FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És mind vezetõi hiba volt. Itt nem a pálya egyedül a probléma. Persze nem tudom, mi akadályozza, hogy oda egy kavicságyat kiszórjanak...

Ulvar
Hát te sötét vagy ....

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

passatgt
bbc-n azt mondják, beszél, szóval nincs nagy gond😊

Nohab
Gyulám ezt rosszul mondja. Ha nem megy a mentõ, akkor az jelenti a rosszat. Nincs szállítható állapotban.
mert vettel(red bull) csaló csicska/csicskák ne lepödj meg..és még "mázlijuk" is van..

DE!pontosan ezt mondom! Semmi szükség ilyen szarokra!

Épített sima pálya , biztonságos bukóterekkel!!

Ettõl nem lesz nézettebb az F1... Ugyanazon a bukkanón dobták el 4 en vagy öten CSAK IDÉN!!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

matyi0323
Remélem Hami.. vagy bárki!!!! elveri még 2 és fél perc alatt Vettel, nekem már sok.. unom, hogy mindig az a kis takony van mindenhol 😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

bakkerman
esküszöm ha minden futamon az 5. helyrõl rajtolna,és végig nagy küzdelemben nyerné a futamokat,AKKOR EGY SZAVAM NEM LENNE! De így,hogy megy két jó kört idõmérõn,futamon odarakja magát az elsõ kiállásokig,aztán meg végig vezet elsõ helyen,az felbassza az agyamat. Hamilton,meg Alonso is küszködik,kinyomják a szemét a verdának,míg ez a kiskölyök csak beül a jármûbe,vigyorog kettõt,azt ott az arany érem,meg a vb cím is

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ulvar
Ne hogy elkezd mondani hogy nem kellenek rendes városi pályák...

városi pálya powa...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

desigo
Vettel idén szétszívatja az egész mezõnyt <#nevetes1>
bakkerman
hát ez nem igaz basszameg...vettel megint pole-ból fog indulni,pedig Hamilton nagyon jó ma...pole-ból indul,elsõ kanyar után marad 1.,és utána sínben végig nyomja a futamot,király. F1,2011

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

desigo
Perez fal :/
csicska csaló redbull

kirol
Nagyon gáz! 😞

Totti5
Rosberg összetákolt autóval is verte Sumit...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Norbi1990
Maldonano 4.
desigo
Perez odateszi magát rendese.
Jól határon autózik.
Gyulám csodálkozik, hogy a HRT-sek nem jönnek, mármint Karthikeyan. Pedig szerintem egyértelmû, hogy az õ autójából szedik ki az alkatrészeket Liuzzi összekalapált verdájához.<#idiota>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nehezen hiszem, hogy ezt baleset nélkül megússzuk, bár tavaly is sima futam volt kivéve Chandhok Trulli balesetet😄😄😄 azon azóta is szakadok

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tömegbaleset a rajtnál és máris elsõ. 😄

Ulvar
És most a gumik se fognak annyit számítani mert nem nagyon kopnak...hiába spórol mind két keverék egész jónak bizonyul ezen a pályán, állítólag 2 kiállás...szóval...Rosberg pontszerzési esélye drasztikusan csökkent, bár nem lehetetlen, pláne nem itt.

óóh faszom ilyen nincsen, Nico nem indulhat az edzésen:S:S utolsó helyrõl fog rajtolni nem valószínû h elkészülnek az autójával:S

miért nem a Mclarenekkel történik ez?

na akkor talán nem csak Schumi tud hibázni😄

Egy kis zene:

V12 láv

passatgt

😊

Nohab
desigo
Ha már ennyire agyonelektronizáltak az autók akkor legalább a pálya legyen nekik kihívás.
Nem baj az ha figyelniük kell jobban a pilótáknak.Legalább nem unalmas vonatozást kell néznünk.
mcmoha
<#eplus2>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mcmoha
Latszik, hogy helyi lakos, kocsit kuldtek erte nem kellett gyalogolnia. <#idiota>

Vettel kezdene így be...
TommyC
kérdezzük meg Hamiltont 😄

dixitque deus fiat lux

Ulvar
Ez a Monacoi pálya ROSSZ!! Valami történt iszonyatosan pattogós lett...egész pálya pattog!!!! Rosberg elemelkedett 4 kerékkel féktávon!!! Tisztán látszódik...nagyon alacsonyra tették az autót...de a pálya se gyenge...ez érdekes lesz holnap...

oneal1
nico jol bekezdett...:S még mákja volt!

!Forza Ferrari!

desigo
hopp rosberg fal...
piros zászló
desigo
thx
mcmoha
<#eljen>

SitatiS
<#eljen>

Let the good times roll.

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

oneal1
fel óra és edzés. linkelne valaki steamet?

köszönöm

!Forza Ferrari!

Minstrel
vagy hacsak nem fordítják meg a rajtsorrendet <#eplus2>

http://topgearhungary.blogspot.com/

MaSzKa
Ránézésre se volt ez jó kör. Ahogy elnézem nem sok elõzést láthatunk hacsak nem fog esni az esõ.

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Barrichello onboard

TommyC
Akkor ezért mondta Horner egyik cikkben (sajnos nem emlékszem melyikben), hogy nem lehet hosszútávon nagy terhelésnek kitenni az autókat.
Nem értettem pontosan mire gondolt, talán erre...

dixitque deus fiat lux

Totti5
Na végre, most már kapisgálom mirõl szól a dolog😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dietrich
off
akit érdekel egy pit stop verseny
http://www.seeon.tv/view/3811/Versus (regisztrálás után lehet nézni)
a díj 50.000 dollár

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
szinte sorozatban negyedszer akadtak össze 😊
ez nagyon durva....

1. Imola elsõ verseny
2. Istanbul második verseny
3. Monaco idõmérõ
4. Monaco elsõ verseny

Indianapolisban most van az Indylights verseny (ottani GP2) és borzalmas nagy crash volt. Túlélte..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Gábor Wéber
Mivel a hagyományok szerint pénteken nincs edzés Monaco-ban, ezért gondoltam gyorsan összefoglalom a múltheti "fújt" vagy "befújt diffúzor" balhé lényegét.
Nem véletlen, hogy megint egy Red Bull részletet linkeltem, mert õk használták elõször a megoldást, már a tavalyi idénynyitón, Bahreinben. Ha emlékeztek rá Vettel kipufogója hibásodott meg, így vesztett nyerõ pozícióból. Hogy ez mennyire nem a véletlen mûve volt...

A jelenleg már csak a Cosworth motoros csapatok által nem használt rendszer lényege egy olyan, trükkös motorvezérlés, ami lehetõve teszi a kipufogógázok áramlását akkor is, amikor a versenyzõ lelép a gázról egy féktáv elõtt. Alapesetben ilyenkor csökken a diffúzorba vezetett kipufogó hatékonysága, hiszen megszûnik a gázáramlás, ezzel csökkentve az addigi extra leszorítóerõt.

A Red Bull és a Renault mérnökei által kidolgozott megoldás a gázpedál állástól függetlenül nyitva tartja a pillangószelepet, és a motorvezérlés is tovább folytatja a benzinbefecskendezést. A lényeg, hogy a benzin-levegõ keveréket nem gyújtják be a sûrítési ütem végén, hanem megvárják, míg kinyitnak a kipufogószelepek, és gyakorlatilag a kipufogási ütemben belobbantva a keveréket a kipfugóba robban az elegy.

Ezzel úgy érnek el nagysebességû és egyben kisnyomású (forró) gázáramlást, hogy közben a motor nem termel energiát - azaz nem hajtja az éppen fékezés alatt lévõ kerekeket. A megoldás persze rendkívüli módon megterheli a kipufogószelepeket, a szelepfészkeket, az egész leömlõrendszert és a dugattyút is, ezért csak rövid ideig (idõmérõ, + verseny kritikus szakaszai) használják.
Persze nem mindenki áll egyforma szinten a megoldással, és az sem mindegy, hogy a kipufogó pontosan hova vezeti az állandóan áramló forró légtömeget.

Az mindenesetre beszédes, hogy Lewis Hamilton tegnapi nyilatkozata szerint idõmérõn már õk sem a legnagyobb motorerõt jelentõ motorvezérlést használják, hanem a legnagyobb leszorítóerõt eredményezõt!

Ezert is irtam, hogy rookie Hamilton (2007) es mostani Hamilton (2011) - szerintem nagyon sokat fejlodott, igy meg erosebb, mint amikor csapattarsak voltak.

http://gaborszantai.co.uk/