FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja én megfogadtam f1-liveot nem olvasok

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

freestyle666
hogy üthette meg magát ennyire????

Mercedes E320 kaszinó rójál

Máté94
Azt írták az jól van.
bardocz
Navigátornak semmi baja, azt írták.
passatgt
amúgy érdeks, hogy az elsõ ajtónak nincs semmi baja, és a hátsón keresztül szedték ki ezek szerint

amúgy a navigátorval mi van, arról nincs valami hír?

Falcon83
2 órakor kiderül hogy mi is a helyzet. Addig én nem foglalkozok ezekkel a hírekkel. 5 percenként mást mondanak.

bardocz
Hát reméljük :\
TommyC
én nem találom ezt a hírt

dixitque deus fiat lux

Dietrich
azért ez már egészen más hír mint a kamu oldal szerinti láb amputálás.
Hivatalos még mindig nincs..azt kell megvárni és lehet csak a haját kell levágni..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

freestyle666
neeeem!
nem létezik egyszerûen nem tudom felfogni!!!!!
nem hiszem el!

freestyle666
Nekem nem tûnik vészesnek, a direktszûrõt lekapnám róla, biztos ér pár ezret.

nemár😞

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Dietrich
A CNN szerint, amputálni kellett Kubica jobb karját.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

passatgt

Falcon83
Ja csak kisalkesz általában még a bemelegítésnél kistempónál árokba ment, itt azért kicsit komolyabb bukásról van szó. De remélem, hogy tényleg csak felfújják egy kicsit az ügyet, bár a képek nem túl bíztatóak.

desigo
Nem túl biztatóak a képek de azért ne kezdjétek temetni.
Kimi milyen szerencsés volt,hogy az eddig totálkárra tört rally autóiból egy karcolás nélkül mászott ki mindig.
Remélem semmi maradandó baja nem lesz Kubicának !
Peter1

Ide mit lehet írni?

Peter1
http://img651.imageshack.us/img651/7140/normal14d.jpg

Itt a kép az autóról.

Ide mit lehet írni?

<#fejvakaras>

mennyivel biztonságosabb az F1, mint a rally, a 2007-es balesete Montrealban az se volt semmi szemre, de ott kutyabaja sem volt, itt pedig töréshegyek...ennyi a különbség biztonságban, elég nyílvánvaló különbség akad a 2 széria között...

freestyle666
Most isten kezébe adta a sorsát. Biztos lesznek a jövõben errõl mítoszok.

freestyle666

Dietrich
hol?

freestyle666
a kocsiról miért nincs egy kép se??
Abból egybõl meg lehetne állapítani az eset súlyosságát!

Totti5
Úbazmeg, ez elég komoly ha intubálták... rally veszélyes sport, akármekkora biztonság van az autókban, a betonfal, az üt ahogy a méters fa törzs is...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

freestyle666
ugyaneztirtaménis!!!!!

Dietrich

Dietrich
maga a sisak rostély vagy mi a neve önmagában az egy napszemüveg

bardocz
Ez nem F1, ahol habcúkor falba ütközöl😊
Egyedül Lattvalán láttam eddig szemüveget rendszeresen, senki máson.
ez nem jóféle😞

sisak alá nehogy már ne lehessen felvenni egy speciálisan fényt szûrõ napszemüveget...

Falcon83

Falcon83
bardocz
Ja, felemeled az egyik kezedet, és takarod vele a napot.
az komoly, nem semmi, hogy szembesüt a nap, de biztos van ehhez speciálisan kifejlesztett napszemüveg...

bardocz
170et alig mennek az S2000-esek. De onnan is csúnyát lehet bukni.
freestyle666
a roncsról nincsen kép?

passatgt

gondolom mentõvel a navigátorát vihették, vagy fordítva

Kubica balesetét fel tudná valaki tenni? csakhogy kielemezhessük...

freestyle666

Máté94
Úristen, Kubica 😞
Nagyon remélem, hogy felépül😞
hol látod ezt?

freestyle666
nagyon nehéz ez a szakasz, végig süt a nap szembe ahogy mész fel, és nagyon szûk, és gyors, közel vannak a betonfalak.

freestyle666
Kubica egy templom falának csapódott ez is furcsa

ezt azért senkinek nem kívánom, jobbulást Robert! <#eljen>

En befejeztem, akkor Te miert kattogsz rajta fel nap kesessel?
Ennyire ritkan koccan a ket agysejted a legures terben?

Ha feltunt volna, akkor egy expilotarol van szo, mintahogy harom evig MS is az volt, megsem ignoraltuk.
De eppigy volt itt szo DTM-rol, LMS-rol, IRL-rol.
Ha nem tetszik, akkor a bongeszod jobb felso ablakaban levo kis X-szel megoldhatod a problemadat.

http://gaborszantai.co.uk/

Forza Italia
legújabb hírek szerint Kubica súlyosan sérült karját lehet h amputálni kell :S:S Jobbulást Robert és reméljük erre nem kerül sor

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

így viszont, ha Kubicának ki kell hagynia a szezont akkor nem lesz világbajnok a Lotus-Renault...Petrovval és a kis Sennával kizárt...

Firerock
senkit nem érdekel a kis kedvenced!
Ez itt a formula 1 topik és sajnos az f1-bõl már kirúgták!
Köszi hogy befejezed!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

freestyle666
és kép nincs? nemigaz h nem fotózott senkisem abba a kanyarba!