FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shumika
NANEE!!

Mennyit érhet Nico Rossberg és Sebastian Vettel Aláirása? Eredeti fotóval tom igazolni. Megvan schumi is de az Ereklye 😄

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Ulvar
Fõleg mikor behozta 5. helyen 😉

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bakkerman
jaja,az overálra kiváncsi leszek,pláne akkor fog ütni,ha egy 17 éves olasz kismiskán lesz 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

nekem errõl a Tollas futam c film jutott eszembe xDDD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Dietrich
Alex már nem is jut eszedbe, milyen is amikor valaki a szponzor színeit kell használnia a többiek meg röhögnek rajta a pitben? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
Viszont verseny után, ha ügyes voltál, megmutatja, hogy tényleg õ van a videóban😄
Norbi1990
Ezt a designt õ tervezte? XD
Én nem ülnék fel egy ilyen motorra, csak ha tuti gyõztes teknika.
Képzelem milyen lesz a versenyzõ(k) overálja <#idiota><#idiota>
remélem a ferrari szponzora lesz <#nevetes1> menne Alonso egyéniségéhez a pink..

<#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

b-type
hihi....jaj.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Máté94
Off:
Hát én is remélem.
Paris Hilton Formula One F1 Team <#idiota>
OFF

Paris Hilton 125-os csapatanak szinei:

Remelem hamarosan az F1-ben is feltunik, mint foszponzor😊

ON

http://gaborszantai.co.uk/

b-type
Az a problémám ezzel az egésszel, Berni és az FIA összefonódással...jelenleg nem tudom mi a helyzet, de Mosley fémjelezte FIA az valóban egy nagy bábú volt...persze volt szabadsága bizonyos területen, és azokon a területeken lehet mondani hogy jó munkát is végeztek.
De manipulálták a versenysorozatokat...mondom ezt minden komolyan alátámasztás nélkül, de a saját meglátásom szerint az FIA szervezésében mûködõ versenysorozatokban gyanúsan sok az éééérdekes döntés, fejlemény, végkimenetel.
Kezdve az F1-t érintõ Brawn csapat és a Red Bull diffúzorával, ami egy alsó hátsó szárny lett gyakorlatilag a padlólemezbe vájt csatornáival, ami irgalamatlan hangsúlyos lett a hátsó aero megnyírbálásával, folytava a WTCC-ben a Seat megtámogatásával...sõt az RWD szabályok általi hátráltatásával, a TDI-nél a szûkítés kései meghúzásával.
...vagy akár az LMS mesterséges elnyomásával....fokozottan igaz ez más Formula sorozatokra, de az LMS engem kifejezetten idegesít, mivel ott van benne a lehetõség, bitang jó autók, jó pályákon.
...látszott mikor az F2 megszületett, hogy milyen egyszerûen használták fel...hipp-hopp létrehozták, rivális sorozatokat kicsit megnyomták, az F2 bajnoka F1-s tesztelést nyer...bereklámozták, aztán mikor már nem volt rá szükség, akkor magára hagyták elég rendesen.
Szal a Mosley féle FIA az nálam eléggé bepiszkolódott, és aztán be is lett áldozva ahogy kell, Bernie meg játszotta a színjátékot, hogy ez az egész Mosley és a FOTA ügye....na persze 😄DD

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Dietrich
Aki régóta nézi a F1-t az látja Senna halálát követõen merre mozdult el az egész..már átestek a ló túloldalára a 2000-es év környékén. Ma már pedig ott tartunk, hogy annyira kinevelték a pilótákból az elõzést (különbözõ szabályokkal, technikai megoldásokkal, a tepsi pályák létrehozásával)hogy komoly problémát jelent számukra egy elõzés. nem ritkán hallanai rádióban, hogy a csapattól kérdezik mit tegyen az elötte menõvel..
ha a régi kor versenyzõi ezt hallják kiváncsi vagyok mekkora hátast dobtak tõle vagy csak elszomorodtak.
és ebben csakis az FIA a felelõs senki más..persze õt is mnadzagon rángatja Eccleston a nyolcvanas évek közepétõl..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

b-type
ott a lényeg.
Minél nagyobb a nézettség, annál fontosabb a biztonság, és a szabályok...ez az FIA rákfenéje.
Mittomén miért kell ennyire kihangsúlyozni hogy FIA így meg úgy...engem mondjuk messze nem érdekel(ne) egy felügyelõ szervezet, én inkább szeretnék a versenyhelyszínekkel, a versenyautókkal, versenyzõkkel törõdni....ehelyett állandóan bele kell verjék az orromat az FIA névbe minden qva versenyen.

lolSL
feloszlott a ferrari <#shakehead>

Falcon83
lol Montezemolo azzal fenyeget, ha nem kapnak több zsetont 2012 után akkor szakadnak 😄DDD
Nem tom hányszor lövik még el ezt a poént.

Dietrich
ez egészen pontosan úgy szólt:
a V8 a szabályzatát FIA fejléces papírra írta
<#hehe>

bardocz
Akkor inkább megvenném kilóra a FIA-t, aztán takaríthatnak a házamban.
Falcon83
Ha építesz magadnak pályákat és azokon versenyzel akkor nem.

Ulvar
Elméletileg...de nem tudom pontosan hogy van...lehet liszensz miatt... nem tudom.

bardocz
Amúgy milyen jogon szólnak bele bármilyen versenyszériába? Ha én azt mondom, hogy arab olajsejk vagyok, kurvagazdag, és indítok egy versenysorozatot, akkor is belepofázhatnak?
Ulvar
V8...a szabályzatot amit õk hoztak el kellett fogadnia a Nemzetközi Automobil Szövetségnek is. Annyi hogy ott nincs terük 😊.

Dietrich
mi nem lett elbaszva ami az FIA nevét viseli?

Totti5
WTCC el lett baszva keményen, mert egy csapatba 4-5 autó is volt, és szénné tudták szopatni így az ellenfelet úgy hogy közben a nézõ leesett a kanapéról és verte a fejét a falba, mert az nem volt verseny.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dietrich
A Scuderia Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo elárulta, a Ganassi és a Penkse csapatot látja alkalmasnak arra, hogy a harmadik Ferrarit futassák a Formula-1-ben.

Az olaszok tervei szerint 2013-ban állna fel a rajtrácsra a harmadik autó.

édes istenem...Ganassi megmondta õt a F1 majd akkor érdekli ha 20 millából VB-t lehet nyerni..
persze ha csak a nevét adja a pénzt meg a Ferrari az más eset..

mcmoha
Ez nekem is feltunt es oltari nagy baromsagnak tartom.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Ulvar
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

AZT A KURVA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mekkora idiótááák jééézusom xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

passatgt
<#nevetes1>

Palinko
hülyeség szerintem is. de mostanában max esõben van megszakítás baleseteket elintézik, szóval nem is értem mire fel a büntetés, talán annyit elérnek hogy nagyon esõs versenybe valaki kijön elõbb valaki meg kap 30 másodpercet 😄
Norbi1990
Olvasom ezeket a szabályváltoztatásokat és találtam egy érdekeset.
"Ha a versenyt megszakítják, és már nem indíthatják újra, akkor az a pilóta, aki addig nem használta mindkét keveréket, 30 másodperces idõbüntetést kap."

Ezt mégis melyik ökör állat találta ki????
bakkerman
manapság már a szél árnyék se buli,a gumikopás miatt,inkább visszavesznek,és majd a box kiálással taktikáznak 😊 zsír 😊)

Mert ez nem azokat szedte ossze...😊 De az is lathato, hogy meg gyors kanyarokban is a masik szelarnyekan lehet utazni, aztan kivagni, hogy az elol levonek gyak. nincs eselye megfogni...

Nightt
Jaja, ha gyors, elozze vissza, ha tudja!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

M@TriX
ami ezen a videón egybõl feltûnt, hogy akit elõznek az még véletlenül sem áll neki cikázni és egyéb nem korrekt megmozdulásnak. Aki a gyorsabb az mehet, nem úgy mint mostanában...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ulvar
Álmodik a nyomor...

bardocz
Ilyet akarok látni jövõre.
Ulvar
nem ment neki a falnak. Akkor hol a baj, túl szûk a hely?

Itt is tele van szûk elõzési hellyel még is bent van és nem parázik sem rinyál

Totti5
Amikor már rég elkapta a szélárnyékot és bement mellé hogy megelzõzze? persze fékezzen le, mert valaki minden áron akarja védeni a már vesztett pozíciót... Sumi volt a kelleténél jobban agresszív, mint ahogy az évben többször is mutatott be hasonlót.

Freedom88
Bari meg belement, azon az autón is van fék és ha veszélyesnek titulálja, akkor nyom egy kövér féket és szépen beáll vissza mögé és a következõ körben újra próbálja.

T.T.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Ize... Ezek a mostani pilotak a fairplay lovagjai... Regen durvabb dolgok is voltak.. Hol eltek Ti...?!

Norbi1990
Ha már van mellette valaki akkor mér kellene kiszorítani aki elõz? Ez olyan baromság amit csak ezek a mostani pilóták csinálnak. Én mindig bepipulok ezen ha valaki ezt csinálja.
Versenyt akarok látni elõzésekkel nem leszorításokat és baleseteket!
kifli
nem csak ráhúzta 1x? 😄
Nightt
Meg szabalyos sem volt, mert 2x valtoztatott iranyt<#zavart1>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

kifli
igen, csak szabályos akart maradni, azért nem változtatott még1x irányt <#idiota>
bakkerman
nem volt ott végülis semmi nagy szabálytalanság,azon kívül,hogy cirka 280-nál szerencsétlen Barichello majdnem megpuszilta a beton falat 😊

Freedom88
egyáltalán nem, akkor lett volna az, ha Bari mellette van és tereli lefelé, de Bari mögötte volt és követte Sumi mozgását és hát közel került a fal egy cseppet, de elfértek.

T.T.

Totti5
Az kiszorítás volt.

na bazmeg...amikor kellett volna Hamit nem büntették meg...végülis olymind1 így se lett világbajnok

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Falcon83
Azért ez nem ilyen egyszerû szerintem. Az van a szabályban, hogy egy irányváltás engedélyezett, azután nem védekezhetsz az elõzés ellen. Aztán hogy ezt hogy értelmezik, hogy mi számít védekezésnek meg mi nem azt nem mi mondjuk meg.