FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Ghost
harmadik?
Sziasztok!Ki a harmadik szakkommentátor a retekklubbon?

Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.

LordVenom
Soha...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

mflex
A TL-en folyamatosan látszott, hogy lassul, a végén ki is állt, mivel az ütközéskor sérülhetett rendesen az autó is, hanyagold már a kényszeres Sumi utálatodat, ha mögötte nincs semmi, csak a saját kényszerképzeted.

Más:

A verseny unalmas, mikor lesz olyan, mint 10-15 éve? A k anyját a sok agytrösztnek.

What about the forests?

nyuny01
<#eplus2>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

nyuny01
Te nézed is a versenyt vagy csak írogatsz hülyeségeket?
Szerinted mire beért a boxba 3 keréken addigra mennyit kapott a mezõnytõl?A 10 körös gumival meg sok mindent nem lehet kezdeni!Mire utolérné a mezõnyt addigra állhat is ki megint!

De mindegy nem fogom kiutáltatni magam innen,úgy hogy itt fejeztem be!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Szep jelzok, milyen legyen, ha nehany kanyar utan megtorpedozzak, es vege a versenyenek..?! Tancoljon, mulasson..?

Máté94
Boxba pillanatragasztóval vissza ragasztják, és mehet. <#idiota>
desigo
Nem is ezzel van a gond
hanem azzal,hogy a 20-ik helyen autózott utána folyamatosan
legalább 5-6 autót elõznie kellett volna
Hamiltonnak is game over hamarosan

http://gaborszantai.co.uk/

nyuny01
Így nehéz lenne még pontot is szerezni,hogy az elsõ kör második kanyarjában meg ajándékozzák egy defektel nem?

desigo
kedvetlen,motiválatlan,fásult
örömmel nézném ha a dobogóért csatázna de olyan már nem lesz...
nyuny01
Schumaherrel mi is a problémád?
Az hogy belerongyolt a te nagyra tartott fiatal pilótád?

nyuny01
Gyerekek én itt köszönöm meg a FIA-nak és Eclestonnak ezt a szuper izgalmast versenyt!Arrol nem is beszélve hogy így elintézték mind a két Mercedest!
Erre vártam több min 4 hónapot? <#levele> <#falbav>

Lassan már robotok lesznek a pilóták mindent csak parancsra csinálhatnak!

Punker
Barira ezt mondtuk 10 éve is 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

meg gepfegyverek, langszoro, raketa es elharito pajzsok 😄

desigo
nem KERS és állítható szárny kell ide hanem turbo boost <#idiota>
Máté94
Szerintem most semmit nem érnek az "újítások".
Unalmas az egész már megint.
desigo
Schumacher és Barrichello mehetne már nyugdíjba
tehetséges fiatalok helyét veszik el fölöslegesen...
ScarY MAN
na ez gyönyörü volt ... bari, kell ló?

...

Rubinho
Mercedes <#szomoru1>

LordVenom
Ehh...Barichello ha addig él ,mint egy teknõsbéka,akkor sem fog tudni normálisan vezetni...

Nyugdíjazhatnák már. Ahogy Sumit is.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

igen, 10km/h sebesseg kulonbseget meg Zsoti is kivedene...

mindenesetre Button megerdemli a mai elso:

RelakS
állítható hátsó szárny fail? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

2 perc...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Az tegnap megvolt, hogy mutattak Dannii Minoguet, erre a kedves Gyula, vagy melyik volt, le Kylie Minogueozta....<#crazya>

desigo
nah még 15 perc és
Formula 1 S62E01

hedonist
mindjárt kezd!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Heidfeld sisak<#eljen><#worship>

bardocz
Gondolom egészkor, mint már x évtizede.
UnknownAsshole
Hali
A rajt mikor fog kezdõdni ? Gondolom 7:35kor csak az RTLes elõzetes F1es mûsoruk lesz és 8fele meg indul. Valaki aki tudja írja meg pls, úgy állítom be az ébresztõt
bardocz
Többi autóban is van kers, és ha nem lehet a rajtnál használni kapásból, akkor ott semmi elõnyben nem lesznek. Arra tudok gondolni, hogy az egész szerkezetük könnyebb, mert csak egyszer használják. Ezáltal a kocsi egyensúlya nincsen felborulva, mint a többieknek, és kevesebb kompromisszummal tudják beállítani.
passatgt
hát anynira pont jó akkor hogy webber bejön másodiknak és a két redbull tök tisztán elfordul már az elsõ kanyarban, a többiek meg 50-100 méterre jönnek majd csak...

Máté94
Nekem ez fura. Arra játszik a RBR, hogy majd az új titokzatos KERSük akkora löketet ad nekik, hogy ne tudják az utánuk lévõk utol érni, és ennyi? És akkor másra nem is volt jó?
kabel15
Akkor most is tanultam valamit <#vigyor>
Ja igen figyeljetek hogy óra átállítás van. Nehogy elaludjatok <#rolleyes>

BattleTag: kabel15#2672

Jaja, lehetett, sot a RBR promo videoban is van. Szarnyat nem lehet allitani.

bardocz
De lehet, amint elérték az x sebességet, amit mivel nem tudom mennyi volt két éve, így nem írok értéket, mert marhaság lenne.
passatgt
szerintem sem lehet kerst használni rajtnál, szóval ez fasság

Szerintem 1 ik ben van a másikban nincs.

kabel15
RedBull KERS
Javítsatok ki ha tévedek de rajtnál nem úgy volt ,hogy nem lehet használni KERS rendszert? Akkor a RedBull mit fog csinálni?

BattleTag: kabel15#2672

Hát szerintem annyi eszük csak lesz, hogy, ha érzik, hogy nagyon kopik a gumi, akkor nem hagyják kint a versenyzõt, illetve amit fentebb olvastam, tényleg nem lehet tudni, hogy ez mikor abroncs...

Az egyik kommentátor,nem Palik rokona?😄 Csak az az ordítás,beleélés nagyon Palikra hajazott.

Lotus Renault feljavult Petrovval ez egy pozitívum volt ma, Heidfeldnek pechje volt. Kubicára kíváncsi lettem volna, nagy a gyanúm, hogy most ott vigyorogna a 4. hely környékén.:S Buemivel a Toro Rosso se vészes, és a Sauber is kellemes csalódás volt ma. Perez jó volt, csak õt is feltartották...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nekem az a véleményem, h qrvára nem változott semmi az erõviszonyokat illetõen. Vagy talán kissé szétcsúsztak az idõk ennyi. Persze az elsõ verseny az elsõ verseny.

Visca El Barça!

üdv,

Mai Sutil pördülés hasonlított erre, csak ez gyorsabb volt😄

õ is megcsinálta

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ma óraátállítás!!!😄
11 óra van a futamig
bardocz
Én meg odaírtam, hogy tavaly is elcseszte majdnem, idén is jó esély van erre. Mit nem lehet ezen érteni? Attól meg, hogy õ a vb nem fog jobb köröket menni, 1es rajtszám nem elõny.
mflex
Odaírtam, ha nem cseszi el.
Mi nem egyértelmû ezen? Most van egy nagy elõnye is, õ a VB...

What about the forests?

bardocz
Tavaly is féltávnál vb-nek kellett volna már lennie, aztán mégis balfasz volt.
mflex
Ha az RB-k (fõleg Vettel) a versenyen is gumikopás nélkül is ilyen gyorsak lesznek, fõleg, hogy a kers sem volt használva, akkor itt nagy gyalázások lesznek. Vettel meg (ha nem cseszi el), már féltávnál VB lesz.

What about the forests?