FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Lol...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bakkerman
nem szeretnek elõzni,mert az 1 mrd forintos autó megkarcolódik,inkább vonatoznak,az jobb 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

😊) nem tudom mikor nyolatkozza le valamelyik hogy mennyire veszelyes elozni😄 bazze a sakkban nem kell elozni.. ennyi..

Ulvar
Elõzni tudni kell....ezt elfelejtették a "modern" pilóták jó része hogyan is kell csinálni. Idén látszódott pár kísérleten, hogy egy egyszerû elõzést hogyan hol próbálták meg...az nem veszélyes? ...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Falcon83
Azért nem mernék rá fogadni, hogy ettõl tényleg olyan sok elõzés lesz. Ok hogy egyenesben 15 km/h-val gyorsabb lesz a hátul lévõ, de ha még az egyenesben nem tud elé kerülni, akkor a kanyarba még valahogy majd ki is kell fékezni. Az meg már nem igazán megy a mai versenyzõknek, lásd idén néha 2-3 mp-vel gyorsabb autóval sem tudtak elõzni. Annyiban igazuk van, hogy ha esetleg egy olyna autó van elõl amiben nincs kers vagy nem mûködik, akkor a hátsó rányomja a szárnyat meg elnyomkodja a kers-t akkor már veszélyes is lehet a dolog. Lesz néhány ráfutásos elröpködõs baleset az biztos.

bardocz
Majd minden versenyt a célegyenesben nyernek meg, mert a hátuljövõ simán el tud menni ott, és a féktáv sem számít utána.
Falcon83
A GPDA komolyan aggódik az állítható légterelõk miatt

Hát én is, de nem azért mert veszélyes :S

Ulvar

Ulvar
😞((((

Ismertem a V8as csapatát, és akik mellett mint támogató volt (Toll Holden Racing, idén Bundaberg, tavaly pedig a nevével jelzett csapat pilótájának, Paul Dumbrellnek).

Nyugodjék békében...mindig a jó emberek...mindig...

Jacek
Láttam. Csak gondoltam így már hivatalos. <#vigyor3>

Malaj Lotus zold-sarga marad.

http://gaborszantai.co.uk/

Falcon83
A vége az lesz, hogy mégiscsak egy Lotus lesz. Ahhoz képest hogy Fernandes azt mondta hogy õt nem fogja zavarni, ha 4 lotus lesz a pályán fekete-arany festésben, elég gyorsan megfutamodtak.

Dietrich
yep
meg erõsebbek is..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
kihagytam, hogy turbó

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
CC-nek 2650 ccm volt max. 12000 rpm-el és így volt meg a 750 ló..
az rpm nem számít már olyan sokat mint régen és a motor is jobban kímélve lesz.

Falcon83
Mondtam egy szóval is hogy jövõre? Jövõre csak TO-t legalizálták, meg elfogadták a cibálgatható hátsó szárnyat 😄

Botond
2013-ban, 2014-ben meg négyet, de hol van az még?
Ralf is jó lehetett volna nekik, csak akkor gáz volt a Toyota...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Falcon83
Nem lesz ez olyan rossz. A mérnökök már rég nem voltak ilyen komoly kihívás elé állítva, szóval én kíváéncsian várom ,hogy mit alkotnak majd, fõleg megbízhatóság terén.

Nightt
Azert ne felejtsetek el, h ezek turbomotorok lesznek, amik kissebb fordulaton uzemelnek, mint a szivok!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

bakkerman
12000...atyaúristen,mi lesz ebbõl a sportból

Falcon83
Eredetileg úgy volt hogy 10000 lesz. Ahhoz képest javulás. Amúgy elmondták még korábban hogy meg lehet úgy oldani a dolgokat hogy jó hangjuk legyen igaz úgy buknak kb 50-100 lóerõt de ennyit megtesznek a szurkolókért. Bár engem az sem zavarna ha olyan traktor hangjuk lenne mint az F2-es gépeknek.

kifli
12000? :S
kiváncsi vagyok milyen lesz a hangjuk...
Falcon83
Sokminden nem fog változni azért mert eltörölték. Most sem lehet majd úgy elengedni valakit mintahogy azt bari tette anno, mert azt ugyanúgy büntetik, szóval maradnak az elrontott kerékcserék, meg a spórolj a motorral felszólítások 😄.

ScarY MAN
Falcon83
Ja meg jövõ évtõl újra legális lesz a TO.

Falcon83
FIA approves radical rules shake-up

az eddigiekhez képest annyi a változás hogy 12000 rpm limit lesz, meg hogy egy szezonban 5 motort lehet majd használni.

Máté94
Szerintem jó az. 😊
Malaj Lotus zold-sarga marad.

/hiszti

http://gaborszantai.co.uk/

http://www.a5.hu/cikkek/2/44764.shtml

Erdemes megnezni a csapat ertekeleseket.. Lasd. Lotus lehuzas......

Dietrich
szerintem több csapat (gyár) elbaszott rengeteg pénzt csak ott volt kézzel fogható eredménye a Toyonál nem és ezért foglalkoztak túl sokat a japókkal..

passatgt
attól még a zöld jobban néz ki😊

Totti5
Toyotánál a japán szemlélet volt a legnagyobb gond és hogy Trulli mellé nem szerzõdtettek egy Alonso, Vettel, Kimi, szintû pilótát aki lendíthetett volna a dolgokon pilóta szempontból és talán sikerült volna az áhított gyõzelem is, ami lendületet adott volna a dolgoknak.

Ulvar
Miért is? Legrosszabb példát hoztad. Ugyanis a legnagyobb pénzt elverõ csapat az elmúlt években a Toyota volt nem akarok hülyeséget mondani valahol le van írva hogy 9000 vagy 900 milliárd FTnak megfelelõ összeget cseszett el az idõ alatt amíg a sportban szerepelt. Mindent vegyél számításba.

Totti5
Red Bull rossz példa, mert szarásig vannak pénzel, hibába nem autómárka... Toro Rosso meg látszik is hogy hova került azon nyomban hogy nem az RB fejlesztette nekik az autót, a sor végére.

bakkerman
azért egy Red Bullt anyagilag ne hasonlítsunk össze(bármilyen hülyeség is) egy Toyotával...

Ulvar
Az elmúlt 8 évben visszatért vagy újonnan érkezõ "gyári" csapat ennyit ért! Bejöttek, elbasztak sok sok pénzt a semmire (lásd: Toyota) ezzel szétcseszve a sportot mert a kis csapatok anyagilag nem bírták velük a versenyt. Most meg ezek miatt "spórolás" címen hoznak gyökér szabályokat. Ráadásul újra ki kell építeni a kis csapatok alap állapotát. Egyáltalán nem sajnálom az ilyen "gyári" csapatokat.

Ezzel ellentétben a nem gyári alakulat Red Bull meg hozott 6 éven belül egy VB címet és egy alcsapatot. hmmmm milyen érdekes...

Totti5
Ebben a történetben csak azt sajnálom hogy megint egy gyár mondta be az unalmast... ki lesz a következõ? ha a Mercinek nem fog menni a VB, meddig fog maradni? kár értük, viszont pofás az a Lotus Rönó, remélem sikeresek lesznek.

bakkerman
ez a lotus renault bazd,a másik,a "trullis" lotus nem tom hogy fog kinézni

Dietrich
Létrejött a Lotus Renault F1-istálló

ennek a Lotus saganak biztos, hogy vége? <#vigyor1>

M@TriX
hát mondjuk az elf mintájára a Total is lehetett volna arany/fekete, de gondolom a csapat nem kockáztatott...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
az elõdrõl...

Lotus Renault '86

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

mirõl beszélsz a Lotus gyönyörûen épül fel, Fernandes pedig Ázsia legjobb üzletembere lett

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ez gyönyörû, végre arany-fekete stílus ismét a Lotusnál😊

M@TriX
szerintem ezek a kocsimárka összemosások marha hülyén hangzanak, mint a Lada reklám a Renaulton, de ez végképp, hogy Lotus Renault, phhh, a kocsi viszont tényleg szép, csak "Total szar" 😊

Máté94
Ez nem az a Lotus lesz. 😄