FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Ez nem Talmácsi volt menedzsere?

A medve nem játék.

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
én emlékszem olyan isdõmérõkre pénteki napon hogy esett az esõ és basztak kimenni..vagy pénteken jó idõben megfuttok a kvali idõt a szombatin meg a boxban dumáltak mert esett az esõ...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

nearo
Nemtom mit izéltek... csak két ember elõzött a török futamon.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Boldog és boldogtalan

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

a.carkey

A medve nem játék.

hagyd rá én már kiosztottam vasárnap😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Epic verseny volt!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ulvar
Azzal ugye tisztában vagy, hogy ezek nagy része az esõnek köszönhetõ valamint rajt utáni helyezkedések. Már nem azért de veled ellentétben, több millióan könyörögtek azért, hogy olyan versenyt lássanak, mint az elmúlt Török GP. Amúgy sikerült 10 perc összefoglalót csinálni egy egész évbõl? 😄.

MINDENKI, azt mondta hogy mekkora unalom az F1 az elmúlt években, most te azzal jössz amint változtattak ezen, hogy mennyire szar most, és milyen jó volt tavaly? Érdekes egy figura vagy. De még mindig jókat nevetek rajtad!!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Csak neked egy csokorral a 2010 es "félreállásokból"...

Nem basztatni akarlak, tényleg, de nem az Ambrus Gergõ új nickje vagy..?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Norbi1990
Köszi <#worship>
Ulvar
Fasza összefoglaló! Végre akciókkal teli!

passatgt
The Exies - What You Deserve

Norbi1990
Összefoglaló

Valaki megmondhatná mi a zene alatta 😄
a.carkey
Nem vagyok Schumacher párti, de azért legyen már egy normális versenye. Ha Spaban semmi gixer nem keresztezi az idõmérõjét, és a versenyen sem esik, intézik el az elsõ körben, blabla, lefogadom, hogy megnyeri.

De addig is jöhet még olyan verseny (Monaco, Magyar nagydíj) ahol akár brillírozhat is. Várjuk meg az év végét. Ha egész évben ezt a teljesítményt nyújtja, jövõre már nem indul.

A medve nem játék.

Ulvar
Amúgy ja, tavaly meg tavaly elõtt CSAK úgy tudtak elõzni, ha valaki félre állt és kikerülte...úgyhogy...

Sõt én arra gerjedek hogy úgy érjenek be ahogy elrajtoltak.. sokszor kiakadtam ha véletlenül volt egy motor hiba.. komolyan Palik fölemelte a hangját és fölébredtem.. elég ideges voltam ...

Szerintem is halál ciki hogy a gyorsabb útól éri a lassút és megelõzi... elég röhejes😄

applecomputers
Nem nagyon értem ezt a fórumot, mindenrõl és mindenkirõl szó van, csak a lényegrõl nincs. Schumacher miért ennyire lényeg? Régen jó volt most szar, nem kell itt rágódni ezen. Meg azt sem értem mit rinyálnak itt egyesek a DRS-ellen, mióta nézem az f1-et, a szezon ilyen korai szakaszában nem kötött le egyetlen futam sem. És mi ez a baromság hogy "idén annyiból áll egy elõzés, hogy a gyorsabb utoléri a lassabbat, és kikerüli" ???? Mert tavaly hogy a fenébe elõzték egymást, átrepülte egyik a másikat vagy mi ?

antikarakter :D

desigo
jól keresett tavaly...

"Bernie Ecclestone vagyona 2,5 milliárd font. Ezzel õ a 23. leggazdagabb ember Nagy-Britanniában. Tavaly a 38. helyet foglalta el az F1 porond mestere.

Ecclestone 2009-ben 25 év házasság után vált el Slavicától, ami 670 millió eurójába került. "
Ulvar
<#eljen>

mcmoha
Nem rad gondoltam amikor az ellene folyo kampanyrol irtam.😊 Ha nem indulnak akkor szerintem sulyos buntetesre szamithatnak. Nem is ertem hogy usztak meg az Indianapolisi balhet? Egyebkent en is azt mondom, hogy aki veszelyesnek tartja az ne hasznalja a DRS-t.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Ulvar
Villeneuve akkor is elkapja Schumit ha nem fordul rá, ezzel cseszte el, hogy ráfordult...

Pluskast
Sajna igaz😞

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Totti5
Vili kicsit kisodródott, de Sumi látta és nézte hogy ott fordul erre belekormányozza az autót még poénból? nem is értem hogy gondolta, vagy mit akart ebbõl kihozni.

Ulvar
Nem Barichello ellen folyik divat szapulásként. Évek óta basztatom 😊. De ez az igazság. Amúgy minek érdekvédelmi szervezet azt nem értem...ha azt mondja egy vagy több pilóta hogy nem indul el akkor nem indul el kész...ha mondjuk veszélyesnek tartja, vagy nem használ kiegészítõt...na mindegy...

Totti5
"Inkább picit Petrov volt vakmerõ és Schumi kár h feladta a belsõ ívet"

Érdekes mód Hami Button ütközés nélkül tudja azt megcsinálni, amit Sumi mostanában nem. Értem én hogy ragaszkodik, és megmutatja és elhiszi hogy sikerülni fog, de már nem egy eset volt, sõt túl sok amibe úgy ment bele hogy azzal a versenye ment tönkre. Fejben kellene higgadtabbnak lennie, de biztos nem egyszerû egy gyors és stabil Rosberg mellett... igen most õ az aki nem az elsõ számú és neki kell megmutatni, hogy jobb tud lenni a csapattársánál.

mcmoha
Barichello a pilotak erdekvedelmi szervezetenek az elnoke, tehat jogosan ("hivatalbol") szolalt meg. Elegge hanyingerkelto az a kampany ami mar evek ota folyik ellene.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Schumi esetében a szándékot büntették...csak az fura, hogy akkor olyan szabály volt, hogy a teljes vb pontjait elveszik...

mostani Petrov esetnél nem húzott rá Petrovra ott összecsúsztak sima versenybaleset volt semmi szándékosság nem volt egyikõjük részérõl se. Inkább picit Petrov volt vakmerõ és Schumi kár h feladta a belsõ ívet

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ha te mondod..

Ulvar
Barichello újra besült.

Az FIA elnöke, Jean Todt a DRS monacói használatával kapcsolatban a következõképpen fogalmazott: "Ez egy lehetõség, senkit sem kötelezünk a használatára."

Barrichello ezt az érvet nem tudja elfogadni, és biztos abban, hogy mindenki használni fogja. "Emiatt nem kizárt, hogy a biztonsági autó gyakran lesz bevetésen."

Nem lesz képes arra Barichello, mint annak idején Fittipaldi. Okos enged szamár szenved. De hát õ még is szamár marad, mert ugyanúgy használni fogja. Senki sem kötelezi, még is használni fogja.

Ulvar
A cikázást mondtam hogy baleset veszélyes, és az hogy szabályba fektetni, hogy akárhányszor válthatsz ívet védekezés közben...az ezt eredményezné. De gondolom te jobban vágod a témát, mint mindenki, az idõmérõ részt a tököm sem tudja hogy hogyan jött ide, mert errõl meg szó nem volt. Le kéne állni a felesleges flémeléssel.

Igazából magadat röhögteted ki ezekkel, de én jól szórakozom egyelõre!

(amúgy meg: #110193)

ne haragudj, de ebbõl a hsz bõl nekem az jött le, hogy picit régebb óta követem az F1 et mint te..

Akkor még nem az agyonszabályozott, költségcsökkentett, motorbefagyasztott faszság volt, rinyáló pilótákkal, hogy jajj-jajj feltartottak a gyors körömben, amit ma F1 nek hívnak.

MIkor az idõmérés még úgy zajlott, hogy MINDENKI a pályán volt. Ott már az idõmérõn is küzdelem volt.

Mi az, hogy balesetveszélyes?? Védeni a pozíciót? Autóversenyben??

Ne röhögtesd már ki magad.. És még ki is oktatsz... agyameldobom..

Ulvar
Tovább csúszott Villeneuve a francba... ha nem fordul rá Schumi õ nyeri ezt az ütközetet, és rosszul tette hogy idegességében ráfordult.

bardocz
Itt mi volt a koncepciója?😄D

Lehet megszokta, hogy egy ideig senki sem tudta megelõzni, annyival gyorsabb volt az autója, és most már nem akarja ezt elhinni, inkább megpróbál elfordulni, hátha csak képzelõdik<#idiota>
Ulvar
Miért? Szerintem tök ugyan az történt. És hogy õszinte legyek ezt a büntetést nem is értem...Szerintem a Senna - Prost kilökések durvábbak voltak... Igaz más éra volt...

kissé azért más eset...kár is hasonlítgatnod...

Norbi1990
Ezen mindig nevetek, hogy Schumacher átakar menni a másikon, hogy neki kormányozza a kocsit? 😄
Ulvar

Emlékeztek? Olyan ismerõs ez a hétvégi Petrov Schumacher csatára...és emlékeztek a végkimenetelre...érdekes. Nem vitára akarok okot adni...no offense..

bardocz
Mansell azért elég rossz példa, még nem láttam videót, ahol védte volna a belsõ ívet rendesen.
Ulvar

Itt egy példa, de nem akarok példálózni. De azzal hogy ezt szabályba fektetnéd elérnéd azt, amit tavaly Malájba láttunk Hamiltontól....

Senna vissza elõzése 4:50tõl...

Ulvar
Hát én pl nem láttam régen senkit se cikázni, ezzel meg ha szabályba foglalnád ezt látnád, hogy cikáznak, hogy ne jusson a mögöttük levõ szélárnyékba, és én ilyet nem láttam régen. Lehet hogy a Senna-Prost idõszakot nem láttam élõben de '94-tõl figyelem a sportot, és ilyet nem láttam, Max 2 sávváltás...

Falcon83
Igen az új terv hogy keskenyebb elsõ szárny lesz, redukálják a hátsó szárnyakat, és kisebb diffúzor. Szívó hatásról szó sincs tudtommal. Persze ez a napokban változhat mert most egyeztetnek errõl, de a legfrissebb infók szerint ez a helyzet.

régebben leszavazták de van új terv.

Falcon83
Ezt ne mmost szavazták le? Azt írták, hogy a csapatok a jelenegi aerot akarjál átalakítani és kisebb diffúzotok meg skisebb szárnyak lesznek. Igaz errõl pont most fognak dönteni, de az eredeti terveket amikben a szívó hatás, meg az aero visszaszorítása volt, azt leszavazták.

DRS valszeg 2013 eltünik
Kers meg 30-60 sec az egész versenyre mindenki ossza be
2013-tól vissza jönnek a szoknyás autók!!!! a kaszni termeli a leszorító erõt de kb a felét mint most! kicsi szárnyak.

Falcon83
Az idei szezon elõtt sem volt ez az egy irányváltásos szabály. A versenyzõk közt volt egy megegyezés, hogy csak egyszer váltanak irányt, de ez nem volt szabályokba fektetve.

Sose volt ilyen???
Bocs, az en TV-men Sennaek ezt csinaltak, lehet rossz volt es le kellett volna vinnem a Gelkaba...

http://gaborszantai.co.uk/

Ulvar
Na az utolsó pont a világ legnagyobb butasága volt...

1, baleset veszélyes
2, sose volt ilyen! védeni kell egy ívet és kész, az vagy belsõ vagy külsõ.

A többivel még egyet is értenék, de akkor azokat elõbb teszteljék le, rendesen pályán csapatokkal közösen! Valamint azt amit Todt is be FOG vezetni, a tesztelés vissza állítását.

Amit csinalnek:
- DRS ne
- KERS ketszer tobb
- Aerodinamikai hatasok szabalyozasa
- lehessen barmennyiszer iranyt valtani vedekezes kozben

http://gaborszantai.co.uk/