FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
se ez nem tetszik a nagyoknak..
Subaru Impreza & Hummer
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Világbajnok konstruktõrök az F1-ben - 2. rész: Cooper
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Subaru Impreza & Hummer
Csak annyinak tudok örvendeni hogy legalább csomo pénzt nyomatnak a Renaultba.
Subaru Impreza & Hummer
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
De legalább a Lotus Renaultnak sokkal többb pénze van a tavalyhoz képest.
Subaru Impreza & Hummer
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Na mit dobhatnak össze?😄
I met God. She's black
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"A legfrissebb technológiák lesznek beépítve a 2012-ben debütáló új Indycar autóba, hogy a rajongók még nagyobb rálátást kapjanak a versenyzés apró részleteire: mobiltelefonokon keresztül hozzáférhetõvé válnak az autó telemetriai adatai és fedélzeti kamerái."
I met God. She's black
Nincs terlatasuk, erzekuk, nulla elovigyazotossag van bennuk, amit tudnak vezetni, az az uzlet, semmi mas.
http://gaborszantai.co.uk/
Ahhoz hogy képviselni tudja õket egy versenyzõ gondolom nem elég a származás...vagy akár a származási hely.
...mintha a Magyarságot akarná közvetíteni valaki hitelesen arra támaszkodva, hogy nagyanyja még Magyar volt,..vagy éppen itt született, de 3 éves korában eltelepült...kb. nulla lenne a hitelessége.
..és akkor még egy vallás lényegesen komplexebb probléma, hiszen Magyarként nem kell különösképpen Magyarosan élni...pusztán túlélni <#idiota>#idiota>
De a vallást megélni és képviselni kell tudni, ami nem jelent különösebb problémát a hívõnek persze, aki viszont csak a származása okán az ami, az erre a feladatra alkalmatlan.
...pedig egyébként nem bonyolult. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
I met God. She's black
Én sem szeretem õket,de ezzel nincsen semmi baj.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ehhez képest õk különböztetik meg magukat másoktól, mert KELL egy ÚJ!!! világnézetben mérhetõ zsidó származású F1 bajnok... akkor ki is a diszkriminatív?