FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Nézzünk be a paplan alá... Ki milyen gumit rakott fel"<#mf1>#mf1>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Még be is jöhet neki,ha csak el nem izgulja a rajtot..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
"I am somewhat disappointed as the circumstances today were exactly as I had wished them to be. I really hoped for more from qualifying but it didn't turn out right for us. I couldn't have gone any quicker on my lap and there were no issues so the only explanation is that my tyres cooled down at the beginning when I had to leave the racing line to let Sebastian and Mark past. It's a shame that it didn't work out better today. Congratulations to Nico Hülkenberg who did a fantastic lap."
Hajrá Nico, így tovább!
Holnap remélem a dobogó meg lesz!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Legalábbis én nem láttam pályán Májkült. 😞(( Pedig alkotott volna, abban biztos vagyok (Y)
Mellesleg Liuzzi megint elverte Sutilt, Korea után...
#hhwnd
Az elsõ kanyarban Webber meglöki Vettelt,aki nekicsúszik Hülkenbergnek,mindhárman kiesnek,1 kör végén Hamilton vezet,mögötte Alonso,Kubica,ez az állás egészen az utolsó körig,ahol sajnálatos módon Alonso motorja elfüstöl,kiesik,így Hamilton magabiztosan nyeri a futamot Kubica és Rosberg elõtt...nem kéne ennyi dráma filmet néznem :S
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
a végén azt hittem Schumi robbant pont az õ körét nem mutatták mi történt vele?
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
http://gaborszantai.co.uk/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
http://www.twitch.tv/hegii
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)