FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Annak utánaszámoltál már, hogy mennyi pontot gyűjtött volna a RB, ha nincs a Merci? Baromi izgalmas év? Persze, ugyanolyan egyhangú lenne, mert a középmezőnyt legalább annyira veri a RB, mint a Merci őket. Ugyanúgy dögunalom lenne.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Viszont testvérem körében elkapta egy házaspár Pesten. A hölgy enyhe tünetekkel átvészelte. A férje kicsit rosszabbul volt de úgy volt vele ő is rendben lesz. Dokihoz sem ment. Majd egyik nap nagyon rosszul lett és vége lett a történetnek mire korházba értek. 43 éves volt. Sajnos a férj is erősen osztotta, hogy túl van ez reagálva, de azért nem szart bele. Csak nagyon optimista volt.
Szóval engem elszomorít mikor látom, hogy az emberekben semmi felelősség nincs és szarnak egymásra 😞. Apróságokkal figyelmességgel hangyafasznyi felelőséggel tök sokat lehet javítani helyzeten amíg nem lesz vakcina (mert addig ez a vírus itt lesz), és mégis beleállnak az emberek és kockáztatnak csak hogy megmutassák.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
\"If in doubt, flat out!\"
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2020.12.05. 11:08:27
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az F1-ben szerintem inkább jelképes, mondhatni "követendő példát mutatás" okából hordatják a maszkokat.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Ebbol 6 fiatal (huszoneves), akik nyaron szedtek be a nyitas utan. Leszamitva a 3-4 hetes otthonletet, az 1-2 hetes lazat (neha hanyast, fosast, negykezlab maszast😄) tuleltek. 1 idosebb van meg korhazban (40+), es egy meghalt (50+). A fiataloknak a felenel maradt valami hosszutavu "egyszeru" dolog (rendes kivizsgalas nelkul, vagyis meg akarmi is lehet, es persze kinek mi az egyszeru): 2-3 honap utan meg nem (vagy csak alig) ereznek szagokat; bel-, gyomor- es emesztesi zavarok; faradekonyabbak a betegseg elotti idokhoz kepest. A fiatalok csak az egyiknel voltak rendes labor tesztek (a tobbinel semmi vagy csak a szokasos tesztek), es az alapjan januar utan akar ujra elkaphatja.
Azt mondani, hogy a maszk hordás 'semmibe sem kerül' hülyeség. És nem a pénz, amibe kerül a probléma. Igenis akadályozza a normális lélegzést. Kissé gyorsabb gyaloglás is már probléma. Hordani kell a néptelen utcákban is, miközben a boltokban, buszokon sokszor egymás hegyén hátán vannak az emberek.
Nem lehet mindent primitív szabályokkal korrigálni. Mindenesetre, én már a nyáron is hordtam a nagyon forgalmas utcákon, utakon - és valamennyire kiszűrte a mérgező anyagokat - amik mellesleg egyes felmérések szerint évi 7 millió ember halálát okozzák (3 évvel ezelőtti adat). Vajon a rengeteg tüdőbeteg, aki a végén a covid-19 áldozata lett - valójában mi volt a halál fő oka ? Érdekes, hogy amikor egy AIDS-es meghal valami kisebb fertőzés miatt, nem azt mondják hogy az influenza vitte el, hanem az AIDS .
Vannak dilemmák, de ami biztos, hogy ebben valakik hatalmas pénzeket kaszálnak. Hallgassátok Neil Youngot - 2015-ös album - The Monsanto Years, a 'Starbucks' dalban emleget valakiket 'kéz a kézben' ..

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2020.12.05. 09:01:23
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem azt mondom sajnálom egy kicsit is Bottast hisz elég sokan cserélnénk vele, de olyan lehetőség van a kezében évek óta ami senki másnak nincs. A legjobb autóval harcolni a VB címért és hát nem megy. Egy versenyző akinek csak az a célja, hogy nyerjen vajon ezt hogy éli meg? Mikor kört is kap Hamiltontól meg már értelmezni sem tudom. Vagy megérteni miért van a Mercedesben még 😞.
Sose gondoltam volna hogy vissza fogom sírni Rosberget
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2020.12.05. 02:03:45
Semmi különleges nincs abban, hogy te még nem kaptad el vagy már rég átment rajtad és észre sem vetted. A lényeg hogy neked rohadtul semmiben nem kerül, hogy felvegyél egy maszkot és egy kicsit érettebben viselkedj.
Olyan ez tudod mint a biztonsági öv. El lehet vezetni nélküle éveken át és elmondani te sose kötöd be magad és hát semmi nem történt. Tök hülyeség. Egészen addig amíg beüt a szar és jó eséllyel meghalsz nélküle. Szokták mondani az én életem én döntésem de nem!. Ha meghalsz balesetben jó eséllyel hátra fogsz hagyni egy megtört családot, akár 1-2 gyereket apa nélkül. De ha ez sem elég, vegyük azt egyszer benézel valamit és okozol egy balesetet. Ha a másik nem volt bekötve akkor lehet belehal és hát egy nagyságrenddel nagyobb lesz a hercehurca azt elhiteted. Szóval te érdeked is hogy a másik be legyen kötve.
Ne a maszk ugyanez. A te érdeked is hogy mások hordják. A felelőtlen emberek miatt büntetik azt is ha nem vagy bekötve vagy ha nincs rajtad maszk a boltban. Mert a büntit mindenki megérti. Gondolkodni, értelmezni a világot, érettnek és felelősnek lenni nehéz.
Komolyan úgy viselkednek felnőtt emberek most mint a 10 éves hülye gyerekek, akik azzal vagánykodnak a haveroknak ellent mondanak a szülöknek és ettől ők a császárok
racingarena.hu | gokartsopron.hu
A Merci is gondolom, hogy egy kicsit elgondolkodik, hogy leehet , hogy bottas helyett Russel jobb lehetett volna jövöre is.
Bár nekik igy is jo ha 1-3 be behozzák a kocsikat és senki nem veszélyezteti Hamiltont .
Elég nekik akkora egy elég erős pilota amikor az arany tojást tojo tyuk már lelép.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
ugyan ugy mint a verseny után ugyan ugy mindenki összetömörül, a korlát mellett és a díjátadónál
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
racingarena.hu | gokartsopron.hu
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Először azt gondoltam, technikai hiba lehetett, de kikockázva nem is látszik, hogy ott állt volna a szerelő a jobb elsővel, viszont egy szerelő benéz/benyúl a jobb első kerék mellett, lehet, valami beragadt törmeléket próbáltak kipiszkálni onnan.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Nem arról volt szó hogy csak egyfajta szettet lehet feltenni és egyszerre? a renaultot ezért buntették meg szabadedzésen,mert nem akkor és nem azt a tipusu gumit tette fel amit bejelentettek, itt meg nem cseréltek mindet.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"The chances of winning 36 consecutive teammate qualifying battles, with all other things remaining equal, are 1 in 68,719,476,736 (0.0000000014551915%)."
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D