FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falcon83
Ezen a gokart versenyen ki volt vérprofi. Csak kiégett, meg tetehtségtelen brazilok voltak, akik nagy részét még egy csaj is megvert 😄.

Norbi1990
Csaj nem lehet profi?
De ja, a súlyon sok múlik a gokartba.
Norbi1990
Na ezt nem tudtam. Furcsálltam hogy ki ez, hogy nem ismerem a Indycarból 😄
nehogy már a szín profik kikapjanak egy csajszitól😄 nem tûrném...amúgy ez a bia nyílván könnyebb is, gokart, ha van technikája a csajnak akkor potenciális gyõztes...Barrichello így sem volt rossz, jól tolta, Algersuari vezetett egy ideig majd visszaesett...

kipróbáltam volna szívesen ezeket a gokartokat, tök fasza volt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Dietrich
miért is?
amúgy Ana Beatriz néven versenyez amerikában..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ulvar
csak elõzni nem nagyon megy és a zúzás után jön még egy kis esõ...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Falcon83
Ausztráliában minden évben faszán tudnak egymás seggében menni.

bardocz
Ausztráliában milyen faszán tudtak egymás seggében menni. Aztán jöttek a dupla difúzorok, és megölték az egészet.
Falcon83
Soha, mert az már nem formula autó lenne. Ennek pont az a lényege, hogy nyitott cockpit, és fedetlen kerekek. Aki "fedett autót" akar menjen wtcc,be vagy az lms-be.

Falcon83
Én meg optimistán. 2009-ben is ilyen aero szabályok kellettek volna. Szerintem jó irányba haladnak a dolgok. Persze a motor kicsit gyenge lesz, meg lassulni is fognak 4-5 mp-t de kit érdekel, ha igazi versenyek lesznek. Persze ehhez az is kell, hogy a versenyzõk változtassanak a hozzáállásukon és a sírás, meg mutogatás helyett elõzzenek.

Máté94
Nekem tetszenek az ilyenek, engem is érdekelne majd, hogy mikor pattan ki valakinek az okos agyából, a "fedett autók" ötlet. 😊
Ulvar
Majd kiderül. Én már pesszimistán állok a dologhoz, de ne legyen igazam.

Falcon83
Megkerestem az eredeti cikket ott leírták részletesen a dolgokat. Kis légellenállású elsõ-hátsó szárnyak lesznek, a leszorító erõ nagyobb részét a padlólemez fogja generálni. Az autók tömege nem fog változni. Az új autókkal majd könnyeb lesz elõzni, nehezebben vezethetõ lesz, nem lehet majd minden kanyart full gázzal bevenni stb stb. Kb a nyolcvanas éveket hozzák vissza, a leszorító erõt is arra aszintre próbálják belõni, a motorerõ is akörül lesz. Szóval én örülök. Ha még betiltják a mozgatható szárnyakat lehet hogy nézni is fogom 😄DD

Totti5
Nagyon nem kell messzire menni. Ezek hasonló szörnyetegek:

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ulvar
Csak a szárny nem?

allock
2020-tól virtuális világban fognak versenyezni egy Lan party keretében 😊

#hhwnd

Falcon83
Hát szerintem a 80-as években fényévekkel szebbek voltak az autók mint most, és elvileg azokra fognak hasonlítani.

bakkerman
már kajak lázban égek,mikor lesz fedett f1-es autó 😊 2020-tól "jegyre" lehet majd elõzni,minden futam elõtt kiosztanak mindenkinek 1 darab jegyet,és akkor használja el,azaz akkor elõz,amikor akar,de utána már nem lehet. Így(mondanom se kell) NEM KOPNAK annyira a gumik,és a pilóták se izzadnak meg,azaz,még a verseny overált se kell kimosni,tehát nem kell bérelni cselédet. Költséghatékony f1.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ulvar
2009 volt a legalja. Annál rondább gépet én még életemben nem láttam.

allock
mindíg meglep hová lehet még rondítani egy F1-es gépet

#hhwnd

Máté94
Elég rondák lesznek szegények. 😊
Falcon83
Itt a vég 2013-ben 5 másodpercet lassulnak az autók!

Na 2013-ban jön az új kis légellenállású elsõ szárny is. Szóval amit mondtam korábban az nagyjából bejött. Nem lesz ez olyan vészes.

mcmoha
Ahogy elnezem bugyi sincs rajta, vagy csak valami ma divatos madzag. <#vigyor1>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

ez röhejes h ez a Figuriedo csajszi nyert😄 (gokart)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ScarY MAN
Paris Hilton - P.H. - PurHab. <#miaz>

...

V43 1105
purhab <#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

passatgt
szája fel van töltve meg valami az arcában is van hogy pufibb legyen

PH-ban nincs szilikon, kis mellei vannak, csak fel- es osszetolta oket...

http://gaborszantai.co.uk/

mcmoha
En nem ismerem ezeket a motoros sracokat de olvastam hogy o az.😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Kit--Kat
Jól látom, hogy a jobboldali Gadea, Talma régi csapattársa?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Szerintem jobban jarnal egy guminovel, abban kevesebb a szilikon...<#awink>

bakkerman
de megbasznám ezt a párizst...aztarohadt

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Falcon83
lesz egy lámpa a kormányon, vagy valahol, ami ha világít, akkor használhatják.

shumika
egy sensor elõre egy hátra

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

kifli
hátõõ szerintem:

távolság mérõ az autókba, és csak akkor engedni aktiválni a szárnymozgatást, ha meg van a kelõ táv. A mérõ cuccnak azt is meg kell tudnia állapítania hogy elõtte vagy mögötte van-e az autó.
Molnibalage
vezetõülésbõl állítható hátsó szárnyelem abszolút újdonság, az idei szezon végén betiltott F-csatornát váltja ki: a módosítás kisebb légellenállást, így nagyobb végsebességet eredményez. A tervek szerint csak az kapcsolhatja majd be, aki egy bizonyos távolságon belülre ért az elõtte lévõhöz, aki viszont nem védekezhet ugyanezzel a módszerrel.

És ezt mégis hogyan kívánják ellenõrizni? Mi ez a hülyeség?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

benőmenő
Hát jah, nem teljesen õszinte az a mosolynak szánt valami az arcukon <#bee1>
motoros barbie.. iszonyú gáz...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

JGTC
Azaz! Én is azonnal kiszúrtam! 😄

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

nonicks

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Firerock
valóban😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

LaszloLedzenyi
cameltoe<#vigyor5><#vigyor5>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Dietrich
egy Indycaros csaj majdnem megszivatta Massáékat 😄

Négyes holtverseny az elsõ helyen Massa gokartversenyén

SL
de azok az arcok a versenyzõknél 😄DDDD

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Jacek
És igen!! Rózsaszín lesz a bõr ruhájuk😄😄D😄😄😄😄😄😄😄😄😄:

http://gaborszantai.co.uk/

shumika
<#eljen><#mf1><#puszi><#pias><#wave><#worship>

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Törölt felhasználó
2011.év világbajnoka!!!!!!!!
Mihail Sumaher!
ez kész<#nevetes1>