FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
A Ferrari és a Jaguar expilótája F1-es karrierének 2002-es befejezése óta 128 millió dollárnyi vagyonra tett szert.

BEFEJEZÉSE ÓTA...nincs véleményem.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
nem fog megépülni ezt megsúgom

Totti5
Abból nem lesz semmi + felesleges is, mert nam vagyunk Motogp hatalom hogy külön hyper mondern pályát tartsunk fenn ( maga az ötlet is az volt, de biztos voltak kik jól jártak még így is ). Azt kell megbecsülni amink van és az a Hungaroring, ami egy jó pálya.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Falcon83
Hagyjad õ már csak tudja mert õ igazi autóversenyzõõõõõ 😄DDDDD 😄DDDD

http://gaborszantai.co.uk/

Ulvar
Mibõl, azt elmondod? Meg minek? Azt nem F1re tervezték hanem MotoGPnek...és nem fogják neked átszabni...ez nem így mûködik...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

ami nekünk is bevétel, ráadásul több munkalehetõséget is teremt a ring...

mondjuk most Kubica balesete nagyon nem jött jól, mert így tömérdek lengyel szurkolót vesztettünk...Petrovért nem hiszem, hogy Oroszországból ide fognak jönni...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

TomSolberg
Meg fog épülni.
Épp azért mondom, hogy amíg nem épül meg, f1 re is alkalmas pályává kell tenni.

Ulvar
Ész kombájn

1, Balatonring soha az életbe nem fog megépülni.
2, A Balatonring motorosoknak készült, még szûkebb mint a Ring 😊.

Totti5
Barszelónába is nehéz elõzni, ráadásul a Ring versenyei rendre izgalmasak szoktak lenni, mert nagyon technikás és melet így sok a kiszámíthatalan dolog.

TomSolberg
ismét egy hülye magyar 😊

azért szeretik, mert semmit sem kell csinálni, olyan egyszerû rajta végigmenni, semmi gyors kanyar nincs benne.
Utcai, lassú autóval élvezet rajta menni.
Mentem rajta formula bmw-vel, nah azzal még elég gyorsnak tûnik a pálya, de f1-nek már kicsi.
Vannak sokkal gyorsabb kanyarú, izgalmas pályák.

Monacohoz meg ne hasonlítsd ezt a pályát, az egy kuriózum.
Bernie csak azért tart itt futamot, mert fizetünk, csak a pénz érdekli.
ha vannak nézõk, van pénz.

ismét egy pesszimista büdös magyar😊

jó a Hungaroring, elvégre is 1986- óta megszakítás nélkül vannak itt versenyek. Amíg Ecclestone él, addig lesz is verseny, ráadásul nem a Hungaroringen a legnehezebb elõzni, hanem Monacoban mégis 1954 óta mindig van ott verseny...pilóták is szeretik a pályánkat meg is mondták

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

TomSolberg
Szerintem a pályával van a baj.
Miénk a legnyomibb pálya, török pálya sokkal jobb.
Balatonringre kéne vinni az f1-et ha végre kész lenne, hungaroringen meg wtcc-t, meg kamionversenyt.

Totti5
A motorsportal is elkurvult, már nem szívesen olvasom, mert idióta félmkeltõ címeket nyom direkt minden cikkhez. Marad az A5...

nem kell ennyire negatívnak lenni😄

Manssell az egyetlen brit, aki korrekt a volt világbajnokok közül...

mcmoha
Amig az oreg szobra ott all a bejaratnal addig szerintem lesz verseny.<#vigyor4>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Dietrich
szerintem arról van szó érik a leváltásunk (nem tudom mennyit fizetünk neki, de szerintem lassan a legkevesebbet)...valamelyik olaj sejk az udvarában akar F1-t nézni...<#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Totti5
Mielõtt kitör a flém, arról van szó hogy olyan szerzõdési feltételeket ad a Török pályának mint ami nekünk van. Gondolom jóónyomigabi majd szépen elferdíti ezt is, mert nem érti😊)

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Tuti valami poziciót felajánlottak neki az FIA-nál azért mond ilyeneket 😄

Dietrich
Mansell izgalmas szezont jósol

A Williams 1992-es világbajnoka, Nigel Mansell elégedetten nyilatkozott az idei szezonkezdésrõl, és az elsõ négy futamot kifejezetten izgalmasnak találta.

ha idén nem lesz vb, akkor már nem fogja megdönteni Schumi rekordját😄

Firerock
helyes😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

nézd az elsõ hozzászólást 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

félreértettem, bocsánat!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ulvar
Én nekem is szokásom a cikk írás, csak én máshol, és V8al kapcsolatban, ezért ugrottam múltkor az F1 live-ra amikor egy 5%-os hírértékû dolgot felemeltek olyan magaslatokba, hogy ez már így is lesz, miközben sehol nem lett megerõsítve. Legalább tudom hogy pitpass.com-ról szedik infoikat...

Konkrétan a Liuzzi V8 hírt...ráadásul Pitpasson úgy volt írva hogy lehetséges, hogy D'Alberto mellé beül a Surfers Endurance-ra...csak hogy ezt senki se erõsítette meg, még D'Alberto se...

Ulvar

Jos the boss!

Csakhogy ez a fogalmatlan az index.hu házi szakértõje, akinek gyakran kerülnek az F1-gyel kapcsolatos írásai címlapra.
Bele sem merek gondolni, hogy ezért a pozicióért kinek, mit és hányszor tett meg.

Ulvar
Így kell blogot reklámozni, az F1 live is így csinálja, ezért szóltam be nekik múltkor Facen kirakott cikkük alá, mert totál feldühítettek.

bardocz
Ha az elsõ 4 szónál tovább olvasnád, akkor lehet rájönnél, hogy kit majmozott le<#wilting>
remélem nem engem majmoztál....

Firerock
pénz beszél... undormány ez a RedBull...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Totti5
Ki ez a majom? legalább írná le pontosan. Vissza lett vonva igen, mert sokan tiltakoztak, ergó sokan használják és kevés az idõ áttervezni ezért kijelõltek egy késõbbi idõpontot az egyeztetésre. Mi ebben a szenzáció és az érthetelen dolog?

kis statisztika:
Barcelona – Spanyol Nagydíj – Rajtelsõségek:

2010 - Mark Webber, Red Bull-Renault
2009 -J enson Button, Brawn-Mercedes
2008 - Kimi Räikkönen, Ferrari
2007 - Felipe Massa, Ferrari
2006 - Fernando Alonso, Renault
2005 - Kimi Räikkönen, McLaren
2004 - Michael Schumacher, Ferrari
2003 - Michael Schumacher, Ferrari
2002 - Michael Schumacher, Ferrari
2001 - Michael Schumacher, Ferrari
2000 - Michael Schumacher, Ferrari
1999 - Mika Häkkinen, McLaren-Mercedes
1998 - Mika Häkkinen, McLaren-Mercedes
1997 - Jacques Villeneuve, Williams-Renault
1996 - Damon Hill, Williams-Renault
1995 - Michael Schumacher, Benetton-Renault
1994 - Michael Schumacher, Benetton-Ford
1993 - Alain Prost, Williams-Renault
1992 - Nigel Mansell, Williams-Renault
1991 - Gerhard Berger, McLaren-Honda

Barcelona – Spanyol Nagydíj – Gyõztesek:

2010 - Mark Webber, Red Bull-Renault
2009 - Jenson Button, Brawn-Mercedes
2008 - Kimi Räikkönen, Ferrari
2007 - Felipe Massa, Ferrari
2006 - Fernando Alonso, Renault
2005 - Kimi Räikkönen, McLaren
2004 - Michael Schumacher, Ferrari
2003 - Michael Schumacher, Ferrari
2002 - Michael Schumacher, Ferrari
2001 - Michael Schumacher, Ferrari
2000 - Mika Häkkinen, McLaren-Mercedes
1999 - Mika Häkkinen, McLaren-Mercedes
1998 - Mika Häkkinen, McLaren-Mercedes
1997 - Jacques Villeneuve, Williams-Renault
1996 - Michael Schumacher, Ferrari
1995 - Michael Schumacher, Benetton-Renault
1994 - Damon Hill, Williams-Renault
1993 - Alain Prost, Williams-Renault
1992 - Nigel Mansell, Williams-Renault
1991 - Nigel Mansell, Williams-Renault

hát igen, általában aki megszerzi a Pole-t az itt nyerni szokott szerintem Vettel ezt is simán be fogja húzni, kíváncsi leszek mennyi elõzés lesz itt

egy kis tavalyi ízelítõ a Spanyol nagydíjból...

Falcon83
Na b+ nincs szerencsém ezzel a retek képpel 😄

Falcon83

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Falcon83

Es meg Kobayashi is csorhat el toluk pontot😊

bakkerman
nem,mert ott van a két meki,meg a két renault,meg rosberg 😄DD

bardocz
Akkor lehet már minden versenyen dobogóra tudnának állni.
Minstrel
Hát igen, pl. ha az FIA betiltaná azokat az autókat amikre piros bika van festve, akkor az elég sokat segítene a Ferrari-nak 😊

http://topgearhungary.blogspot.com/

bakkerman
„Az álomcsapatban lévõk közül már egy sem tagja a Ferrarinak.” – utalt ezzel Ickx Michael Schumacher, Ross Brawn és Jean Todt személyére.

azért jean todt FIA elnökként adhat némi helpet a ferrárinak 😊 bár ezt nem kell neki külön mondani

A korábbi belga futamgyõztes F1-es pilóta, Jacky Ickx szerint a Scuderia Ferrari álomcsapata (Schumacher, Todt, Brawn) már a múlté és nehéz lesz számukra a felzárkózás a szezonban.

Ickx nem lát sok esélyt a bajnoki címre.
Megosztás Twitteren Megosztás Facebookon Megosztás Google Bookmarkon Kövess minket facebook-on! Megosztás IWIW-en

A Scuderia Ferrari eddigi szereplése egyértelmûen csalódást jelent a 2011-es szezonban. Luca di Montezemolo, a Ferrari elnöke gyõztes autóról beszélt, de a 150°Italia idei legjobb helyezése eddig egy harmadik hely, amit Fernando Alonso, a csapat kétszeres spanyol világbajnoka szerzett meg legutóbb Törökországban.

A Formula-1 berkein belül szinte senki nem lát arra komoly esélyt, hogy a Ferrari hosszú távon harcban legyen a címért az idei szezonban.

Jacky Ickx, aki 1967 és 1979 között szerepelt a Formula-1-ben, nehéz idõszakra számít a Ferrarinál.

„A Ferrari nehéz helyzetben van, mivel úgy tûnik, hogy nagyobb a problémájuk. Az álomcsapatuk már nem érhetõ el többet.” – mondta Jacky Ickx.

„Az álomcsapatban lévõk közül már egy sem tagja a Ferrarinak.” – utalt ezzel Ickx Michael Schumacher, Ross Brawn és Jean Todt személyére.

„A Ferrari azonban tudja, hogy mi kell a visszatéréshez. Vissza fognak térni, de ez nem lesz egyszerû számukra.” – tette hozzá a 66 éves belga.

Engem jobban zavar, hogy egy amugy is rovid, interkubol kiragadott hirt kepesek meg 5 reszre bontani.