FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
😄DDDDDDDDDDDDDD

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

azért az túlzás, de sztem a Force India mostani szintjén lehettek volna...de ez az, amit nem tudsz meghatározni...nem minden a pénz, sokat számít a tervezõ, mérnöki gárda, lásd Toyota...az, hogy top 10-es csapat lehetett volna azért az durva, de az is fix, hogy megfelelõ háttérrel sokkal több beruházással nem lennének ennyire hátul kb majd 2 secre a Toro Rosso, FIndia párostól...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
így van,ha komolyan gondolta volna a dolgot,idén már top 10-ben lehettek volna

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ja és ott van Branson is, a multimilliárdos nem képes egy hangyányit saját zsebbõl finanszírozni...csak nagyon minimálisan tette amennyire tudom...cége a Virgin így is a világ élvonalába tartozik, tehát bevétele biztos van, de úgy van vele elég csak reklámozni a cégét egy F1-es autóval aztán a csapat le van szarva számára...mekkora egy mocsok

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
a Virgin nekem ellenszenves,Branson miatt.

b-type
Semmit, mint ahogy írtam nincs bajom a kiscsapatokkal, csak ezek a kiscsapatok nem 'azok' a történelmi kiscsapatok. Más célokkal jönnek, és sokkal kevesebb elhivatottsággal, mozgástérrel bírnak.
A Lotus az egyetlen ahol érzek egy kis 'vért'...már azzal hogy két tapasztalt versenyzõ mellett tették le a voksukat, érezhetõ volt hogy más a célba fektetett erõ súlyozása, mint ott ahol pénzért szerzõdtetnek.
...és meglepõ módon még a HRT-ben is van némi sansz...a Virgin viszont számomra egyértelmû csalódás, remélem a jövõ évi autójuk rámcáfol.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Red Bull nem csinálta rosszul, türelmesek voltak 4-5 éve alatt lettek élcsapat, de azt hozzá kell tenni tutira sokat lendített rajtuk az új szabályok és a teszttilalom...ha belegondolok evvel a konstruktori címmel és ha sikerül nekik az egyéni akkor plusz bevételük lesz, tehát akár évekre meghatározó nagycsapat lehet, mint pl a Williams a 90-es években...persze sztem ez attól is függ majd Newey mikor megy nyugdíjba <#vigyor2>

totál egyetértek ebben...amikor a Minardi csinálta ezt senki nem szólt egy büdös szót sem...

Én adnék egy olyan minimális technikát az újonnan érkezõknek amivel nem szégyenkeznének az utolsó helyen az összes versenyen hanem lenne sanszuk legalább a középmezõnyig felverekedniük magukat. (tudom hogy ez csak szép álom de sokkal élvezetesebbek lennének a futamok szvsz)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

bakkerman
a vördzsin az egy full privát csapat,mit vársz tõlük? kell legalább 2-3 szezon,hogy eljussanak egy mostani Torro Rosso szintjére

Totti5
Virgin egy új név... majd 10 év múlva ha itt lesznek akkor lesz múltja és neve.

Totti5
Talán te jobban csináldnád? 0áról összerakni egy F1es csapatot nem egyszerû, ráadászl privát csapatokat, kis költségvetéssel, pont ezért van ez a 3 csapat egy ligába, mert ennyit lehet ebbõl kihozni, nem többet. Pár év kell mire számításba lehet õket venni... Red Bullnak hány év kellett mire élecsapat lett? hát nem 1, és ott a pénz a feneketlen kútból jön.

b-type
Az a probléma, sztem hogy a kiscsapatok is kicsit túl vannak szinezve, mert a 'régi' kicsapatok még innovációt és elhívatottságot hoztak.
Míg a Virgin pl....kb köszönõviszonyban sincs a régi 'kiscsapatok' örökségével.
Én nem vagyok ellenük, de a ló másik oldala ellen sem, azaz sztem nagyon fontos az autógyártók jelenléte mind önálló csapat, mind pedig beszállítóként.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bakkerman
akkor maradjon 4 csapat,és azok versenyezzenek,vagy mi? fociban minden bajnokság álljon 3-4 csapatból,ennyi?? mindig kell a töltelék,mindenhova

bakkerman
az F1-ben akkora pénzek mozognak,akkora a tét,annyira biztonságra megy mindenki,annyira fosik mindenki,hogy nem lesznek sose olyan párbajok már mint most a GP2-ben,sajna...

Totti5
Lehet... ennyit kapott a Minardi és a Jorden is anno, most ez mitõl lett más idén? majd jövõre jobbak lesznek.

Ulvar
Amúgy meg ha nem tetszik nézzél egyen verdás szériákat mint a GP2-GP3-IndyCar-WSR stb....van bõven...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
Hát sajnálni tudlak ha ennyi jut az eszedbe errõl. Kérd meg Börnit hogy adjon 100 milliárdot a gyenge csapatoknak jó? 😊.

vagy basszuk ki azokat a csapatokat amik esélytelenek a pontszerzésre? Geci jó futam lenne ugye? 😊. Gondolkodj már, globalizáció megöl mindent, még ezt a sportot is...ezért nem ruháznak a nagy autó gyárak se, nem is bánom azok építették be az agyatokba azt hogy amelyik autó nincs 1 mpn-n belül az egy szar fos....FORZA MINARDI!!!

Ja és kérlek olvasd el hogyan kezdte a Williams csapat annak idején az F1et OLVASD EL!!!! tanulságos lehet számodra és minden így gondolkodó ember számára.

Ulvar
Röhögnék ha ilyen lenne az RBR sorsa mint a 2 ferkáé volt itt 😊.

ez akkor is vicc szerintem akármennyire is média meg elmúlt 50 év ...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Ulvar
Az a röhej hogy régen is ez volt és soha senki se panaszkodott csak a gyökér média ezt szajkózza ti pedig nyomjátok tovább. Nézzétek már vissza az elmúlt 50 évet....aztán lehet "röhej"-ni....

Botond
Ez a v8 supercars basszus mekkora fun lehet, mégiscsak autóversenyzõnek kellett volna mennem. 😊
Klien 5.76 mp ??? A verseny végére 3.5 kört fog kapni? Ez így tényleg elég idegesítõ lehet mindenki számára ... röhej <#zavart2>

Ulvar
Jó a pálya bizonyos szempontból. De tiszta lapos, unalmas amúgy. Az hogy csilli villi cuccokkal van tele az semmit nem jelent. Ezek a verdák geci nehezen tudnak elõzni nem is értem miért erõltetik az utcai pályát ha nem lehet elõzni...viszont V8 supercars meg GP2...azokkal volt juhuuujjj...

az a baja hogy a kanyar bejárat szûk kanyar kijárat széles, így még nehezebb az elõzés. Meg jó lenne bele vinni valami szint különbséget. Talán Török GP ami utoljára szintes pálya...

Palinko
mert egyik sem nyomta szerintem, miért tudna idén kevesebbet Vettel, tavalyi ideje:
1:40.279

ez is majdnem fél másodperccel elmarad a mostanitól, még pár óra és kiderül mi van.
Botond
Korán beállt a garázsba, rendesen felgumizott pályán már nem ment. Idõmérõn kell villantani, nem a szabadedzésen.

PrisonMan
ez gáz. 8 tized van vettel és alonso között :S

bakkerman
az náluk alap.

PrisonMan
infrastruktúrája is nagyon durva 😮

bakkerman
kúúrvajó ez a pálya,fasza a vonalvezetése,lendületes,közel vannak a falak,balhé is lehet,fasza track!

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

rtímet=strímet

Angol nyelvû rtímet tudna dobni valaki? Köszi!

PrisonMan
köszi a linket. 😊 kíváncsi leszek hogy alakul

Norbi1990
11tõl
énis cserélgetem a motorkkat a fiatomba. csak nmem v8 asokkal jáccadozunk hanem csak 4 esekkel.

biztosan leflekszelték róla a számokat éas újat hegsztettek oda a ferrari mágusok!
az egy vadi új mótor

Jacek
az nem igy mukodik...😊

Botond
Kicseréltek mindent benne ami mozog és nem, de a motorszám maradt!
Botond
ITT lesz majd 10tõl harmadik szabadedzés, ha érdekel vkit.
Count Adyn
Használt a motor, ment vele alonso év elején vagy 3 kört😄 Hadd ne essünk már pánikba igyhát😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

nyilván a legkevesebbet futott motort fogják használni..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

PrisonMan
olyan nagy gond nem lehet a motorral, ha bele merték rakni.

nem kell annyira túllihegni ezt a dolgot...

hmm..1 hírrel le voltam maradva...
ezekszerint Abu D-ban, év elejérõl származó, meghibásodó motort megjavították és avval fut Alonso, csak megoldották valahogy...

jól van ezekszerint akkor hazudtak...

felsorolták a pilótákat és ott volt a nevük mellett kinek mennyi motorja van még, ami nem lett elhasználva...nem bonyolult

ez nem hülyeség...errõl cikkeztek a múltkor is..olvasd vissza

Firerock
miért kell hülyeségeket beszélni?
ez majdnem egy új motor...
egyáltalán nincsenek bajban e miatt,csak a hozzá nem értõ RTl-es senkik mondják ezt(Kivétel Wéber Gabi,õ ért hozzá egyedül)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"