FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Vettel essen ki! Alonso is essen ki! Webber tõlem aztán ynerhet, inkább õ nyerjen mint a többi majom! Persze Hamilton-nak szurkolok! 😊
Hala Madrid
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ez így van.
Ja igazad van még azzal kiegészíteném hogy Alonso is beképzelt, de attól még mindegyik gyors<#lama>#lama> <#wave>#wave>
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Kelet Európában a Lunik IX. (Kassa) állítom h nem is hallottál róla legnagyobb cigánytelep, világviszonylatban Bronx, Chicago, Mexikóváros, Sao Paulo, és Johannesburg baromira hirhedt és nagyon magas e városokban a bûnözés. Nyílván fejbõl nem várod el, hogy statisztikailag megmondjam melyik vezet, de van fogalmam ezekrõl a negyedekrõl...
amikor elrajtolnak én felugrok a fotelból és elkezdek ugrálni, úgy szurkolok Vettelnek, meg most kicsit örülnék Alonso kiesésének és JÓL KI IS RÖHÖGNÉM HÁHÁHÁHIHHIHIHIHI, mint a legutóbbi futamon õ tette. Hülkemberg megnyerhetné a futamot, mert ügyes és jó arc, vettel attól még hogy ló feje van, nagyon tehetséges srác, Hamilton nem szimpatikus ezért talán Alonso szélárnyékából kijöve megbicsaklik a fõtengelye. Wbbert meg kifejezetten utálom, mert egy beképzelt szerencsétlen, de ettõl függetlenül jöjjön be a 11. helyre.
HÚRÁÁ JÉJJJÓÓ JIPIJÁJJJÉÉÉÉJJÓÓÓÓ
NÍÍÍÍÍÍÍNÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
HAJRÁ KOBAYASI!!!!
Tömeges az autólopás,feltörés,csak keveset hallani róla..
Már elmúlt azaz idõszak,hogy pl.Csömörön nem engedtek cigányokat letelepedni,így Mogyoród is Gödöllö is tele van velük..
Nekem itt van a hátam mögött a Hungaroring és a fél életemet ott töltöm(tem)
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Hala Madrid
Hala Madrid
streamek a futamhoz - sok RTL Klub link
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Az a szerencse, hogy ezek lusták annyit utazni egy lopásért amennyire a Hungaroring fekszik a közeli fõvárostól, Mogyoródon pedig kevés a RétiNiger.
Ezért kell fegyverrel járni ilyen országokban, az ilyenek megérdemelnék hogy valaki az õ személyijüket is ellopja, és a fontos okmányaikat.
Amúgy az a gépfegyver nem igazi volt.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
http://af.reuters.com/article/sportsNews/idAFJOE6A606L20101107
bebiztositani hatranybol?
erdekes lenne...
http://gaborszantai.co.uk/
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Hulkenbergnek egyedul tobb esze van, mint a mezony tobbsegenek egyutt...
"Sao Paulo legendásan rossz közbiztonságát ismerve a McLaren páncélozott jármûvet bérelt a hétvégére Buttonnak és csapattársának, Lewis Hamiltonnak is, ráadásul mindkét jármûvet rendõrök vezetik."
Ha a Red Bullok nem szerencsétlenkednek akkor õvék két hely + Alonso. Hamilton alatt annyira nem megy jól a Meki így év végén, ez látszik Buttonnál hogy visszaesett szinte a középmezõnybe...
De bármi megörténhet, viszont csodák nagyon nincsenek😊 leglábbis a papirfomra szerint.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
az is durva lenne, ha Button 11. rõl nyerne véletlen, Webber, Alonso, Hamilton és Vettel is kiesne xD
Button nyerne, Massa lenne a 2. és mondjuk Hülkenberg a 3. hatalmas lenne xD
#hhwnd