182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#176290 Neked egyáltalán nem gyanús hogy széllel szemben pisálsz? Magyarázod itt a bizonyítványodat mikozben az emberek egyöntetűen ellent mondanak neked, tényekkel bizonyítva hogy miért tévedsz. Te meg csak hadonászol itt Wéberrel meg azzal hogy mindenki bekajálja más véleményét. Megfordult már a pici agyadban hogy nem csak neked vannak gondolataid hanem itt más is jogosult a saját véleménye kinyilvánítására? -
#176289 Az full random hogy itt mi működik mi nem :D -
#176288 Neked meg hogy működik a válaszgomb ? :) -
#176287 Reméljük kitolja az eljövendőkben is annyira mint ma őt Hami, csak ezt kívánom a "SIR"-nek élete győzelme volt az értő közönség előtt a fairplay hazájában.
ui: Albon csókoltatja Maxet :D -
#176286 #176285
Hát igen lehet úgy keménykedni mint Alonso ,meg lehet a fehér vonalig tolni mindnekit ... -
#176285 :))
81hozszólás...na feléled az SG. :)
Egyébként f@sza futam volt, volt a végére is csata.
..bár tudom mindenkit cska az ütközés érdekel :)
Ez benne volt, Max addig addig tolta az agresszív all-in-t hogy meg lett adva, én Hamilton drukkerként már vártam ezt, Max kitolta Imola-ban, kitolta Barcelona-ban, most is agresszor minden szituációban. -
#176284 No, Véber mondott valami hülyeséget mindenki megy utána.. Semmiféle belesodródás nem volt, nyílegyenesen szűkíti a kanyart Hamilton, a kormányon sem kellett nyitni ,az ütközéstól indul csak meg kifelé ....
-
#176283 Rules of racing -
#176282 Hagyjad. Szegény bolond. -
#176281 miután ütköztek, nem tudom véberék mit láttak, meg sem mozdul az autó orra az ütkozésig ... -
#176280 köze nem volt a csúcsponthoz ember, simán átsodródott 1 autót legalább -
#176279 te mit nézel ne haragudj? :D -
#176278 No itt is van, simán eléhúzta az autót ...
-
#176277 Én amúgy akárhogy nézem Hamilton onboard-jából, simán meg let tvolna Hamiltonnak a csúcspont , kellően lefékezett ,ezért is érte utól Max mellőle és tudta rácsukn a z ajtót... Nem baj, ezt is meg kell tanulnia Max-nek ,ez nem IRacing ... :D Ez max onboardjából lenne tanulságos .... -
#176276 Semmiféle varázslatos joga nem volt Max-nek, ott volt mellette egy autó ha egy csöpp esze lett volna normálisan hagy neki helyet, talá na külsőröl utána vissza tudja gyorsulni . hát a hátsó kereke ment neki Hamilton elsőjének hátulról , hogy ne lett volna mellette autó.Jobb szériákban ilyenkor ordítozik a spotter hogy hold the line ! :D no mindegy én befejeztem, ebben egyzeség úgy se lezs, az ilyen varázslatos jogokkal meg a kutya nem fogllakozik. Az egész világ pontosan tudja, hogy ez amolyan kirkakat büntetés volt csak, ha Hamilton is visszaesik mondjuk törött szárnnyal akkor semmi büntetés nem lenne, így ezt kellett mutatni a világnak. -
#176275 Verstappen rádiója a becsapódás után -
#176274 -
#176273 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a beszélgetés ami itt folyik is hűen jellemez sok mindent :(.
Én úgy látom, hogy minden a ketten kellően agresszívek voltak. Olyan első fél kör volt ami amiről már régóta álmodozunk.
Mind a két pilótának megvolt a motiváció. Hamilton nem lehetett kevésbé agresszív az otthoni futam és a ponthátrány miatt, meg kellett mutatni hogy mindent belead. Az ilyen szitukat eddig rendszeresen elengedte és inkább a biztosra ment, most bevállalta a kockázatot és mindig ott maradt. Verstappen pedig tudta, ha elmegy Hamilton, nem fogja tudni visszaelőzni az alacsony tempo miatt.
Függetlenül attól hogy a végén ki is volt a hibás szerintem Verstappen vállalt most túl sok kockázatot már az előző kanyarokban is, mert ő vezette a bajnokságban egy ütközés és egy esetleges nullázás mindent elvisz. -
simonl #176272 Öreg, ha beszélsz valamilyen idegen nyelvet, olvasd már el a nemzetközi sajtót és különösen a kommenteket.
Szerintem ma csak te és hamilton látta maga mellett verstappent.....
Bár ha végiggondolom, egy bolondokházában is csak Napóleonok vannak....
-
#176271 Szerencsére te egy ilyen kurvanagy szakértő vagy aki minden helyzetben megmondja a frankót és akinek ez nem tetszik az egy rasszista pöcs aki amúgyis rosszul látja. -
#176270 Ja meg ha szerinted ez mellette volt akkor veled is kár folytatni, az hogy a kanyar elött mellette volt az nem jelent semmit, ha a RB késöbb tud fékezni és a kanyar csucspontja a RB-nbek lett volna meg meg övé a jog is hozzá, mert elörébb volt egy egész kocsival, itt ha egy kicsit lassit hamika akkor nem érnek össze mert márt mögötte van.
Az meg megint milyen hulye érv, hogy az ötközés miatt sodródott kifelé hamilton . Azért sodrodott kifelé, mert akkor is nyomta neki mindegy minden alapon mikor látta, hogy nem fér be.
Ugy látom te csak trollkodsz .
-
simonl #176269 hamilton mai napja teljesen hűen jellemzi a teljes karrierjét.
Kilöki a fő riválisát a pontversenyben, majd kap egy himi humi büntetést, majd rászólnak a csapattársra, hogy jó lenne elengedni.
Kihagytam valamit?
Tényleg egy igazi sportember..... -
#176268 Itt meg azütközés pillanat, Hamilton már j vában lassúl ( hátrébb is került egy jó fél autónyit ..) hogy el tudjon fordulni, Max meg gőzhengerként húzza befelé,. úgy hogy van mellette 12 méter hely ... Tudta Max, hogy beszopta, azért is volt ilyen agresszív. Nekem ez fele-fele, bárki bármit mond, főleg ha azt egy ostobba niggerező barom mondja ! ;)
-
#176267 Fejezd be. Köszi. Minősíthetetlen már ez amit művelsz -
simonl #176266 Akkor most még picit léptesd előre a cuki kis távkapcsolóddal.....szívesen. -
simonl #176265 Srácok, valki csináljon már egy videót "hamilton összest" ilyen belső íves kis szemétségeiről, fizetek is érte, amellett nagyot is menne most a youtube .on. -
#176264 Jah, tényleg most látom nem volt mellette ... :D
-
#176263 Én megnéztem párszor mellette volt, aki szerint nem azzal kár is tovább fpoglalkozni, Megkockáztatom még a csúcspont is meg lett volna Hamiltonnak, mert fékezett rendesen azért kerül egy picit előrébb Max és érte utol hátsókerékkel. Hamilton az utküzéstől indult el dúrvan kifelé .... szerintem egy versenybaleset. -
#176262 Ha nem tudsz menni a szokásos szük iven mert melletted van egy autó, akkor azt kell csinálni, hogy lelassitasz, mert akkor kevesebb lesz a lendulet és kevésbé sordodsz kifelé is szukebben is tudsz fordulni és nincs összeérés.
Verstappen meg a szokásos iven ment, mert NEM volt MELLETTE, hamilton.
Ez a szinészi játék a nyilatkozatnálmeg szánalmas, eljátsza a nagy halált, hogy menynire kifáradt , de érdekes, amikor malajziába a legmelegebb versenyen, 1 körelönnyel nyer, meg meg se izzadva unnepelteti magát. meg ugyan az a PR maszlagot, nyomatja, hogy igy a szurkolók energiája,meg a gyárban igy meg ugy. miért nem lehet legalább itt saját vélemyént mondani vagy legalább mint mások egy kicsit realistábban, nem mindig ezt a nagyon ajnározós szolamokat. -
#176261 Észrevehetnéd hogy minden esetben kivétel nélkül ezt a senkiházi sportszerűtlen embert véded. Meg sem próbálod átgondolni amit láttál.
Hamiltonnak hányadik ilyen belső íves kilökése ez? Csupán Albon ellen már van 2. Hány kell neki még mire a körmére vernek egy baszomnagy fém vonalzóval? -
simonl #176260 Berki, te vagy az?
Hiányoztál... -
simonl #176259 Na fasza, meg akartam nézni a Top Gun 2 -t....
Bosszúból letöltöm:) -
#176258 Sajnálom LEC-et, bár Ferrarit a pódium második fokán látni így is kellemes meglepetés, szép munka, a gőzhenger ellen nem volt orvosság.
HAM az én véleményem szerint megérdemelten nyert, annak ellenére, hogy inkább szerettem volna VER-t a dobogó tetején látni, vagy mindkettőjüket nullázni.
NOR, RIC, SAI, ALO hatalmas pacsi. -
#176257 Én rengeteget autózok gépen ,azt tudom , meg minden versenyző is tudja ha beszúrnak neked belső íven,NEM tudsz menni a szokásos legszűkebb íven mert MELETTED van egy autó. Szerintem Werstappen túl agreszív akart lenni , túl le akarta csapni az ívet .....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.07.18. 18:16:37 -
simonl #176256 "nem hagyja, hogy bármi az útjába álljon" by hamilton
Igen, azt láttuk. -
simonl #176255 Ez az ember nem sportember, veszélyeztette egy versenyzőtársa életét. Ennyi. Pont.
Ünnepelteti magát, Verstappent azóta továbbszállították egy másik kórházba.
Senkiháziszarember....
-
IXEMGabeo #176254 Te meg próbáld már meg levenni a szemellenzot és nem védeni a majmot... Ferrarinál sokkal erősebb a Merci... Így is ciki, hogy segítséggel alig bírta beerni Leclercet 2 körrel a vége elott -
#176253 Meg probálhatnál hamilton imádat nélkül elfogulatlanul is nézni az eseméyneket.
Egyáltalán nem volt mellette, igy igen is el kellett volna vennie, ha mellette lett volna akkor nem az első és a hátsó kerék ér össze hanem az első kerekek, és akkor nem uszta volna meg ennyi sérüléssel hamilton sem, mert akkor neki is törtek volna az alkatrészei.
Norris megérdemelte volna a dobogót. -
#176252 Próbáljatok már értelmes emberekne klegalább látszani ! :D :D :D -
#176251 Azért ezt odatette Hamilton ! Balesetet megnézve YT-on, Werstappen sokkal durvábban húzta rá, mint amennyit Hamilton picit kijjebb csúszott... szóval fene tudja, mellette volt Hamilton , miért taposna a fékbe ....
szerintem érezté ka bírák is, hogy ez nem kéne büntetni de valamit kénytelenek volntak adni... :D