hogy õ is megpróbálta,csak 3-4mp-el lassabb volt mint Sumi,ezután elvetette..
Szóval lehet itt mellébeszélni dögivel,a tény tény marad,nem piskóta amire még mindig képes és ez csak jobb lehet,ha az önbizalma is visszatér..
Akik meg eddig is utálták.azok ezután is fogják,a lényeg akkor sem változik...Sumi az F1 királya marad,még jó sokáig!!!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Abból az autóból még elõre sem lehet kilátni,nem hogy hátra.
A visszapillantó is csak azért van,mert elõírás.
Olyan szinten egymásra vannak utalva,hogy ennél a tempónál,ha valaki 2-3 méterrel elõbb fékezz az indokoltnál,azt televágják hátulról..
Tudod a porhintés is egy olyan népi maszlag,amit az olyan fajta emberek mint te,két szájjal esznek..
Na jó... Tarquini,de az wtcc,a kettõt nem lehet egy napon emliteni
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
szerintem is megérdemli
Én odaadnám neki jövõre is,legalább 7szer
ha Hamiltont a szezon során többször megbüntetik és stb...
Alonso volt ismét a legmázlistább, ha azt vesszük, honnan a francból tudhatta a Ferrari, hogy még esélyes lesz a vb-re Hockenheim után...nyár elején én már leírtam a spanyolt, de a Ferrari versenyképes lett jött a mázli faktor és rögtön vezeti is a vb-t...ez köszönhetõ a Vettel és Webber balf*faszkodásoknak és a meghibásodásoknak is ez van...remélem azért Vettel és Webber közül vmelyik megnyeri a címet, csak ne az Alonso és ne a Hamilton legyen az, akkor leszek rosszul...
Meg ha nincs annyi fékhibája,meg ha motorhibája, a sok ha ha
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Alonso: ok, I don't want to know!
http://topgearhungary.blogspot.com/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"