FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
az mindig jó,mindjárt jön a wtcc second race

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Dietrich
WSR 3.5 ma is jó volt.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
ja majdnem..hibázott a végén..1 századdal kapott ki.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Majdnem meglett a dobogo......

Dietrich
17. lett Tarquini tök utolsó..nagyjából beleszartak az egészbe csak vigyázott Norbi a cuccra, hogy ne törjön.
3 vagy 4 kört ment összesen.

Mi volt..?

Dietrich
a mai WU-n a zengõ team bemutatta milyen volt régen a F1 pénteki idõmérõ esõben :p

Kit--Kat
Nekem csak az isztambuli árkád elõzések voltak nagyon negatívak a hosszú egyenesben + 30-as sebességkülönbséggel különösebb erõfeszítés nélkül. A többi helyen az a kis rásegítés az okés volt a részemrõl.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

WTCC-ben es DTM-ben is gyakran van vonat, raadasul inkabb nincs eselye mostanaban annak, aki nem a legjobb autoban ul.

Az idei F1-gyel aki nem elegedett - eltekintve Vettel folenyetol -, annak szerintem elobb a sajat gondolatait kellene rendberakni, hogy miert is nem jo neki semmi...

http://gaborszantai.co.uk/

bakkerman
kérlek szépen nem mondasz hülyeséget!

nyuny01
ezek szerint futamok után csak fröcsögni jársz ide...

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

bakkerman
nagyon komoly futam volt,mindig felüdülés a wtcc-t és a wsr-t néznem,olyankor megfeledkezem róla,hogy van az az F1-nek nevezett valami vicc is 😊

bakkerman
hátha eltud menni valameddig a 3 krúzzal,és megszerzi a 4. helyet!

OFF: Michelisz Norbi 4. lett az idõmérõn a WTCC-ben...Huffy nyerte az idõmérõt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
A két dolog üti egymást. A szabályokkal csak azt a mérhetetlen költekezést, fejlesztést probálják kordában tartani és jobb útra terelni ami egyátalán nem egyszerû mint láthatjuk. Ez van, ezek a prortípus sorozatok önmagukat nyirják ki, vagyis azért mert vannak akik 100 millióból gazdálkodnak és vannak akik 1 millióból ha az arányokat nézzük, ez pedig minden csak nem fair és nem a versenyt szolgálja. MotoGPnek is ez a rákfenéje.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dietrich
valóban nincs..jobbak a versenyek az egyen bajnokságokban.

Totti5
Egyenautók, az F1éhez sem hasonlítható aeróval és erõvel... nincs értelme összehasonlítani.

passatgt
Tavaly nem volt hátsó szárny meg kers.
Volt elõzés? Nem. Akkor mirõl beszélünk?😊

Dietrich
juró2-n most WSR 3-.5 Monzából.
mindenféle kers meg hátsószárny buzulás nélkül verseny van és elõznek..

Dietrich
élve szedték ki ez biztos.

TomSolberg
túlélte?

Dietrich
off
spa és a hírhedt kanyarja..

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Falcon83
Legalább hihetõt kamuznál ...

meg par napig marad, csak bosszantani par idiotat😊

TomSolberg
2013-tõl 1.6 turbómotorok helyett 2.0 turból lesznek 800 lóerõs korlátozással.
Erre jön még a módosított padlólemez,+ kers, kevesebb leszorítóerõ.
Kb 360 as végsebesség lesz

Totti5
Ha az RB 2012ben is ilyen erõs lesz és a többiek csak futank utánuk simán elképzelhetõ hogy eligazolnia 2013ra.

mi ez az új logó?

HA! igaz lenne es sikerulne Vettelt vernie (amennyiben Vettel nem megy a Ferrarihoz), akkor Hamilton elmondhatna, hogy harom - Alonso, Button, Vettel - vilagbajnok csapattarsat gyozott le😊

Totti5
F1 live, szóval erõsen fenntartásokkal.

A legfrissebb hírek szerint Lewis elõszerzõdést írt alá a Red Bull csapattal 2013-ra, ami természetesen egyelõre nem kötelezi semmire, csupán biztosítékot jelent számára.

Ha igazak a jelentések, akkor Mark Webber 2012 év végéig hosszabbítana Sebastian Vettel mellett, és 2013-ban Hamilton váltaná a volán mögött az ausztrált.

Ulvar
Ezért kérdeztem 😄. De lehet...nem tudom, hátha valaki okosabb és tudja.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

gondolom arra akart utalni a video, hogy annyian hátrahagyták szegényt, hogy õ bizony ezt nem csinálja tovább inkább bedob egy hamburgert😄😄😄 az is lehet, hogy volt egy efféle rádióbeszélgetése, amirõl nem tudunk...

Ulvar
az a sajtburgeres dolog az mi? Nem vágom.

nearo
Ja hogy sepang... nem szóltam <#zavart1>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
Utolsó elõtti mondat:
"Lényegében ez történt már Sepangban is, ahol Nick Heidfeld ugrott elõre a rajtnál, betöltve Seb alkalmi hátvédjének szerepét.
Wtf? Talán Rosberg, nem?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

HEidfeld és Petrov xD Rosberg a sajtburgerrel hatalmas

matthias92
The Exies - What you deserve 😊)

Dietrich
biztos a franciákkal nincsenek jóban 😉

Ulvar
Takuma Spirit 4 ever!!! Ez tény!

desigo
Firerock
ez mind szép és jó csak már a Hell nem támogatja Tomit😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Ulvar
Ezt írtam...

Falcon83
Píz nélkül Tomi se fog sehova eljutni.

Minstrel
majd a HELL megveszi a Williams-et aztán bedobja Tomit az egyik autóba 😊)

http://topgearhungary.blogspot.com/

Ulvar
Zsótikának pízbõl sikerül Tominak tehetségbõl kell ami nehezebb...pláne mostani ár viszonyok között...

Falcon83
GP3-ból nem az F1-be jutás a cél hanem a GP2-be jutás. Persze aki bármelyik formula autós nevelõsorozatban versenyzik az kb mind az F1 a végsõ célja szóval ilyen szempontból nagyon sok ellenfele van és évente max 3-4 versenyzõ kerül be az F1-be szóval nem egyszerû dolog. De hátha sikerül. Ha Zsótinak összejött akkor neki is összejöhet.

Minstrel
esélye van azért, de GP3-ban vannak 30-an, GP2-ben is 20+ ember van, meg akkor még ott van a WSR, ebbõl mindenki F-1-es akar lenni és ez tényleg nehéz, de lehet Stefano berugdossa, mint Talmát a MotoGP-be, bár Talmának nem érte meg felmenni véleményem szerint

Máté94
Szegény szerintem sose jut el az F1-ig... 😞
Minstrel
de az