FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
nem csak rögbin van ez :)

http://www.youtube.com/v/lSrxuHYbS80&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
Akkor megúszták, csúnya baleset is lehetett volna ebbõl.
benõmenõ
Nekem ezek a monoton hangú ovál cuccok annyira nem jönnek be, mert még hamarabb elalszom a hangtól, mint az f1-en xD
Ha már ovál pályán körbe-körbe, akkor salakmotor <#vigyor2>
2. helyen a topik:D végre

holnap remélhetõleg az 1. helyen leszünk

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Dietrich
senki szerencsére..mentek pár kört és mondták a versenyigazgatóságnak mit éltek át a pályán..az elsõ free edzés után törölték a versenyt.
errõl volt egy dokumentum film is valamelyik csatornán többször is leadták, amin ezt jól elmagyarázták.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

azért egy Új-Zéland-Ausztrália rögbi meccs mindig jó szokott lenni:) az ausztrálok vertek mindenkit, aztán mégis Új-Zéland nyert általában meg azok a táncok amiket nyomnak, vadállatok:D érdekesebb, mint az NFL...

OFF vége

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bardocz
Na ezt nem gondoltam volna o.O Elég brutális. Senki sem törte ott magát össze nagyon?
Carlos
Bazze de durva...ezért imádom én a nascar-t. és ezek itt 180-200 mph-t mennek egymástól 5-10 cm-re. Cool vidi! <#taps>

"Damn, that's a drivin' bro!" <#vigyor>

Þór vígi þessi rúnar

sajtburger
Jobbulást! Nagyon csúnya baleset volt, elég szerencstlen.

U: Satot nem lehet gyors elhívni? :D

Norbi1990
Kobayashi egyedül áll rajthoz a csapatból...
áá nem hinném, mert legalább az edzésen részt kell venni a helyettesnek...

így volt ez Glock esetében is Japánban 2009-ben...

Ulvar
ennyi idõ alatt? Nincs is tesztlehetõsége ... nem kell kockáztatni még egy autót...elég Koba...ez van.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Norbi1990
Helyettesíti valaki?
Dietrich
érdekes lett volna agyrázkodással....min. 1 hét fekvés ágyban

:(((

Máté94
Hivatalos: Perez nem áll rajthoz a 2011-es Monacói Nagydíjon
Versenyezni akar <#hamm> De az orvosok nem engedik....
én se a nézem a WTCC:) régen mikor Talma világbajnok lett arra az évre megnéztem a 125 cc MOTO GP-t is...és akkor úgy izgi volt, még a 2008-as évet is megnéztem

Ulvar
Nézz Ausztrálokat...õk kurva jó versenyt szoktak csinálni V8ban...sõt...más is náluk elég komoly. Button anno mondta is hogy nagyon szeretne már egyszer ott versenyezni Bathursti versenypályán.

Dietrich
az ausztrál foci meg üti mindet...védõ felszerelés nélkül van olyan kemény mint az NFL

jégkorong az kemény sport, egyébként sztem az izgalmas, dehát nézõpont kérdése kinek mi az izgalom:)

Palinko
sztem az amerikai foci a legjobb csapatsport
Dietrich
a wtcc meg rakás szar évek óta..csak most van egy Norbink aki miatt nézzük..

desigo
szóval a pálya nem elég változatos...

én egyszer egyszer belenéztem, de nem jött be. nekem unalmasabb a körbe körbe pályán úgyhogy további állást nem foglalok ezzel kapcsolatban. amerikaiak ezt szeretik tiszteletben kell tartani...

Dietrich
Akkora erõ hatott rájuk a döntött kanyarok miatt (nascar pálya) amit a vadászpilóták kapnak védõ ruhában.

Dietrich
itt nem az volt a kérdés mennyivel ment, hanem az meddig bírták ki fizikailag azt a G erõt ami a versenyzõkre hatott. Volt aki 6 körig de a legfittebb Fernandez sem bírta volna 16 körnél tovább. Szó szerint elájultak a kanyarból kijövet és az egyenes szakaszon tértek magukhoz.
A tivábbi edzéseket és a versenyt a CART törölte azévben. Nem is mentek vissza többet..az IRL ment rajta gyengébb ezáltal lassabb autókkal.

Norbi1990
Ott írja, hogy 230mph, és õ nem is volt a leggyorsabb :D
köszi,

Palinko
hmm mennyivel megy ilyenkor? :D
desigo
"A csapat megerõsítette, hogy Perez agyrázkódást szenvedett és kificamodott a combja, de a röntgenfelvételek során kiderült, egyetlen csontja sem tört el, és az orvosok nem találtak további sérüléseket a 21 éves pilótánál."

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

valóban pech volt...más is járt már így rendesen...

Perezrõl mik a hírek?

Dietrich
kizárt..neki ott van fenn tartva a "parkoló" <#hehe>

:D:D

desigo
nem igazán jött neki össze a vége
teljesen szétesett
kár volt a végére hagyniuk a kört
passatgt
amúgy remélem sumi jót rajtol majd, bejön 2. helyre mondjuk:D

Ulvar
nem is fullos mindegyik...de a legdurvább még mindig ez...
http://www.youtube.com/v/lpGsTyv96Rk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Errõl Dietrich bácsi ha akar majd mesél.

passatgt
Elvették Lewis Hamilton legjobb idõeredményét, amelyet a szombati edzés harmadik szakaszában ért el, mert a mért körében levágta a sikánt. A McLaren pilótája büntetése miatt a 7. helyett a 9. rajtkockából rajtol

Palinko
meg azért full gázzal a balost nem olyan könnyû mint amilyennek tûnik
Totti5
Bocs, NFL akart lenni az NHL:)

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Amúgy a Nascar egy családi hétvége. Lakókocsikkal mennek a versenyekre, egy igazi családi bánzáj az egész. A közvetítés is sokkal "menõbb" mint az európai ótókáknál, ahogy egy NHL is jobban van tálalva mint a Foci... ebben kurvajók az amcsik.

Amúgy kimegy az amcsi leül és látja az egész pályát, semmirõl nem marad le, végig brutális a hangulat és látványos a verseny. Az európai meg kiválaszt egy kanyart letelepszik és másfél percenként elmennek elõtte az autók aztán nézi a tévén a kivetítõn... ha amcsi lennék akkor biztos nem az utóbbi tartanám izgalmasnak:)

bardocz
<#eljen>
Totti5
"Amikor kint voltam az nagyon idegesített, hogy semmiszámba veszik az F1-et, csak a Nascar..."

A buta európai meg semmibe veszi õket 1:1. Mind a kettõ a tudatlanságon és az elvakultságon alapszik.

Dietrich
lottó ötösnél:
Indy 500
Monaco GP
Bathurst 1000
Gold Coast

ezek vannak tervbe véve :D

Dietrich
azért én egy Indy500-on szivesen tömném magamba a sört meg a hotdogot a többi 350.000 emberrel együtt :)

Norbi1990
Szerintem nem uncsi.
http://www.youtube.com/v/loXOLDYj5Tc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Hirtelen azt hittem, hogy a "kanyarok" vannak elnevezne:)

Amikor kint voltam az nagyon idegesített, hogy semmiszámba veszik az F1-et, csak a Nascar...
Egyébként az ilyen jellegû összehasonlítások soha nem érdekeltek, mivel az európai autógyártás kicsit többet letett az asztalra, mint az amerikai és talán nagyobb kultúrával is rendelkezünk ilyen téren..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\