FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
A 2011-es Forma-1-es mezõny

Red Bull Renault
1 Sebastian Vettel
2 Mark Webber

McLaren Mercedes
3 Lewis Hamilton
4 Jenson Button

Ferrari
5 Fernando Alonso
6 Felipe Massa

Mercedes Grand Prix
7 Michael Schumacher
8 Nico Rosberg

Lotus Renault GP Renault
9 Robert Kubica
10 Vitaly Petrov

Williams Cosworth
11 Rubens Barrichello
12 Pastor Maldonado

Force India Mercedes
14 Adrian Sutil
15 Paul Di Resta

Sauber Ferrari
16 Kamui Kobayashi
17 Sergio Perez

Toro Rosso Ferrari
18 Sébastien Buemi
19 Jaime Alguersuari

Team Lotus Renault
20 Jarno Trulli
21 Heikki Kovalainen

Hispania Cosworth
22 Narain Karthikeyan
23 Klien / Yamamoto / Liuzzi / Valsecchi / Aleshin

Virgin Cosworth
24 Timo Glock
25 Jérôme D’ambrosio
Totti5
Szerintem azzal nincs gond ha egy pilóta jobbnak tartja magát a másiknál, ez a természtes, minden pilóta igy gondolkozik és ezt valja... azt hogy jobb e ugyis csak akkor derül ki ha vagy egyenautóba ülnek vagy csapattársak lesznek, addig marad a szóbeli karate.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

basszus ennyi erõvel egyetlen normális oldal sincs😄 motorportal? f1center? ezek pl mások

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Falcon83
Õk meg az efegylájvról szedik le a híreket 😄

a4.hun olvastam nem csak F1lájv létezik

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Falcon83
Az egész ott kezdõdött, hogy valaki felhozta, hogy anno F3-ban elverte Vettelt. Azóta f1lájvon naponta jelentek meg a hírek hogy di Resta azt nyilatkozta, hogy jobb mint Vettel, meg hogy jobb mint Hamilton, meg Alonso, meg hogy õ a legjobb stb. Szal kb ennyire kell komlyan venni az ilyen nyilatkozatokat. Az f1lájv nem fordítani szokta a híreket hanem ferdíteni, és egy nyilatkozatot 20 féle verzióban lehoznak. Más(normális) oldalakon meg nem nagyon olvastam ilyesmit..

oké meglátjuk, elképzelhetõ, hogy az újságírók szépen megint kitaláltak valami kis színesítést mindenesetre annyit mondott tudna, sõt talán jobban végezné a munkáját, mint Vettel v Hamilton...

Vettel nagyon jó pilóta Firerock az túlzás, hogy könnyû nála jobbnak lenni

Firerock
a jelenlegi mezõnyben talán csak Webber nem jobb mint õ

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
Vettelnél nem nehéz jobbnak lenni😉

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Falcon83
Én is örülök neki. Most amikor tele a mezõny fizetõsekkel, jó látni, hogy van még olyan csapat aki nem pénz alapján választ versenyzõt.

V43 1105
Hidd el nem nagyképû..

Végre hosszú idõ után, újra egy Skót a mezõnyben <#taps>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

kár, hogy nem Hülki lesz Sutil csapattársa valahogy ezt a nagyképû skótot érzem, hogy nem fogom szeretni, elég nagy a szája, hogy õ jobb Vettelnél kissé már az efféle nyilatkozatai idegesítõek azóta mióta elverte Vettelt a német igencsak fejlõdött...

lefogyott a Hülkenberg?😮

Az középen úgy néz ki mint Dr House-ban a Cartmen gyerek.

Tomikahh
épp most nézte meg én is...

Subaru Impreza & Hummer

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

nem feltétlen kell egybõl rosszra gondolni.

Tomikahh

Subaru Impreza & Hummer

Totti5
A Force India véget vetett a találgatásoknak és a csapat hivatalosan is bejelentette, hogy a 2011-es szezonban az Adrian Sutil – Paul di Resta párossal vesznek részt a Formula-1-es világbajnokságban. A tesztpilóta szerepét pedig Nico Hülkenberg kapta.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ScarY MAN
en ugyan igy vagyok 😊 kubica évek óta a kedvenc 😊

...

Szögesgumival?

Armagedown
szerintem nem volna gond csak el kellene találni azt a tempót amivel még vezethetõ , az ideális íven meg úgyis elolvadna a hó <#rolleyes>

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

benőmenő
Azért gondolj bele, hogy már egy egyszerû esõnél mennyivel rosszabbul tapadnak ezek az autók. Havon már nem igazán lennének vezethetõek, vagy ha igen akkor annyival visszább kéne venniük a tempót, hogy értelme nem volna.
Armagedown
azért fasza dolog volna ha télen , a havas pályán is rendeznének futamokat 😊

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Tomikahh
Hétfõ délután röffent be a Renault motor a Lotus Renault GP Team R31-es versenygépében.

Subaru Impreza & Hummer

Tomikahh
Én Kubica,Renault rajongo vok ,én is örülnék kubica VB lenne de nem hiszem hogy az legyen,idén is erõs MClaren meg RB lesz,az igaz hogy a Lotus Renault egy öszeszedett csapat lett.Tegnap este gyujtottak be a reanult motort az autoba,és már megmondták hogy hány orakor mutatják be a kocsit stb..Nekem nagyon szimpatikus csapat,és az elein nem tetszett a fekete festésük,...., de most már alig várom hogy meglássam a 2 fekete autot a versenyen..Egyszoval nagyon tetszik nekem a Lotus Renault GP.

Subaru Impreza & Hummer

Falcon83
Falcon83
Na képeket nem akarja? 😄

Falcon83
A legújabb F1 Racing-ben Pat Symonds arról ír, hogy hogyan képzeli el az F1-es autókat 2020-ban. Szerintem már 2013-ban is valami hasonlókra lehet számítani.

b-type
már ha errõl beszélünk persze:

a kép önmagáért beszél... 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
hólánccal se 😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

N o N a m e
egy Fiat 500-al simán végigmennék 😄
Ulvar
Na így menj át full padlón!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

N o N a m e
Ó rúzs hóban 😊
Ulvar
Hát nekem errõl más a véleményem.

BTCC megelõzte a WTCC-t. Jóval több márka van benne, nagyobb mezõny stb...

Ha a világot nézzük és a csúcskategóriákat akkor a DTM lehet autófejlesztési szintben magasan áll, csak hogy maga a bajnokság szar. Papír autók, egy kisebb koccanástól leszakad a fél kasztni...mint Coulthardnak tavaly az ajtó...

Így (amiket én ismerek és az FIA is elismert hivatalosan) a legnagyobbnak tekinthetõ a V8 Supercars, mondom, Európán kívül, Európán belül egyértelmûen verseny szintben a BTCC vezet jelenleg, és ezt már több szemszögbõl megvizsgáltuk többed magammal. A WTCC széthullóban van, a DTM talán fellendül, de egyelõre nagyon stagnál, és az nem is igaz túra autó bajnokság, mert jó test test elleni csata nem is alakulhat ki a fent írtak miatt.

Persze nem lehet egyforma véleménnyel mindenki, de ezt már többször megvizsgáltam, és én erre az álláspontra jutottam.

Ulvar
😊)))). Ezt egy másik pilóta mondta rá 😊)) És ja földalattin elég sok érdekes cucc van amit lelehetett kapni 😊. (nem mindig jó minõségbe, pláne nem angolul, de a látvány kárpótolt 😊 ).

Falcon83
A DTM nem világbajnokság, ettõl még tényleg azeurópai túraautózás csúcsa, csak a logika azt diktálná, hogy a világbajnokságnak kéne a csúcssorozatnak(ezzel a céllal hozták létre) lennie nem a német bajnokságnak.

Az europai ertelemben vett turakocsi bajnoksagok csucsa a DTM, aztan jon a WTCC es a tobbi europai, nemzeti, es marka bajnoksag...

nem is éltél még akkor, honnan tudod milyen volt?😊 youtube, vagy pedig újra leszedted a teljes 80-as éveket?

Ulvar
Nekem ez a Lotus 1980-85...de Angelis...hihetetlen egy pilóta volt...

mûvészi szinten vezette a Lotust.

kíváncsi lennék az oddsokra, ha az idei Lotus-Renault kb a tavalyi Ferrari v Mclaren szintjén lesz akkor világbajnok is lehet. Én stabilabb összeszedettebb versenyzõnek tartom, mint Alonsot... csak Sutilt kerülje el messzire, mert tuti a box utcában ütköznek😄

ScarY MAN
kubicának örülnék 😄

...

Kubica világbajnok lesz...nekem nagy a gyanúm, hogy idén a Lotus Renault lesz a meglepetés csapat...tavalyi évben is villantottak nagyon fel fognak jönni ugyanúgy ahogyan a Merci GP...tippem a Ferrari vissza fog esni picit, így ismét 4 csapat marad, azok között sztem a Red Bull lesz ismét a legnagyobb élmenõ. Amíg Newey ott van garantált a vb autó, ám ezúttal abban bízom, hogy a Mercedes GP lesz a rivális, a Mclaren pedig essen vissza😊

Falcon83
Egy olyan sorozatról ahol a vb cím a tárgyalóasztal mögött dõl el meg a hiper-szuper szakértõk nem veszik észre hogy egy csapat 1 egész szezonon keresztül nem megengedett eszközöket használ, arról nem sok mást lehet elmondani. Meg az egész széria egy vicc. Két 20 perces verseny , és ez lenne a túraautózás csúcsa 😄. Inkább egy rossz vicc. Az F1-ben is sok baromság van de eddig nem lehetett minden baromságot(ellenben a wtcc-vel) lenyomni az emberek torkán, de itt is nagyon rossz irányt vettek a dolgok. Pár éve még hasonló baromságok miatt kiszállással fenyegetõztek a csapatok, most meg... Hagyjuk inkább.

Ulvar
Hát a WTCC az egy igen szar szutyok sorozat... amit tettek az elmúlt évben/években az egy nagy kalap fos...a hülye szabályok amiket láthattunk Norbinál is...az idióta büntetés...mind mind...

bardocz
Az a mondatod csak annyit árul el, hogy fingod sincs az autóversenyzésrõl. Ha a wtcc szutyok, akkor a F1 nem tudom micsoda.
Falcon83
A hsz-emnek nem ez volt a fõ mondanivalója, de látom te az elsõ lényegtelen dologra(ami amúgy igaz) ráugrottál. Ebbõl látszik, hogy te mekkora szakértõ van 😉.

bardocz
"Ez nem vétécécé meg hasonló szutyok sorozat ahol ilyesmit el lehet játszani."

Egy hozzáértõt olvashattak.
Falcon83
"Szerintem függetlenül attól, hogy mennyi elõzés lesz jövõre"

*nem jövõre hanem idén 😊

Falcon83
Szerintem függetlenül attól, hogy mennyi elõzés lesz jövõre, szégyen ez a szabály. Aki elõl van nem használhat KERS-t, oké, nem állíthat a szárnyon, hát azért ez már így kezd sok lenni mert egyenesben a hátul lévõ így már 30 km/h-val is gyorsabb lehet, de hogy védekezni se lehet :S? Menjenek a ... Ez nem vétécécé meg hasonló szutyok sorozat ahol ilyesmit el lehet játszani. Szégyen. A csapatoknak is az a legnagyobb gondjuk, hogy milyen szar lesz ha pár körrel a vége elõt nem lehet majd tudni, hogy ki lesz a gyõztes, az már kit érdekel, hogy kamu elõzések lesznek. Szégyen ami itt megy.