FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom ezt miért nem büntetik.
Én szerelnék egy távolságmérõt a szárnyra, kivinném a pályára és meg is van a bizonyíték, hogy menet közben alacsonyabb, mint a többi autó esetében.
Inkább a vezetési technikán múlna a vb cím, mint ilyen csaláson...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Számomra az az érdekes hogy a Saubert kizárják 3mm miatt, a RedBullnak meg lehajlik az orra azt csókolom így fasza..

Van mar official osszefoglalo video/highlights? FIA vagy BBC?

http://gaborszantai.co.uk/

Firerock
nem kezdenék bele,csak felidegesíteném magamat

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Vettel miért nem?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

lac coo
Ha jól tudom a szárny hajlását az szárnyak végeire erõsített súlyokkal ellenõrzik...
Mi van akkor ha a szárny bírja a terhelést, viszont ha az orrkúp végére nehezedik nyomás akkor az a szárnyal együtt elcsavarodik ? Ha jól találják el a forgáspontot ennek a csavarodásnak akkor szerintem simán lehet, hogy a szárnyaknál fogva nem lehet lehajlítani az orrot , és akkor a mérésnél minden szabályos ...

Persze nem vagyok mérnök... 😄DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

SitatiS
<#conf>

Let the good times roll.

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Firerock
õ az egyetlen gerinces ember abban a csapatban,meg talán Mark

xD Newey akkor is zseni ez vitathatatlan xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

lac coo
..mármint az elsõ szárny minimális magassága ...

bardocz
Én is így tudom. A flexibilis szárnyak, a csókos orrkúpok, sõt, a padlólemezek is be lettek tiltva.
Ulvar
ez korán sem biztos... lehet hogy a szárny miatt az orr rész is elõre hajlik vele együtt az erõhatás miatt, így viszont tudja valamire fogni Newey, hogy nem a szárny hanem az egész orr rész hajlik...ez valami trükk...így kikerüli a szabályt...de ha a szárny miatt hajlik az orr rész, akkor az is szabálytalan...szóval nem tudom...de ha az én verzióm az igaz, akkor az mocskos nagy geciség...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

lac coo
Szerény tudásom szerint semmi nem hajolhat mozoghat az autón, kivéve az állítható hátsószárnyat(gondolom az is csak az állítás hatására, nem a légellenállástól..).Így az orrkúp sem.
Sõt ha jól tudom a minimális magasság is meg van szabva. A tévedés jogát fenntartom 😊

passatgt
igen, az egész hajlik szerintem:

rakjátok a kurzort az orr tetejére az elején, kb 4-5 pixelt mozog le/fel, mondjuk ez egy régebbi felvétel

akkor viszont nem biztos, hogy szabalytalan, inkabb csak Newey volt ismet zsenialis 😊

Ulvar
loool. Az egész orr rész hajlik???

passatgt

Ulvar
És a Sauber volt szabálytalan...akkor ez mi? Faszom Charlieba is..õ is olyan szinten van agyilag mint Börni...

passatgt

passatgt

elméletileg a leszorító erõ alacsonyabb lesz, ezáltal kevesebb lesz a légáramlat és, azért ez vagy egy 5 tizedet jelenthet körönként az én elméletem szerint..persze nem én vagyok a mûszaki és fizikai zseni.

mondjuk valamiért az FIA átengedte õket tavaly is

passatgt

passatgt
mi van akkor ha ennyivel lentebb van az eleje a redbullnak?😊

mi van ha a szarny merev es a felfuggesztes terpeszt?

bardocz
FIA-> Van csapat akinek szabad, van akinek, meg nem. Más sportokban is bizonyították már rátermettségüket.
túlságosan megbízhatatlan volt a Ferrari. 89-es évében a balesete elõtt 2 ezután az eset után pedig további 9 befejezetlen futam állt különbözõ mûszaki okok miatt, ugyanakkor az a durva, hogy 3 dobogót (asszem) 1 gyõzelmet is össze tudott szedni a Ferkával, tehát a gyorsasága sztem nem sokat kophatott...

lac coo
A szabály világos: semmiféle körülmények között nem hajolhat, mozdulhat el semmi a kasztnin ....Én már tavaly sem értettem hogy lehet ez szabályos .....

mcmoha
Ezt mar tavaly is vizsgalgattak, vegul szabalyosnak talaltak.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

így van összetévesztettél. Sose volt beírva semmi a weboldalas részhez...

lac coo: az a szárny bezony lejjebb van, tavaly is átmentek a teszteken simán.

Firerock
kezdõdik a csalás megint...

mcmoha
Meg Ferraris volt.😉 Utana volt a McLarennel Senna csapattarsa, aztan ujra ferrarihoz szerzodott.

lac coo
Origon olvastam, állítólag gyanúsan hajlik a Red Bull elsõ szárnya :

Darren Heath fotója:

Firerock
Összetéveszted! Nekem van gokart iskolám!

nyáron vmilyen gokartos link volt a weboldal menüdnél
(tavaly nyáron)
és talán akkor kép se volt neked kirakva.
De lehet összekeverlek vkivel, meg akkor még nem is ergisztráltam, csak háttérbõl figyeltem.
De tökmind1 már akkor se jött be az oldal 😄

xDD szép is lenne, sok lóvé állna a házhoz xD

ezt hol álmodtad?

mondjuk a videoban már Ferraris volt, és sztem nem rajta múlott, hogy a Ferrarival nem tudott világbajnok lenni. Azokban az idõkben élte a Ferrari a gyenge és megbízhatatlan szezonok sokaságát egészen addig, míg 1996-ban meg nem jelent Schumacher!

neked volt egy gokart iskolád vagy mi a fenéd nem?

ez nagy baleset volt, ugyanott történt ahol Senna halála is...Tamburello hmm

nem is mondtam, hogy rossz pilóta volt sok szép eredményt ért el, végeredményben abszolút nem gáz, hogy a világtörténelem egyik legjobb versenyzõje (Senna) ellen is tudott futamokat nyerni, mint csapattárs.

mcmoha
Berger azt nyilatkozta, hogy a nagy balesete utan fel masodpercel lassabb lett.😞 Szoval eredetileg nem volt o annyira rosz pilota.

a gépészmérnöki fõsikolán sok géppel kerütlem kapcsolatba.
Meg pár adag gépzsírral...
De amúgy nem vagyok buzi viccet félretéve a szexi csajokhoz vonzódom.
Girls powweeer.
Amúgy meg ne offoljunk, inkább beszéljünk arról miért csalnak már megint ezek a fránya Mclarenesek a nyilatkozatukban.
Nem tudom miért kell nekik állandóan a hibát másban keresniük, leoltják a ferrarit meg a redbullt is.

V43 1105
Õ F1ú szerintem de no comment..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

te buzi-e vagy? a Szexi fiúk féle szenny topikban is várod a melegsztorikat így helyes úgy helyes pasizol...ne itt buzulj légyszíves😄

ha ennyire tetszik neked Horner verd ki odakint a kertben ne a monitorra😄

etz a Christian Horner is nagyon el csunyult a képen még helyes a videón meg msot már átlagos.
Mikor az a kép rólla?
That's a same...
Cristian is a handsome boy...and vettel 😊
2 handsome boy 😄

ja tényleg DC 40 éves lett

utáltam a kockafejt, nem volt rossz pilóta olyan Berger típus volt😊 mindig jó egy másodpilóta a háznál!

That's not chocolate cake... 😊

nem tudom mi vele a problémád.
Helyesebb az átlag férfi embernél...

xDDDDDDDD

desigo
de rossz <#zavart2>
mcmoha
Nem PS, eredeti. Par eve mikor csapatfonok lett sok helyen kitargyaltak.😊))