FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
azért én egy Indy500-on szivesen tömném magamba a sört meg a hotdogot a többi 350.000 emberrel együtt 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Norbi1990
Szerintem nem uncsi.
Hirtelen azt hittem, hogy a "kanyarok" vannak elnevezne😊

Amikor kint voltam az nagyon idegesített, hogy semmiszámba veszik az F1-et, csak a Nascar...
Egyébként az ilyen jellegû összehasonlítások soha nem érdekeltek, mivel az európai autógyártás kicsit többet letett az asztalra, mint az amerikai és talán nagyobb kultúrával is rendelkezünk ilyen téren..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

bakkerman
kb nekem is ez a véleményem,buta amerikaiaknak megteszi,mind1 hogy melyik "pálya" lelátóján tömi magába a lájt kólát meg a hoddogot.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

desigo
Buta körözgetés egyenautókkal meg is felel az amerikaiak igényeinek.
muhaha

kreatív a vonalvezetés...

de persze aki szereti az nézze azt
Norbi1990
Nálam is valahogy így van 😊
Dietrich
Amerikából nézve.
Milwaukee Journal újságírója írta meg, a szavazást a Turnkey Sports rendezte

Melyik a legfontosabb verseny a világon?

Indy 500: 41%
Daytona 500: 33%
F1 Monaco GP: 14%
Egyéb: 12% (csak tippelem LeMans 24h)

Nyílván egy Európai szavazásnál más jönne ki.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
de a kavics fog 😊
az a baj vele, hogy az autó gellert is tud kapni majd hirtelen megfogja a kavics és az autó már szaltózik is, míg az aszfaltos vagy betonos bukótérben az autó csak csúszik (ha van kereke)..

mindig jó autója volt kivéve 2009 elsõ fele

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Vettel köre pedig brutális volt. Az autó pontosan azt teszi amit õ szeretne. Ha Button bement 14 alá akkor Hamilton is bement volna ez világos mint a nap, hogy mennyire azt meg már sosem tudjuk meg.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Hamilton annyit mondott ( hogy pontosan mit meg kellene nézni az eredeti angolt... ) hogy ha õ tudja tartani Vettel tampóját egy gyengébb autóban, akkor egy csapatban jobb lenne nála, vagyis jobb munkát végez. Még a legelvakultabbak is láthatnak ebben némi valóságot, persze valószínüleg sosem fogjuk megtudni.

bakkerman
tudok mikor volt õ utoljára nagyképû,egoista? 2008-ban! Azóta szar autókat kap,csöndben nyomja le a szezonokat,minden balhé nélkül,teszi a dolgát. Most is beszólhatna,nem az õ hibájából lett elkúrva az idõmérõje,7. helyrõl indul csak,és ha nem esnek ki elõle,akkor nehezen fog csak feljönni...:S NEM MINDENKI KAPHAT POLE-T FUTAMRÓL-FUTAMRA...khmm energiaital

Csak ezzel lejárathatja magát még a saját rajongói elõtt is. Hamilton-al az a baj, hogy nagyszájú, közben semmivel sem jobb a másiknál. Persze ego kell ide, de kifelé ezt nem kéne ilyen szinten mutatni. Ezzel sikerült már megutáltatnia magát sok embernél.

hát lehet utálni, én is utálom mint a szart. de azért el kell ismerni hogy jó. és alonso-t se fikázzátok, egy szinten vannak. fos ferrariból azért mit kiszokott hozni 😉 ahhoz képest massa sehol sincs.
múltkor szurkoltam hamiltonnak hogy elõzze meg vettel-t, de nem jött össze.. 😄

tyûû elnézve, összehasonlítva Rosberg és Perez balesetét, Rosberg esete keményebb lett volna, ha belefúródik a gumifalba😮:S Rosbergnél, nagyobb volt a tempó...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Ebben mi a sértés? jézusom...

kifli
igazából azért ne mondjon, mert ezzel vettelt sérti meg, nem vagyok vettel rajongó tökmindegy kire mondaná, a versenytársakat nem illik sértegetni, nem ellenségek õk...
nem a Q3 végérõl beszéltem, láttam, hogy kiestek a gumik nem melegedtek fel megfelelõen...Q3 elején nyilvánvaló volt már, hogy Vettel ûridõt fog menni, utána se hiszem, hogy változott volna Webber is a Q3-ra gyorsult be holott a Q1, Q2-ben nem volt sehol a RB. Altattak...

sokan eldobták az alagút után, Coulthard is vagy 3 éve edzésen, Raikkonen a Sutil esetnél, Rosberg is ma, Perez, Friesacher, Button 2003-ban és még a Wurz is 98-ban nagyot bukott itt

Totti5
Mi volt a Q3ban? mindenki jócskán elmaradt az idejétõl. Kiestek a ritmusból, és senki sem 1 körre tervezett hanem minimum kettõre, mert annyi vot ezekben a gumikban.

Lehet szeretni és nem szeretni. Én se tudom elviselni, de azt el kell ismerni, hogy az egyik legjobb versenyzõ és legalább megközelíthette volna Vettel-t...

Egyébként a balesetrõl a Raikkonen féle eset jutott eszembe, nemsok pilótát láttam, aki ott megtudta fogni az autó kitörését.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

nem baj legyen jó futam holnap...tökmind1 mit nyilatkozik amúgy, alapjáraton nem bírom a csávót, de azért erõs túlzás a Q3 alapján, hogy Vettelt megverhette volna...

Norbi1990
Miért ne mondjon? Szólás szabadság van nem?
Szerintem leszarja mit gondolnak az anti Hamilton fanok.
õ azt mondta, hogy õ sokkal jobb munkát végezne a RB-nál, mint Vettel...most tök mind1 lehet mondani, hogy ferdítenek a nyilatkozatokon, de ilyet ne mondjon már megint elõhozza az úgymond régi énjét

Minstrel
a mai gp2 futamhoz tudtok stream-et?

http://topgearhungary.blogspot.com/

nem gerjesztem az utálatot, megint eleresztett 2 olyan nyilatkozatot, amit már félreérteni se lehet

Q3-ban Vettel ugyanúgy faragott volna esélyük nem volt a Mclareneknek hiába nyerte meg Hami Q1-et Q2-õt...

Norbi1990
Nem tudom, de szerintem aki a F1-be versenyzik vagy bárhol a világon valamilyen versenybe részt vesz úgy kell gondolkodnia mint Hamiltonnak, hogy õ a legjobb. Nem véletlen versenyeznek. Mindenki elsõ akar lenni, nem 2. és 3.
onnan, hogy a RB a Q3-ra tartalékolt látszódott, Button-Hamilton között nincs 5 tized Vettel közel 443-al asszem annyival verte Buttont, Hamilton maximum a 2. lehetett volna, de ez lényegtelen, mert éppenséggel Rosberg is lehetett volna 4. 5. akár, 7. 8. helyrõl indulnak ez a lényeges😊

nem érzem azt, hogy sima futam lesz

Totti5
Te neked miért kell mindig az utálatot gerjeszteni? Hamilton megverhette volna és Button is faragahatott volna ha nincs a baleset.

Máté94
Honnan tudod? Istenem, most legalább valami okosat mondtak Gyulák, hogy ez a leállítás kizökkentette õket a ritmusból... Úristen...
ez a 13:5 nagyon nagy idõ volt az ismét nagyképû Hami, aki jobbnak tartja magát Vettelnél se verte volna el úgyhogy hagyjuk is...maximum Button környéke lehetett volna az ideje

reméljük Perez lába olcsón megúszta szegény hatalmasat bukott😞 pedig milyen jól ment...

Hamilton és Rosberg idõmérõje kampec

Falcon83
Nem arra gondoltam hogy beszédhibás gyerek milyen rtrakit tört szarrá.Csak azon poénkodtam hogy balázska milyen kemény volt 😄

Máté94
Nem. Seat Euro Cup
Falcon83
vítíszíszí futam? 😄DDDD

Totti5
Minden szava kincs volt, mert õ átélt ilyet...

bardocz
Persze, mert a második sikánt ha elbasszák, akkor kavicságynál ottmaradnak, aszfaltnál meg átmennek rajta, és folytatják a versenyt.
Ulvar
Félre értés elkerülése miatt, ez Monzában volt. a Ring egy másik példa.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

desigo
Wéber Gabi a balesete után 8 percig volt eszméletlen <#wow2>
Ulvar
Pont ezért kezdték el aszfaltozni a bukótereket. Régen a Ringen hol volt ennyi aszfaltozott bukótér? Sehol, és errõl cikk is volt anno.
pl: 2007 egyik balhéja! ". A GPDA arra kérte a pálya üzemeltetõit, hogy a második sikán bukóterét a biztonság javítása érdekében aszfaltozzák le."

bardocz
Pont a kavics fog valamit... Csak onnan már nem tudnak visszajönni versenybe.
Ulvar
Igen te 😊. (Hungaroring Mansell kanyar "tesó").

Ne trollkodj hanem húzzál már jó? Megköszönném...

Ulvar
Te tényleg egy debil barom vagy és ne személyeskedj. Csak ennyi, ha hülye vagy arról nem tehetek csak ne terjeszd a baromságod. Fröcsögsz itt a marhaságról...nem kell utcai pálya...édes istenem....

"a kavics meg nem fog semmit, ezért aszfaltozzák mostanában a bukótereket..."

és ÉN vagyok a sötét... <#wilting>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

pancser vagy és vak

ez ugyanaz a bukkanó ahol pl Kimi is eldobta mikor beleszállt Sutilba pár éve.. a mai napig nem javították ki..

matyi0323
(Y)
kiment külsõ ívre, lehetett látni, hogy mekkora porfelhõ volt utána, egybõl ahogy kijött az alagútból.
esélye nem volt. ( szerintem más se tudta volna megfogni )

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

figyelj tesó! errõl leszokhatnál, hogy minden egyes futamhétvégén rátelepszel a fórumra és mindenkit leugatsz aki nem ért veled egyet, meg lököd a baromságaidat..

nem azért mondom el, hogy okosabb legyél, de mégse maradj ennyire agyhalott:

az, hogy nem szólunk neked vissza, az NEM azt jelenti, hogy igazad van, csak nem pazarolunk felesleges energiát...

regelj másikat...

Ulvar
Azt hogy ez egy utcai pálya...Azaz a verseny pálya egy városban van...a kavics meg nem fog semmit, ezért aszfaltozzák mostanában a bukótereket...

Amúgy nincs komoly baja Pereznek.

bakkerman
ez a szezon eddig nagyon hajaz 2004-re...az a formula 1 történetének legundoritóbb szezonja,akkor asszem júliusig bírtam,utána már nem néztem a futamokat abban a szezonban.