FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

nearo
Ausztrália csúszik a szezon végére, Bahreinben lesz az első futam
https://telex.hu/sport/2021/01/12/sport-forma-1-bahreini-nagydij

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

sure
Csak egy szar szóviccet tudok erre
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Abiteboul is megárt a sok

Isten nem bottal, hanem VMware.

repvez
Lehet Alonsoval nem jöttek ki :
Ti mennyire emlékeztek a hibrid éra versenyzőire?
https://autosportoldal.hu/2021/01/10/megtudod-nevezni-a-hibrid-era-versenyzoit/

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

repvez
vagy 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Botond
#175109 😉
Szabi
és mi legyen rajta ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

repvez
De arról majd lesz, hogy a Ferrari is fekete lesz idén és sainz is térdel mint a kisangyal 😊
desigo
Új bannet pls
köszi
Magnum PI
Ezért indítottunk barátokkal egy F1.5 Fantasy ligát ahol tilos volt Merci, RB és Ferrarit választani. Minden esetre így egész izgalmas lett 😊.

Persze utólag látjuk hogy Albon meg a Ferrari is maradhatott volna, de majd azt idén.

AnuluWork
Tényleg, van már arról fotó, hogy Hamilton egy fehér nő előtt térdel? 😄 Sehol nincs egy sem erről a neten. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.01.06. 20:28:45

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Merci unalom

racingarena.hu | gokartsopron.hu

fasza akkor tuti ujabb Merci uralom lesz<#integet2><#nezze><#nyes>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

repvez
ez lett volna, de elhalasztották egy évvel a covid miatt. igy marad minden ugy ahogy volt 2020ban csak minimális aero változások lesznek ami elvileg 10% tapadás vesztést hoz igy lassabbak lesznek a kocsik,

[HUN]FaTaL
Az ideitől lett volna, de a covid miatt toltak 1 évet.

http://goo.gl/gd6Zi5

nem az idei szezontol lesznek a nagy szabalyvaltozasok megint, ami talan osszekuszalna kicsit a dolgokat?

bar a Merci tuti keszult erre is...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

gyorsan fel tudna epiteni a marketingjet Russell...szerintem mar most eleg nepszeru lett es hamarosan jovedelmezo is, ha jonnenek neki az eredmenyek...

Magnum PI
Habár szerintem Russel gond nélkül tudná pótolni a pályán Hamiltont, nem tudjuk mit ad hozzá a csapathoz a színfalak mögött. Az is fontos kérdés, hogy marketing oldalon mennyit bukna a Merci egy váltással. Valamint ott van még az, hogy Bottas nem fog beállni egy újonc mögé és akár a konstruktőri bajnokság is veszélybe kerülhet ha el cica harcolják a szezont.

Én úgy látom hogy 2021-re kell a stabilitás még a Mercinek hogy behúzzak gyorsan az évet és 22-re tudjanak fókuszálni. 22-be meg mivel minden új lesz, jó lenne egy tapaszt pilóta a csapatba amíg nem érnek össze a dolgok. Én is inkább tartanám meg Hamilton még 2-3 évre és majd Bottast raknám ki 22-ben és hoznám be Russelt a helyére. És akkor szépen Hamilton mellett majd felnő. Hamilton meg 8VBvel a zsákban már lehet nem fog annyira kakaskodni, hogy Russel csak 2. számú legyen.

Ezt az érát is azért hozza a Merci mert nagyon betaláltak az elején és mindig megvolt az az előny, hogy nagyon hamar tudtak fejleszteni a következő évre.
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2021.01.04. 13:28:37

repvez
Biztos jól szopik a csaj... Mi durva Csóri Kvjat felcsinalta aztán le lépett a csaj egy sikeresebb pilotaval

__Jacek__
Meg fognak egyezni ez 99.99%.
b-type
ja, nem, Hamilton simán visszavonul...teli van lehetőségekkel meg szándékkal.
Igen, sokan úgy gondolják hogy Russell simán megnyeri a bajnokságot Hamilton helyett és még spórolnak is sok milliót. Hozzáteszem még én is ezt gondolom valószínűnek.
Viszont ettől még ott a lehetőség, áá nem írom le, linkelem mert már leírtam:
link
link

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

__Jacek__
Nem értünk egyet a kinél van rizikó, a Merci 99% hogy tálna a helyére pilótát aki hozza az egyénit, mennyi ez az esély forditva(ő talál vb autot)? 😄
b-type
Sok minden lehet, egyértelműen rendhagyó a dolog, sőt Hamilton rossz alkupozícióban van mivel Wolf már leszerződött, ő pedig még nem.
Az autó biztos hogy nagyon jó hiszen tavaly már nagyon korán átálltak rá, a csapata szuper teli nyerő adatokkal.
Ettől függetelnül a nagyobb rizikó annál van aki nem egyezik meg Hamilton-nal.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

__Jacek__
Minden pletyka egyenlőre 😊 Konkrétum max ha alá írt, de akkor sem a történetről.
De valami csak nem kerek ha ennyire húzódik..
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2021.01.04. 07:51:27
b-type
olasz újságírók szerint..

__Jacek__
2+1 év és 40m+10% VB win és egy AMG One az ajánlat eleve ... lulunak ez kevés a covid alatt.. BLM forevör😄
Magnum PI
Hát a szerelem nem válogat 😉

De azért durva, hogy világsztár F1 pilótaként hoszunx évesen egy egy gyermekes anyukával jön össze ami kvázi garantált, hogy nem fog pár évnél tovább tartani (szegény gyerek).

AnuluWork

AnuluWork
Akkor annyi a rekordnak. De el fogja vállalni a 2 év plusz 1 évet 30 milláért ...

Magnum PI
Milyen magas ló?

repvez
Az biztos, hogy nagy pofára esés lenne Lajosnak, ha a magas lóról egyszer csak a földön találná magát, hogy nehogymá minden úgy legyen ahogy ö karja, és már ugye minden ülés foglalt és ennyit egyik csapat se tudna adni neki még akkor sem ha esetleg elgondolkodnának rajta, hogy valamelyik pilótáját lecseréli Lajosra.
HTS s3rg1nh00
eközben a világsajtóban: a Daimler megvétózta LH kéréseit az új szerződésével kapcsolatban,évi 50M-t kérne és 4 éves hosszabbítást...mekkora lenne,ha elküldenék a gyászba és beültetnék Russellt,szegény Bottas sírhatna: "bakker,megint egy brit szupertehetség?nemáá"<#vigyor5>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

AnuluWork

b-type
Legyen izgalmasabb, szorosabb a versenyzést tekintve, BUÉK!

lac coo
BUÉK !!

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

sure
Szűk körű nemzetközi házibulikhoz éjfélre

Isten nem bottal, hanem VMware.

lac coo
Sir Lewis Hamilton .... !

https://autosportoldal.hu/2020/12/27/megtudod-nevezni-az-egyeni-vilagbajnoksagok-2-helyezettjeit/
RatBaG
lando 15 évesen. a riporter gyerek 12, a csapattársa 16.
wtf 😄D

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Uhh, ez a Palik kommentálás, de borzalmas. Minden szakmaiságot nélkülözve üvölt.

Megerdemelte

lac coo
Nem mindegy a nézőszám, nálunk ez is közpénzből van kikozmetikázva így -is úgy is .. ! 😄