FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hülyeségeket írkálsz, nem tudsz szöveget értelmezni, majd aztán engem hülyézel le és még én szégyelljem magam. Tudod mit, megteszem helyetted.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Alapvetõen egyéni teljesítmény alapján Schumacher érdemelte meg. De a Benetton többször bizonítottan csalt szóval árnyaltabb és bonyolultabb az egész dolog.
Nem egyértelmû, de szerintem pont 97-el árulta el magát Schumacher... Ha egyszer est lett volna arra lehet mondani, hogy nem teljesen egyértelmû.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
a 94-es vb-vel az a gond, simán Schumié lett volna, végig kiegyensúlyozott volt, máramennyi utólagos futamot láttam, de a csapat csalt avval a padlólemezzel, meg a tankolóberendezéssel is. ennek köszönhetõen még az volt a csoda, hogy egyáltalán megnyerték a vb-t, nagy elõnye volt Schuminak talán ez volt a mák...Hilltõl pedig így elvárás volt, hogy a mezõny leggyorsabb autójával beérje, 1-2 futam kihagyás miatt...és így emiatt az utsó futamról amikor volt kettejük balesete mindenki csak azt látja benne, hogy csalás volt. Gondolják így...és az okoskodásokhoz odajön az is, hogy 97-ben tényleg Villenuve-nek koccant Jerezben direkt azt nem is vitatta senki az tisztán látszódott. De a Hill eset mai napig nem egyértelmû, hiába a sok okoskodás...
Azért remélem legbelül te is egy blõd baromságnak tartod, a Benettont és a Saubert megegyezõ erõnek beállítani. '86-tól kezdve minden évben stabil dobogós és 1-2 gyõzelemre esélyes csapat volt végig a TOP 4 résztvevõje Schumi érkezéséig ami 94-re 2. erõvé vált.
Saubert bemutassam?
És a többibe ne is menjünk bele.
Az ilyen hülyeségek miatt vagy teljesen hiteltelen.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
http://topgearhungary.blogspot.com/
…nyer, Alonso nem szerez pontot, Webber legfeljebb hatodik, Vettel pedig legfeljebb harmadik
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
http://gaborszantai.co.uk/
A sok zöldséggel szemben másképp nemigen..
De ameddig 1000 emberbõl 1200 mást gondol mit amit te állítasz,akkor én a helyedbe elgondolkodnék ki a hülye..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
7-7 futamgyõzelem mind2 részrõl,az utolsó elõtti versenyig,még pontegyenlõség volt...
Nem unjátok még a sok marhaságot???????????
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
marmint, hogy nem csak Te vagy hulye<#nyes>#nyes>
akkkor csak nem én vagyok a(z) (egyetlen) hülye
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Nincs egy önálló gondolatod sem,az én szavaimmal próbálod leplezni az ostobaságod,kár erõlködni,nem vagyok vevõ rá!
"Rönónak nem volt ilyen gondja, akkor hol van a probléma? hát az RB kaszniban, rossz a hûtés... Nyúvi bácsi elcseszte, vagy feláldozta a jobb aero oltárán. Valamit valamiért. Amúgy Webbernek is ez volt a baja most."
És hány ilyen példa lehet? De a "gyengébb felfogásúak" 3 hozzászólásból sem szûrték le ugyanezt .... pedig 3-ba volt leírva...
Egy kis érdekesség.
Ja Gábor azt mivel magyarázod hogy a Sauber Ferrari nevébõl ítélve Ferrari motorral megy megkapta ugyanazt mint a Ferka és PUKKK lerobbant...hát igen...igen a gyári és a vásárló csapat is lerobbant. Ja és ez is "balszerencse" mi? :) Ezzel akár már Alo bajnok "lehetne". (de utálom ezeket a szavakat már itt)
Ez azt jelenti 4 pilóta használ egyforma motort,jelen esetben a Renault és ez ugye 32 db..
"várj ezt leírom spriccnek is,mert õ még a szorzásnál nem tart
Tehát 8+8+8+8=32 (=ha ilyen jelet látsz,az azt jelenti egyenlõ,de majd ezt is tanulni fogod)"
Szóval 32 motor egyformán tervezve és legyártva és valamelyik mégis eldurran..
Akkor most mi van,egyik bírja másik nem?
akkor ennyit a tervezésrõl..
Kap mindenki 8-8 motor,megszámozva,plombálva,amit NEM LEHET MEGBONTANI EGÉSZ ÉVBEN..
És itt meg is állhatunk,mert ez az elsõ dolog mikor máris közbeszólhat a szerencse..
Tegyük fel az egyikbe rejtett anyaghiba van,de azt vagy nem vették észre,vagy nem is látható,ebben az esetben felmerülhet,hogy valaki hibázott..DEEEEEEE
attól kezdve a szerencséjé a fõszerep,hogy ki kapja,mivel a FIA jelenlétével a gépátvételkor ezt mindenkinek nevére számozva,ismétlem plombálva adják..
Tehát itt már megdõlt Vettel Koreai kiesése szerencsétlenség,vagy felkészületlenség volt..
Innentõl kezdve nincs is értelme folytatni,mert a galamb-é a fõszerep..
Na csak hogy a nehéz felfogásúakon is segítsek..
egy kis taknyos pöcs,aki még azt sem tudja õ van e a világon,vagy az van rajta..
Az elemi 4 elsõn és 5 másodikon kivül még próbáld elvégezni legalább az alsó tagozatot..
És ha már megtanulsz osztani és szorozni is,beszélgetünk tovább,addig meg KUSS! Mert míg képtelen vagy felfogni dolgokat,addig nem sok keresni valód van itt..
Persze nem a te hibád,a szüleid vagy tanáraid nem elég kitartóak..
Kész vagy öcsém, mindjárt beszarok rajtad. Szívesen elküldenélek a ***** anyádba, de arra sem vagy érdemes. #103727 et ajánlom figyelmedbe. Amiket te írtál annak kurvára nincs közé ezekhez, véletlenül sem. Nem tudsz szöveget értelmezni, de te akarsz visszaültetni az iskolapadba, hát az anyádat. Ha egy porszem kerül abba gépezetbe és még tönkre is teszi, az rég kimeríti a tervezési gond fogalmát. Helyezd már egy szintre a zacskót/mormotát meg a porszemet. Részemrõl végeztem, fájdalmasan barom vagy.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ha azt írom hasonlatnak,hogy tegyük fel a szél egy zacskót fújj a célegyenesbe az egyik autó hûtõnyílásába,ami által a köv. körre felrobban a motor,az a mérnökök hibája,mert nem építettek zacskó elterelõ szárnyakat??
És még téged nem ejtettek a fejedre?<#idiota>#idiota>
Az összes hasonlatom arra utalt,ezek nem tervezhetõ kiszámítható dolgok,csak úgy megtörténnek..
De hát sajnos annyira ostoba vagy,hogy ezt úgy sem fogod fel,talán ülj vissza az iskola padba,hátha ragad rád valami..
Ráadásul a csapatok nagyobb része veszi és nem csinálja a motort,akár csak a Bull és itt is beszélhetnénk szerencsérõl,mert ezt a motort kaphatta volna Petrov is..
na szóval
Te meg totál hülyeséggel válaszolsz mindenre amit írok. Megintcsak megkérdem hogy ennek a kettõnek mi köze egymáshoz? Azonkívül, hogy az égvilágon semmi. Azt hogy egy galoppon ki nyer nem tudod befolyásolni, max. ha elég pénzed van. Viszont azt, hogy amit egy ember vagy robot vagy akármi épít, igenis tudod befolyásolni, igenis hatással vagy rá. Nem vagyok hittérítõ, csak engem nem ejtettek fejre két éves koromban. Rólad ezt nem tudnám tökéletes bizonyossággal állítani.
Ha pl a galoppon fogatsz egy lóra és az nem nyer,akkor az nem pech,hanem felkészületlenség,mert nem kaptad a hátadra is vitted be a célba..
Te tuti valami hit térítõ vagy,bár ennyi baromságot még õk sem mondanak..