182114
  • lac coo
    Ha van esze mostantó lsoha nem veszi el ... Hamart megtanul normálisan menni MAX ...
  • ToxiMaxi
    "és ebben a stílusban bele van kódolva hogy ütközni fog" egyrészt van, amikor elveszi Max, másrészt Hamiltonnál ott volt a butaság, hogy ebben a balesetben ő is belebukhatott volna, mákja volt, de nem ez az első RB, amit ő kirakott.
  • lac coo
    Így kelle ezt csinálni, helyet kell hagyni ha már kívülre kerültél, nem kakaskodni, ütkozni, csinálni milliárdos kárt meg bukni egy rakás pontot a biztos második helyért cserébe ! :DDDD 30. másodperc ..:)

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.07.18. 22:18:33
  • lac coo
    https://www.facebook.com/Simcompany/videos/177920957719315
  • repvez
    Eddig nem volt szimpi a srác, de azután a video után ez megváltozott, teljesen egyetértek vele az utolso szoig.
  • b-type
    "ez a mai nem Max vezetési stílusa miatt volt benne ugyanis nem ő okozta a baletesetet."
    Akkor nem jól olvastad amit írtam, de ez Max versenyzési stílusában kódolva van, mert ő így tolja, elveszi a helyet agresszívan arra számítva hogy a másik fél elféli a szitut, mert nem akar ütközni, akár le is megy a pályáról.
    ..és ebben a stílusban bele van kódolva hogy ütközni fog, mert valaki megadja az állandó all-in-t.
  • nearo
    Bereznay Dani rendesen kiakadt :D
  • oneal1
    nem lökte ki? csak nekiment? :D

Ember, továbbra sem Max ment neki Hamiltonnak, te milyen adást néztél, most komolyan?

Tényleg így tanít Hamilton? jól megmutatta neki
  • desigo
    Banner csere pls!
  • oneal1
    Nem kell ,hogy megnyugtasson, nem vagyok feldúlt :D viszont örülök ha te is így látod, hogy ez így nem volt fasza.

ez a mai nem Max vezetési stílusa miatt volt benne ugyanis nem ő okozta a baletesetet.

• lac coo
    egyik fél kilöki a másikat

Nerm lökte ki a másik fél nekiment ... Van ez így ... Majd meg kell mutatni Maxnek ha valaki beszúr belülre hogyan lehet normálisan vezetni , Hamilton előtte 10 másodperccel megmutatta neki ;)
  • repvez
    Hát verstappen hollnad létére kevésbé szivárványos mint hamilton, az utobbi években elég látványosan probált valami média bullsitre felülni, de a BLM most pont kapora jött neki.
    Kezdte a vegánkodással, meg a rappelkedéssel, meg a ruha divatozással, abban sem vagyok biztos, hogy valaki nem tologatja hátulrol, vagy van valakije akit a kormosba tud tenni.
    Csak, hogy minél nagyobb hirverés legyen körülötte
  • b-type
    Én nem mondom hogy fasza volt ha ez megnyugtat hogy nem vagyok egysíkú beszűklt agyú :)))
    ..egyébként visszakérdeznék picinyt, hogy ezt a stílust mikor fejeznétek be?

Engem nem különösebben érdekel a konkrét eset, én azt mondom hogy ez benne volt Verstappen sítlusában, az hogy majd a másik elveszi a gázt, hogy majd a másik lemegy a pályáról, az előbb-utóbb ütközéshez vezet.
    Részemről ennyi. ..lehet beszűkült az agyam :)
  • lac coo
  • oneal1
    félelmetes mennyire egysíkú beszűkült agyatok van.

Teljesen normálisnak látjátok, hogy egy VB kűzdelemben az egyik fél kilöki a másikat, kap egy szaros büntetést amiről előre lehet tudni, hogy szart sem fog érni, már akkor amikor kiírták??
    Mindezt úgy, hogy már mindenki várta, hogy vajon most mit lép a nagy FIA azért, hogy a legkisebb szar landoljon a merci ölében.... előre szar szaga volt a dolognak.

Ráadásként pedig a viselkedés és a tisztelet téma...skysports interjú alkalmával mondták neki hogy Max 51G-s becsapódást úszott meg és kórházban van. Annyival legyezte el a nagy 7x bajnok, hogy nem tudtam, a verseny az verseny.

Ezért a műveletért amit ma a versenyen csinált, ha pl Mazepin csinálta volna akkor kivették volna a kormányt kezéből és megköszönték volna az idei részvételt.

Ne mondjátok már, hogy ez így fasza volt!
  • lac coo
    Hááát... azért Max se teszi zsebre amit kapott az tuti ;) Lesz ő még szivárványszín bárányka a pályán ... :)))
  • b-type
    "Sajnálom a hamilton fanokat akiknek a kedvence 7vb cím után is ilyen szarul akar előzni :D :D :D
    Folyamatosan és véletlenül :D"

sose' sajnáld :) előzésből versenybalesete minden versenyezőnek volt, csak van akit nem büntetnek meg érte :)))
  • maffioso
    Fájdalmas milyen gusztustalan hozzáállásod van. Kezet foghatsz a haveroddal.
  • lac coo
    Max meg ha igy akar védekezni nem hogy 7 egy VB címe se lesz :DDD
  • __Jacek__
    Sajnálom a hamilton fanokat akiknek a kedvence 7vb cím után is ilyen szarul akar előzni :D :D :D
    Folyamatosan és véletlenül :D
  • mcmoha
    Imádom ha valami disznóság történik a versenyen, mert akkor napokig van mit olvasnom itt a topikban.
  • mcmoha
  • b-type
    "Alap,hogy érdeklődök,odamegyek vagy valami ilyen baleset esetén.Az ünneplés a végén pedig szánalmas volt.
    Emberileg nulla."
    :)))
    Emlékszem amikor Kimi áthajtott a szerelőjének a lábán, majd 10 méter után megállt az autójával, mérgesen bevágta a kormányt az ülésbe azt beballagott a pit-be le se sz@rva a szerelőjét.
    ...akkor még ez valahogy tök normális dolog volt a topikban, emberileg is tök oké volt :)))))
  • oneal1
    ajjjj ember... :D

azt mondja el ha a saját belső ívén fordul el nem pedig a másikon, úgy is lehet előzni!

tehát első körben agyatlan kell támadni? ne csináld már....
  • b-type
    Mit mond el? ..hogy 23 körös gumikon másként támadunk mint az első körben?
  • desigo
    Alap,hogy érdeklődök,odamegyek vagy valami ilyen baleset esetén.Az ünneplés a végén pedig szánalmas volt.
    Emberileg nulla.

Az őt másodpercekkel követő Senna azonnal megállt a pályán, odarohant Comas autójához, leállította annak motorját, hogy ki ne gyulladjon, s stabil állapotban tartotta versenyzőtársa fejét, amíg az orvosok a helyszínre érkeztek.

• repvez
    mindenki hulye csak ö a helikopter
  • oneal1
    ez a kép mond el mindent!

második alkalomra már tudta, hogy kell elfordulni...

Undorító volt a pali viselkedése a futam után, ma biztos nem gyűjtött több szurkolót!
  • repvez
    ez meg a másik, hogy a nagy önimádatban, hamilton elfelejtett megemlékezni, hogy egyáltalán jol van e MAX és , hogy sajnálja a dolgot , hogy igy alakult.
  • RatBaG #176302

• lac coo
    Mondjuk ez a médiaháború ami van az undorító, ki tud jobban picsogni ... mintha nem tudná Max is mi történt :)
  • RatBaG #176300
    First of all: I am glad I’m ok. It was quite an impact at 51G but feeling better
    Obviously very disappointed with being taken out like this. The penalty given does not help us in any way and doesn’t do justice to the dangerous move Lewis made on track
    Watching the celebrations after the race while still in hospital is disrespectful and unsportsmanlike behavior but we move on.

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2021.07.18. 20:25:51
  • lac coo
    No mindegy én megmaradok verseny balesetnél, kedvemre való az ilyen adok kapok, jogosnak nem érzem a büntetést, nyílván a világnak kelett valamit kirakni a kirakatba. :) Max meg dondolkodik kicsit, megére -e ez mikor ilyen szoros averseny ...
    Perez meg lassan megy Albon után ,az a nyakatekert autó pilótagyilkos... :)
  • __Jacek__
    Kirakta mint a szart ugyan ilyen undormány volt mint ez, de remélem a karma...
  • barcalaci84
    Portiamoban Max vette el...Hamilton teljesen ugyanaz a stílus csak pepitában...mindig is ilyen volt... mindig leterelt mindenklit és kiarakta a vállát...általában a csapattársait :)
    de szerintem ninbcs ezzel baj...én szeretem a kemény versenyzést nézni...ha túlmegy egy határon , akkor persze büntessék...szerintem a múltkori büntetések is rendben voltak és a mostani is ... meg a tegnapi Russel bünti is
  • lac coo

Lecrec-t taVAly is kiraKTA JÓL RÉMLIK ... :)( faszom..buzi hasítottbőr kormány kesztyűben gépelek ..)
  • lac coo
    Hát hol volt ha nem melette ? :DDDD
  • b-type
    Lehet ezen fortyogni, de aki nem látta ezt Verstappen versenyzési stílusában az vak. Ebben az évben minden versenyszituációjukban Hamilton vette el, vagy ment le a pályáról, Verstappen meg tolta az agresszívet mert működött, csak hát a külső ív az ugye külső ív.Amikor Leclerc-t kitette az A1Ring-n, rányitott kormánnyal, szándékosan, akkor Leclerc is megjegyezte hogy oké, ha így akkor így.
    Egyszerűen Max ebben él, majd a másik elveszi. Ebben meg benne van a rizikó.
  • __Jacek__
    Szerintem se, csak most a kocsit a pozitív energia hosszította meg hogy azt hiszed mellette volt, jóhogynem azt linkeled be hogy 3 kanyarral arébb mellette volt :D :D :D
  • barcalaci84
    azért Hamilton ezt csinálja a karrierje kezdete óta...utóbbi években mondjuk nem volt verseny , meg 1 seccel gyorsabb autója volt mindenkinél így még sokszor okos volt...rengetegszer terelt le ő is másokat, ahogy Max is kirakja a vállát ha tudja...szerintem egyértelműen hamilton volt a hibás most ...jobban kellett volna lassítania , mert ezzel a tempóval ígyis ugyis nekiment volna Maxnek...ha Max enged egy kicsit , akkor is ütköztek volna , csak akkor nem a hátsó kerekét találja el...

megkapta büntetést is...szerintem a 10mp teljesen renben van egy ilyen esetért... kemény versenyzés volt ...most egy kicsit túl kemény :)
    az meg nem a szabályok hibája h Maxot , meg Hamiltont nem igazán lehet érdemben büntetni h , mert annyival gyorsabbak mint a mezőny többi része...
    Max most megszívta ...de lesz ez fordítva is szerintem:)...
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2021.07.18. 19:59:09