FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerinted nemeteknel nem fogy?😊

http://gaborszantai.co.uk/

Botond
Brazília a Ferrari legnagyobb piaca, azért tartanak jó régóta brazil pilótát kéznél.
Ulvar
Micsoda humoristák vagytok, nem léptek fel stand up showban? <#vigyor>

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

áá átadom a stafétát, te vagy a vicces😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kit--Kat
Jó a memóriám^^

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

jajaja és erre felébredtél mi?lol vicces vagy😄D

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Peppus
Ezekre hogy a p*csába emlékeztek? Komolyan mondom én a 2 futammal ezelõtti jelenetekre sem emlékszem már tisztán 😄

Majd eloszedik a Buran terveit a fiokbol, aztan a Mikojan tervezoirodabol elszipkaznak par aero mernokot, es eloallitanak egy mars utazasra kepes sarga-fekete csikos Ladat... Csak mielott palyara engedik oket, remelem a levego-levego raketakat leszerelik roluk...<#ravasz1>

kifli
mák + tudja mit bír egy kocsi, és rajtnál is próbál vigyázni nehogy csatt legyen, vagy defekt.
Kit--Kat
Alonso egyszer sem. Egy váltó cseréje volt idõmérõ után amiért + 5 helyet kapott a rajtrácson.

Hamiltonnak volt 2 defektje ami a futamába került, egy a német verseny elején (a 12 végén is defektje és emiatt balesete volt ami miatt nem tudott részt venni a Q3-ban így 10. helyrõl indulhatott csak, valamint a Török nagydíjon is 10. helyrõl felnitörés ezáltal defekt miatt boxolnia kellett így Alonso örökölt egy helyet.
A brazil futam kérdéses, hogy õ nyúlt-e mellé, vagy lefagyott a váltó programja, de pár másodpercig üresben volt a gépe.

Azért figyelemre méltó, hogy 2007-ben is Alonsonak volt a legkevesebb technikai problémája összehasonlítva az ellenfeleivel.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Nathan66
jó kis sugármeghatásút😊 ukrajna inkább, maradjon ki. Elég lesz nézni a sok Orosz, ladas nézõt a lelátón.

...es Pripjaty alatt sokkal jobb minosegu olajat talaltak😊

Nathan66
Jövöre hátha jobb lesz. Majd a ruszkik bepénzelik az a Renault-ot egy Red Bull szintre. Van ott péz'...

Nathan66
Elég durván expert, már world class szinten van. Ha nem lenne szar a Renault alázna elég sokakat, akiket eddig még nem..

Totti5
Jövõbelátó ( bár Rosberg nem megy a Ferrarihoz és Alonso sem a Mercihez ) e vagy?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mi van, Te szerencsetlen nyomorek?
Most az egyszer nem fikazok senkit, nem ekezem Alonsot, egy szot nem szoltam a vegeredmenyre, a futam elott leirtam, hogy mindegy ki nyerni, mindenki megerdemli, erre Te meg belemkotsz???

Raadasul hazudsz is, mert csak 2005-re irtam, hogy mak volt, 2006-ot megerdemelte.

Takarodj a jo k£@%$^@Y&£ eletbe, Te sz@rh@zi!<#wave>

(bocsi a tobbiektol...)

másodpilóta...te nagyon el vagy tévedve Rosberg úgy elkenné Alonso száját hogy a földet nem érné....

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Azt nem Alonso dönti el hogy kivel kell dolgoznia... nyilván Massa idei teljesítménye alapján erõsebb csapatárs kellene neki és a Ferrarinak.

Firerock
eddig egy szavam nem volt,amíg viszonylag normális dolgokat írtak,de ittvan most ez a kis tudatlan senkiházi és olyanokat beszél amik közel nincsenek a valósághoz

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

V43 1105
Rosberg mint másodszámú, hohahoahoahhahhaha!

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

V43 1105
Jajjajj megjött a kis alfonzó fanatik .. :$

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Firerock
elmondanád hogy Hamilton hányszor esett ki önhibáján kívül és Alonso hányszor esett ki?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Kit--Kat
Azért sok pontot hagyott az autóban....

Kit--Kat
A pontegyenlõség mellett érdemes megnézni Hamilton mennyit szopott azévben és Alonso mennyit.

Így még értékesebb Hamilton csapaton belüli gyõzelme.

nonicks
akkor Baumgartner is sokat kihozott az autóból??elõle is csak kiperegtek az emberek

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Kit--Kat
Jó alapból Kimit is gyorsabbnak gondolom, de most azt akartam kihozni belõle, hogy egy hasonló kaliberû pilótával nem osztaná meg a csapatát újra. 2007-ben sem a jóindulatán múlt, ki hitte volna, hogy egy újonc lepofozza...

Remélem kövi szezonra jobb lesz Ferrari és Massa helyett 1 jobb másodpilóta pl.N.Rosberg!!

kifli
A ferka tudásához képes, alonso nagyon sokat hozott ki az autóból, és csoda hogy az utolsó versenyre úgy jöttek, hogy õ vezet...
taktikai fail?😄 utolsó 2 versenyt a tapasztalatlansága miatt bukta el...szépen rá is fázott Mr nagyarc

Még mindig nem tudom felfogni,hogy vb gyõztest hoztak ki ebbõl a nyálas vettel-bõl de mind1 is mert a szezont nézve Alonso mester volt a toppos!!

Totti5
Menedzsere volt, de érdekelne hogy mit intézett el😊

Totti5
Mennyit is bukott el taktikai fail miatt, 20+ akárhányat? Évad vége elõtt VB lehetett volna...

mégis egyenlõ pontszám volt évvégén...

bardocz
Bizonyára Lonzi ezért volt lassabb nála.
ja, mert a faterja mindent elintézett Ron Dennisnél...

Palinko
és valszeg ezzel meg is van oldva hogy nem fog egyik évrõl a másikra elmenni más top csapathoz...
bakkerman
vagyis hát hülye vagyok,nem Horner szerint,hanem Börni szerint IS,meg az FIA szerint is,meg úgy általánosságban 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
ebbõl a cikkbõl kiderül,miért neki kellett nyernie Horner szerint..."A Red Bull sok-sok fiatal tehetség közül 1996-ban kiválasztotta az akkor kilencéves Vettelt, aki így részt vehetett az energiaital-gyárosok tehetséggondozó programjában, bekerült a Red Bull juniorcsapatába, ami elsõsorban anyagi támogatást jelentett. Vagyis Vettel 2010-ben egy 15 éves együttmûködés gyümölcseként ért fel a technikai sportok csúcsára és hódította el mind az egyéni, mind a konstruktõri Forma-1-es világbajnoki címet a Red Bull Racing istállójával. "

Ugyan ez volt a szitu Hamiltonnal is.

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

bakkerman
nekemis agybajom lett volna attól,hogy címvédõ vagyok,és egy fekete,újonc,tejfölösszájú gyerkõc jobb nálam 😊

<#eljen>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bakkerman
nagy különbség!

Totti5
Hamilton nem megegyezõ volt, hanem gyorsabb!

Kit--Kat
Nem véltelenül... Alapból kétlem, hogy a McLarenes kaland után Alonso elviselne egy vele megegyezõ tudású pilótát a csapatban.

ABC: "Vettel tönkretette Alonso álmát." ezt biztos hozzáértõ szakújságíró írta 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

kifli
lehet van benne igazság <#zavart1>
bakkerman
már csak 148 nap 18 óra 37 perc 45 mp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4