FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet csatazott Webber Massaval, de en inkabb Button - Massa es Webber - Alonso csatakra emlekszem...

http://gaborszantai.co.uk/

"Then, coming into Turn 2, Michael (Schumacher) cut the corner as he was having a go around the outside, while I was on the inside. The result was that he touched my front wing and I had to come in to change it."

részlet Algersuari beszédébõl...én nem láttam semmiféle kanyarlevágást, ekkora gyenge indokot is rég olvastam😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Merci GP-nél taktika se volt mivel mindkét pilótát kiütötték...Schumit elintézte az Alga féle hülyegyerek, Rosberget pedig a vakmerõ dinoszaurusz Barrichello ütötte ki a 7. helyrõl...mondjuk teljesen mind1, mert a Merci lassú és ugyanott tartanak, mint tavaly, ahogy láttam, sõt mostmár a Petrov vezette Lotus-Renault is elõttük jár...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
ez a DRS meg komolyan egy vicc...a védekezõ használja egész körben a kerst,ezért használni kell a támadónak is,hogy tudjon tapadni,de elõzni nem tud. eljön a célegyenes,támadónak már alig van kerse,ha van egyáltalán,benyomja a drs-t,eljön a rajtvonal,védekezõnek megint van kerse,rányomja a kerset,jön a kanyar,és megint nincs elõzés. Gratulálok! 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
jah,a mercinek grat,fincsi taktikájuk volt,megízesítette a napomat elõre is 😊

<#levele>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

bakkerman
Szar futam volt,még jó hogy nem keltem fel rá,és inkább felvételrõl megnéztem. Az nem lepett meg,hogy Vettel fogja nyerni,gondoltam ha eljön a rajt után hibátlanul,akkor akár be is aludhat,megnyeri. Hamilton csak behozta 2. helyre a gépsast 😊 Petrov no komment,egyre jobban látszik,hogy nagy tehetség a srác. Webber amikor Massaval csatázott,ott látszódott,hogy nem rossz õ,de alapjába véve nem tudja kihozni az autóból a maxot,amit viszont Vettel igen. Ferrari no komment,minden szart összenyomkodva lósazrt sem érnek az RB-l ellen,szerintem Meki szint. A kis újonc Sergio Perez-nek pedig respect,nagyon szép ez a 7. hely,miatta várom a következõ futamokat,meg Kobayashi miatt,nagon szimpatikus ez a Sauber(tavaly is az volt,csak delárózsa balfasz volt). Pozitívum az új szezonban: szép a renault,jó a sauber,ecclestone még gazdagabb negatívumokat nem sorolom fel,nem férne ki 😊

ha belegondolsz olyan nép nincs is h svájci...fõként olaszok, németek, franciák + egyéb etnikumok lakják a területet, de konkrétan svájci típusú ember nincsen...

MaSzKa
Az arab vonások dominálnak jobban...

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

elég olaszos...

ez ritka, pedig van vagy 5-6 német a mezõnyben😄

MaSzKa
Sébastien Buemi csak félig svájci
csak rá kell nézni

ezt most minek biggyesztetted ide? sehol nem ejtettem szót Kimirõl, mellesleg ismerem az elõéletét köszönöm...

bardocz
2009-ben közelebb tudtak kerülni egymáshoz a célegyenesben, mint idén.
desigo
nemzetközi mezõny

Australian GP: German, British, Russian, Spanish, Australian, British, Mexican, Brazilian, Swiss
MaSzKa
A DRS helyett Aero-t is kiírhatnának és nem kéne annyi magyarázni.

MaSzKa
Ott is van jég? <#hamm>

Na hat DRS...mint halottnak a csók😄 Mondjuk ez melbourne, Sepangban azért a hosszú egyenesekben esélyes, hogy jobban fog mûködni.
Szerintem Red Bull ban meg egy deka kers sincs, max egy ceruza elem, hogy elhitessék, hogy van valami😄 Rájöttek 2009ben, hogy felesleges, csak elbassza a balancot.

A hétvégén a szakértõk sokat találgattak arról, hogy milyen KERS-t használ a csapat, de Marko sem adott pontos felvilágosítást a témában. "A rajtnál nem használtuk a KERS-t, de lehet, hogy a késõbbiekben be fogjuk vetni. Lesznek pályák, ahol hosszabb az egyenes, például Malajzia vagy Kína, ahol érdemes bevetni."

Arra a kérdésre, hogy van-e egyáltalán van hibrid rendszer az autóban, a szakember azt felelte: "Nem tudom."
<#mf2>

motorsportal.hu

Montoya egy Lada Samaraval versenyzett Mexikoban.

MaSzKa

szerintem Webbernek problémái voltak, éppenhogy áthaladt a célvonalon...azt sem értettem Vettel, hogyan lehetett nála majdnem gyorsabb 2 seccel a futam közepén, ráadásul még ugyanazon a keveréken, taktikával mentek...ott valami nem volt döfi

és az ausztrál futam mindig jó szokott lenni, még a nem izgalmas években is...sok van még hátra, de ez nem jó elõjel valahogy, hamár Melbourne-ben is kevés az elõzés

Ladával tanult jégen vezetni vigyázzáá<#wave><#ejnye1>

a.carkey
Megj. - Hakkinen fanként -, hogy Perez 13. helyrõl indult élete elsõ versenyén, mint anno Hakkinen. Amellett, hogy szimpatikus a gyerek, még gyorsnak és taktikusnak is tûnik ...

Petrov

A medve nem játék.

elfogultan hülyeséget beszélsz...miért ne lenne motivált?

Kár h nem tartott még vagy 10 körig a verseny, Alonso megint megkapta volna Petrovot, mint tavaly<#nevetes1>

Visca El Barça!

a.carkey
Ja, de gondolkodott rajta, nem jött megerõsítõ info, így rávágta kútfõbõl. 😄

A medve nem játék.

Veltmeisternek grat. Legnagyobb dícséret Petrovot illeti nagy volt, és Sergio Perez is, h 1 kiállással megcsinálta az egészet elverve Kobát...mondtam h jó kis újonc ember lehet😄

Schumit és Rosberget sajnálom:S úgy tûnik ismét csalódás lesz számukra az évad...

a.carkey
Ha Vettelnél nem lenne Kers, akkor át lenne húzva a Kers logo a közvetítésekben, ahogy korábban is csinálták.

A medve nem játék.

Minstrel
hívjad fel, hogy neked közvetítse, nekünk már elég volt ez a 15 év

http://topgearhungary.blogspot.com/

a.carkey
Rubensnek bemutattam volna a feka zászlót a rajtszámával ...

A medve nem játék.

a.carkey
Jó ez, csak pl. ahol lehet változtatni a szárnyállást, ott tiltani kéne a Kers használatát. Ennyi.

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

Jeffjohnson
<#banplz>

Black Ghost
Na még csak az kéne hogy ez a vadbarom, shellnyaló, a rágógumi effekt feltalálója, visszajöjjön! -akkor inkább legyen néma film!
Freedom88
Lehetséges. De van rá ellenpélda is mert például a 2010es Olasz gyõzelmet nagyon ott köszönhetik. Minden csapat hibázik, valamelyik feltûnõbb valamelyik nem.

T.T.

nyuny01
Toro Rossoval elõzött eleget vagy sem?Nem hiába ül a mostani autóban!Vagy mit kéne még mutasson nektek? lol

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

bardocz
Hát pedig az utóbbi években a Ferrari bukott a legtöbbet boxkiállásokon.
bardocz
Amúgy történelmi pillanat, Vettel elõzött egyet törés és zúzás nélkül!!4
MaSzKa
Dög unalmas futam, dg unalmas kommentálással. A képminõség és a sebességérzet se éri el a manapság elvárt szintet.

Üzenem a ezúton ReteKlubnak, hogy sürgõsen vegyék vissza Palik-ot!

"Palik megválasztásakor a Hungaroring elnöki és vezérigazgatói posztját is megkapta, késõbb a vezérigazgatói posztról leváltotta Gyurcsány Ferenc"

forrás

Freedom88
Alonsoét 3.7 alatt cserélték le. Egyik csapat se volt annyira toppon. Webberét is elrontották. Úgyhogy kár beállítani olyan dolgokat, ami valótlanok.

T.T.

bardocz
Már évek óta egy amatõr bagázs szintjét hozza a Ferrari a boxban.
Akkor ebben lehet az elõnyük. Nem értek hozzá annyira, de valami ilyesmi lehet benne...

Ja. Az elõl haladó használhatja a kerst, aki mögötte jön, az viszont használhatja a DRS-t, illetve a kerst is. DRS-t, viszont csak abban az esetben, ha kevesebb, mint 1 másodperc a hátrány, amit ebben az esetben a kormányon egy kigyulladó lámpa jelez... Amúgy a védekezõnek annyiban van elõnye, hogy neki elég a célegyenesben használni a kerst, a támadónak, pedig, hogy meglegyen az 1 másodpercen belüli különbség muszáj már a kör korábbi részén elhasználni.

Nem konnyebb az auto, azonos sulya van mindegyiknek.
A kulonbseg, hogy a KERS es az akksik egy hatarozott tomeg, amit el kell helyezni, oda ahova elfer, mig a KERS nelkuli autokban ezt a tomeget, amit az akksi es a KERS jelent, szabadon hasznalhatod a tokeletes egyensuly eleresehez.

Pillanatanyi erofoleny vs. jol kiegyensulyozott auto.

Kíváncsi vagyok mi fog történni a Ferrarinál, mert ezt Montezemolo nem fogja szó nélkül hagyni az biztos.
repvez
A DRS-t akkor most hogyan lehet használni csak az üldözö autó használhatja a védekezö nem csak a KERS-t?Mert ahány elözést mutattak mindig csak a hátsó autó használta az elötte lévö nem .DE ez igy nem egyenlö küzdelem, ha eleve korlátozznak a védekezésben.
szabii98
az rég volt 😄

I met God. She's black

Totti5
Toro Rossoval nem volt elég megygõzõ???

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10