FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falcon83
Ezzel az erõvel akkor Maldonado sem fizetõs meg Petrov sem, nekik is személyes szponzoraik vannak akik évente 15 millát leperkálnak.

Falcon83
Én idõmérõkre gondoltam. Ott azért kicsit komolyabb különbségek voltak köztük :)

passatgt
szingapúri idõmérõ:
KLI-1:52.946
SEN-1:54.174

brazil idõmérõ
KLI-1:23.083
SEN-1:23.796

abudhabi idõmérõ:
KLI-1:45.296
SEN-1:45.085

Ezt lehet úgy is értelmezni, hogy Klien személyében egy kicsit erõsebb ellenfelett kapott Senna, és picit elkezdte csipkedni magát, vagy lehet úgy is, hogy Klien nagyon elverte:)

Totti5
átlagos különbség :

Singapúr

SEN-KLI 0.499

Brazil
KLI-SEN 0.194

Abu Dhabi
SEN-KLI 0.407

Nem akarom védeni Sennát, mert szerintem akik a köszöbön állnak ülésért azok majdnem mind tehetségesebbek, de akárhogy nézem Klien sehogy sem alázta, pláne nem volt szó másodpercekrõl amit kihozott volna az autóból. Brazilban köröb belül futottak be és Senna volt elõrébb.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Falcon83
Szingapúrban jó volt az autója, alázta is Sennát. Utánna úgy adott neki tizedeken, hogy az autó ratyi volt. De korábban is beült 1 vagy 2 szabadedzésen és ott is több mint 1 mp-t adott nekik szal ez elég egyértelmû. Az autó megbízhatósága nem votl túl jó, de idõmérõn megmutatta, hogy egykörön többet is ki lehet hozni az autóból mint amit kihozott másik három sztárpilóta :D. Amúgy csak az uccsó futamon végzett elõtte, akkro is azért mert kiesett. De most ez nem kis szennya fikázás akar lenni, õ még arra sem érdemes hogy fikázzam :D.

Totti5
Nem. 3 futamon indult Klien és akárhogy is nézem az eredményeket nekem sehohogy sem jön ki az az érdemény hogy Klien másodpercekkel jobb lett volna és hírtelen annyit javúlt volna a HRT. Singapúri kvalin sokkal jobb volt, de csak ott, mert valszeg Senna rontott, a versenyen kiestek mind a ketten. Az utolsó két futamon azonos idõket mentek ez edzéseken, versenyen pedig Senna Klien elõtt végzett mind a kétszer.

Falcon83
Senna nem fizetett? Akkor miért vágták ki az angol nagydíjon egy versenyrõl.Még le is nyilatkozta, hogy anyuciék késve utalták a pénzt a HRT-nek azért kellett kispadra ülnie. Ja amúgy Klient akartam mondani nem Glockot :D, csak már félre beszélek, szóval Klien megmutatta, hogy annyira ne is szar az a HRT.

b-type
Nem tudhatod, ezért nem mondhatod hogy nem volt semmivel gyengébb a HRT verdája, mint a Virgin autója.
..illetve mondhatod, de a megalapozottsága nagyon kevés.
...meg pont az elõbb írtam, hogy Senna-tól nem kértek pénzt a versenyzésért (az akkori Campos volt az egyetlen aki nem kért, ahová Bruno bekopogtatott).
Glock meg nem gyenge hisz RoTY volt a Cart-ban, ismeretlen pályákon és kocsikkal....és persze Trulli-val szemben is elég korrekt módon helyt állt a Toyota-nál (pedig Trulli általában verte a csapattársakat)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Falcon83
Én a problémát inkább a mérnökök és a versenyzõk alkalmatlanságában látom. Ez az autó semmivel sem volt gyengébb mint a Virginé, csak õk tudtak fejleszteni, meg voltak normális szakembereik, és tapasztalt versenyzõjük. A HRT azért volt olyan amilyen , mert mindenbõl a legolcsóbbat vették, versenyzõnek meg azt szerzõdtették aki a legtöbbet fizette. Az volt itt a probléma nem az autó, ahogy láthattuk az sem volt annyira rossz, mert Glock simán kihozott 1-2 mp-vel többet mint amit szennyáék, pedig õ sem ült évek óta autóban, és nem is negy nagy durranás.

Totti5
Dallara egy nem F1be való kasznit csinált, hamem GP2be valót. Teljesen mindegy hogy milyen pénz volt vagy nem volt, attól még amit kitaláltak a mérnökök alapból nagyon gyenge volt. Ezen sokat nem segített volna a folyamatos fejlesztés sem.

Falcon83
Hát nem :D

b-type
Ebben nem fogunk egyetérteni :)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Falcon83
De pontosanm elég. A Dallara úgy fejlesztett, hogy nem is tudta hogy ki lesz-e fizetve. Le is állították a fejlesztéseket, amikor csõdbe ment a Campos. Innentõl már sejthetõ volt, hogy nem lesz egy nagy szám az autó, bár szezon közben az kiderült, hogy 1-1,5 mp-vel többet tud mint amit a csodálatos versenyzõk kihoztak belõle. De az évközbeni fejlesztésekkel simán fel lehetett volna hozni a kocsit, és akár a pályán is fel tudták volna venni a Virginnel a versenyt. De nem volt pénzük és jött a szokásos fikázás ami a FOTA esetében, meg a versenyzõknél is.

b-type
A jelzõkkel óvatosan sztem, lehet vélemény az elérhetõ infók alapján, de az korántsem elegendõ ahhoz hogy gerinctelen féreg bagázsnak lehetne õket nevezni...sejteni lehet hogy nem tudták kifizetni a fejlesztéseket, de ez lehet ám máshogy is..
A Dallara-tól én is sokkal többet vártam, azért ez egy betörési lehetõség lett volna a számukra, ha akarják...csak valószinû hogy bõven elég számukra az a pénz ami már az általuk uralt sorozatokból befolyik.

Falcon83
Csak az a baj, hogy nekik idén 30 milliójuk sincs. Most volt valahol, hogy Karty 8 milliójával is csak egy 20-asuk van a jövõ szezonra. Meg minek vesztek össze a Dallarával szezon elején, mármint sejtem hogy miért, nem tudták volna fizetni a fejlesztéseket, csak akkor meg minek ócsárolták annyira az autót. Ezért egy patkány gerinctelen féreg bagázs ez a HRT. Most is nem volt pénzük befizetni a FOTA tagságot egybõl lefikázták õket. Az ilyenekre nincs szükség. Mossák a pénzüket máshol.

kifli
kicsit erõsnek érzem a zenét ami az elején megy a riport alatt :D
b-type
Azt azért ne felejtsd el, hogy õket még a 30millás határra hívták..sõt amikor leszerzõdtették õket akkor még az volt a 'feltétel'.
...és a HRT pl. nem kért pénzt B. Senna-tól sem...egyszerûen csak anyagilag nehezebb helyzetbe kerültek amikor a FOTA meghátrálásra késztette Mosley-t. Ezért aztán nem lett költségvetési plafon, és az õ versenyképességük (pl. szponzorcsábításhoz)a mezõnyben erõsen lecsökkent. Szemben a Virgin pénzhátterével, illetve a Lotus nevének ár/érték mutatóival.
A HRT-nek nem volt semmije csak az elhatározás,..és egy 'rosszakaró'.
Én személy szerint becsülöm hogy egyáltalán végig zudták nyomni a szezont...a rajthozállástól kezdve,...a tesztek nélkül.
Nem semmi mutatvány volt, de sajnos erõsen meghatározta a fejlõdésüket, még ere az évre is.

desigo
http://www.youtube.com/v/fgq37LF-K5M&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Falcon83
Ha nem úgy jönnek ide ahogy jöttek, szóval, hogy a rajtengedély megvan aztán majd csak lesz valahogy, akkor pistáék hiába nyomták volna a kamu szöveget, csak õk úgy gondolták, hogy ha bekerülnek akkor dõlni fognak a szponzorok. Csak aztán nem dõltek, meg jöttek pistáék a kerti székekkel. De alapvetõen a hozzáállásukkal volt/van a legnagyobb baj.

b-type

A német Auto Motor und Sport, illetve a finn Turun Sanomat értesülései szerint a Toyota nyomába lépõ szerb Stefan GP istálló megvette a Dallarától a Camposnak a 2010-es Formula–1-es szezonra gyártott karosszériáját.
Ha a két lap információi igaznak bizonyulnak, akkor a Camposnak reménye sincs elindulni a világbajnokságon – az istálló egyébként is csúszik a fizetéssel a Dallarának.
..
A Stefannak tulajdonképpen nincs szüksége a karosszériára – a Toyota TF110-rõl Stefan S-01-nek átnevezett autó szinte teljesen kész van, február végén pedig tesztelik is –, viszont ezzel a húzással biztosíthatja, hogy a Campos ne legyen ott a szezon rajtján.

Akkoriban a Stefan GP elég nagy negatív hírverést csapott a Campos/HRT körül ami nehéz helyzetbe hozta a már meglévõ anyagi problémáival küszködõ csapatot...a Dallara sem készült gõzerõvel egy anyagi rizikóval küszködõ csapat számára.
De a Stefan GP nem vásárolta fel végül a Dallara autóit (sem), viszont mindent megtett ami a média segítségével megtehetõ volt (Bernie segítségével is), hogy a HRT rajthoz állása ellehetetlenüljön, illetve annak tûnjön, a saját rajtengedélye javára.

shumika
<#eljen>

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

kifli
Ezt most találtam :)
Firerock
Márciusban megiszunk egy sört a viták kezdete elõtt?:D

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Falcon83
Csak a szokásos f1-live kamu. Most nézem itt minden napra jut egy olyan hír, hogy valaki aggódik az F1 hangja miatt :D

Dietrich
már ott elakadtam, hogy egy ow autót hasonlít egy stock carhoz

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
off
itt se néz ki rosszul a festés

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
Fingjasincs.
Norbi1990
Black Ghost
Pedig a FIA GT-s kocsik sem a csigalassúságukról híresek! :D

http://www.youtube.com/v/Ex5dhhpSHCw?fs=1&hl
Sorry azthittem avidi elején még meghagytam a gyorsaságis részt :S

Firerock
kösz!
OFF:Unatkozok nagyon így vizsgaidõszakban,csinálok logót bárkinek:)

tetszik ez a zöld-fekete designod!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

http://video.racing.hu/rally2000_1

Egyetértek nem egy top versenyzõ, de nem is volt olyan lassú,ha a csapattársához viszonyitjuk. De volt még itt 1-2 tehetség az õ korosztályából akit megnéztem volna f1be mire képes(Illés.Rácz)

Firerock
miért kell elkezdeni?:(

egy jó lecke számára...megtört embert láthattál a vb cím elvesztése után...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
jézusom bazmeg alonso hogy nézel ki?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

lolSL
orbán palikot is elüldözte az országból, simán az mtv-hez kerül majd

nearo
Azt a bajszot bazdmeg :DD

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Alonso lesz az új Mikulaus Spanyolhonban

Dietrich
akkor igen..
nem tudom a motogp jogait mennyi idõre vették meg, de azt nem érintheti az új media törvény.

Magic Boy
Ha megveszik a sport Klub-ot (állítólag akarják), akkor szerintem nem lesz akadálya, hogy hozzájuk kerüljön, de a Digi Sport lefedettsége is egyre nagyobb.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Dietrich
az új média törvény miatt a digihez nem kerülhetnek kizárólagos jogok a kevés lefedettség miatt

Totti5

Minstrel
azt írogatták, hogy idén a digi megveszi a sportklubot és akkor minden kábel és mûholdas szolgáltatónál ott lehetnek a motogp-vel meg a BL-el is

http://topgearhungary.blogspot.com/

Falcon83
Van egy olyan kitétel, hogy csak olyan csatorna közvetítheti, ami minden háztartásban elérhetõ. Meg az új médiatörvény szerint nemzetközi sporteseményt nem adhat olyan csatorna ami a lakosság több mint 20%-ánál elérhetetlen.

HunnernesKonge
Nocsak, van valami passzus a Forma1 közvetítési jogait illetõen, ami a motogpben meg a premier leagueben nem volt meg?

Mert ha nincs akkor pofátlanul magas összeget ajánlva simán megveszik maguknak... Angol focival is ez volt. az Eurosport probált velük menni, licitverseny lett, digi igért egy nagyot eurosport feladta...
Firerock
dugnám

Falcon83
Érdeklõdjön csak, úgysem kaphatják meg a közvetítést, max ha a többi széleskörben elérhetõ csatinak nem kell.

Totti5
MotoGPvel már megszopatták a 3/4ed országot, ezt nem kellene... ráadásul az online közvetítést is megszüntették mert sokan nézték...