FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boldog Karácsonyt F1 fanok:)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mcmoha
http://www.youtube.com/v/HK_Z6Kavv7s&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

bakkerman
volt már tesztpilóta,legutóbb A1 GP-n bohóckodd svájci színekben,nem látok rá nagy esélyt,hogy visszajöjjön,max arra,hogy beül egy virginbe,vagy egy hispaniaba.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Norbi1990
Ja, de :D
Nem figyeltem :D
Dietrich
de ha már átvették az amcsiktól akkor mért nem 1:1-ben? miért kellett lebutitaniuk és gyakorlatilag nem ér semmit ami van..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Ana Beatriz, whose given name is Ana Beatriz Caselato Gomes de Figueiredo, has the nickname Bia.

versus riportere sose mondaná ki, hogy a 85. körben most elõzte Ana Beatriz Caselato Gomes de Figueiredo az elötte menõ xy-t :))

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
látszik, hogy nem ismered különben nem néznéd le..
ja a súlya biztos kevesebb volt..

http://gaborszantai.co.uk/

http://www.youtube.com/v/fszOyi1kG1Q&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

õ is kaphatna egy lehetõséget...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Solten
R.I.P.

Saor Alba

desigo
56 évesen még illett volna élni pár évtizedet
nyugodjon békében !
mcmoha
<#sir>

nearo
Az jobboldal, nem? :)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

ezt sajnálom:S pedig 56 éves kor az még simán a középkor vége:( van róla hír mi történt? a szívroham meg ilyenek?

ScarY MAN
<#sir>

...

kifli
:S
Kimi Räikkönen édesapja, 56 éves korában halt meg szerdán. A szomorú hír teljesen lesújtotta a családot a karácsonyi készülõdés közben.

Kimi Räikkönen és a felesége, Jenni Dahlman-Räikkönen jelenleg Finnországban tartózkodik. A család nem kívánta kommentálni ez idáig az esetet.

Riku Kuvaja, Räikkönen sajtósa úgy véli és reméli, hogy a média tiszteletben fogja tartani a hozzátartozókat!

„Tegnap tudtuk meg a szomorú hírt.” – mondta Kuvaja az Ilta-Sanomatnak.

„Ezt a dolgot nehéz feldolgozni a rokonoknak és a barátoknak, fõleg, amikor a szeretet ünnepe közeledik.”

Nyugodjek bekeben:(
Karacsonykor...:(

Norbi1990
Ascari sikán közepén baloldat van egy pár fa :D
Amúgy durva, hogy milyen közel mentek egymáshoz ekkor és ma hogy leszakadnak egymásról a kanyarba.
http://www.youtube.com/v/-5_HRttJ1PI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Falcon83
De akkor már nem formula autó lenne :). Emiatt muszáj valamennyire nyitottnak lennie.

Nem vagyok aero-szaki, de hasonlo megoldas, mint a vadaszgepeknel (plexi buborek) nem lenne jobb biztonsag es legellenallas szempontjabol?
Tehat vmi finomabb megoldas, mint ami par LMS24 auton volt anno:)

bardocz
Így is alig látni ki a kocsiból, nem hogy így.
mcmoha
Eleg benan nez ki.:D

Nohab
Szerintem azért akarnak inkább szélvédõt, mert az nem csak a keréktõl véd meg. A cikkben van két példa amit a normális kerékrögzítés nem oldana meg.
Falcon83
Az FIA "szélvédõt" szerelne az autókra

:DDD Ahelyett, hogy normálisan rögzítenék a kerekeket, inkább ilyen baromságokat vezetnek be. Gratula a FIA-nak ismét. De legalább nem kell majd azon izgulni, hogy mikor vág valakit agyon egy leszakadó kerék.

A Renault elvileg a 4-5. legjobb csapat volt, inkabb Petrovnak koszonhettek, hogy nem volt meg a 4. hely, mint Schumachernek:)

Elvileg gyengebb autokkal:
Barrichello 47
Sutil 47
Kobayashi 32 (elso ev)
Petrov 27 (elso ev)
Hulkenberg 22 (elso ev)
Liuzzi 21

Most akkor mondja valaki, hogy innen legalabb Sutil vagy Hulkenberg (tobbieknek elvileg van ulesuk) nem lenne jobb valasztas. Ez az oroszok penzerol szol, a tobbi csak mese:)

(Kubica es Rosberg teljesitmenyet nezve a Mercedes es a Renault nagyjabol egy szinten volt)

Kit--Kat
Ez sajnos nem állja meg a helyét. Az esetek többségében kimondottan lassú volt Kubicával összehasonlítva.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Petrov szerintem gyors, es ez volt a tanuloeve szinte a semmibol beesve az F1-be.. Altalaban az van, ha valaki gyors alapjaban, de tobbet hibazik, azt le lehet vetkozni, ahogy tapasztalatokat gyujt.. Azon bajosabb atlepni, ha valaki nem birja felvenni a tempot, megha kevesebbet hibazik is..

Top5-ben meg Kubica sem tud konstans szerepelni.

bardocz
Év elején közelebb tudott lenni Kubicához szerintem, akkor még nem volt annyira rászabva az autó. Amúgy ha folyamatosan a top5-ben zúzná magát meg az ellenfeleket, azzal is nagy segítséget csinálna Kubicának:D
Totti5
Csak ha véletlen összeraknak egy VB esélyes autót és ott van Kubica akin nem fog múlni, akkor lehet hogy jobb lenne egy gyorsabb, megbízhatóbb 2. pilóta. Azért az elvárható volt amit produkált, mert egy igen jó technika volt alatta amit folyamatosan fejlesztettek és ott volt a élmezõny mögött, de van még hova fejlõdnie minden téren, csak a kérdés hogy tud e, vagy csak ennyi van benne.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bardocz
Szerintem nagyon jól ment mindig, amíg össze nem törte a kocsiját, én nem sajnálom, hogy marad a Renaultnál, csak azért a cikkíró össze vissza beszél.
Totti5
Voltak meglepõen jó pillanatai is, de vannak sokkal jobb multal és eredményekkel rendelkezõ fiatalok akik idén sem kapnak ülést:(. Kell a pénz a csapatnak, máskép nem megy ez. Ide jutott az autósport, a határtalan költekezés, a válság stb stb... ahogy olvasom minden napra jut egy Moto2es csapat megszünés is:I nem könnyû na.

bardocz
Ahogyan arra számítani lehetett, a Renault csapata az új tulajdonosi viszonyok ellenére is változatlan felállással indul a 2011-es Formula-1-es bajnokságban. A francia gyártó úgy döntött, hogy jövõre is a Robert Kubica – Vitalij Petrov párossal rajtolnak az elit géposztályban.

Pont mindenki erre számított asok baki után, tényleg.

ha olyan nagy a szád verd meg õket...

Falcon83
Ezen a gokart versenyen ki volt vérprofi. Csak kiégett, meg tetehtségtelen brazilok voltak, akik nagy részét még egy csaj is megvert :D.

Norbi1990
Csaj nem lehet profi?
De ja, a súlyon sok múlik a gokartba.
Norbi1990
Na ezt nem tudtam. Furcsálltam hogy ki ez, hogy nem ismerem a Indycarból :D
nehogy már a szín profik kikapjanak egy csajszitól:D nem tûrném...amúgy ez a bia nyílván könnyebb is, gokart, ha van technikája a csajnak akkor potenciális gyõztes...Barrichello így sem volt rossz, jól tolta, Algersuari vezetett egy ideig majd visszaesett...

kipróbáltam volna szívesen ezeket a gokartokat, tök fasza volt

Dietrich
miért is?
amúgy Ana Beatriz néven versenyez amerikában..

Ulvar
csak elõzni nem nagyon megy és a zúzás után jön még egy kis esõ...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Falcon83
Ausztráliában minden évben faszán tudnak egymás seggében menni.

bardocz
Ausztráliában milyen faszán tudtak egymás seggében menni. Aztán jöttek a dupla difúzorok, és megölték az egészet.
Falcon83
Soha, mert az már nem formula autó lenne. Ennek pont az a lényege, hogy nyitott cockpit, és fedetlen kerekek. Aki "fedett autót" akar menjen wtcc,be vagy az lms-be.

Falcon83
Én meg optimistán. 2009-ben is ilyen aero szabályok kellettek volna. Szerintem jó irányba haladnak a dolgok. Persze a motor kicsit gyenge lesz, meg lassulni is fognak 4-5 mp-t de kit érdekel, ha igazi versenyek lesznek. Persze ehhez az is kell, hogy a versenyzõk változtassanak a hozzáállásukon és a sírás, meg mutogatás helyett elõzzenek.

Máté94
Nekem tetszenek az ilyenek, engem is érdekelne majd, hogy mikor pattan ki valakinek az okos agyából, a "fedett autók" ötlet. :)
Ulvar
Majd kiderül. Én már pesszimistán állok a dologhoz, de ne legyen igazam.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Falcon83
Megkerestem az eredeti cikket ott leírták részletesen a dolgokat. Kis légellenállású elsõ-hátsó szárnyak lesznek, a leszorító erõ nagyobb részét a padlólemez fogja generálni. Az autók tömege nem fog változni. Az új autókkal majd könnyeb lesz elõzni, nehezebben vezethetõ lesz, nem lehet majd minden kanyart full gázzal bevenni stb stb. Kb a nyolcvanas éveket hozzák vissza, a leszorító erõt is arra aszintre próbálják belõni, a motorerõ is akörül lesz. Szóval én örülök. Ha még betiltják a mozgatható szárnyakat lehet hogy nézni is fogom :DDD

Totti5
Nagyon nem kell messzire menni. Ezek hasonló szörnyetegek: