FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My Life for Freedom!
És abban is igaza volt Hamiltonnak, hogy itt előzni igen nehéz. Nem is igen láttunk DRS nélkülieket. Bottas meg szokása szerint nem megy jól nyomás alatt, ott voltak a hibák és Max a lassabb RB-al megelőzte.
És aztán jött a kisebb káosz - bizarr megfordulások - tényleg túl nagy gáz okozta Albon és Russell balesetét ? Kár Perez 3-ik helyéért, a csapata kúrta el, miközben a fiúgyerek újabb szánalmas produkciót mutatott ( nem épült még fel a szörnyű kovidból ?) .
Verstappen meg talán a vacak Pirelli minőség áldozata lett .
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Ferrari kerékcsere <#eljen>#eljen><#mf1>#mf1>
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2020.11.01. 14:51:36
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Bottasnak nincs már gumija, hirtelen padló lemez hiba, Verstappen is belassul, Hamilton meg zsebből kirak leggyorsabb köröket meg +10en akárhány kört, és még VSC is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Master91, 2020.11.01. 14:10:03
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2020.11.01. 13:58:37
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
egyszerűen szánalmas ez az egész.
Teljesen egyértelmű a stratégia. Bottasnak hiába van a gumijában, kiviszik, Verstappennek muszáj reagálnia.
Ezután "kiderült", hogy abban a gumiban még 15 kör van Hamiltonnak.
Persze közben Bottas beakasztja Hamiltont, hogy a világverő rekorder ma is nyerni tudjon.
vurtual safey el is intézte!!! 😄DD hát ez egy vicc!!!!!!
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2020.11.01. 13:53:56
!Forza Ferrari!
A gyors, enyhe kanyaroknál meg kell a nagy bukótér, talán kombinált - a pálya mellett csúszós, aztán akár a kavicságy is (de legalább valami 10 méterre a pályától) , ami lelassítja, és aztán a techno fal.
Neki voltak megmozdulásai amire lehet emlékezni, de Gio-t azt se nagyon tudni hogy a pályán van .
Amugy idén sok pilóta helyett tudnék elképzelni ujakat, pár éve nagyon nehéz döntések voltak, hogy a régebbi öregebb pilótákat leváltsák a fiatalabbakkal, de közülük csak kevesen állták meg a helyüket.
És ezek a pilóták akik most nem anynira teljesitenek lehet, hogy a alsóbb kategóriábol jobbakat találnának, de még mindig itt tartják öket.
Ha minden csöves ilyen lenne, imádnék a Blahán leszállni ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.10.31. 17:07:56
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
..egyébként sztem is helye van még a mezőnyben, mozgásán nem látszik 10 év sem, pont ilyen volt mint most...jól cisnálja.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Azt hittem, hogy a helyére jön a kis Schumi.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Paul Belmondo nem volt rossz. Azért azóta volt itt izraeli, indiai arc is nemrég. Katasztrófálisan gyengék voltak. Meg ott van a kilencvenes évekből Naoki Hattori és Perry McCarthy. Na ők tényleg semmirekellők voltak. Belmondo pl. nálunk 1x tök jól ment.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.10.26. 10:07:29
Amúgy, vagy 20 évvel ezelőtt körözött (néha szó szerint) a valaha legpocsékabb F1-es pilóta, egy francia nagy sztár szinész fia, nem volt persze milliárdos, de azok szerényebb idők voltak a pénzzel.
„Nem hiszem, hogy maga a start annyira jó lett volna, veszítettem egy pozíciót, de ezután egy ponton őszintén már azon gondolkodtam, hogy „mi a fenét csinálnak itt a többiek?”
Lássuk csak: Haas (szerencsére nincs versenyző fia <#idiota>#idiota> . Stroll, Latifi . Mazepin kopogtat ... Ez már majd a csapatok fele ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.10.26. 08:38:22
Nehezen tudom elképzelni Ocont a Red Bulllban. Gyorsnak gyors, de nem stabil pontszerző, márpedig a főnökök megmondták hogy olyan kell nekik. Egy sokkal tapasztaltabb Perez messze esélyesebb szerintem. Hogy hogy jön ki Verstappennel ? Szerintem örülni fog hogy egy győzelem esélyes autóban van .
A Williamsnak pénzes versenyző kell. Nem tudom Latifi rendelkezik-e komolyabb támogatőkkal. A név az még mindig megvan, de eléggé halvány már - ki akar egy hátul kullogó csapatba fektetni nagy reklámpénzeket ?
Red Bull
Verstappen/Räikkönen
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
De jegyezzük meg, csak a piros gumi és a pálya karakterisztikája miatt volt ennyire jó. A sok sárga gumis roppant nehéz körülményeket kapott az csepegő eső miatt, nehezen melegítették fel a gumikat, és Kimi egyszerűen kihasználta ezt. Évek óta remek formában van, tényleg sajnálom, hogy még annyira se küzdhet pontokért a Ferrari motor miatt, mint tavaly vagy 2017ben. 😞
Viszont élmény nézni ahogy minden oldalról vigyáz a többiekre. Aki ilyet tud a 16. helyről a mezőny 2. legszarabb autójával, az minden, csak nincs kiégve, és a kor nem számít, nem tényező ebben az esetben.
Mercedes
Bottas/Russell
Ferrari
Sainz/Leclerc
Red Bull
Vertstappen/Ocon
Renault
Alonso/Perez
Haas
M. Schumacher/Hülkenberg
McLaren
Norris/Ricciardo
Aston Martin
Vettel/Stroll
Alfa Romeo
egy orosz pilóta/Giovinazzi
Alpha Tauri
Albon/Gasly
Williams
Magnussen/Latifi
Szerintem, Hamilton és Raikkonen az év végén befejezi. Hamiltonnál inkább érzem, mint Raikkonennél.
Ha nem, akkor Hamilton marad egy évre a Mercedesnél, Raikkonen pedig egy évre vagy Red Bull, mert egyszerűen adja magát, bármennyire is Perez tűnik jobb választásnak, vagy ha se nem visszavonulás, se nem RB, akkor Renault, Alonso ide v. oda.
Én legalábbis a mostani mezőnyben továbbra is azt mondom, amit a mai verseny is megerősített, hogy 41 év ide, 41 év oda, de roppant taktikusan, pontosan vezet, és ha az autó hagyja, meg van a tempó is. Megbízható, mellé a csapat mindenek felett. Perez és Verstappen ugyanúgy kakaskodna, mint amikor Perez és Ocon volt egy brancsban. Az egójuk akkor is sokszor csak a csapatnak ártott. Én nem tennék sem egy Ocont sem egy Perezt Verstappen mellé! Legalábbis Prost szerint Ocont megkereste a RB. (Vsz a Renault miatt, mert más motort 2022re úgyse kapnak.)
Jövőre nem lesz az F1-ben:
Grosjean - 100%
Kvyatt - 100%
Latifi - 100%
Ocon - 50%
Giovinazzi - 80%
Magnussen - 70%
Russell - 50%
Perez - 5%
Lefokozás - Albon - 99%
Vissza az F1-be :