FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez ugye PS?

mert ha nem, akkor megfulladok a rohogestol😄DD

http://gaborszantai.co.uk/

mcmoha
Mindig is kecseg volt.😄

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

A gyõztes Red Bull-Racing csapatfõnöke, Christian Horner jót nevetett a Mercedes teljesítményén.

„A Mercedesnek szerencséje volt, hogy egyik autója sem ért célba, mivel így senki sem láthatta, hogy milyen lassúak.” – viccelõdött Christian Horner.

qva anyád...ha ferdített, ha nem ez bunkó beszólás volt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nyuny01
<#wilting>

Nocomment....

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Firerock
ignoráljátok már...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

V43 1105
Nem akarsz eltakarodni már innen te büdös alreg? 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

fetel jó túráztattya a masinákat az kéccségtelen <#boxer><#gun><#violent>

Ugy tudom, hogy a digitalis feliratozas egy adatbazisbol, automatikusan dolgozik. Valoszinuleg a 'vettel' tag-re egy regebbi adat ugrott a kepernyore😊

bakkerman
az nem újdonság

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Dietrich
nem a címmel vagy beírással van a gond..egy csatorna tökéletes beleszarásával akinél a jogok vannak..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bakkerman
istenem az az alcím....annak is grat aki a cikket írta

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Meglepo a pozitiv mondat Hamiltonrol egy spanyol laptol.

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Falcon83
Olyan 700 lóerõ körül vannak KERS nélkül. Persze felcsavarva, a verseny 90%-ában ennél gyengébb teljesítményen használják a motort.

Totti5
640kg pilótával, kamerákkal és mindennel együtt és kb a motor is ennyi + 80 LE Kers.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

kb 1/1

A Mostani autok suly/le aranyat tudja valaki?
Mondjuk a redbull,vagy ferrari,mclare...
Mien erossek ezek a gépek?( plusz Le segitos dolog nelkul)

Totti5
Öröm nézni ezt a két bohócot amikor elvannak😊

красивый бывший Vitaly😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

desigo
Hamilton és Button kamiont vezet

desigo
LeventeV
azt mondták a renaultosok, hogy elromlott a kers a kocsijában ezért behívták, hogy kijavítsák a hibát és mire befejezték már majdnem lejárt a q1.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

desigo
kárt értük :/
ettõl függetlenül szépet mentek ma <#eljen>
Minstrel
Szombaton nem ezért nem volt gyors, tudom akkor azért nem mert feltartották. De volt 20 perce, hogy találjon egy "üres pályát" és õ kiválasztotta a 19. percet a keresésre.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Dietrich

Totti5
Ezt a tévéseknek szépen mutatni kellett volna... azt sem értem hogy amikor visszajön kerékcserérõl valaki, miért nem lehet egy lassítottat csinálni arról a szájbavert gumiról és miért kell a kommentárnak 10 percig lesni hogy mikor látszódik majd a színe.

fifi
és ez miért most derül ki?
ezt sosem értettem...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Norbi1990
Norbi1990
Fellebeztek.

xD ja az a B gondolat lehet h menstruált xD

amúgy szegény még mindig nem tud 5. helynél jobb pozícióban végezni 2002 óta...

MaSzKa
Valami óriási trükköt találhattak ki a Red Bull-nál a KERS-el.
Ami Vettel jól mûködött Webber-nél meg kevésbé.

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Prince23
Button megszívta

Kit--Kat
Vettelmester ment egy lazát. Nem volt valami nagy teljesítmény, de nem is kellett több. Remélem nem lesznek ekkora elõnyben.

Hamilton gyönyörût ment.

Petrov úgyszintén.

Alonso meg ha akar még valamit az F1-ben lassan megtanulhatna rajtolni.

Massa felejtõs, jobb ha elgondolkozik mihez kezd az F1 után.

Buttonért kár õ is jót ment.

Webber no komment, remélem csak a menzesze miatt volt ilyen hangulattalan 😄

A két Sauber.... Remélem fellebbeznek, mert nagyon erõs kezdés volt, fõleg Perez csapott oda azzal az 1 kiállással.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Most látom már írták bocs.

Visca El Barça!

opp kizárták a saubereket szabálytalan hátsó légterelõ miatt...

Visca El Barça!

akkor viszont ne jelentsenek ki ilyet burkoltan h szabad a verseny és h õk a becsület mintaképei...

bár ez a múltban is megvolt, tudod mit én azt mondom, hogy ez 1 futam volt és majd meglátjuk mindenesetre ez gyanús, hogy Webbert csak "autóztatni" akarják csak éppen nem Vettel körül...

bakkerman
el akarják kerülni a tavalyi dolgot,hogy két szék közül majdnem föld lett. Vettel az abszolút éljátékos,neki meg kell nyernie a vbt,webber pedig 3.-4.-5. helyekkel fog operálni,ami persze ígyis elég lesz a konstrüktõri vb címhez. és a végjáték ugye az,hogy jövõre már máshol fog versenyezni az ausztrál 😊

bardocz
Hát nem hiszem, hogy viccbõl állt meg rögtön a box kijáratánál.
ha ez így van akkor ez még nagy dolog h betudta vinni az 5. helyre nem sokkal elmaradva Alonsotol...

bardocz
Valami biztos nem volt százas a kocsival, a boxban nem a gyõzelem öröme, hanem inkább az aggódás látszott a csapaton. Gondolom örültek, hogy Webber egyáltalán beért a célba.
és a máfél sec az úgy jött ki, hogy Vettel és Webber is lágy keveréken volt, Webber arra panaszkodott tovább, hogy neki hamarabb kezdett el kopni a gumi holott a stílusuk hasonló...

azt figyeltétek, hogy Webber mennyit lassult Vettelhez képest??? tavaly kb 1 tized volt a 2 pilóta közt átlagban az utolsó 3 versenyen most viszont volt olyan, hogy kb másfél seccel is gyorsabb volt Vettel a verseny bizonyos szakaszában...ugyanaz a 2 autó nincsenek csodák, a tudás pedig nem vész el 4 hónap alatt Webber részérõl...verseny után Webber éppenhogy beballagott a célvonalon, aztán meg is állt alatta a vas.

Talán összefüggésbe hozható ez azzal, hogy nem akarnak vele ugyebár szerzõdést hosszabítani sem eleve és h vajon tényleg ennyire nyomják Vettelt, holott kijelentették a Red Bullnál, hogy szabad verseny van? ennyire sunyik lennének?

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

bakkerman
rajt után elõfordulnak ilyenek

pff...

relatív, hogy hibája nem olyan mértékben, mint, amit Barrichello csinált Rosberggel, ott még a büntetés is jogos volt...

video alapján nem kérdés h Algersuari hibája...

bardocz
És ezt a verseny elõtt nem vették észre a FIA ellenõrök?😞 Rohadjanak el.