FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jacek
gyulus ma kritikan aluli volt..

Jaja, azt én is néztem, hogy mi baja van...😄 De még az is nagy volt, amikor elkezdett üvöltözni, mert Hamilton felrakta a sliket. Pont nem a tv-t néztem, és hittem valaki összetörte magát😄
azon szakadtam mikor Gyula elkezdte jujujj füstölög a Ferrari , Massa méghozzá...xD ja Gyula esetleg meg sem fordulna a fejében, hogy az esõvízet veri fel a kocsi hátulja, miközben megpróbálja elengedni a gyorskörön lévõ versenyzõt <#vigyor>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Gyulának milyen válasza volt már Barna kérdésére:
"Nézzünk be a paplan alá... Ki milyen gumit rakott fel"<#mf1>
qva nagy pech...Hülkenbergnek éppen ez hasznára vált bemelegedtek neki a gumik ráadásul sztem õ saját maga száraz beállításokat alkalmazott, ami még segített is a helyzetén

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jacek
😄

Azért nem haragszol,ha én továbbra is Vettel Sumi dobogót várok

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

matthias92
hát ez van, ha visszahülnek a gumik. 😞

Jacek
drukkolok neki kavarja csak az allovizet😊

magyarul nem jött össze a kör, tehát kint volt...van ez így...

Igen...roppant valószínûnek tûnik,hogy talán egyedüliként bevállalta a száraz beállítást..
Még be is jöhet neki,ha csak el nem izgulja a rajtot..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

matthias92
MICHAEL SCHUMACHER

"I am somewhat disappointed as the circumstances today were exactly as I had wished them to be. I really hoped for more from qualifying but it didn't turn out right for us. I couldn't have gone any quicker on my lap and there were no issues so the only explanation is that my tyres cooled down at the beginning when I had to leave the racing line to let Sebastian and Mark past. It's a shame that it didn't work out better today. Congratulations to Nico Hülkenberg who did a fantastic lap."

Jacek
van ra esely ha szaraz beallitasai vannak es nem esik holnap..

Kit--Kat
Gyönyörû!!!
Hajrá Nico, így tovább!
Holnap remélem a dobogó meg lesz!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

mindenki Arany ászok végre vki soproni😄

bakkerman
már bevettem...egy Soproni formájában délelõtt 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

na nee...bazzeg még pole pozíció is meg lehetett volna, ha ez így van a Mercedes rohadt nyuszi volt, ennek ellenére vigyorgott Schumi, mintha tudna elõre valamit xD

sztem vedd be a napi adagod😉

matthias92
szerintem azért vártak a boxban, hogy megtudják, milyen köröket mennek slicken, és ha rosszabbak, akkor visszacserélik, vagy kise jönnek. Eleinte rosszabb köröket mentek a többiek, és szerintem úgy gondolták, hogy ki se jönnek.
Legalábbis én nem láttam pályán Májkült. 😞(( Pedig alkotott volna, abban biztos vagyok (Y)

t9bbiek óvatosak voltak, vagy pedig pont az utolsó szektort szurták el sorra csúsztak ki Hülkenberg pedig zseniálisan meg tudta ott fogni...nekem Schumi rejtély miért nem villantott a legvégén <#fejvakaras> pedig ma nagyon jól ment és Rosberg az, aki hibázott már a Q2-ben.

Mellesleg Liuzzi megint elverte Sutilt, Korea után...

allock
sanszos, hogy a RedBull pofára esik megint a bajnokságban biztos lesz valami csihipuhi a 2 pilóta között

#hhwnd

bakkerman
én is vigyorogtam volna,ha a két RB természetesen nem érkezik meg megint 2.-3. helyre...Holnapi forgatókönyv(em):
Az elsõ kanyarban Webber meglöki Vettelt,aki nekicsúszik Hülkenbergnek,mindhárman kiesnek,1 kör végén Hamilton vezet,mögötte Alonso,Kubica,ez az állás egészen az utolsó körig,ahol sajnálatos módon Alonso motorja elfüstöl,kiesik,így Hamilton magabiztosan nyeri a futamot Kubica és Rosberg elõtt...nem kéne ennyi dráma filmet néznem :S

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Barny
Szép volt Hulkenberg.Látszik, hogy valójában nagyon jó autó ez a Williams a motrot leszámítva, esõben nem jön ki annyira a motrok közti különbség úgygondolom.Nomeg jól felmelegítette a gumikat körrõl körre.Barrichello viszont elaludt vagy mi? 1,7 az már sok

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Botond
2005. európa nagydíj, Nick Heidfeld.
asszem 2005. Nürburgring Heidfeld...az volt az utsó polejuk, emlékszem éppenhogy Raikkonen elõtt nyerte meg, de a futamon visszaesett Nick 3. volt, majd 2. lett, végül Alonso nyert...javíts ki ha tévednék

Botond
Szerintem még 2004ben a Montoya-Schumacher párossal. Pedig azóta már Webber is volt abban a csapatban, ahol Roseberg volt a csapattársa, és sikeresen karamboloztak, szóval a legutóbbi versenyen csak ápolták a hagyományokat. 😊
hetek óta szenvedett a Mclarennel...nem az õ hibája

hehe Hulk megevett mindenkit <#eplus2>

a végén azt hittem Schumi robbant pont az õ körét nem mutatták mi történt vele?

Botond
Kijött a píprforma. A legjobb kaszniban a legerõsebb motor, amivel a HRT és a Lotus is alázza a mezõnyt, és egy rutinos pilóta. -.-
Ulvar
NICOOO GECC AZT A -------------------------------------- Hát így kell munka után keresni. Gratula a Williamsnek hogy sikerült pole-t szerezni évek után újra! Mikor volt nekik pole utoljára?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Webber arca olyan, mintha a bore alatt a Vasember maszkja lenne...<#fejvakaras>

http://gaborszantai.co.uk/

Punker
holnap haza kell érnem a futamra.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Solten
Nah, szep volt Hulkenberg! 😊

Saor Alba

passatgt
lol úgy néz ki mint raikkonen😊

Tavalyi GP2 bajnok, csak neki nem jutott McLaren😊

LaszloLedzenyi
mit ment a kis fricc. májkül meg vigyorog mint a tejbetök<#idiota>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Hulkenberg :AS_D:AS_😄SA_D:SA_😄S_😄AS?D:SA?DSA:S_

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Máté94
Micsoda futam lesz holnap😄D
Palinko
de ez így hogy van? 😄
desigo
Gyula mirõl beszél?
Majd Vettel feltartja Alonsot,hogy Webber elmehessen
muhaha
Christian88
Szerintem ha száraz lesz a pálya Hülkenberg ott hagyja õket 😄. Sok sikert neki.

http://www.twitch.tv/hegii

Punker
de ki ez a kölök???

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Vegre egy igazan szimpatikus pilota, regen vigyorogtam ennyire idomero vegen!<#taps><#taps><#taps>

Máté94
Szép Hülki!^^<#eljen>
desigo
Hulkenberg kicsit ráérzett a végén
holnap 3 kört adok neki,hogy minimum hárman megelõzzék
kabel15
Rohadt redbull. <#taps>HULKENBERG<#taps>

BattleTag: kabel15#2672

Marci0115
na nemár:😄😄😄

<#eplus2><#eljen>

Falkon
Mit ment ez az állat! 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

passatgt
<#worship><#worship><#worship><#taps>