FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minstrel
régen azért voltak "csodák" Kimi meg Button is alig versenyzett többet, mint KPT eddig, és már mentek is Forma-1-be, persze õk nem magyarok.. (ha eddig ezt valaki nem tudta volna :) )

http://topgearhungary.blogspot.com/

Totti5
Kimaradt a sikeres szó, vagyis keményen benne kell hogy legyen az elsõ 3 max 4ben, gyõzelem, dobogók stb... akkor talán, de ehhez a GP2ben is az élen kell majd mennie.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Magyarkent, semmi penzzel a hata mogott meg folyamatos 1-3 helyekkel sem lenne eselye. Sajnos.

http://gaborszantai.co.uk/

attól még, ha Kobayashi elmegy nagyobb csapatba Peter Sauber kiszúrhatná neki van érzéke a tehetséges versenyzõk kiválasztásához

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Dietrich
2 év a GP3-ban
utána GP2
majd valamikor álom az F1

ezt mondták az érintettek.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

jelen pillanatban Button és Hamilton évekig Mclaren pilóták lesznek, Alonso 2016-ig marad, Massa tuti nem maradna vagy Webber menne oda, vagy pedig (Kubica volt tervben, de õ sztem kampec a keze miatt) volt egy Kobayashi alternatíva õ talán odapasszolna mást nem tudnék elképzelni...Vettel a Red Bull kiskedvence, Webber helyére nem hinném h azonnal betennék KPT-t. Rosberg marad még évekig Schumacher, ha végleg visszavonul vagy Di Restát vagy Hülkenberget szerzõdtetnék. én a Saubernél tudom elképzelni, hogy elkezdje a pályafutását Perez nyilván maradna még ott. Talán rajtuk kivül a Toro Rossonál bár õ nem Red Bull programos...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Máté94
Ferrarinál japán pilóta, érdekesen nézne ki. :D
mi is ezen dühöngtünk.. tetves gumiszabály miatt rettentõ "izgalmas" volt a Q3..

5 versenyzõ ücsörgött a boxban 5 percig egy gyors körre tartogatva a maradék gumit...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

majd szépen Sauber úr felfedezi és benyomja majd Perez mellé:D addigra Kobayashi Ferrari pilóta lesz:D

Máté94
Visszavonom ami anno írtam. Mégis lesz újra magyar az F1-ben? :)
Dietrich
Eurosport vasárnap
Race1 ism. 9:00
Race2 élõ 9:30

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

nagy tehetség lennék a helyében:D

Dietrich
Tamas Pal Kiss Sziasztok,
Vége az elsõ futamnak Barcelonában, Tomi a 8. helyen zárt! :) Megvan Tomi elsõ pontszerzése a GP3 Seriesben! Szép volt Tomi! :) Gratula!
Ami nem mellékes, hogy Tomi holnap a POLE - POZÍCIÓBÓL kezdi a második futamot!
Ez az Tomi! Hajrá! :)

Eurosport vasárnap
Race1 ism. 9:00
Eace1 élõ 9:30

Kit--Kat
Biztos széthajtja :D

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hihetetlen mindig az õ kocsijában szarakszik a KERS vagy a DRS

passatgt
„Nincs rendben a KERS a kocsimban, így nem láttuk értelmét annak, hogy gyors kört fussak, inkább spóroltunk a versenyre a gumikkal – mondta Schumacher. – Az elsõ szakaszban elhasználtunk egy lágy készlet gumit, legalább ez visszajött a végén. Biztos vagyok benne, hogy a versenyre megjavul a KERS, és a célegyenesben a hátsó légterelõt kinyitva sokat tudok elõzni. Izgalmas verseny lesz.”

Schumi, ha holnap jó rajtot vesz simán ott lehet majd Rosi mögött, sõt szerintem mivel gumit spórolt még nem tartom azt se kizártnak, hogy egy 5. 6. hely meglehet...többre nem érzem a Mercit a múltkor is az idõmérõn villantottak és a futamon nagyon hátraesett Ros

Totti5
Mert megvan adva hányat lehet használni és nem lehet minden futamra újat betenni, mert kemény bünti lenne az ha valaki elhasználná mindet... de ez csak annyit jelentett hogy kénytelenek voltak rámenni a megbízhatóságra ( érdekes Kiminek ott volt a csúcs Merci, ami pörgött maxon, nagyon erõs is volt, de meg is halt sokszor, gondolom mindenki élvezte és ez szeretné most is ). Versenyeken köpörgetik azt ami benneük van ésszerû kerektek közt.

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

benõmenõ
Azért már jó, hogy nem a következõ heti lottószámokat kérdezte tõle <#duma>
Dietrich
már régóta nem pörgetik max. rpm-en a motorokat mint jó pár éve..

2004 is:), de én élveztem, mert Schumi drukker voltam:P

Dietrich
remélem soha többet..2002 volt a mélypont a F1 történelmében..

Szerintem nincs, ha nem lenne buntetes motor- es valtohiba miatt, akkor szerintem 1,5-2s-cel is gyorsabbak lennenek a Red Bull-ok.

Buttontol kerdezik:
- Tudsz valamit elore megjosolni holnapra?
15-20 masodpercig csak mosolyog.
- Nem.
Es majdnem arcon rohogte a riportert.

Totti5
Szerinted azért ilyen gyors az RB, mert nincsen kiegyezve? ugyen már...

desigo
Ezzel az erõvel utcai autóval is körözhetnének.
Megbízható technikával nyeregben érezheti magát Vettel,Webber.
Legyen csak végletekig kihegyezett motor,váltó stb...
auto 80%-ban meghatározó az F1-ben...tele van nyomva segédeszközökkel

Totti5
Hála az égnek, mi volt abban a jó? készült 2 hétig a futamra és megkotlott a motor... kellemes lehetett.

most sajnos a nagy autókülönbségek miatt ilyen az idõmérõ

Norbi1990
Webber használta a KERS-et de Vettel nem. Miért?
Totti5
"ennyivel gyavabbak"

Bizony...................

desigo
Szerintem nincsenek annyira kihegyezve a motorok.
Futam alatt is sûrûn eldurrant látványos füsttel egy-kért motor.
Mostanában meg semmi.
tyíí Alonso mit ment a végén:D

Webber végre elkapta Vettelt...

Armagedown
a régi szép idõk amikor mindig Schumi nyert <#rinya>

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Nem akarok rosszat senkinek, de regen azert egy-ket auto elhullott az idomero alatt is. Most meg senki nem hibazik.
Ennyivel tokeletesebbek a pilotak es a technika vagy ennyivel gyavabbak?

desigo
Hol vannak a régi szép idõk amikor az idõ lejárta után dõlt el az elsõ hely sorsa ? <#szomoru1>
Norbi1990
Hajrá Pásztorka, aztán ne zúzd be a vasat :D
desigo
A helyszínen lévõ idõ kijelzõ 1 perccel többet mutat mint ami a tvs közvetítésen ki van írva.
Trullinak is kinez a nyugdij, Rubinhoval egyetemben...

nem ezt a Ferrari pont így számolta ki <#zavart1><#eplus2>

Massa megint makos volt.

Maldonado nagyot ment...

Kovalainen és a Team Lotus respect:D

Norbi1990
Maldonado, jót ment <#taps>
gercse
Kova<#eljen>

agyon fogja verni a Red Bull a mezõnyt még a kemény keveréken is ott volt elõl Webber:D

kifli
mikor ott az elsõ keréknél csapott fel a láng, az a kipufogóból jött?
beszarás ezzel cirkuszban is felléphetett volna:D

desigo
http://www.youtube.com/v/qsnpqahv-F8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Nem tudom, hogy a Te eleted hogyan mukodik, de ez enyem es a kornyezeteme igy:

Altalaban udvarias es tisztelettudo vagyok, mindig elore engedem a noket kortol fuggetenul. Egyszer kesesben voltam es ugy gondoltam, hogy most nem lehetek elozekeny. Mindenki erre emlekezett utana, nem arra, hogy 99%-ban jolneveltkent viselkedtem.

Remelem erted mire celzok: Prost konnyebben idezi fel, hogy mikor nem voltak fair-ek vele, mint mikor igen, mert azt megszokta, eszre sem vette.