FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falcon83

Ulvar
Total Sponzort máshova tegyék már könyörgöm elrontja az összképet!!!

Fantasztikus festés!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Totti5
És ez miért zavar? megteheti van pénze, a semmibõl csinált egy csapatot, valszeg jó kis ráfizetéssel, ami csak évek múlva fog megtérülni ha egyátalán meg fog és olyan csapatot rak össze ami pontszerzésekre jó lehet vagy leglább harcolni fog a helyezésekrét. 1 éve léteznek, tavaly ilyenkor még szinte csak a garázs volt meg jófomrán, de ott álltak a rajvonalon az elsõ versenyen, ahogy a többiek is, ráadásul egy teljesen új még kiforratlan újszerû teknológiával, szélcsatorna nélkül csinálták végig az évet.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Falcon83
Nem azt mondtam, hogy minden kis csapatot ki kell szórni, csak az ilyen Fernandes féle "mások kárára bénázunk" típusúakat.

Mert neki az volt a lenyeg, hogy a Virgin nev bent legyen az F1-ben.. Berakott annyit, hogy gurult a kocsi, rairtak a nevet, es eddig ennyi... Ettol fuggetlenul a Minardiban milyen ertek volt..?! Rosszabbak voltak jopar evben, mint a mostani utolsok.. Megis tobb fan klubjuk volt szerte a vilagban, mint sok elcsapatnak.. Mindig van mezony vege.. Ha hozzad hasonlokra hallgatnak, az utolsokat mindig kiszornank, mert ugyse ernek semmit... Aztan maradna egy csapat, es nezhetnenk, ahogy 24 Ferrari koroz, es az ideny elejen sorsolassal eldontenek a sorrendet...<#crazya>

Falcon83
Õ legalább bevállalta, hogy a saját cége nevén indul. Õ is megvehette volna valamelyik legendás csapat nevét és azzal indulni, de mégsem tette.

bakkerman
szerintem 1 kutyaütõ csapat van az F1-ben,az pedig a Virgin. Nem más,mint egy gazdag csávónak a játékszere,egy kis kaland,amiben még nem volt. ennyi.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Falcon83
Én a Fernandes féle Lotusban semmi értéket nem látok. Teljesítményük 0. A hozzáállásuk ellenszenves. Ha annyira biztos benne hogy sikeresek lesznek, akkor a saját cége nevén lépjen be ne egy olyan nevet égessen, amihez egyrészrõl semmi köze, másrészrõl nagy múltja van, és nem mellesleg annak a cégenek az eladásaiból próbál jónéhány ember megélni.

Minden csapat ertek, ami versenyez, es reszt vesz a sorozatban.. Valakiknek utolsoknak is lennie kell, anno pl. ez a Minardi volt, stb.. Ha tobb csapat van, tobb pilotaules, es tobb lehetoseg, hogy valaki bekeruljon, es kitunjon a tomegbol... Lasd. anno Schumi, vagy Alonso..
Amugy Lotus.. Tobb Lotus ceg volt.. Multkor volt valami leiras, hogy anno a csalad tobb ceget is letrehozott, volt ami europaban versenyzett, volt ami amcsiknal, stb... Van jog, ami a csalad kezeben van meg, van amit megvettek a malajok, es ebben a labirintusban megy a moka....

Ezt a kulsot - ertem a designra - erzesem szerint senki nem fogja felulmulni.<#szeret>

http://gaborszantai.co.uk/

bakkerman
szerintem meg ez a lotus 2-3 év múlva élcsapat lesz,figyeljétek meg!

Falcon83
Amúgy a dolgokat már én sem nagyon tudom követni. Ez rosszabb már mint egy dél-amerikai szappanopera. Fernandes ötpercenként mást nyilatkozik, egyszer azt mondja, hogy nevet váltanak, aztán hogy felveszik a team lotus nevet aztán azt, hogy nem akarnak pereskedni ezért nevet váltanak, aztán azt, hogy harconi fognak a lotus névér:S. Azt a szarkavarót kéne innen kivágni az ótvar csapatával együtt, aztán nem is lenne gond.

bakkerman
jajajj :DD

Falcon83
Hát nem éppen mert a mostani Lotusnak sok köze nincs a lotushoz(csak nevet licenszeli). A Group Lotusnak(aki megvette most a renault-t) meg jogilag ugyanaz a gyár ami régen volt csak azóta maláj kezekbe került. Bár most olvasom, hogy a Fernandes féle Lotus is harcolni fog a lotus névért, és õt nemérdekli ha 4 lotus autó lesz hasonló festéssel. Szal jövõre lesz a Lotusok harca :D.

bakkerman
értem,tehát végülis akkor a Lotusnak majdhogynem 2 csapata lesz?

Kubica+Petrov=Renault... Jovore ok Lotus&Renault neven fognak futni.. Ahogy kivettem a Renault epiti a kocsit, de a csapat egy bank, meg a malajok kezeben lesz... A masik Lotusban, ami nem biztos, hogy vegul az marad, megy Kova, meg Trulli...

Falcon83
A mostani kamu lotus nevet vált és 1Malaysia néven folytatják, az idei renault, meg lotus-renault lesz. És mindkét csapat megtartja a versenyzõit.

Minstrel
a legszebb autó lenne ha a piros oldalak nem lennének

http://topgearhungary.blogspot.com/

bakkerman
wtf...tehát akkor nem lesz Renault csapat,hanem lesz a Trulli-Kova kettõs ezzel a korccsal,és Kubicaval mi lesz? nem értem

Falcon83
A Lotus csoport kivásárolta a Renault-t az F1-es csapatából, jövõre Lotus-Renault néven indulnak.
És ezzel a festésel indulnak:

bakkerman
tud a csávó

shumika
http://www.youtube.com/v/R3PujMC0WEY&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true"></embed></object>

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

mcmoha
<#eplus2>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Ulvar
Az fasza videó leírás. Így kezdõdik: "My 171th Lap on the Nurburgring Nordschleife"......Rohadjon meg...

Ulvar
MMMMMMMMMMM.....

http://www.youtube.com/v/edeAMWUSfgk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

shumika
<#idiota>

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

passatgt
én meg szarnék az egészre és nézném a tájat

shumika
Sztem kula+hugy+orgazmus lenne nálam legalábbis....

kifli
énis tervezem hogy egyszer gó ki németbe, és menni egy pár kört :)
De dizel astra nem oda való :D
Majd talán omega, kisebb átalakítások után :D
Ulvar
Nordon Driftelve végig jönni? Ki az az idióta? Hát szétszakadna a gyerek...áhh szépen végig egy sportos utcai autóval kis felfügg állítás meg verseny gumik és vrüümm...Ááhh isteni lehet fõleg a 3. szektor egyenese. Tuti ráélveznék a pedálokra vagy összehugyoznék félelmembe. Vagy simán beszarnék :D. Nem tudom de isten császár lehet végig menni a Nordon. Majd ha lesz pénzem :).

ez a régi pálya baromi hangulatos volt az erdõ mellett így:O, áá lehet hogy veszélyesebb volt, de itt még tényleg igazi autóvezetésrõl és veszélyrõl szólt minden, ami a pilótán múlt fõként...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mcmoha
Inkabb liftet tanuljon meg kezelni.:)

az igaz, hogy 58-ban mûszaki gondja volt és Hawthorn lett a világbajnok, dehát sajnos ilyen az élet...;(

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

shumika
nem tudom gondoltam hogy nordon veszélyes lenne

Norbi1990
Nordon biztos hogy nem :D
A GP-n szokott lenni a 3. szektorba.
így van irigység...és még vitatni meri, mindig lesznek ilyen emberek, fõleg, akik azért keserûek, mert rohadt jók voltak, de mindig akadt náluk egy jobb, emiatt 4x vb második volt, nem tudom mit pofázik köze nem volt az öregnek 90-es évekhez, vagy akár a 21. század elejéhez...ez meg egy hülye duma, hogy lerombol mindent:D semmit se rombolt le, nem vették el a 7 vb címét:D Damon Hill pl már azt nyilatkozta, hogy futamokat fog nyerni, elõtte meg lehúzta õ is róla a forró drótot a sárga földig...Hill legalább egy picit optimistább, de a nyugdíjas taták már nem változnak;)

íme itt van Bernie, üzletember maradt mindenhez ragaszkodik, és ahogy öregszik a rengeteg pénzbõl mostmár mindenbõl pénzt akar csinálni, régebben legalább tett is a sportért, mostmár csak a pénz, ami élteti:D:D

shumika
Október végén volt drift csak nem tom hogy a nordschleiffen vagy a GP-n.

Áprilisban tervbe van egy kör..... remélem összejön

Norbi1990
Egyszer majd muszáj lesz menni minimum 1 kört az életbe :D
Ulvar
Cöhhh.. sima ügy...bármikor. :D. (de mennék ezen a pályán ba........g). :$

shumika
<#eljen><#papakacsint><#nyes>

Ulvar
Kiegyenlített mezõny????

Azt tudjuk hogy kik tudnak nagyon jól körbe körbe folyamatosan jó idõket hozni, spórolni, taktikázni...na de hogy elõzni???....Mert hogy Vettel bebizonyította idén hogy neki az fixen nem megy az biztos. És azt hiszem ha értelmes autósportot nézek az elsõ dolog amit látni akar az ember (a tömeg crashek után) az elõzés.

Ja és a 7bõl 2 Vb címhez kifogástalan Benetton kellet...ja. De az elõtt ez miért nem sikerült másoknak? Akárcsak a Ferrarinál?

Norbi1990
Elég õrültnek kellet lenni hogy ezen a pályán egy versenyt végigmenj hiba nélkül :D
http://www.youtube.com/v/n6aNnZ4q80s&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
allock
ebbõl is látszik nem normális :d

#hhwnd

mcmoha
A tata a szarbol is penzt csinal.:D

Magic Boy
A Ferrari szar volt amikor Sumi odakerült.
Sumi csinált belõlük csapatot.
Most megteszi ezt a Mercédesszel is.<#smile>

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Totti5
Kellett hozzá egy olyan Ferrari ami kifogástalan volt évekig és olyan ellenfelek akik nem és persze nagyon kellett Sumi is, de nézd meg hogy most mennyivel nehezebb címeket védeni vagy mondjuk kettõt egymás után bezsebelni, ami csak Alonsonak sikerült a három meg már szinte lehetetlen kategória. Sokkal kiegyenlítetebb a mezõny, és ez a szabályozásoknak is köszönhetõ.

Ulvar
Miért nem a pilóta tehet? Miért Mansell minek köszönheti hogy világhírû lett?

Totti5
Arról nem a pilóták tehetnek, amúgy nem mond hülyeséget, de ehhez túl kellene látni azon hogy csak Sumi fikázás.

Ulvar
Milyen fájó lehet hogy az elmúlt jó pár évben nem sikerült jó pár angol pilótának annyi VB címet szereznie összesen mint 12 éven belül egy Németnek...