FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, ez nem DSR elozes volt.. Es mar a hosszu egyenes vegen ugy kezdi a helyzkedest, hogy a csiki-csuki vegen pozicioba legyen..

Minstrel
már beszélték a pilóták korábban, hogy monacoban ne legyen DRS

http://topgearhungary.blogspot.com/

Totti5
Hivatalos hogy lesz DRS ott is, hiszen senkiek nem volt eddig semmi kifogása ellene.

Amúgy jó hogy lesz hiszen mi volt eddig? aki elõzött az úgy tette álltalában hogy a féktávon beesett, ami vagy sikerült vagy nem... rizikós volt, mert nem volt nagy sebesség eltérés, így relatív messzirõl kellett betámadni. Most a DRSel ez könnyebb és tisztább lehet és ha megvan a tempó akkor végre is lehet hajtani.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ulvar
Egy Monacoban necces lesz, de ehhez is ügyesség kell meg bevállalás, ugyan úgy mint régen.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
http://www.youtube.com/v/rODlfOGPdJU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Nem értem egyeseknek mi bajuk van...Korábban is ugyanilyen elõzések voltak, csak azt az autók kialakítása miatt és a szélárnyék miatt érték el. Ennyi...A 2009es változtatások miatt ilyen elektronikai, és mechanikai elemekkel növelik az elõzések számát, mert azóta nem volt egy két elõzésen kívül semmi, csak unalom. Ennyi, ezt akarta a többség, és meg is kapta. Akinek ez nem tetszik, sajnálom, ez van.

tegnap mondtam, hogy pályafüggõ, nem hiszem, hogy minden helyszínen mûködni fog a DRS...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Látom a szokásos... már többször kiderült te az utóbbi években háttal ültél a TV elõtt... hagyjuk...

Falcon83
Aki akart az tudott elõzni. Nem csárli bácsival kellett volna rádiózni folyamatosan hanem odatenni magukat. Akkor tudtak volna elõzni.

Amugy amit tegnap Button es Hamilton muvelt egymassal az egyszeruen csodalatos volt, pedig ott sem hasznaltak folyamatosan a DRS-t es KERS-t, hanem csak a tehetseguket.

http://gaborszantai.co.uk/

Figyelj te azt nem fogod föl hogy tavaly hiába melózott valaki az elõzésen!!
Nekem az nem elõzés amikor Vettel kikerüli Trullit...

Ez fuggott a gumi allapotatol es a KERS toltottsegetol is. A legjobb megoldas, hogy ne kerulhessen tamadasi pozicioba az uldozo, akkor nem kell aggodni.

Ez így van.. de:) pl örültek volna az Alonso fanok tavaly egy ilyennek? szerintem igen...

Falcon83
Csak az idei év elõtt egy elõzés látványos volt, melózni kellett érte, most meg csak megkerülik aztán hello.
Azért azt hozzátenném, hopgy én is mindig hangoztattam, hogy kevés az elõzés, és hogy nem ártana változtatni néhány dolgon, de mindig elmondtam azt is hogy nem kell átesni a ló túloldalára. Most pont az történt.

igen, védhetõ csak az utolsó szektor egyenesében szinte valóban kikerülések voltak, Rosberg és a többiek is szinte a belsõ ívet is hiába védték lehetetlen volt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Minstrel
de végül is most is azok elõznek akik dsr nélkül is elõznének, hiába a dsr, mert pl. Liuzzi sose fog megelõzni egy STR-t se vele se nélküle

http://topgearhungary.blogspot.com/

Te meg azt felejted el, hogy nem volt lehetoseg a versenyzok kozotti kulonbseg kiaknazasara.
Ez az autokrol szolt. Ha jol megterveztek, akkor egy kozepes kaliberu pilota is kepes volt tartani egy Alonsot, Schumachert vagy Webbert korokig.
A legjobb pilotak sem tudnak semmit tenni a legaramlatok ellen.

Szerintem mar letoltheto a futam, igy be tudod potolni a tegnapi kihagyott verseny megtekinteset es lathatod, hogy igenis vedheto a szituacio es visszatamadasra is van lehetoseg.

Falcon83
A csapatok a 2013-as szabályokról egyeztetnek

A csapatok már megint hülyék.

Falcon83
Ja csak azt felejted el hogy az F1-ben eddig sem az utoléréssel volt a baj. A versenyzõk közti különbségek akkor jöttek ki amikor elõzni kellett. Most meg egy gombnyomás és elõtte is vagy.

A nagy fikkatok elfelejtenek egy dolgot!! ami szerintem kurva lényeges.. ahoz hogy használja a DRS-t , utol is kell érni bazz!!:)

Totti5
Igen, késõbbre is tehették volna, felesleges volt már a kanyarban, de még a szervezõk sem tudják, így minden pálya kakukktojás... kell a tapasztalat, a jó és a rossz is, de nem mindig volt egyértelmû sem, és csak pár eset volt ahol olyan nagy volt a sebesség eltérés hogy simán kikerülte, a a többi esetben csata volt még a csiki csukiban és nem mindig jött össze, mert sikerült levédeni az íveket.

hoppá, Kobayashi 6. lehetett volna, ha nem kap apróbb defektet...ezért volt a hosszas sárga zászlózás, ezért jött ki hamar a boxba és ment rövidebb etapot...így 10. lett

benõmenõ
Hát a topik nem sokat változott a 3 hét alatt <#idiota>
A Petrov-Sumi balesetet nem vizsgálták=> verseny baleset (bár kicsit fura, hogy megint petrov látszott túlbuzgónak, sumi meg ha nekerül q3-ba, akkor tuti, hogy versenyen ütközni fog)
A DRS meg tényleg kicsit sok volt, de ez nem a DRS hibája, hanem csak azt a szaros zónát kellett volna vagy 50 (csak mondtam egy számot, mielõtt érkezne a kövezés) méterrel arréb rakni.
Murder3
Na mivan megint az a CSIRA tehteeségtelen elõzni nemtudó Vettel nyert.
Biztos h elcsalta a Red Bull mi más lehetne.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Ulvar
Ezt hívják divat fikázásnak.

Divat fikázók...cöhh...ez van, én sajnálom õket. Nekik semmi nem jó. Éljetek így akkor. De mondom ha nem tetszik tegyétek azt amit én. Nézzetek mást...kész.

az a legszebb, hogy egy forumon tema, amit a stewardok magasrol lesz_rtak:)

egy szóval nem bántottam Petrovot, úgy ahogy mondtad kellõen agresszív volt, sajnos ma Schumacher kárára...

Totti5
Heifeldhez meg még annyi köze sem volt, mert nem is láthatta hogy mit csinál a német. Petrovot nem kell rugdosni, mert korrekt versenyzõ, még akkor is ha láthatóan élvezi és kihasználja a Rönó adta lehetõségeket és ha kell akkor agresszív. Tavaly Alonsot tartotta, most Sumit kényszerítette hibába... egy jó pilóta, remélem tart ez a lendület és fejlõdés, és már nem hibázik!

ez nagyon alja.:D
Nem hiszem el, hogy meg mindig nincs hazigazdaja a topicnak...<#help>

<#eljen><#eljen>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

szimpla versenybaleset volt, ráhúzott Petrovra, de utána a saját ívén maradt Petrov pedig pont nem fért el. Egyikõjüket se hibáztatom az meg egyenesen baromság, hogy csakis megint Schumi lenne a hibás...

Kit--Kat
Ez nem a sarki késdobáló, kicsit próbálj felnõni az embere szintjére!

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Dehogynem tehetett, nem kellett volna rákanyarodnia Petrovra...

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ne kezd el légyszives, mindenki jól megvolt vita nélkül, fejezd abba, ne gerjeszd a feszültséget!:)

Falcon83
Blablabla. Lehet alkesz néha ezzel magyarázta a szar teljesítményt ettõl még érdekes, de akkor Hami hogy csinálta. Vagy az õ autóját elkerülték midig ezekl a mágikus piszkos légáramlatok? :)

Abban a korszakban, amikor a regi nagyok versenyeztek nem volt piszkos levego az autok mogott, azert lehetett elozni. Itt 2010-ig ha kozel ment a tamado, akkor elvesztette a tapadasat es eselye sem volt, talan csak a boxutcaban.
Ha atterveztetnek az autokat, akkor nem lenne szukseg DRS-re, de szerintem ebbe senki nem menne bele.

Megjegyzem, hogy a pilotakat peldaul nem zavarja, mert tudjak, hogy vedekezokent rossz, ami tamadokent segiti oket. Ergo ami a DRS elvesz, azt vissza is adja.

rácsúszott Schumi szárnyára**

arról már nem õ tehetett h Petrov miután elment, rácsúszott Schumi már tartotta az ívét Petrov pedig túlzottan vakmerõ volt, még Heidfeldet is majdnem kitette a box utcába

Kit--Kat
A baleset egyértelmûen Schumacher keménykedésének az oka volt. Annyira felesleges mozdulat volt az a rálegyezás mint Rubens falra kergetése.

az tény és elismerem, hogy egyes pályákon túl könnyû elõzni...szakemberek is elismerik. Azzal is egyetértek, hogy ez nem tudás, hogy benyomjuk a DRS és a KERS gombot és esélyed sincs az egyenesben...valóban kissé fura és a pozicíó védés gyakorlatilag megszûnt. Rosberg azért kemény gumival tudta picit Hamiltont és Massát is tartani körökig az a nem semmi...láthatóan szinte mindenki meg lett szopatva (Vettelen kivül) a 8-as kanyar kivezetõje után:D

Falcon83
Ettõl még szánalom hogy ilyet be mertek vezetni, de ez kell az embereknek. A tizenkét éves kiscsajok lehet ettõl lefossák a bokájukat , de szerintem nagyon gagyi ahogy kerülgetik egymást. Ez nem autóverseny. Errõl ennyit. :)

pályafüggõ is, Melbourneben még mindenki arról beszélt milyen nehéz elõzni DRS-el:D Malaysia, Kína, Török pálya pont olyan volt, ahol eleve szélesek a pályák és hosszú egyenesek vannak dögivel...

most következnek a kicsit kanyargósabb pályák, na ott ne várj olyat, mint ma:)

szerintem ez még mindig jobb, mint a vonatozgatás, ami pl 2009-ben dögivel volt, élvezhetetlenek voltak a versenyek...nehéz eltalálni a helyes utat, mindig lesznek elégedetlenkedõk az új szabályokkal kapcsolatban, egyébként pedig régóta nem arról szól az F1 ki mit tud, hanem inkább a technika dominál

Falcon83
Azért, mert csak kerülgetik egymást. Itt nem azon múlnak a dolgok, hogy mit tud egy versenyzõ, hanem azon hogy most õ nyomkodja-e ügyesebben a gombokat. Ha valaki hátul van az elõzni fog.
Asszem most az F1 nagyjai forognak a sírjukban. DRS? Elõzési zóna? Védekezésért büntetnek?
Szánalom!!!

indoklásod?

Falcon83
Hát ez a mai "verseny" inkább volt majomparádé mint autóversenyzés. Be kéne már látni hogy ezzel a DRS-es nagyon túllõttek a célon.

igen, jó volt ma Alonso, Webbert is megelõzte, jó tempója volt, ma nem lehetett belekötni viccen kivül:) csak csipkelõdtem vele kicsit...

Oke, de most tenyleg nem Alonso volt, aki tehet arrol, hogy ilyen fan-jai vannak:)

Amugy nyilvanvalo, hogy nem MS hibaja volt, ha az lett volna, akkor en is beszolok :D

madmaniac: neked semmi se jó hallod, állandóan panaszkodsz, ha vonatoznak, ha nagyon könnyû a KIKERÜLÉS, szûnj már meg légyszíves annyira utálom az ilyen negatív embereket

reagálnom kellett valamit rá, mert elõszeretettel kiszúrta Schumit magának...holott a mezõny ma ide-oda mindenki alázott mindenki mindenkit, az élmezõny is Vettel kivételével mind benne volt valami akcióban

Schuminak ott volt az esete Petrovval nincs mirõl beszélni:S a Merci pedig nem Red Bull, hogy 22. helyrõl feljöjjön 3. helyre...

Kobayashinak még egy +, hogy 10. lett utolsó elõtti helyrõl...

Ulvar
Egy pici ütközéstõl is sérülhet a futómû...
http://www.youtube.com/v/uNpnIdm29Sk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Nézd csak meg.