FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
ez egészen pontosan úgy szólt:
a V8 a szabályzatát FIA fejléces papírra írta
<#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
Akkor inkább megvenném kilóra a FIA-t, aztán takaríthatnak a házamban.
Falcon83
Ha építesz magadnak pályákat és azokon versenyzel akkor nem.

Ulvar
Elméletileg...de nem tudom pontosan hogy van...lehet liszensz miatt... nem tudom.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bardocz
Amúgy milyen jogon szólnak bele bármilyen versenyszériába? Ha én azt mondom, hogy arab olajsejk vagyok, kurvagazdag, és indítok egy versenysorozatot, akkor is belepofázhatnak?
Ulvar
V8...a szabályzatot amit õk hoztak el kellett fogadnia a Nemzetközi Automobil Szövetségnek is. Annyi hogy ott nincs terük :).

Dietrich
mi nem lett elbaszva ami az FIA nevét viseli?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Totti5
WTCC el lett baszva keményen, mert egy csapatba 4-5 autó is volt, és szénné tudták szopatni így az ellenfelet úgy hogy közben a nézõ leesett a kanapéról és verte a fejét a falba, mert az nem volt verseny.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dietrich
A Scuderia Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo elárulta, a Ganassi és a Penkse csapatot látja alkalmasnak arra, hogy a harmadik Ferrarit futassák a Formula-1-ben.

Az olaszok tervei szerint 2013-ban állna fel a rajtrácsra a harmadik autó.

édes istenem...Ganassi megmondta õt a F1 majd akkor érdekli ha 20 millából VB-t lehet nyerni..
persze ha csak a nevét adja a pénzt meg a Ferrari az más eset..

mcmoha
Ez nekem is feltunt es oltari nagy baromsagnak tartom.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Ulvar
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

AZT A KURVA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mekkora idiótááák jééézusom xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

passatgt
<#nevetes1>

Palinko
hülyeség szerintem is. de mostanában max esõben van megszakítás baleseteket elintézik, szóval nem is értem mire fel a büntetés, talán annyit elérnek hogy nagyon esõs versenybe valaki kijön elõbb valaki meg kap 30 másodpercet :D
Norbi1990
Olvasom ezeket a szabályváltoztatásokat és találtam egy érdekeset.
"Ha a versenyt megszakítják, és már nem indíthatják újra, akkor az a pilóta, aki addig nem használta mindkét keveréket, 30 másodperces idõbüntetést kap."

Ezt mégis melyik ökör állat találta ki????
bakkerman
manapság már a szél árnyék se buli,a gumikopás miatt,inkább visszavesznek,és majd a box kiálással taktikáznak :) zsír :))

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Mert ez nem azokat szedte ossze...:) De az is lathato, hogy meg gyors kanyarokban is a masik szelarnyekan lehet utazni, aztan kivagni, hogy az elol levonek gyak. nincs eselye megfogni...

Nightt
Jaja, ha gyors, elozze vissza, ha tudja!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

M@TriX
ami ezen a videón egybõl feltûnt, hogy akit elõznek az még véletlenül sem áll neki cikázni és egyéb nem korrekt megmozdulásnak. Aki a gyorsabb az mehet, nem úgy mint mostanában...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Ulvar
Álmodik a nyomor...

bardocz
Ilyet akarok látni jövõre.
Ulvar
nem ment neki a falnak. Akkor hol a baj, túl szûk a hely?

Itt is tele van szûk elõzési hellyel még is bent van és nem parázik sem rinyál

http://www.youtube.com/v/V4Z9JOof_kE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Totti5
Amikor már rég elkapta a szélárnyékot és bement mellé hogy megelzõzze? persze fékezzen le, mert valaki minden áron akarja védeni a már vesztett pozíciót... Sumi volt a kelleténél jobban agresszív, mint ahogy az évben többször is mutatott be hasonlót.

Freedom88
Bari meg belement, azon az autón is van fék és ha veszélyesnek titulálja, akkor nyom egy kövér féket és szépen beáll vissza mögé és a következõ körben újra próbálja.

T.T.

mcmoha
http://www.youtube.com/v/3SXbGDcMeo8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Ize... Ezek a mostani pilotak a fairplay lovagjai... Regen durvabb dolgok is voltak.. Hol eltek Ti...?!

Norbi1990
Ha már van mellette valaki akkor mér kellene kiszorítani aki elõz? Ez olyan baromság amit csak ezek a mostani pilóták csinálnak. Én mindig bepipulok ezen ha valaki ezt csinálja.
Versenyt akarok látni elõzésekkel nem leszorításokat és baleseteket!
kifli
nem csak ráhúzta 1x? :D
Nightt
Meg szabalyos sem volt, mert 2x valtoztatott iranyt<#zavart1>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

kifli
igen, csak szabályos akart maradni, azért nem változtatott még1x irányt <#idiota>
bakkerman
nem volt ott végülis semmi nagy szabálytalanság,azon kívül,hogy cirka 280-nál szerencsétlen Barichello majdnem megpuszilta a beton falat :)

Freedom88
egyáltalán nem, akkor lett volna az, ha Bari mellette van és tereli lefelé, de Bari mögötte volt és követte Sumi mozgását és hát közel került a fal egy cseppet, de elfértek.

T.T.

Totti5
Az kiszorítás volt.

na bazmeg...amikor kellett volna Hamit nem büntették meg...végülis olymind1 így se lett világbajnok

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Falcon83
Azért ez nem ilyen egyszerû szerintem. Az van a szabályban, hogy egy irányváltás engedélyezett, azután nem védekezhetsz az elõzés ellen. Aztán hogy ezt hogy értelmezik, hogy mi számít védekezésnek meg mi nem azt nem mi mondjuk meg.

Freedom88
Hát azt mondom, hogy amikor Sumákot megelõzte Bari Mogyoródon, az igazából azt mondom védekezésbõl szabályos volt, mivel egy irányváltoztatás volt Sumák részérõl, rögtön ment a belsõ ívre.
Akkor ez leszorítás vagy mi? Szóval nem egyszerü ez a dolog.

T.T.

Norbi1990
De lehet védeni. Bemész belülre aztán a másik kívülrõl vagy tud vagy nem elõzni. Nem lesz leszorítósdi aki védekezik, mert akkor az egybõl bünti.
Falcon83
Eddig elvileg a pilóták közt volt az a megegyezés, hogy csak egyszer válthatnak irányt. Tudtommal a szabályokban ez nem volt eddig leírva. De így konkrétan le írták most, hogy egy irányváltás, aztán sehogy nem védheted a pozíciódat. Ez azért így elég érdekes megfogalmazás.

Freedom88
eddig is ennyi volt engedélyezve, csak páran felrúgták, pl: Hamilton maláj nagydíjon, ami elég feltûnõ volt.

T.T.

Falcon83
2011-ben keményebben büntet az FIA
Ezaz F1, jövõre nem lehet pozíciót védeni. Egy iányváltás engedélyezett aztán annyi. És minden kis szarért büntetni fognak.

Ulvar
Hát nem is önhibájából történt a dolog, gyönyörûen a startnál bele mentek mert elõtte lefulladtak õ meg próbálta kikerülni. Vigyázz mert ha Fabiant cseszegeted annak meglesz a böjtje <#ejnye1><#duhos2>.

Dietrich
a versenyzõje szép perecet mutatott be idén a híresen hirhedt Bathurston ;)

M@TriX
az mekkora is volt, Vill meg elvette tõle, de az ezüstért is nagy respekt, legfõképpen ha jól emlékszem már esett szét a kocsi :)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
jah, tegnap láttam én is, nagyon fincsi,
a bannerban le is cseréltem a videót...

mcmoha
http://www.youtube.com/v/z1McIcTlLjg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

passatgt

Falcon83
Totti5
Lol...

bakkerman
nem szeretnek elõzni,mert az 1 mrd forintos autó megkarcolódik,inkább vonatoznak,az jobb :)

:)) nem tudom mikor nyolatkozza le valamelyik hogy mennyire veszelyes elozni:D bazze a sakkban nem kell elozni.. ennyi..

Ulvar
Elõzni tudni kell....ezt elfelejtették a "modern" pilóták jó része hogyan is kell csinálni. Idén látszódott pár kísérleten, hogy egy egyszerû elõzést hogyan hol próbálták meg...az nem veszélyes? ...