FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
fájdalmas a dumája már sokszor...
kabel15
Szakadó essõben füstöl a motor <#taps><#nyes>

BattleTag: kabel15#2672

passatgt
gyula nagyon nicns képben😄

Falkon
Webber - Shumi ugyan annyit fut.. 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

23.1 - 23.7

Csak 6 tized, de még ez is jelentõs különbség.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

nearo
Gyula mit néz, csekettõt? Sumi már rég hetedik...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

passatgt
gyulám, sumi már rég volt gyors körön😄

Máté94
Gyula már most kész van 😄D
kabel15
Újra látunk majd csónak versenyt? :<#taps>

túl sokat Ladázott a jégen <#circling>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ja így illik...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Marci0115
petrov szerintem régen törésteszt pilota volt

Kit--Kat
Ja mint a kanadai pályát.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bakkerman
gondolom 78-ban az emlékére átnevezték,73-77-ig tuti más volt a neve.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

gondolom tudtátok azt is, hogy Jose Carlos Pace-rõl kapta a nevét az Interlagosi pálya...az ürge a 70-es években volt F1-es pilóta, 77-ben halt meg repülõbalesetben, de ami érdekes, hogy a pálya már megvolt 1973-ban is...

Ulvar
<#falbav><#wave><#vigyor2><#phone><#violent><#mf1><#vigyor1>

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

kifli
neee, én utálom az esõs futamokat 😄
essen csak <#eljen>

értem.. <#nevetes1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

mcmoha
Hagyd a fenebe. <#nyes>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

passatgt

és esik is

estét Uraim..

200+ hsz átprörgettem, rengeteg Firerock, Ki-Kat, Gábor Hsf, Archangel...

Érdemes nekiállnom vagy csak a szokásos..?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

oh fucking god

passatgt
háttõ
elég esõs az idõjárás😄

massa 4. alonso 5. 😄DDDDD
(kubica 1, vettel 2, hemilton 3)

Botond
és mi volt?
mert kb 10perce volt vége az edzésnek 😄

TomSolberg
gagyi csónakázók mennek rajta

Norbi1990
Ha nem fog esni akkor locsolják fel a pályát 😄
bakkerman
az nem adja,inkább futamon essen!

Norbi1990
áhá 😄
OFG: An overly friendly guy or girl. Eager to look cool or make conversation with anyone that will talk to him. <#idiota>

Norbi1990
wut?
OFG😉

Norbi1990
Úgy látszik esni fog az esõ a Idõmérõn.
Norbi1990
kabel15
melyik link angol nyelvû? Rohadt cseh vagy lengyel nyelven nézem és már rohadtul idegesít.

gokartozni én is tudok ennyi erõvel kikiáltom magam szakértõnek én is😄<#wilting>

TomSolberg
nekem ez az egész rendszer nem tetszik!
Én igazából 3d teknológiás mikro kamerákat alkalmaznék, és a gumikra szerelném fel, vagy a pilóta szemébe építeném be, így teljesen real-feelinget adna a dolog. Meg a motor belsejébe is szerelhetnének kamerákat!
A forma 1 be 2000 köbcentiméteres turbómotorok kellenek 700 lóerõ korlátozással, és 11000 rpm korlátozással. 15 colos felniket kell használni.
A kasztnit mindenki szabadon fejlesztheti.
Az üzemanyagot bárki szabadon módosíthatja.
Egyelõre ennyi.
A hungaroring meg unalmas pálya

desigo
Massa villant most
de mit csinált az elõzõ futamokon?
kabel15
16.30 kor az rtl en.

bakkerman
hánytól lesz az idõmérõ?
más: netem keresek már régóta HD F1-es futamokat,de csak SD-t találok...

kabel15
Sziasztok. F1-live.hun hol tudom követni az eseményeket? A videót nézem de azt írták hogy lesz folyamatos információ. De azt nem találom.

Kit--Kat
Pedig nem csak cikk volt, de a szabadedzéseken is beszéltek róla a BBC közvetítésében.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ott nem voltak sztartervezok, a pilotak sem voltak kiugroak, de allitolag a legnagyobb hatraltato tenyezo a japan mentalitas es vezetes volt, ami miatt meg volt kotve a kezuk, akarcsak improvizacio tekinteteben is a csapatvezetoknek. Volt sok penz, egy hi-tech kozpont, de nem olyan emberek voltak ott, akik felertek ehhez a technikai hatterhez...

http://gaborszantai.co.uk/

Totti5
Toyota, BMW, Honda... Rönónak jött ki a lépés 2 évig + volt egy Alonso is nekik, aztán kik? ok a Ferrari, de õk mióta itt vannak. Meki, RB meg nem gyári csapat.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bakkerman
szerintem meg az F1 az a sport,ahol pénz= jó eredmény! leszerzõdtetnek egy kiváló mérnöki gárdát,két kiváló pilótát,kiváló tervezõket,fejlett létesítményekben dolgozhatnak stb...jó,a Toyota az egy elbaszott csapat volt,pedig pénz téren õk is ott voltak a toppon

Totti5
Merci lasú autót épített, nem hiába szórakoztak a tenelytávval is év közben. Amúgy a Merci hiába Merci, az látszik hogy nincs a Forma 1ben még egy olyan csapat mint a Ferrari és a McLaren akik olyan tapasztalattal és mérnöki gárdával rendelkeznek hogy szinte minden évben esélyesek lehetnek bármire, ezt pénzel nem lehet megvenni... ezek kiváló szakemberek ott a háttérben egy jól mûködõ csapatnál. Mercinek lesz a legnehezebb jövõre olyan autót építeni ami felveszi a versenyt ezzel a kettõvel és a Red Bullal, mert biztos hogy jók lesznek, hisz nekik van a legjobb alapjuk, csak a csapatot kellene a fejekben összeszedni és tudni hogy mit akarnak.

Totti5
Bár ilyeneket én nem olvastam hogy Kiminek köszöngeti meg, meg más pilótától sem ( lehet így van, majd adsz egy cikket gondolom ), az biztos hogy a mérnökök minden pályára belövik a kocsit az elõzõ évek tapasztalataiból kiindulva, hogy legyen egy alap, aztán innen már az adott pilótán múlik és a mérnökein hogy az õ stílusához és az adott körülményekhez hogyan finomhangolják.

Kit--Kat
Ebben egyetértek, hogy nem nagyon lehet megbízni a mai F1-es kommunikációban. De nem hinném, hogy Colajanni Kimit akarná magasztalni, amikor másfél évig azon dolgoztak minél jobban leépítsék és elküldhessék.

Ha ezt mondta Alonso, akkor ennek oka volt, pont õ nem szokott más pilótákat dicsérni. Fogadd ezt el, ha fáj is.