FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Az meg nem Button érdeme volt. Mi ez a kettõs mérce?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Black Ghost
Ki mondta hogy Vettel hibája?
Totti5
Kb hozhatta volna ezt, vagy nem, mert Petrov most kiemlekdõen nagyot ment!. Azt nem hiszem hogy a gyõzelmre esélyes lenne, mert a RB mindenkinél látványosan jobb.

Black Ghost
Igen, van egy bivaly erõs kocsijuk, de ez korántsem Vettel érdeme. Gondolom emlékszel még a Brawn féle vb-re, Button közel sem a legjobb pilóta (ettõl még nagy kedvenc), és még is esélytelen volt õt megfogni, fõleg a szezon elsõ felében.
Ez hulyeseg: nem volt a legizgalmasabb futam, de nem is volt szar - volt sok harc és elõzések is, inkább annak szar, akinek a kedvencei nem villantottak.

http://gaborszantai.co.uk/

mflex
RTL 2011-ben, 4:3 közvetítés, ezzel is tele a tököm már. 16:9 FHD ezeknél a büdös életben nem lesz!

What about the forests?

ScarY MAN
ejj kubica :) :( ... az egyik szemem sir, a masik nevet.
jo a renault, kubica mit muvelhetne vele?

...

LeventeV
fogadunk, hogy lesz ettõl szarabb is? (sajnos)

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Pluskast
Ez de egy fos futam volt. Erre kár volt várni ennyi idõt.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Totti5
Nehogy már Vettel hibája legyen hogy hibátlanul az autó lehetõségeit pontosan kihasználva megnyerte a hétvégét...

szabii98
aha :D
valamit azért tudnak valld be:D

I met God. She's black

Firerock
divatdrukkerrel ne is vitatkozz

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Black Ghost
-és ebbe mi volt szép? ...Hogy Mr.soha nem elõzök úr, az élen, tök egyedül, végig tudott autókázni 58 kört?
Amúgy a tankolást azért szüntették meg, hogy kevesebb legyen a boxkiállás és a pályán elõzzenek. Most szarabb gumikat akartak, hogy több legyen a boxkiállás és taktikázás. Akkor mit akarnak végülis? :D

desigo
Elmaradt s ok beígért elõzés :/
A gyorsan fogyó gumiknak köszönhetõen talán lesznek izgalmak a boxban.
Kösz az infót<#eljen> Akkor már csak Czollnert kellene a stúdióból kirobbantani,és a Wéber-Walter kettõs mellé az AM szakíróját,Farkas Pétert Gyula helyére ültetni<#nyes>.Elmondhatná az RTL Klub,hogy olyan emberek közvetítik a futamot,akik konyítanak is valami az autó-motor sporthoz.

Ha a cápa a tenyeredbõl eszik,a lábadból is fog.

De hiába marad az izgalom ha M.o-n pl sehol se lehet õket magyar kommentátorral nézni, plusz egyre kevesebb a gyártó<#confused> Amúgy ez a Petrov gyerek egész szimpatikus, tavaly azt hittem csak a szponzorok miatt van ott, de úgy tûnik van benne bõven tehetség is.
Firerock
Miért engedik egy sírós kislánynak hogy nyilvánvaló csalással nyerjen?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

szabii98
Minden tiszteletem Perezé és Petrové valamint szép volt Vettel :D

I met God. She's black

nyuny01
Addig jó amíg a FIA "hanyagolja" ezeket a szériákat,addig meg marad az izgalom! ;)

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Black Ghost
Így van!
Sztem ahhoz hogy újra szoros versenyeket lássunk, hanyagolni kellene ezt a csúcstechnikát és újra a versenyzést kellene elõtérbe helyezni, ehhez viszont durván bele kéne szólni a motor-kaszni fejlesztésekbe, valamint szigorú határok közé szorítani a beállítási lehetõségeket, nem pedig mindenféle ki nem próbált, kétséges tervekkel elõrukkolni.

De addig ne is számítsatok elõrelépésre, amíg az FIA bársonyszékeinek több mint 50%-án egy csigazabáló üldögél.
Hát megint csalódtam egyet a forma 1-ben és az a baj hogy évrõl évre így van ez már egy jó ideje. Még bízom abba hogy lesz változás de úgy érzem az FIA túlságosan segíteni akar a pilótáknak, nem pedig elvennének mindent és aki ahogy tud úgy menjen minden elektromos bizbasz nélkül. És sajnos ez ahhoz vezet hogy a többi versenysorozatot elhanyagolják (WRC,WTCC, FIA GT) pedig szerintem azok is megérdemelnék a népszerûséget (pl tegnapi GT futamon az elsõ 10 körbe több izgalom volt mint a mai F1-es futamon). Bocsánat ha egy kicsit off topic voltam de ez kikívánkozott belõlem
Egyszerûen öreg és egyre hülyébb, ahogy öregszik. Természetes folyamat<#idiota>

LeventeV
eddig úgy néz ki Petrov fogja a hátán vinni a csapatot.

Sauber 7. 8. hely, szép.
Perez elsõ versenyén pontot szerzett.
1 kiállással is megy ez.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Mai nap hosei: Petrov es a Sauber duoja<#worship>

Máté94
Hát ez jó szar volt... érik az egész versenyes DRS használat, mert ez így semmi. :)
nyuny01
Bernie jó lenne a ha távozna már a posztjáról,és valami értelmesebb ember lépne a helyére!Lehet régen jól végezte a munkáját,de amit mostanában mûvel a hülye ötleteivel együtt az már beteges!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Eddie Jordan: Alonso eleg tapasztalatott szerzett mar Petrov kovetesebol.
Coulthard: De elozesebol meg semmit...

<#gonosz2>

Black Ghost
Walter Csaba

Dietrich
vessék be a fluxuskondenzátort akkor talán lesz egy kibaszott elõzés..szánalom milliárdokból nem futja egy elõzésre.

sajnálom a mai fiatalságot, hogy ezt látják és azt hiszik ez az autóversenyzés..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Massának jól elkúrta a ferka a taktikát....

Walter Csaba, aki a GT3ba versenyez.

Czollner mellett,aki kommentál,õ rá gondoltam:)

LordVenom
Azt észrevettétek,hogy közel 2 másodperccel lassabb a ferrarinál a kerékcsere,mint pl. a mclaren-nél? Érdekes...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Black Ghost
harmadik?
Sziasztok!Ki a harmadik szakkommentátor a retekklubbon?

LordVenom
Soha...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

mflex
A TL-en folyamatosan látszott, hogy lassul, a végén ki is állt, mivel az ütközéskor sérülhetett rendesen az autó is, hanyagold már a kényszeres Sumi utálatodat, ha mögötte nincs semmi, csak a saját kényszerképzeted.

Más:

A verseny unalmas, mikor lesz olyan, mint 10-15 éve? A k anyját a sok agytrösztnek.

What about the forests?

nyuny01
<#eplus2>

nyuny01
Te nézed is a versenyt vagy csak írogatsz hülyeségeket?
Szerinted mire beért a boxba 3 keréken addigra mennyit kapott a mezõnytõl?A 10 körös gumival meg sok mindent nem lehet kezdeni!Mire utolérné a mezõnyt addigra állhat is ki megint!

De mindegy nem fogom kiutáltatni magam innen,úgy hogy itt fejeztem be!

Szep jelzok, milyen legyen, ha nehany kanyar utan megtorpedozzak, es vege a versenyenek..?! Tancoljon, mulasson..?

Máté94
Boxba pillanatragasztóval vissza ragasztják, és mehet. <#idiota>
desigo
Nem is ezzel van a gond
hanem azzal,hogy a 20-ik helyen autózott utána folyamatosan
legalább 5-6 autót elõznie kellett volna
Hamiltonnak is game over hamarosan

nyuny01
Így nehéz lenne még pontot is szerezni,hogy az elsõ kör második kanyarjában meg ajándékozzák egy defektel nem?

desigo
kedvetlen,motiválatlan,fásult
örömmel nézném ha a dobogóért csatázna de olyan már nem lesz...
nyuny01
Schumaherrel mi is a problémád?
Az hogy belerongyolt a te nagyra tartott fiatal pilótád?

nyuny01
Gyerekek én itt köszönöm meg a FIA-nak és Eclestonnak ezt a szuper izgalmast versenyt!Arrol nem is beszélve hogy így elintézték mind a két Mercedest!
Erre vártam több min 4 hónapot? <#levele> <#falbav>

Lassan már robotok lesznek a pilóták mindent csak parancsra csinálhatnak!

Punker
Barira ezt mondtuk 10 éve is :D

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

meg gepfegyverek, langszoro, raketa es elharito pajzsok :D