FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
1. Robert Kubica POL Renault R31 1:13.144 197.118 94
2. Adrian Sutil GER Force India-Merc. VJM03 1:13.201 196.965 0.057 0.057 115
3. Jenson Button GBR McLaren-Mercedes MP4-25 1:13.553 196.022 0.409 0.352 105
4. Mark Webber AUS Red Bull-Renault RB7 1:13.936 195.006 0.792 0.383 103
5. Felipe Massa BRA Ferrari F150 1:14.017 194.793 0.873 0.081 78
6. Timo Glock GER Virgin-Cosworth VR-01 1:14.207 194.294 1.063 0.190 112
7. Pastor Maldonado VEN Williams-Cosworth FW33 1:14.299 194.054 1.155 0.092 99
8. Sergio Pérez MEX Sauber C30 1:14.469 193.611 1.325 0.170 104
9. Michael Schumacher GER Mercedes W02 1:14.537 193.434 1.393 0.068 110
10. Sebastien Buemi SWZ Toro Rosso-Ferrari STR6 1:14.801 192.751 1.657 0.264 73
11. Narain Karthikeyan IND Hispania-Cosworth HRT01 1:16.535 188.384 3.391 1.734 63
12. Jarno Trulli ITA Lotus-Renault TL11 - 35
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#buck>#buck><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"Ha hasonló helyzet állna elõ a Forma-1-ben, mint az IndyCarban, ahol csak felteszik a Handford-szárnyat, és hirtelen mindenki meg tud elõzni mindenkit, onnantól kezdve a pilóták egész futamon azon lennének, hogy az utolsó kört lehetõleg a második helyen kezdjék meg, hiszen így gyakorlatilag garantált lenne a gyõzelmük. Elég nagy ostobaság lenne, ha idáig jutnánk, ezért jó lenne ezt elkerülni"- hívta fel az állítható hátsó szárny esetleges túlzott hatásának a veszélyeire a figyelmet Gascoyne, amivel a jelek szerint az FIA is tisztában van, hiszen vélhetõleg épp ezért hozták a fenn említett óvintézkedéseket.
WTF?
Ez még azzal sincs tisztában mi volt a Handford szárny lényege és azzal sem, hogy ezt 2002-ben használták utoljára (1998-ban vezették be)a CART-ban aminek semmi köze az Indycarhoz. És nem azzal a céllal amit õ mond hanem az oválokon a brutális sebességeket csökkentsék úgy, hogy az elõzést meghagyja vagyis a szélárnyékot.
Jézus..és ez egy F1 csapat fõnöke? Most már azt is értem miért rinyált január elején, hogy a F1-nek nem tenne jót a sok elõzés.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Btw, miért jó az, ha kiesik az összes riválisa a kedvencednek? Nem jobb az ha kiélezett küzdelemben nyeri meg a vb-t?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

http://gaborszantai.co.uk/
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Kedden és szerdán Fernando Alonso alatt tökéletesen mûködött, 200 kört tett meg, de csütörtökön kigyulladt a Ferrari új gépe a valenciai teszten.
Felipe Massa elõször vezethette a kocsit, ám alig tizenkét körön át: a hármas kanyarban megpördült, a gép lángra kapott. A gazzetta.it tudósítója szerint a füstfelhõt a sajtóközpontból is lehetett látni, de a tüzet hamar eloltották a tûzoltók.
A szerelõk megállapították, olaj szivárgott a hátsó kerekekhez, ezen forgott meg a brazil, majd az a forró alkatrészeken meggyulladt.
A Ferrari motort cserél a gépben, és délután folytatja a körözést.
ez egy hülye cikk..mindig volt és lesz mire fogni a baleseteket.
Aki nem tartja be a kreszt pl a követési távolságot az nem a tudás hiánya ( bár lehet hogy fingja sincs a szabályokról ) és nem is a játék hibája. Egyszerû felelõtlenség amit keményen büntetni kellene és utána kétszer megggondolja.
Mi lett volna, ha vki veszfekezik elotted az elso varosi napodon egy gyalogos miatt? 99,9% hogy az oktatodnak kellett volna a pedalba taposnia.
En ovodas koromtol ultem tanulovezetok mogott, mert apam oktato volt. Lattam, tapasztaltam csodakat.
Tobbek kozott olyan fiataltol is, aki a nyiradi rally palyan amator futamot nyert.
Ki tud valamilyen weboldalt, ahol közvetitik a valenciai F1 tesztet?
Egyreszt az elet nem jatek, vagy ha az, akkor csak egy eleted van, nincs save es a respawn is 2010+ eve sikerult utoljara.
A legjobb szimulatorok sem tudjak visszaadni a sodrodo auto kereke ala kerulo szennyezodeseket, uthibakat.
Ha lemesz a fure, akkor szimulatorban 3 eset utan megtanulod mire szamits, az eletben minden fugg a talajtol, a fu nedvessegtartalmatol, egyebektol.
De egyszerubb pelda: kovetesi tavolsag figyelmen kivul hagyasa miatt okozott balesett gepkocsi oszlopban.
Millioszor latom - b.nom occse is ilyen - hogy az M7-esen ugy mennek, mint a varosban, 1-2m-t hagyva az elottuk levok es sajat lokharitojuk kozott. Mert hisznek a reflexeikben.
Elozni sem ugy szoktunk, mint szimulatorban - be is szarna az elottunk halado auto vezetoje😊
Es most ekezem a fiatal BMW-s suttyokat, mert az autojukat tulertekelo tuning Suzukisok ugyanolyan felelotlen boyracer csoportot alkotnak.
Nem.
Hany ember lehet, aki jatszik es nincs jogositvanya?
Rengeteg.
Magyar kereskedelmi TV-t milliok neznek, a felmereseket, nezettseget kb. 1000 emberbol vett mintara alapoztak anno. Mostanra ez talan mar valtozott.
F1 pilotak millioszor nyilatkoztak, hogy a legjobb szimulator sem er fel a tesztekkel. Totalcaron rengeteg bejegyzes volt azzal kapcsolatban, hogy legjobban tanulni rutinpalyan vagy berelheto versenypalyan lehet.
A legjobb barataimon latom, akik anno ugy vezettek, hogy istenkent neztem fel rajuk, hogy mit muvelt veluk a folyamatos szimulatorozas.
Biztos, hogy nincs mindenkire ilyen hatassal, foleg az idosebbekre nem, akik mar 15-20 eve vezetnek kozuton, de fiatalok vezetesi stilusan tud valtoztatni - sajnos rossz iranyba - a szimulatorozas.