FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

freestyle666
De ez nem fog esõbe annyira tapadni, viszont Bahreinbe a poros pályán, én meg merném kockáztatni, hogy valaki felrakja és megnyeri vele a szabadedzést, vagy idõmérõt!!!
ha nem tiltják a szabályok.

Mercedes E320 kaszinó rójál

Dietrich
jól néz ki!

másik cég még szép, hogy nem hasonlít a japcsira 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
amerikában számtalan esetben azonos csapaton belül eltérnek az autók festései mert mások a szponzorai. ott nem csapatokat hanem autókat szponzorálnak többnyire.ez csak európában megszokott a szemnek, hogy egy csapaton belül ugyanúgy kell kinéznie az autónak..meg a F1-ben ez a szabály is asszem.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

freestyle666

freestyle666
Valaki láttam ár az Intermidient gumikat?
Elég szép mintázatúak!
Egyáltalán nem hasonlítanak a Bridgestone féle Intermidientekre.

b-type
Még jól is elsülhet, az autója jó...igaz hogy csak 10 futamon indul a 13-ból, azaz lespórolja a költségesebb logisztikát kívánó helyszíneket.
De elég lenne egy-két kiugró eredmény, amihez a mûszaki feltételek adottak lesznek.
Amennyiben viszont nem jönnek akkor reszeltek szvsz, marad a Le Mans series, és más sorozatok.
F1-be már nem ül vissza, szinte a nyakamat tenném rá,...nyerõ autót nem kap az ziher, mert 2 év nagy idõ, és az F1 nyerõ autói általában nem ácsorognak üresen sokáig..
Nem lehet megélni szponzorok nélkül, ..ha versenyezni akar akkor ha nem is neki, hanem a menedzserének, de kuncsorognia kell....Kimi-nek meg igen is részt kell venni a támogatói rendezvényeken, meg amit a szponzor megkíván.
Kár hogy nem kerülnek Solber-l egy csapatba, sokat tanulhatna a Norvégtól,..az egyik legelkötelezettebb versenyzõ Petter....és mellette az egyik legjobb persze, pedig aztán dobálta a szerencse nem gyengén...hogy kitartott a Subaru mellett a végsõkig, pedig már a jó idõk elmúltak, aztán meg mindegy volt mivel csak menjen.
Xsara-val is hozott dobogókat tavaly elõtt.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Falcon83
Azért annyira nem bonyolult. A kutyának sem kellett kimszi ezért csinált egy csapatot, mert így kevésbé gáz, mintha befizetné magát valahova 😊.

b-type
...egyébként ha már off, régebben olvastam ezt a cikket az autós játékokat ûzõ hülyesofõrõkröl, meg aztán volt errõl egy kis vita.
Sztem qva jó dolog az szimezés, ..ami az autós játékok egy komolyabb, kimilyenkomolyankamion válfaja..
akkora jellemnevelõ hatása van mint egy-két óriási pofonnak, egyszer-kétszer megtanulja az ember milyen tehetetlenül nekisodorni egy versenytársának aki aztán lehet hogy közben már a cimborája is lett, a nagy online játszogatásban, és annak tönkretenni egy hetes kõkemény felkészülését..
...az felér egy árokbaugrással szvsz,..persze könnyû ostorozni a játékost, mert nem kockáztat a valóságban millás értékeket, és pláne ember, állat..élõlény életeket.
De még mindig sokkal,..sokkal jobb mint a sok hülye aki még életében nem volt veszélyhelyzetben akár szimulált körülmények közt sem, és azt hiszi magáról hogy Vin Diesel (remélem jól írtam, mindegy).
sztem brutál sokat tanít a szimezés, jobb vezetõvé tesz,..igen lehet hogy kicsit átalakul az ember vezetési stílusa...nem fogja tördelni a kanyarívet, hanem szépen rajzol, talán itt-ott még technikázik is....de szvsz semmiképpen sem kockáztat többet mint az átlag autós.
akit ismerek és komolyan szimezett, az vagy versenyez már valahol, vagy virtuálisan jár versenyekre, és ott bizonyít.
ON 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
...hát tavaly ugye egyértelmû miért volt a legjobban keresõ autóversenyzõ...talán akkor is az lett volna ha otthon ül és nem is autóversenyez 😄D
A Ferka pénzét a lelépésért kapta, nem azért hogy versenyezzen, ha ezt leminuszolod, akkor kb a fasorban lenne...ez a helyzet.

Na mindegy, nem bsztatásképpen, csak akkorát vigyorogtam amikor Kimi oldalán rákattintottam a -sponsors- kiválasztására, aztán 1perc töltés után semmit nem töltött be <#zavart1>
Isten bizony, és valszeg az énbennem van a hiba, de akkorát vigyorogtam hogy már megérte.

Na mindegy, a lényeg hogy ha nincs szponzor akkor ez igen rövid életû projekt lesz, Schumacher-nek szigete van, és több vállalkozása, alapítványa...de szvsz egy teljes szezon önköltségi áron az brutál.
...és ha ez az év nem sül be akkor pénzügyi öngyilkosság folytatni.
Ahogy én látom a Citroen annyit támogatja hogy megvehette ezt az autót, és valszeg A kittes, azaz megveheti a legújabb fejlesztéseket is.
...ez sem semmi, mert sokan hiába van tenger pénzük, nem kaphatják meg az elsõ lépcsõs fejlesztéseket, és az idei gyári verdát.
..de ahogy én nézem ennyi.
Szponzorokra még ránézek egyszer kétszer, hátha egyszer hajlandó is lesz betölteni a böngészõm 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

szabii98
De ez hogy is van? Mindenki saját magának csinálhat egy csapaton belül egy szponzori cuccot?

I met God. She's black

Ez kicsit bonyolultabb ennel...
Egyreszt Kiminek megvannak a szponzorai, tavaly is a legjobban kereso autoversenyzo volt.
Masreszt az Ice 1 Team egy uj csapat es nem csak rallyra epitenek, hanem motocrossra is.
A Citroen is tamogatja oket, de sem Kimi, sem Solberg nem hasznalja a Citroen Junior Team elnevezest, mert egyikunk sem ujonc. Solberg pedig a Petter Solberg World Rally Team elnevezest is igyekszik megvaltoztatni.

http://www.ice1racing.fi/

http://gaborszantai.co.uk/

szabii98
eléggé úgy tûnik :/

I met God. She's black

Dietrich
pedig csak egy szavába kerülne õket megkeresni ki szponzori pénzért <#hehe>

b-type
nincs támogató úgy nézem 😞
saját pénzes projekt..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Totti5
Nagyon tetszik ez a kis méregzsák!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

shumika
nem bejövõs

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

freestyle666
<#guluszem1><#eljen>

mivel unalom van, ezert kicsit OFF, Kimi uj DS3-asa:

http://gaborszantai.co.uk/

shumika
anyá'

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

freestyle666
két cumis

shumika
Üdv Rokon 😊

TommyC
amúgy schumis vagyok 😉

dixitque deus fiat lux

gyönyörû!! remélem a sok szirszar mûködni is fog..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Azt mondjak a McLarennel, hogy vannak olyan elemek a kocsin, amit csak azert raktak fel, hogy megzavarjak a tobbieket.. Lehet talalgatni, mi valos, es mi nem....

ja mindig õket kell ajnározni😄 milyen sokan elfelejtették mennyit csaltak a múltban...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Máté94
Vagy nem.
passatgt
a 3. verseny után már rakják is vissza a régi megoldást😊

kifli
ja és sikertült kirepülnöm a pályáról XD
kifli
jól lehet driftelni vele <#idiota>
TommyC
húú de über-brutál ez a meki (: végre valami radikális újítás !
hátha kifizetõdõ a bátorságuk...

dixitque deus fiat lux

Totti5

shumika
MP4-26

passatgt
ez mi a szar?😄

shumika
1.Eldugták
2.Vak vagy

ez a 2 lehetõség van mert rajta kell lenni-e.

nearo
Egyébként nem láttam a hátsó szárnyom a pöcköt, ami állítaná a szárny állását. Nincs még rajta, vagy eldugták, vagy csak vak vagyok?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

shumika
Értem 😊

nearo
Jenson megteheti 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

shumika
De szoktam, de nem ÉLÕ adásban ahol több millió ember lát 😊

Falcon83
Ja és nálad az az fcsatornás 😄DD
xD

nearo
Nemtom... nekem nem tetszik... dehát ízlések és pofonok, ahogy mondani szokták 😊

#106092: Mi olyan meglepõ ezen? Te nem szoktad fogdosni a sajátod? =)

N o N a m e
Szerintem két véglet van: vagy nagyon jók lesznek, vagy nem fog menni az autó.. egyelõre tippelni sem merek.
N o N a m e
hát, olyan dupla légbeömlõ van..
Totti5
Nagyon bejön

shumika
Riportet magas

nearo
Én rondának mondanám, nem érdekesnek 😄

Falcon83
Nálad mit takar az hogy olyan f-csatornás?
--------------
Egy jobb minõségû kép:

shumika
Bazdmeg Jenson fogdosta tökét 😄DDDDDDDD

nearo
Nekem sokkal jobb szakállam van 😛

Btw, Hami ilyen alacsony, vagy a riporter ilyen magas? 😄

N o N a m e
Nekem is kéne sapka! 😊
Falcon83
Na jó ocsmány lett, de legalább van rajta néhány érdekes részlet. 😄