FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy Albonnak nem sok esélyt látok ,hogy mardjon ilyen teljesitménnyel, ugyan abban a kocsiban körhátrány.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Lec P4, Vet P15, vicc
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Igen, és nem csak utasként... Kimi könyökölős stílusban, és tényleg nem is kente neki, biztos Playstatiönről ismeri ilyen jól a pályát 😄
Isten nem bottal, hanem VMware.
Én érzem csak úgy, hogy Gio be van szarva? 😄
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.10.16. 19:41:42
\"If in doubt, flat out!\"
valoban a vilagbajnokokkal mindig kiszurtak
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2020.10.13. 19:33:02
Leclerc csatlakozásakor nagyon is neki fújt a szél, az, hogy az ifjú titán sokkal jobban teljesített ennek ellenére, megint hadd ne a Ferrari hibája legyen. SZerintem ha tehették volna, már idénre megszabadultak volna tőle.
Nagyon szerettem volna látni, hogy egy "új Schumacher" válik belőle, de legalábbis hogy behúz legalább egy VB-t a Ferrarival, de sajnos pont akkorra törött meg benne valami, amikor kezdett versenyképes lenni a technika alatta. Ha jövőre sem tud valamit villantani, jobban teszi, ha visszavonul.
Utoljára szerkesztette: sure, 2020.10.13. 19:20:36
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
remelem megtalalja onmagat az uj csapatanal ahogyan Ricciardo, Sainz is
Vettel meg ... szánalom. A legizgalmasabb pillanat Leclerc elég erőltetett Vettel előzése volt, már láttam még 2 kiesőt, és szidalom esőt a főnöktöl.
Utoljára szerkesztette: HuHam, 2020.10.11. 18:10:00
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Sajnálom, mert rendes fickó, de idén nemigen megy neki.
Raikkönen meg ... inkább maradjon otthon mint a végefelén kullogni. Giovinazzi láthatóan sokkal motiváltabb, főleg amikor rezeg alatta ...
A kanadai milliárdos a hibás mindenért. Vettel helyett Perez is jobb lett volna, Verstappen meg jackpot.
<#banplz>#banplz>
racingarena.hu | gokartsopron.hu
Én drukkolok Hulk-nak, hogy holnap behozza legalább pontszerzőnek a gépet.
Az ifjú Schumi debütálásának elmaradását jobban sajnálom.
Leclerc megint ügyes volt, a Ferrari javuló formájának örülök, Vettel megint a béka segge alatt sincs.
A Red Bull meg remélem, megszorongatja a Merci tökét, VER-HAM-GAS-BOT a tippem a befutóra holnapra 😉
Ehelyett inkább beugrastanak valaki külsőst.
Valdoorn helyében azért lenne pár kérdésem avezetőséghez , hogy akkor ö valójában miért is van ott?
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D